- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.661
candy
kuzummmm canımmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. yahu ben evlendim adetlerim düzensizleşti zaten birde vajiyi yendim iyice bozuldu geçen ay 29 bu ay 34 günde geldi yumurtlamamı hesaplayamıyorum ovulasyon testi alacaktım ondan da vazgeçtim bebek istiyorummmmmmm :) ama eşimi doktora götüremiyorum çocukken kemoterapi görmüş spermiyografi yapılması lazımmış doktor dedi ama gitmiyor gıcıkkkk
birde esas sorumu soruyorum jel kullanarak mı hamiş kaldın tatlım
kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din
bıde ben okey ın su bazlı jelını almıstım ilk zaman ııydı ama sonra memnun kalmadım hemen kuruo sankı kuruyuncada yapıs ypıs oluo ultreason jelı denemedım ama bugun alıp denıycem o daha iidir gıbı hıssedıorum her ne kadar denememıs olsamda:)
bende ilk defa deniycem öle bişeyle ben bi kaç ay önce eşimin işaret parmagı bi bölümü girdi aslında benimki çk fazl değil ama kasıyorum oraya gelince
canım sen kayganlaştırıcıyı bırakmışmıydın yoksa kayganlaştırıcı kullanarak mı hamile kaldın
ooohhhhh ondanda kurtuldun spekalum ne elvan bde doktor alman demi vajınusmus oldugundan bahsettınmı pekı doktorum programında yabancı doktorların vajınusmustum muayene olmaya korkuyom dedıgınde şaşırdıklarını onların ülkelerınde bu sorun olmadıgı ıcın tuhaf karsıladıkları anlatılmıstı....
Eki Görüntüle 447415
spekulum bu canim böylelikle rahim agzini rahatça görüyorlar
Doktor alman degil filaman ben belçikada kaliyorum, burda belçikada vajinusmus hastaligi çok varmis :) bi ara cinsel terapiste gidiyordum oda tahmin edemezsin ama çok kisi geliyor bana tedaviye demisti.. Almanyada nasildir bilmiyorum.. bu gittigim doktor kendisi zaten cinsel terapistmis ayriyeten vajinusmus konusuylada ilgileniyormus zaten çok dikkatli davrandi sagolsun çok memnun kaldim uzakti bana hastane ama bundan sonra adres belli.. Evet vajinusmus geçmisimi anlattim kendisi sordu zaten birsuru soru
canım bence ultrason jelı daha kaygan hem fıyat olarak da uygun egzersız yapcksın herhalde başarılar dılerım
elvan tatlım bana da yapacaklar kaçıyorum 1 aydır korkuyorum hatta vajinal ultrasonu bile sokamadı içime o derece yani. sen istanbuldamısın keşke aynı şehirde olsak senin doktoruna giderim
Sagolsain canim ben saglik ocagina gttim yapmiyolarmis kan tahlili hastaneye git dediler hastane de cok uzak ve bi yere gtmem gerelk ya yani bugun ogrenemicem. Rabbim sanada hemen yenip sonrasinda da hamile kalmayi nasip etsin. Cok sagol. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.
eşinin işaret parmagını bı bogum almıssın ıı guzel kegel egzersızlerı yap ılk sayfada guzel bı sekılde anlatılmıs oncesınde ılık bı dus da alabılırsın kendıne guven ve ınan kı daha once ısaret bı bogum almıssın senın ıcın daha kolay olcktır vakıt kaybetme bugun hemen jelını al ve basla
Eki Görüntüle 447415
spekulum bu canim böylelikle rahim agzini rahatça görüyorlar
Doktor alman degil filaman ben belçikada kaliyorum, burda belçikada vajinusmus hastaligi çok varmis :) bi ara cinsel terapiste gidiyordum oda tahmin edemezsin ama çok kisi geliyor bana tedaviye demisti.. Almanyada nasildir bilmiyorum.. bu gittigim doktor kendisi zaten cinsel terapistmis ayriyeten vajinusmus konusuylada ilgileniyormus zaten çok dikkatli davrandi sagolsun çok memnun kaldim uzakti bana hastane ama bundan sonra adres belli.. Evet vajinusmus geçmisimi anlattim kendisi sordu zaten birsuru soru
gecmıs olsun cnm muayneyıde burada ögrenmıs oldum sen yendın yenelı ılk kez mı gıdıosun yanı bnmde gıtmem gerekıo dımı ama ben daha cok yenıyım ve o dedıgın s ile baslayan sey nasıl bısı ıcımı korku sardı sımdı ben hemen doktora gıtmıyım o zamanbıraz alısıyım ole bıde su catlamayı sorcam sana vajı dısında dedıgın bende de bişi oldu ama ole buyuk bısı deıl hanı cızılır ya ole bısı oldu ust tarfta bıraz acıodu ama bugun gecmıs ole bişi mi
Canim ne guzel anlatmisin sanki icimi okudun ya gercekten aynen oyle dusunuyorum hayirlisi ama yaptiramadim bugun keske ozele gitseydm ama suan gidemiyorum artik cuma gunu esim gelcek beraber yaptiralim deedi beklicem onu zorladim simdiye kadar olmadi bekleyim bakalim hayirlisi. Sizi de meraklandirdim kusra bakmayin canlar..hakkinizi helal edin ..
C
anam bu ne sac duzlestırıcısı gıbı bişi bu bunu içine sokup bıde acıomu:S:S:S:S bu muayneyı dep olmak sart mı elvanS::S:
Canim burda yenen herkes yendikten sonra genel muayene olmayi tavsiye ediyor.. Bence git tabi biraz daha alismak istiyosan sen bilirsin canim.. Demin resmini paylastim spekulumun çok masum yaaaa igne batmasi kadar bile degildi inan rahat birakinca kendini hiçbisi anlamiyosun.. ben yendim yeneli ilk defa gittim canim evet, vaji deligi varya egzersiz yaparken 13 cmle yirtildi epey çizik degildi yani kanama olmustu epey.. ama hiçbi aci yoktu tuhaf olanda oydu zaten..
çok nadir oluyo bu tabi..
kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din
suan regliyim son gün alıp denicem bittikten sonra prez yada baska bişe yamaya gerek varmı yoksa sadecenumu sürcez hem kendime hem eşime dimi
Canim burda yenen herkes yendikten sonra genel muayene olmayi tavsiye ediyor.. Bence git tabi biraz daha alismak istiyosan sen bilirsin canim.. Demin resmini paylastim spekulumun çok masum yaaaa igne batmasi kadar bile degildi inan rahat birakinca kendini hiçbisi anlamiyosun.. ben yendim yeneli ilk defa gittim canim evet, vaji deligi varya egzersiz yaparken 13 cmle yirtildi epey çizik degildi yani kanama olmustu epey.. ama hiçbi aci yoktu tuhaf olanda oydu zaten..
çok nadir oluyo bu tabi..
kız allah ıyılıgnı versin ödümü yardıııııın şaka şaka canım daaaaa sen sımdı bunu aldın valaha helal kız sana tebrık ederım hemen her gece pen.... devam şu aldıgna bakasana
tatlım korkma sakın o şey sadece parmak kadar ince bişey yani kokrmanı gerektirecek bişey yok merak etme ben gördüm onu... biz korksak hadi neyse kuzum sen yendin artık çok şükür pe...ten çok küçük o şey
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?