Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım düzensiz olunca tek yapılacak şey ovulasyon testi diyebiliyorum.ben kayganlaştırıcı kullandım diyemem.sadece ilk 2 denemede vajina hasarlarında kullanılan bi krem sürdüm.olabildiğince doğal olarak alışmak istedim.ben 1.denememden itibaren zevk almaya başladığım için kayganlaşma sorunu yaşamadım.kreme yada kayganlaştırıcıya bağımlı kalmaktan korktum.doğal olan en güzelidir.içine bişey girebildiğini görmekti benim en büyük derdim kendimi rahat bırakıp normal kadınlar gibi yaşamak istedim herşeyi.öyle de oldu çok şükür

teşekkür ederim canım.Allah hayırlı ve sağlıklı olarak kavuştursun inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...[/QUOTE]

candy canım bende bıraktım kayganlaştırıcıyı kullanmıyorum ama hafif yanma yapıyor acaba başlasammı tekrar diye düşünüyordum ama başlamıycam karar verdim :))

kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din

ultrason jeli kullanıyordum başlarda ve çok memnundum kızlar

bende ilk defa deniycem öle bişeyle ben bi kaç ay önce eşimin işaret parmagı bi bölümü girdi aslında benimki çk fazl değil ama kasıyorum oraya gelince

eşinin işaret parmagını bı bogum almıssın ıı guzel kegel egzersızlerı yap ılk sayfada guzel bı sekılde anlatılmıs oncesınde ılık bı dus da alabılırsın kendıne guven ve ınan kı daha once ısaret bı bogum almıssın senın ıcın daha kolay olcktır vakıt kaybetme bugun hemen jelını al ve basla

canım sen kayganlaştırıcıyı bırakmışmıydın yoksa kayganlaştırıcı kullanarak mı hamile kaldın

yok canım.ilk bir iki defa krem sürdüm ama sonra gayet normaldi herşey.normal bi kadın gibi yaşadım diyebilirim herşeyi. vajinismus olanlarda doğum korkusu falan da oluyor ya.p..içine girince bu giriyorsa doğumda da açılacak demekki burası diyosun.o yüzden vajiyi yenmek doğum korkumu da azalttı.

spekulum bu canim böylelikle rahim agzini rahatça görüyorlar

Doktor alman degil filaman ben belçikada kaliyorum, burda belçikada vajinusmus hastaligi çok varmis :) bi ara cinsel terapiste gidiyordum oda tahmin edemezsin ama çok kisi geliyor bana tedaviye demisti.. Almanyada nasildir bilmiyorum.. bu gittigim doktor kendisi zaten cinsel terapistmis ayriyeten vajinusmus konusuylada ilgileniyormus zaten çok dikkatli davrandi sagolsun çok memnun kaldim uzakti bana hastane ama bundan sonra adres belli.. Evet vajinusmus geçmisimi anlattim kendisi sordu zaten birsuru soru

Son düzenleme:

anam bu ne sac duzlestırıcısı gıbı bişi bu bunu içine sokup bıde acıomu:S:S:S:S bu muayneyı dep olmak sart mı elvanS::S:

canım bence ultrason jelı daha kaygan hem fıyat olarak da uygun egzersız yapcksın herhalde başarılar dılerım

evet egzersiz yapcam ilk baslıcam daha hiç bişeysiz ilk gece cok az oldu gecen aylarda da eş parmagı bi bölümü bunlar hiç bişeysiz jelle felan rahat olurmuyum sizce ilk deniycemm

elvan tatlım bana da yapacaklar kaçıyorum 1 aydır korkuyorum hatta vajinal ultrasonu bile sokamadı içime o derece yani. sen istanbuldamısın keşke aynı şehirde olsak senin doktoruna giderim

Canim hiç korkma bak bende erteledim korktugum için ama o yirtilma oldugu için mecbur kaldim gitmeye buda aradan çikmis oldu kadina diyorumki acicakmi bana dediki belki zorlanirsin ama olmazsa incesinle deneriz dedi rahat ol dedi bi baktim ana içimde giiiii hissetmiyosun bileee defalarca kaltim baktim içindeydi kadini defalarca içinde içinde demekten usandirdim hiç erteleme
ben yurtdisinda kaliyorum canim burda dogdum

Canim ya eczaya git o test zimbirtilarindan al ben çok merak ediyorum iki gundur seniiiii

