Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım az sonra annem gelicek de o gelince kapatmam gerekiyo.. bilgin olsun ama sen yaz buraya naptın ne ettin.. ama bence hazırsın artık ya yapabilirsin eşli denemeni..

tmm cnm sen işine bak bende biraz daha bekletyim bırakcm akşama denicem 11 cm bu sefer.cnm buara deneyemm sanırım eşim stresli işi çok yoğun inş.ilk fırsatta denicemm öptümm

merhaba.Yine çok güzel mesajlar yazmışsınız.Bu sorunu yenip,hamile olanları tebrik ediyorum.Demek ki oluyormuş.Ben de reglimin bitmesini bekliyorum.Hemen egzersize başlayacağım.Bu hafta içi bitecek ama bişey soracağım.Ben haftaya c.tesi jınekoloğa gideceğim.Gitmeden egzersize başlasam sorun olur mu?Yani zaman kaybetmeden başlasam olur mu?

teşekkürler canım darısı başına inşallah.. başlasan olur canım buarada en azndan vajiyi incele yapısını öğren oraya iyice alış ve artık sana utanacağın sıkılacağın bi bölgen olarak gelmesin elin ayağın gibi normal bi organ gibi gelsin.. sonra da 1 parmaktan başlayabilirsin parmak itici geliyosa kulak çubuğu veya doğumgünü mumu ile başlangıç yapabilirsin..

kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım

canım galiba herkes tatilde bi de haftasonu ya ondan kimseler yok kışın yoruluyoruz yazında ufak bi tatili hakediyoruz hoş ben bebişten dolayı gidemedim ama eğer durumum müsait olsaydı gitmeyi çok istiyodum sonuçta yendikten sonraki ilk tatilim olacaktı balayı dicektim adına ama olmadı sağlık olsun :) sen benle idare et şimdilik :) egzersiz yapmadan önce sırayla yapıyosun değilmi küçük boyları 10, 5 cm i de biraz beklet sonra 11 cmi dene.. olacak ben inanıyorum... bence hazırsın ama vajinusmus kod adı :erteleme hastalığı.. ve sana hala ertele diyoooo kulak asma o hep olumsuz konuşur.. hadi bakalım kolay gelsinnnn..

cnm bnm haklısın herkeslr tatilde evet.iyiki sen varsın yoksa iyice sıkılcktm buralrda.cnm şuan 11 cm deniyorum yarıya kdr oldu ama girişte çok oyalandım öncesnde 10 buçuk denedğim halde piskolojik olarak sanırım kastm kendmi ama şuan yarıda bekliyorum tamamı olur sanırım uğraşcam 11cm de olcak bugn inş.sen neler yapıyosn annen gittimi.bebiş iyimi

Hafta sonu herkes esiyle geziyordur malum havalr guzel :) hafta ici bukadar sessiz degil... elinden gelen mutlaka giriyor cnm.. koc sistemi kalkali cok oldu.. ama mutlaka yenenler gelip bekliyorlar.. bizde burda gelip bekleyince egzersiz yapan kimse olmuyo cogu zaman.. hatta cogu zaman egzersizciden cok yenenler online.. bence buna saygi duymak gerekir.. zaten cogu yenen gidiyo ortaliktan kayboluyo. ben yenipte kalanlara ayrica cok tskr ediyorum saygim sonsuz onlara.. cunku herkesin isi gucu oluyo cnm ben bile yeri geliyo isimi yapmiyorum gelip yardimim dokunurmu diye nobet tutuyorum.. dilerim 11 cm alablrsn.. kendini rahat hissetmek istedgn icin 11 de direttin ama bence hazirsin.. tabi sen blrsn yine

canım ben düğündeyim bu gece ama inan aklım burdaydı, hatta sen aklıma geldin acaba yenmiş midir diye düşündüm içimden, açarkende o hevesle açtım ama hala egzersiz yapmana üzüldüm açıkçası , artık p...s denemesine geçmen lazım canım. Hem çok daha kolay olacak aparat veya parmaktan sonra p...s çoooooooook kolay geliyor göreceksin .
Topice yaz canım görünce cevaplarız mutlaka, hayat devam ediyor canım , bütün gün internet başında oturamıyoruz :126:. Bak ben mesela iki gün iş nedeniyle şehir dışındaydım, laptopımı götürdüm oraya, akşamları otelde sırf size yardımcı olabileyim diye ama biraz anlayışlı olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğunluk tatilde, şehir dışında vs. sakinlikte haftasonu olmasınında etkisi var. Ama anlayamadığım şey egzersizciler nerde ? hadi diğerlerini anladım, onların tuzu kuru, siz niye yazmıyorsunuz?
VAJİLİLER DAHA AKTİF OLSUN LÜTFEN!!!!!!

