- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.621
cevabın için sağol canm evet sanırım o yüzden şimdi bi de araya adet girdi bi hafta daha erteledim egzersizlere tekrar başlayım inşallah
normal doğumu çok istememe ve her şey yolunda olmasına ragmen pislik doktorum yüzünden sezeryan doğum yaptım
cevabın için sağol canm evet sanırım o yüzden şimdi bi de araya adet girdi bi hafta daha erteledim egzersizlere tekrar başlayım inşallah
normal doğumu çok istememe ve her şey yolunda olmasına ragmen pislik doktorum yüzünden sezeryan doğum yaptım
doğumdan sonra kırk gün ara verdik ya ben ilişkide zorlanmaya başladım sanki orası kapanmış da zorluyormuşuz gibikelebek canım bebeğin hayırlı olsun doğum yapmışsın.hayırdır ne oldu doğumdan sonra problemmi var
ami,n canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim doğru ara uzadıkça eskiye dönüş oluyo bir kere yendim bir kere daha yenebilirim Allahın izniyleanlıyorum canım ama hayırlısıyla bebişini almışsın kucağına darısı herkese. ben doktorla yendim ve doktorum şunu söylemişti bana ilişkinin arasını uzun tutma çünkü yaptıkça alışıyorsun ve devamı geliyor.uzun süre yapmayınca sanki kapı kapanmış geliyor bize) ama aslında öyle değil rahatlamakla, stressiz olmakla alakalı her şey.görüşürüz canım
çıktı canım şimdi ew topluyorum. tek başıma ne kadar zormuş taşınmak.
bi süre net olmicak ewde umarım geldiğimde herkes yenmiş olur
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öncelikle buraya girip girip okuyup çıkardım yeni üye oldum.
Bende 8.5 aylık evliyim ve o işi yapamıyordum, denemelerde istem dışı eşimi itiyor kendimi acayip derecede kasıyordum. kas gevşetici
kullandım banamısın demedi, artık denemekten bile korkuyordum sonuç hüsran olacak diye, ve sonunda başardım hepsini alabildim,
çok mutluyum Allahım inşallah 2.ye de yapabilirim. kızlar darışı yapamayanların başına lütfen dua edin devamı gelsin.
bundan yaklaşık 4 ay önce yardım istemiştim sizden.Çok bunalımdaydım.Kendi başıma halledemedim ve Süleyman Eserdağ'a gittim.3 günde bitti ve kurtuldum .Şu anda çok mutluyum.7 ay çektiğim bu illet 3 günde son buldu.Ömrümün geçen o 7 ayına acıyorum.
Neden bu kadar beklemişim diyorum.İnanın imkanınız varsa sizde süleyman beyden destek alın.ben çok mutluyum....
2 parmaga gecemıyorum gırmıyo zorluyo ve acıyo nası yapıcammmm
bende aynı sorunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl aşacağım bu sorunu lütfen yardımcı olurmusunuz(
Hoşgeldin canım. Burayı bırakmayıp, egzersizlere devam edersen. Birkaç haftada bu iş tamamdır :)
Hangi aşamadasın, kaç senelik evlisin? Biraz kendinden bahseder misin?[/QUOTEkemr
canım merhaba,
msn adresin varsa alabilirmiyim?
sana sorucaklarım varda??
Hoşgeldin canım. Burayı bırakmayıp, egzersizlere devam edersen. Birkaç haftada bu iş tamamdır :)
Hangi aşamadasın, kaç senelik evlisin? Biraz kendinden bahseder misin?[/QUOTEkemr
canım merhaba,
msn adresin varsa alabilirmiyim?
sana sorucaklarım varda??
Canım merhaba, özeline attım.. :)
Canım merhaba, özeline attım.. :)
canımm çok saol...davet gönderdim:)
bende aynı sorunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl aşacağım bu sorunu lütfen yardımcı olurmusunuz(
16 sene dıle kolay sen cok sanlıymıssın esın yınde yanında beklemıs sabretmıs ben 7 yıl oldu esımın sabrı tukendı artık bu satten sonra sabretmısmıs gıbı gelıyo tabı bu benım dusuncem sevgı konusundan oda bende bırbırımız cok sevıyoruz cok baglıyızbıbırımıze ama evlılıgın en onemlı seyını beceremıyoruz buda bızı etlıler dıye cok korkuyorum yavas yavasta etkılyo[/QUOTE
dun gece cıktın sandım bende çıktım.
eşimle çok sorunlar yaşadık bu konuda sabretti bekledi ama bu kolay olmadı tabiki.işitmediğim laf hakaret kalmadı.mutlaka evlilikleri bu sorun etkiliyo o yüzden sen bunu aşcaksın en önemlisi kendin için.inan çok zor bişey değil.ben yaptım ya herkes yapar gibi geliyo bana çünkü imkansız gibi görürdüm:)
bende senın gıbı ımkansızmıs gıbı goruyorum suan sankı olucekmısım gıbı gelıyo nefesım kesılıverıcekmıs gıbı gelıyo su cesaretımın tamamını toplayabılsem bana yardım et bı yerlerden destek guc almam lazım
iyi akşamlar kızlar,kimseler yok nerdesiniz:))ben de rapor verip çıkayım,iki parmağı artık rahat alıyorum,git gel yapabiliyorum,yanlız ilk girişte bazen yolu şaşırıp başka tarafa itince acı oluyordu,yolu öğrendim,doğru tarafa itince kapı hemen açılıyor:)))))) reglime 1-2 gün kaldı ,bu akşam deneme yapmak istiyorum,beynime diyorum ki ne kadar acı olabilir ki,olsun dayanırım herkes nasıl yapıyor diyorum,kızlar bana dua edin,inşallah hayırlı haberlerle dönerim,hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?