Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol cnm bnm ben istanbuldan m bende senın gıbı reglımın bıttıgı gun yazmaya baslamıstım hatta ole bı gaza geldımkı reglı oldugum halde egzersız yapmak ıstedım ama az da olsa kan gelıodu yapmasan daha ii dedi buradakı arkadaslar ama ben bı yerdenn baslamak zorundaydım tmm dedım ıcerı bısı yapmıcaksam ayna egzersızı yaparım dedım .eger sendende ole fazla bı kan gelmıosa sende beyaz akıntıyı beklıosan en ufaktan basla işin gucun varsa bırak fazla vaktınıde almaz zaten yarım saat belkı bugun bunu yapmak bıle senı cok rahatlatıcak

anladım cnm saol o zaman bn alısıyım de ole gıderım sende yendıkten sonra egzersıze devam etmısmıydın ben su an sadece ıcıme alabılıorum ama gıt gel yokk henuz

Ins canim..
Ben yendim yeneli egzersizle deniyorum.. bikez egzersizsiz yapmak istedim yariya kadar oldu belki devamida olcakti ama esim b..ldi (ksra bakmayin)
Yavas yavas birakmak istiyorum zaten 5 dkk bi 10 buçuk cmle çalisiyodum esnemis oluyodu gitgelde yapiyodum yavas yavas aparatla
zamanla alisirsin canim hepsi birden olsun istiyoruz :)

hayır doktora hiç gitmedim 2,5 sene oldu evleneli bakalım bi kaç denem yapıcam egzersiz olmazsa doktora gdicem kurtulmak istiyorumm

canımm egzersize başlamadan önce fizyolojik bi sorun var mı diye doktora görünmen de fayda var bazen fizyolojik problem de ilişkiye engel olabiliyor.benim öyleydi ve bu vajiye sebep olmuştu.ben ameliyat olmuştum 1 ay sonrada egzersize başlamıştım,yendim.daha fazla erteleme ne olur...

evet bugün son gün pek fazla bişe gelmiyo bende suan yapmak istiyorum o zaman giderken jel alıyım bugün ayna gecincede egzersiz bu arada ben hiç kimseye anlatmadım belkide ondan oluyo gec kalması

penısden kucuk mu:)resımde sac duzlestırıcısı gıbı durunca duzlestırıcı boyunda sandım cok tırstım gercekten cucuk mu.bende yendım ama biraz korku var hala ıcımde ama cesaret daha youn

Ay tatlim yokkk ne saç duzlestiricisi diyorumya orta parmak kadar sadece demiri biraz kalin uzunlugu kisa okadar uzun degil yani, resimde küçük oldugu için büyüteçli gosterilmis

ama bende diyorum az bişey oldu bende sanırım pskolojik egzersiz denerim olmazsa doktora gidiyim diye düşünüyorum ama kafam karıstı

regl gecikmesi strese bağlıdır belki.bi de ilişkiye girmeye çalışmışsın en azından o da etkilemiş olabilir.

oh spekulum, pop smear =)) tek disi kalmis canavar demek ki bunlar da. cok sevindim. darisi bana. hehe iple cekiyorum.
bir sey sormak istiyorum, asi karnenle mi gittin?

Aynen canim.. Ins diyorum çok geç vermisler sanada ta eylülde ya.. pop smear dedigin o çubukla aldigi cellermi?
Ve asi karnenle mi gittigin sorusunu anlamadim valla

Canim korkulcak bisey yok inan bize.. ya biri yazmisya kabus oldunmu hiç hakketten okadar bile acimiyo beaaaa
Artik biraz daha saril egzersize canim sinirlenmeye basliyorm ama heaaaaaaaaa sopa gelcek birazdan

Bacim sinek minek deme hau aldigin şeye bak ya cnm gercekten insan kactigi gerceklerle yuzlesmesi gerekiomus bu sitede ogrendim bunu ben hep bu yasima kadar butun korkularimdan kaciordum ama inan asiliorum egzersize tembellik etmiom ama yavasim iste regl de oldum zaten sen uyarmistin.... artik bitsin ilk pen...bi denicem olmassa egzersiz devam

aparatlar bundan buyuk yaniiii hmmmmm ıyyyyyyyyyyy aman yarabbi yardım et bana ama ne guzel sen tamamen aşmışsın cnm konusmandakı güvenden bellı belkı hala yenememıs olmamdan dolayı bana korkunc gelıoo...

