- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.501
İNŞALLAH canım.ALLAH sana da nasip etsin.canım ben 2 ay gibi bir sürede yendim.sen ne zamandan beri egzersiz yapıyorsun?
aminn.cnm ben çok ara verdimm 4 ay oluyo sanırım ama şu bikaç gündür sıkı egzersz yapıyorm 10.5 cm çalışıyorm rahat almya başlyınca p..s denicem dua et bana
şu an kaç cm çalışıyorsun?
10 buçuk cm çalışıyorum iyi mi
hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum.ALLAH hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.ALLAH isteyen herkese de kısa zamanda nasip etsin.uzun zamandır kk giremediğim için üzgünüm.sorusu olan özelden de yazabilir.hamile olanlara sorum olacaktı,sizlerde yorgunluk ve uyku oluyor mu?ben çok halsiz oluyorum ve gün boyu uyumak istiyorum.
sessizce cnm şuan egzersizdeym 10buçuk içimde 1saattir bekletiyorum yine tamamı olmadı çok azı dışarda ama düne göre daha rahat aldım çok mutluyummmm
canım az sonra annem gelicek de o gelince kapatmam gerekiyo.. bilgin olsun ama sen yaz buraya naptın ne ettin.. ama bence hazırsın artık ya yapabilirsin eşli denemeni..
canım çok teşekkürler.. amin inşallah.. benm gün içinde olmuyor ama akşamları erken uykum geliyo normalde 12 den önce uyumam ama şu aralar 10 gibi uyuyorum.. yorgunluk yok. ama hamilelikte uyku normal benm bi arkadaşımdan biliyorum sürekli uyumak istiyodu 2-3 aylıkken.. ben de kahverengi akıntı oldu dün iki kez doktora da gideyimmi gitmeymmi karar veremedm çok fazla değil dün iki kez oldu bugün de bi kez. ctesi pazar doktorumu bulamam diye gitmedm.. devam ederse yarın doktora sorucam. sence bişey olmuşmudur bebeğe ben daha kalp atışını duymadım sadece keseyi gördüm.. 6 temmuzda randevum var..
merhaba.Yine çok güzel mesajlar yazmışsınız.Bu sorunu yenip,hamile olanları tebrik ediyorum.Demek ki oluyormuş.Ben de reglimin bitmesini bekliyorum.Hemen egzersize başlayacağım.Bu hafta içi bitecek ama bişey soracağım.Ben haftaya c.tesi jınekoloğa gideceğim.Gitmeden egzersize başlasam sorun olur mu?Yani zaman kaybetmeden başlasam olur mu?
kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım
canım galiba herkes tatilde bi de haftasonu ya ondan kimseler yok kışın yoruluyoruz yazında ufak bi tatili hakediyoruz hoş ben bebişten dolayı gidemedim ama eğer durumum müsait olsaydı gitmeyi çok istiyodum sonuçta yendikten sonraki ilk tatilim olacaktı balayı dicektim adına ama olmadı sağlık olsun :) sen benle idare et şimdilik :) egzersiz yapmadan önce sırayla yapıyosun değilmi küçük boyları 10, 5 cm i de biraz beklet sonra 11 cmi dene.. olacak ben inanıyorum... bence hazırsın ama vajinusmus kod adı :erteleme hastalığı.. ve sana hala ertele diyoooo kulak asma o hep olumsuz konuşur.. hadi bakalım kolay gelsinnnn..
kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım
canım ben düğündeyim bu gece ama inan aklım burdaydı, hatta sen aklıma geldin acaba yenmiş midir diye düşündüm içimden, açarkende o hevesle açtım ama hala egzersiz yapmana üzüldüm açıkçasıkızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?