Son düzenleme:

suan regliyim son gün alıp denicem bittikten sonra prez yada baska bişe yamaya gerek varmı yoksa sadecenumu sürcez hem kendime hem eşime dimi

kız allah ıyılıgnı versin ödümü yardıııııın şaka şaka canım daaaaa sen sımdı bunu aldın valaha helal kız sana tebrık ederım hemen her gece pen.... devam şu aldıgna bakasana

Canim burda yenen herkes yendikten sonra genel muayene olmayi tavsiye ediyor.. Bence git tabi biraz daha alismak istiyosan sen bilirsin canim.. Demin resmini paylastim spekulumun çok masum yaaaa igne batmasi kadar bile degildi inan rahat birakinca kendini hiçbisi anlamiyosun.. ben yendim yeneli ilk defa gittim canim evet, vaji deligi varya egzersiz yaparken 13 cmle yirtildi epey çizik degildi yani kanama olmustu epey.. ama hiçbi aci yoktu tuhaf olanda oydu zaten..
çok nadir oluyo bu tabi..

Valla ben çatlicam meraktan sanki kendi tahlilimmis gibi çok merak ediyorum gerçekten hayirlisi olsun canim

anam bu ne sac duzlestırıcısı gıbı bişi bu bunu içine sokup bıde acıomu:S:S:S:S bu muayneyı dep olmak sart mı elvanS::S:

tatlım korkma sakın o şey sadece parmak kadar ince bişey yani kokrmanı gerektirecek bişey yok merak etme ben gördüm onu... biz korksak hadi neyse kuzum sen yendin artık çok şükür pe...ten çok küçük o şey

Son düzenleme:

ayyyyyyyyy ben hakkaten cok ödlegim elvan yaaa

suan regliyim son gün alıp denicem bittikten sonra prez yada baska bişe yamaya gerek varmı yoksa sadecenumu sürcez hem kendime hem eşime dimi

canm bak istersen önce eş denemesi yapma yavasdan basla ama hızlı ilerle.reglın bıtınce jelını alırsın baska hıc bısıye gerek yok ama sende bnm gıbı hersey olsun tedbır dıosan elinin altında egzersıze baslamadan strec fılm kulak cubugu hemsıre eldıvenı olsun bırıyle olmassa dıerını denersın bende cok korkak oldugum ıcın kulak cubugu kucuk ve ınce ya onla basladım once kegel egzzersızlerı yapıosun sonra aynada bı bes on dakıka ıncele nefes al ver nefes verırken ıkın delık acılıo gorceksın ben delıgıde hemen gorememıstım dedmkı gormeyı bıle beceremıorum ben egzersız bıle yapamıycam dedım aynayı bıraktım kalktım bı kac dakıka sonra ayna basına gerı dondum pes edemezdım nefes aldım verdım kuvvetlıce ve ıkındım baktım delık:) cok sevındım.delıgıde gordukten sonra vajınaya bol jelı sur parmak yada mum yada kulak cubugu sana kalmıs bunuda jelle ve basla mm mm ilerledıgını gorceksın nefes al ver verırken ıt kasıldıgın yerde cıkarma bıraz bekle guzel seyler dusun kasılma gecınce devam et bu sekılde ıcerıyı anlyıp gordugunde p..s cok daha kolay olck pozısyonunuda kendın belırle ıster arkana yaslan yarı oturur vazıyette ister baska turlu ama ben az once soledıgım gıbı yapmıstım cok daha iidi bi kac asamadan sonra p..sede gecersın

anladım cnm saol o zaman bn alısıyım de ole gıderım sende yendıkten sonra egzersıze devam etmısmıydın ben su an sadece ıcıme alabılıorum ama gıt gel yokk henuz

kız allah ıyılıgnı versin ödümü yardıııııın şaka şaka canım daaaaa sen sımdı bunu aldın valaha helal kız sana tebrık ederım hemen her gece pen.... devam şu aldıgna bakasana

vay anam vay neleri yicuk daaaaa neler var...... hakkaten sac duzlestırıcı gbı korkularla yuzlesmek sanırım bunun gbı bseeeeeee uyyyyyyyş gocaman

penısden kucuk mu:)resımde sac duzlestırıcısı gıbı durunca duzlestırıcı boyunda sandım cok tırstım gercekten cucuk mu.bende yendım ama biraz korku var hala ıcımde ama cesaret daha youn

ay cok tebrikler, cok istiyordun =) saglikla kucagina al insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…