- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.701
canım bens eni kendime çok yakın gördüm burda bana yardım et nolur reglim bugün bitiyo giderken jel alıp calısmam gerek ama ben calısıyorum akşamları yaparım ancak bana yardım et lütfen istersen özlede konusabiliriz. Sen nerdensin bu arada
anladım cnm saol o zaman bn alısıyım de ole gıderım sende yendıkten sonra egzersıze devam etmısmıydın ben su an sadece ıcıme alabılıorum ama gıt gel yokk henuz
hayır doktora hiç gitmedim 2,5 sene oldu evleneli bakalım bi kaç denem yapıcam egzersiz olmazsa doktora gdicem kurtulmak istiyorumm
saol cnm bnm ben istanbuldan m bende senın gıbı reglımın bıttıgı gun yazmaya baslamıstım hatta ole bı gaza geldımkı reglı oldugum halde egzersız yapmak ıstedım ama az da olsa kan gelıodu yapmasan daha ii dedi buradakı arkadaslar ama ben bı yerdenn baslamak zorundaydım tmm dedım ıcerı bısı yapmıcaksam ayna egzersızı yaparım dedım .eger sendende ole fazla bı kan gelmıosa sende beyaz akıntıyı beklıosan en ufaktan basla işin gucun varsa bırak fazla vaktınıde almaz zaten yarım saat belkı bugun bunu yapmak bıle senı cok rahatlatıcak
penısden kucuk mu:)resımde sac duzlestırıcısı gıbı durunca duzlestırıcı boyunda sandım cok tırstım gercekten cucuk mu.bende yendım ama biraz korku var hala ıcımde ama cesaret daha youn
canımm egzersize başlamadan önce fizyolojik bi sorun var mı diye doktora görünmen de fayda var bazen fizyolojik problem de ilişkiye engel olabiliyor.benim öyleydi ve bu vajiye sebep olmuştu.ben ameliyat olmuştum 1 ay sonrada egzersize başlamıştım,yendim.daha fazla erteleme ne olur...
kızlar hepinizi aynı anda burda görmek ne güzel,ben size iyi haberler vermeyeğeim(((( dün deneme yaptık olmadı,kastım yine,süreyi çabuk kullanmak lazımmış,ben çok ağırdan aldım,milim milim ilerleyeceğim diye dur bekle, az bekle derken yumoş oldu ((((( p...sin başı girdi gerisi yok. ((( bu arada benim reglimde düzensizlik başladı,bu ayın 10 olması lazımdı hala yok,göğüslerim ağrıyor,olack gibi sancıda var ,konrtol ediyorum yok,son zamanlarda 2-3 ay düzenli bir ay sekteye uğruyor,neden acaba?
oh spekulum, pop smear =)) tek disi kalmis canavar demek ki bunlar da. cok sevindim. darisi bana. hehe iple cekiyorum.
bir sey sormak istiyorum, asi karnenle mi gittin?
Ay tatlim yokkk ne saç duzlestiricisi diyorumya orta parmak kadar sadece demiri biraz kalin uzunlugu kisa okadar uzun degil yani, resimde küçük oldugu için büyüteçli gosterilmis
Canim korkulcak bisey yok inan bize.. ya biri yazmisya kabus oldunmu hiç hakketten okadar bile acimiyo beaaaa
Artik biraz daha saril egzersize canim sinirlenmeye basliyorm ama heaaaaaaaaa sopa gelcek birazdan
aparatlar bundan buyuk yaniiii hmmmmm ıyyyyyyyyyyy aman yarabbi yardım et bana ama ne guzel sen tamamen aşmışsın cnm konusmandakı güvenden bellı belkı hala yenememıs olmamdan dolayı bana korkunc gelıoo...
elvan hepimizi gaza getiriyosun valla :)
Canim hiç korkma bak bende erteledim korktugum için ama o yirtilma oldugu için mecbur kaldim gitmeye buda aradan çikmis oldu kadina diyorumki acicakmi bana dediki belki zorlanirsin ama olmazsa incesinle deneriz dedi rahat ol dedi bi baktim ana içimde giiiiihissetmiyosun bileee defalarca kaltim baktim içindeydi kadini defalarca içinde içinde demekten usandirdim hiç erteleme
ben yurtdisinda kaliyorum canim burda dogdum
kızlar hepinizi aynı anda burda görmek ne güzel,ben size iyi haberler vermeyeğeim(((( dün deneme yaptık olmadı,kastım yine,süreyi çabuk kullanmak lazımmış,ben çok ağırdan aldım,milim milim ilerleyeceğim diye dur bekle, az bekle derken yumoş oldu ((((( p...sin başı girdi gerisi yok. ((( bu arada benim reglimde düzensizlik başladı,bu ayın 10 olması lazımdı hala yok,göğüslerim ağrıyor,olack gibi sancıda var ,konrtol ediyorum yok,son zamanlarda 2-3 ay düzenli bir ay sekteye uğruyor,neden acaba?
candy
kuzummmm canımmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. yahu ben evlendim adetlerim düzensizleşti zaten birde vajiyi yendim iyice bozuldu geçen ay 29 bu ay 34 günde geldi yumurtlamamı hesaplayamıyorum ovulasyon testi alacaktım ondan da vazgeçtim bebek istiyorummmmmmm :) ama eşimi doktora götüremiyorum çocukken kemoterapi görmüş spermiyografi yapılması lazımmış doktor dedi ama gitmiyor gıcıkkkk
birde esas sorumu soruyorum jel kullanarak mı hamiş kaldın tatlım
Aynen canim.. Ins diyorum çok geç vermisler sanada ta eylülde ya.. pop smear dedigin o çubukla aldigi cellermi?
Ve asi karnenle mi gittigin sorusunu anlamadim valla
ama bende diyorum az bişey oldu bende sanırım pskolojik egzersiz denerim olmazsa doktora gidiyim diye düşünüyorum ama kafam karıstı
Bacim sinek minek deme hau aldigin şeye bakya cnm gercekten insan kactigi gerceklerle yuzlesmesi gerekiomus bu sitede ogrendim bunu ben hep bu yasima kadar butun korkularimdan kaciordum ama inan asiliorum egzersize tembellik etmiom ama yavasim iste regl de oldum zaten sen uyarmistin.... artik bitsin ilk pen...bi denicem olmassa egzersiz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?