Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kelebek canım bebeğin hayırlı olsun doğum yapmışsın.hayırdır ne oldu doğumdan sonra problemmi var

anlıyorum canım ama hayırlısıyla bebişini almışsın kucağına darısı herkese. ben doktorla yendim ve doktorum şunu söylemişti bana ilişkinin arasını uzun tutma çünkü yaptıkça alışıyorsun ve devamı geliyor.uzun süre yapmayınca sanki kapı kapanmış geliyor bize) ama aslında öyle değil rahatlamakla, stressiz olmakla alakalı her şey.görüşürüz canım

kelebek canım bebeğin hayırlı olsun doğum yapmışsın.hayırdır ne oldu doğumdan sonra problemmi var
doğumdan sonra kırk gün ara verdik ya ben ilişkide zorlanmaya başladım sanki orası kapanmış da zorluyormuşuz gibi
ami,n canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim doğru ara uzadıkça eskiye dönüş oluyo bir kere yendim bir kere daha yenebilirim Allahın izniyle

çıktı canım şimdi ew topluyorum. tek başıma ne kadar zormuş taşınmak.
bi süre net olmicak ewde umarım geldiğimde herkes yenmiş olur

Allah yardimciniz olsn canim ya konsular yardm etmiyomu hic..
Nereye cikti tayin?

Bikere yaptin artik geriside olcak Allahin izniyle canim.. Tebrik ediyorum

Tebrik ederim :)

Son düzenleme:
merhaba bende parmak egzersizi yapmıştım, aynı senin gibi 2 parmakta takılıp kalıyordum..o yüzden parmak egzersizini çok uzatmadan p...s denemesine geçtimm...emin ol p...s o 2 parmaktan çok çok daha kolay,çünkü daha esnek...bence sende kendini hazır hissediyorsan deneme yapabilirsin...bu arada bende senin gibi 2 parmakta çok zorlanınca aparat yaptım ve onla denemeye çalıştım ama yapamadım,yani alışamadım, o yüzden p....s denemesi yaptım ...3. denemeden sonra oldu zaten..inşallah kurtulursun,çok azimlisin bence çok yakınsın kurtulmaya

2 parmaga gecemıyorum gırmıyo zorluyo ve acıyo nası yapıcammmm

Canım 2 parmağa geçince ben de yapamamıştım. Hatta psikologum tarafından bana tekrar verilmişti, yeterince çalışamadın diye. 2 parmağa geçmeden önce tek parmakla yap bir süre, ne zaman rahatladığını hissediyorsan 2 parmağa geç. Bir de prezervatif geçir 2 parmağa birden+bolca kayganlaştırıcı sür... OLACAK İNŞALLAH...

bende aynı sorunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl aşacağım bu sorunu lütfen yardımcı olurmusunuz(

Hoşgeldin canım. Burayı bırakmayıp, egzersizlere devam edersen. Birkaç haftada bu iş tamamdır :)

Hangi aşamadasın, kaç senelik evlisin? Biraz kendinden bahseder misin?

kızlar nasılsınız.umarım egzersizler güzel gidiyordur.kpss yaklaştı ve üstüne hamileliğin vermiş olduğu halsizlik yüzünden çok fazla kadınlar kulübüne takılamıyorum.lütfen yanlış anlaşılmasın, yenen kaçıyor gibi düşünülmesin.bulduğum her fırsatta yanınızdayım.İNŞALLAH en kısa zamanda herkes bu sıkıntıyı yener.

bende aynı sorunu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl aşacağım bu sorunu lütfen yardımcı olurmusunuz(

Hosgeldn..
Nekadarlik evlisin ? Jinekologa gittnmi hic sorunun fizyolojik olup olmadigini ogrenmk icn? gitmediysen gidip genel muayene olmanda fayda var.. gecmis sayfalari oku biaz bilgi edinmis olursun.. ilk sayfayi oku kegel ergersizni anlatiyo.. onla baslayablrsn.. burda aktif olmaya cals nekadar ustune dusersen okadar cabuk yenersn cnm.. aynayi al eline buyutec tarafiyla incele vajini.. internettn vaji yapisina bak.. egzersze baslayarak kisa bi zamanda yenersn ins

dilatör setlerini döndürmeye devam ediyoruz. 3. bir set daha var, isteyene yenip alistiktan sonra tekrar bize (sela, cicekrose, zealea ) geri göndermek sartiyla yolluyoruz. biz sonra gene baska birine göndermek üzere geri istiyoruz.
set amielle comfort. internetten bakabilirsiniz. bu setin aynisi ile buradan bir arkadasimiz (venüsmars) 2 gün gibi bir sürede yendi. yakinda o set de sirkulasyona girer insallah . bu dilatörler parmak egzersizi yapamayanlar icin gayet uygun. temizligi sicak su ve sabunla, dezenfektasyonu sirkeli suyla. daha önce kullanilmamis. paketin teslimi yaklasik 1 hafta kadar sürebiliyor, bunu da göz önünde bulundurarak bu sete talip varsa haber eylesin.

iyi akşamlar kızlar,kimseler yok nerdesiniz:))ben de rapor verip çıkayım,iki parmağı artık rahat alıyorum,git gel yapabiliyorum,yanlız ilk girişte bazen yolu şaşırıp başka tarafa itince acı oluyordu,yolu öğrendim,doğru tarafa itince kapı hemen açılıyor:)))))) reglime 1-2 gün kaldı ,bu akşam deneme yapmak istiyorum,beynime diyorum ki ne kadar acı olabilir ki,olsun dayanırım herkes nasıl yapıyor diyorum,kızlar bana dua edin,inşallah hayırlı haberlerle dönerim,hepinizi öpüyorum.

dualarımız seninle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…