canım yaz geldı herkez dagıldı 1 ay sonra herkez toparlanır...bende fırsat buldukca gırmye calısıyorum evet yarısmanı son gunu son yarısmada pek gelın cıkmadı bu gece ınsllah o gelın sen olursun

Dua listemi güncelledim, kaç kişi var yenmeye çalışan, hiç yazmıyorsunuz kızlar, siz yazmazsanız nasıl yardımcı olalım? , daha AKTİF olun lütfen... Kendiniz için.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

kızlar ben burdayım ,egzersizcilerdenim, ama regli olduğum için beklemekten başka bişey yapamıyorum (((( arada girip bakıyorum kimse yok,raporda veremiyorum ,çıkıyorum hemen.regli bitsin 2 gün sonra egzersze başlıyorum,umarım gerileme olmamıştır.

evet canım regl olduğunu biliyorum takip ediyorum seni. Zaten dikkat edersen ismini büyük harfle yazıyorum, sona yaklaştın artık. Gerilememişsindir canım, bir- iki egzersiz yap fazla oyalanmadan p...s denemesine geç, sadece kararlı ol, cesaretini topla, ve yen şunu, yendiğin zaman daha önce niye yapmadım diye hayıflanacaksın.

canım regli bitecek şimdide koca yok,cumartesiye kadar( bende çok yaklaştığımı düşünüyorum,en son denemede p...s yarıya kadar olmuştu,ertesi gün regli oldum.o kadar yaklaşmışken ucundan yakaladım ama kaçtı :)) gördüm canım büyük harfle yazdığını allah razı olsun.

aynen öyle canım aparat oluyor denemede tam olmuyor.ya az ucu oluyor gerisini getiremiyorum,yada o kadar bile olmuyor.
canım devam etmelisin, yapmalısın, sadece cesaret, giden gün ömürden gidiyor.
Neden korkuyorsun, o kocaman kalınlıktaki aparatları alıyorsun da sünger gibi esnek ve aparata göre daha yumuşak p...si alamıyorsun?
Korkuların üzerine, olumsuz düşüncelerin üzerine konuşalım, yaz biraz, çünkü bizi engelleyen vücudumuz değil, düşüncelerimiz... O olumsuz düşüncelerden kurtulunca daha hızlı ilerliyoruz.

Privacy kızma lütfen, konuşmak istediğin bir konu varsa konuşalım, yani sanırım cesaretini yoplayamıyorsun ondan bu aşamada takıldın, yazarsan hepimiz sana cesaret vermeye hazırız .

canım kusra bakma sana yazdıktan sonra eşim elimden aldı bilgisayarı bişey de diyemedim. ben iyiyim çok şükür kahverengi akıntı vardı dün çok şükür bugün gelmedi korktum ama doktora da gitmedm devamı gelseydi gidicektım allahtan gelmedi.bebiş de ıyıdır umarım :) annem gitti.. uğraş canım ben de 9 cmden sonra her yarım cantimde zorlanmıştım normal yani korkma hiç onu da rahat alıcaksın inanıyorum..

canlarım hepinize teşekkür ederimm burda olduğunuzu bilmek yardımcı olmaya çalıştığınızı bilmek çok güzell...sizin sayenizde şu durumdayım yoksa öyle geçip gidecekti yıllaar ben kimmm koca aparatla egzersiz yapmak kim sizlerin sayesinde buraldayım hepinizden alah razı olsun darda kalmayın inş. umarım bende yener bu durumdaki arkadaşlarıma yardımcı olurum sizler gibi.deneme işi şimdilik suya düştü azda olsa hazırlamıştım kendimi egzersiz yapım demiştim deneme öncesi ama kocişle tartıştıkk( neyse kısmet hep böle olur zaten allahım en yakın zamanda kısmet edecek hissediyorumda o gün bugün değilmiş demekkii..egzersizimi yaptım 11 cm zorladı biraz ama yarıdan çoğu geçtm vaji açıldı sanki hissediyorum kızlar mutluyum..sağolun varolun...

canııımmmbana da dua ett lütfennnn ben de korkuyorum hem bebeğe bişey olucak diye hem de doğum ve sonrasından....

canım biraz ortalık sakinleşsin, yarın giyin süslen, hazırlan. Şu çok önemli eşine hiiiiç çaktırma, direk ben hazırım hadi deme, birde sertleşme problemi yaşamayın. Sen kendi içinde hazır ol. Yeneceksin ve bu kötü günler geçecek canım , hayatınıza renk ve tat gelecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…