çok sükür canim hersey insanin kendisinde bitiyo.. Rahat birakinca öylede bi oluyoki.. egzersizle kasip rahat birakmayi ögreniyoruz zaten.. Ins sende geçeceksin bu asamalardan..geçtikçe bumuymus beni kemiren yaa diye kizcaksin kendine :) yok canim büyük degil spekulumlar

Son düzenleme:
elvan hepimizi gaza getiriyosun valla :)

Gelinnnnn gaza gelinnnnnnnnn bana gelinnnnnnnnnnn Canim hepimiz ayni korkulari yasadigimiz için ayni sorunlari yasadigimiz için inan gerçekten çok basit egzersizdeee yenmekteee muayene olmakta.. Hersey rahat olmakla, cesaretle ve devamlilikla son buluyo.. bak reglin bitiyomus bgn hemen kosuver kayganlastiricini al egzersize basla..

amannnnnnn bıktım valla ya vajinal usg bile çektiremedim doktor dediki kocaman şeyi içine almışsınbunu nasıl çektiremiyorsun:))))

canımmmm aynı şeyleri yaşamıştım bende gir çık derken ereksiyonu kaybediyordu o yüzden bende eşimin erken boşalmasını istedim başlarda ertesi gün tekrar denedik bu sefer yumoş olmadı :)))

ben de graves var regli düzenli olmadigi gibi her regli de yumurtlama olmayadabiliyor. ovuluasyon testlerine daha stabil bir alternatif olsun diye ben ovulasyon monitorlerden aldim. henüz kullanmadim ama monitör testlerden 2-3 gün önce günü sak diye buluyor. %99 gibir bir basari orani varmis. bilhassa reglisi düzenli olmayanlara tavsiye ederim. elbet ki kk'da topigi de var. dileyen surdan inceleyebilir: http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-clearblue-clearplan-hamilelik-monitoru.html[/QUOTE]

canım bakayım inceleyim sağol

Kızlaaarr ben hala eş denemesine geçemedim yaaaa ben bi daha buraya deneme yapmadan geldiğimde bana söylemediğinizi bırakmayın walla ... Of ya nedir bu kendine güvensizlik ... Dün yarım ağız eşime deneyelim mi dedim o da yok ben istemiyorum fln dedi işimiz düştü ya hemen kendini ağırdan satıyo... zaten benim de işimi geliyo ya hooop hemen bi vajili olarak erteleme moduna girdim (( ama bu akşam yapıcam eşine denemek için söyleme demekle ne kadar haklı olduğunuzu anladım Ama artık bu işe son vermeliyim bunu da biliyorum bir ay daha kaybedemem

Aynen canim.. Ins diyorum çok geç vermisler sanada ta eylülde ya.. pop smear dedigin o çubukla aldigi cellermi?
Ve asi karnenle mi gittigin sorusunu anlamadim valla

pop yazmisim pap smear olcakti. pardon. burda yilda 2 kere yaptirmak zorunlu. sizde de öyledir heralde. türkiyede zorunlu degil ama kizlar lütfen ihmal etmeyin. con önemli ve sadece sürpüntü aliniyor yani doku vb. almiyorlar. düzenli gidip yaptirin. hayat kurtarici olabiliyor.

soruyu anlamadigina göre asi karneni görmek istememis. karne dedigim oldugun asilari gösteren defter.

ama bende diyorum az bişey oldu bende sanırım pskolojik egzersiz denerim olmazsa doktora gidiyim diye düşünüyorum ama kafam karıstı

zaten tatlım doktora vajili olduğunu söylediğinde öyle bildiği gibi vajinal muayene yapmaz merak etme.fizyolojik bir şey var mı diye bakar sadece.buradaki arkadaşlar fizyolojik bi sorun olmadığını anladıktan sonra egzersize başladı çoğunlukla.tabi karar senin.eğer egzersiz yapabiliyorsan sorun yoktur belki de...

hihi öyle korkunç gözüküyodu ama aliverdim hoppa ciddi bak salonda ari var bende yukari çiktim odaya kapiyi kapadim esim isten geldi uyuyo uyandirmak istemedim yani daha ne diyebilirimkiiiii düsünün çekebilcegim aciyi

Evet canim yüzlesmek lazim.. Tembellik etmiyosun ama biraz daha uzun çalismaya çalis canim hadi biraz daha cesaret yapicam de kararli ol ve o gün hedefledigini yap Allahin izniyle :) Reglin bitsin bence p..s denemesine geçme egzersizle devam et, olmazsa simdi kötü etklenirsin egzersizdende sogursun canim.. Allah yardimcn olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…