- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.381
tebrikler canım,senin adına çok sevindim....ben halay çekmeyi bilmediğim için çekemiyorum :))))))) nerden yapıyorsunuz banada söyleyin....
konuya cevap yazarken altta smileyler çıkıyor, onlardan istediğinizin üstüne tıklayınca oluyor, fazlası kısmını tıkladığınızda daha çok çeşit bulabilirsiniz.bende bilmiyorum halay çekmeyi:) sen ne durumdasın?
konuya cevap yazarken altta smileyler çıkıyor, onlardan istediğinizin üstüne tıklayınca oluyor, fazlası kısmını tıkladığınızda daha çok çeşit bulabilirsiniz.
teknoloji özürlü bir insan olarak ancak bu kadarını biliyorumbende yok canım,kahve fincanı, kalp falan var,acaba başka yerden ayar falan mı yapmak lazım..........
yavuz yapabilsende yapamasanda, cesaret edebilsende edemesende yaz buraya, yarın işte olucam, müsait olunca mutlaka cevaplarım, ben cevaplayamasam diğer arkadaşlar yardımcı olurlar biliyorsun. Aktif olmaya çalış. Sakın ihmal etme, başarısız olsanda vazgeçme, erteleme, giden ömürden gidiyor...
canım böyle olmayı biz istemedik, biz seçmedik, elimizde değildi, bir suçumuz - günahımız yok. Ama tedavi olmak elimizde ve erteledikçe asıl o zaman suçlu durumuna düşüyoruz. %100 tedavisi var. burda 8 yıl, 11 yıl, 16 yıllık arkadaşlar yendi, kaderimize boyun eğmeyeceğiz, sadece yapmamız gereken egzersiz yapmak...tamam tesekkur ederım destegın ıcın canım hala morelım yerıne gelmedı hayatımdan bezmıs durumdayım ona nıye bunu yasatıyorum dıye dusunuyorum hep kendımı sucluyorum aslında bu benım sucum degıl kader ısteee mtlu olmayı hakederken yasdıgım seylere baakkk((
heyecanını kaybetme, 1 parmağı yapmak kolay değildi, şimdi rahat yapıyorsun, 2 de zorlanacaksın, sonra o da kolay gelecek, aşama aşama ilerleyeceksin, ilerledikçe, yapabildiğini gördükçe kendine güvenin gelecek. boş durma lütfenılk bu formu okurken o kadar cok heyecanlandımkı tek benım zannedıyodum ve basaranlar cesaret gelmıstı o gazla gıttım egzersız yaptım 1 ını aldım ama sonrası husran allahım tek ıstegım bunu basarmak kızlar bana bol bol dua edınnnn gece yatagınıza gırdıgınızde herdakıka lutfen dua edınnnn
canım böyle olmayı biz istemedik, biz seçmedik, elimizde değildi, bir suçumuz - günahımız yok. Ama tedavi olmak elimizde ve erteledikçe asıl o zaman suçlu durumuna düşüyoruz. %100 tedavisi var. burda 8 yıl, 11 yıl, 16 yıllık arkadaşlar yendi, kaderimize boyun eğmeyeceğiz, sadece yapmamız gereken egzersiz yapmak...
canım,ne durumdasın egzersizlerini mutlaka yap,ben düzenli bir hafta egzersiz yaptım,şimdi 3 parmak yapabiliyorum,sanki mecburi görev gibi hergün aynı saate yapıyordum,etrafın ne dediği hiç önemli değil,egzersizden başka hiçbişeyi düşünme,gör bak nasıl yapacaksın..
bazen dıyorumkı sık dısını bıraz ısterse yırtılsın param parca olsun. 2 sanıyelık bıseye cesaret edemıyorum ıgne gıbı dusunmeye calısıyorum olmuyo normal yaklastıgı zaman hıc bısey yok ne bacaklarımı kapatoyorum ne tıtreme ama o delıge denk geldımı yada hadı deneyelım dedımı karnıma sancılar gırıyo delırıcem o an olmek ıstıyorum hele sen benı ıstemıyomusun sevmıyomusun dedıgı zaman canım dan can gıdıyo cok uzuluyorum
kızlar bende dua istiyorum, vajinismusla alakalı değil ama... annemle babam ayrılıyorlar, çok mutsuzum. Haklarında hayırlısı olsun, anneme destek olmaya çalışırken, o beni teselli ediyor, biliyorum ayrılmaları ikisi içinde bizim içinde daha iyi ama kendimi çok kötü hissediyorum, inşallah annemde, bende kardeşlerimde kolay atlatırız bu durumu.
marketlerde kayganlaştırıcılar var, ultrason jeli sanırım medikallerde satılıyor, zor bir şey değil ped almak, prezervatif almak gibi birşey. kayganlaştırıcı ile çok daha rahat ilerleyeceksinsu bahsettıgınız ultrason jelı nerde satılıyo eczanelerde varmı pekı nekadar bı bılgı verebılırmısız artık onu alıpta denemeyı dusunuyorum utana utana ıstıycem mecburen ınsallah suratıma tıp tıp bakmazlar
marketlerde kayganlaştırıcılar var, ultrason jeli sanırım medikallerde satılıyor, zor bir şey değil ped almak, prezervatif almak gibi birşey. kayganlaştırıcı ile çok daha rahat ilerleyeceksin.
canım bu iğne olmak gibi birşey değil bir elini dürbün gibi yap, diğer elinin işaret parmağını oraya sokup çıkarmak gibi kolay birşey, kastığımız için birşey girmiyor, egzersiz yaptıkça kasılmalar azalıyor, o zaman çok rahat girip çıkıyor ve zevk vermeye başlıyor.bazen dıyorumkı sık dısını bıraz ısterse yırtılsın param parca olsun. 2 sanıyelık bıseye cesaret edemıyorum ıgne gıbı dusunmeye calısıyorum olmuyo normal yaklastıgı zaman hıc bısey yok ne bacaklarımı kapatoyorum ne tıtreme ama o delıge denk geldımı yada hadı deneyelım dedımı karnıma sancılar gırıyo delırıcem o an olmek ıstıyorum hele sen benı ıstemıyomusun sevmıyomusun dedıgı zaman canım dan can gıdıyo cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?