Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve beni dinlediğiniz için kegel nefes egzersizi için link bırakabilir misiniz ve parmak egzersizi yapmadan direk eşimle yapabilmem mümkün acaba kendimi o şekle sokmak bana tuhaf geliyor rahat edemiyorum

Link bırakılmıyor sanırım ama bende izlediğim video adını yazabilirim. Verda Kutsal'ın kegel egzersizleri-pelvik taban kasları kuvvetlendirme çalışmaları diye video var ben onunla yapmıştım kegeli. Vajinismus tedavisi parmak ya da dilatör egzersizleri ile yapılıyor sadece parmak tuhaf geliyorsa dilatör edinebilirsiniz. Hiç yapmak istemiyorum diyosanız egzersizleri o zaman kasların kontrolünü iyice kavrayıp egzersiz aşamalarını direk eşinizle deneyebilirsiniz

Merhaba Arkadaşlarım,

Çooooook uzun zaman sonra kullanıcı adımı hatırlayıp giriş yapabildim bugün.
buraya kayıt olma sebebim 10 yıllık başımın belası olan Vajinismustu malesef

ekim 2024 'te ben başardım kızlar, gerçekten bu sayfadaki tüm yazıları bir bir okumuş, ağlamış, üzülmüş, kahrolmuş biri olarak yazıyorum.
asla ve asla o kafamızda kurduğumuz gibi birşey değilmiş, keşke 10 yılım çöp olmasaydı , keşke evliliğin en güzel zamanlarını yaşayabilseydim, bu muymuş dedirtti bana düşünün ben asla yenemem diyenlerdendim

kızlar ben fizyoterapist ile yendim şükürler olsun, tek başıma bu cesaretimde inancımda kalmamıştı çünkü .

dilerim sizin de güzel haberlerinizi alırım. <3

(bu yazıyı yazmak için tam tamına 10 yıl beklemedim şükürler olsun binlerce kez rabbime ki yazmayı hayal bile edemezken bugünde ilk defa mutluluktan yazdırdı. )

Fizyoterapisti öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…