- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.521
evet canım regl olduğunu biliyorum takip ediyorum seni. Zaten dikkat edersen ismini büyük harfle yazıyorum, sona yaklaştın artık. Gerilememişsindir canım, bir- iki egzersiz yap fazla oyalanmadan p...s denemesine geç, sadece kararlı ol, cesaretini topla, ve yen şunu, yendiğin zaman daha önce niye yapmadım diye hayıflanacaksın.kızlar ben burdayım ,egzersizcilerdenim, ama regli olduğum için beklemekten başka bişey yapamıyorum(((( arada girip bakıyorum kimse yok,raporda veremiyorum ,çıkıyorum hemen.regli bitsin 2 gün sonra egzersze başlıyorum,umarım gerileme olmamıştır.
evet canım regl olduğunu biliyorum takip ediyorum seni. Zaten dikkat edersen ismini büyük harfle yazıyorum, sona yaklaştın artık. Gerilememişsindir canım, bir- iki egzersiz yap fazla oyalanmadan p...s denemesine geç, sadece kararlı ol, cesaretini topla, ve yen şunu, yendiğin zaman daha önce niye yapmadım diye hayıflanacaksın.
canım devam etmelisin, yapmalısın, sadece cesaret, giden gün ömürden gidiyor.aynen öyle canım aparat oluyor denemede tam olmuyor.ya az ucu oluyor gerisini getiremiyorum,yada o kadar bile olmuyor.
cnm bnm haklısın herkeslr tatilde evet.iyiki sen varsın yoksa iyice sıkılcktm buralrda.cnm şuan 11 cm deniyorum yarıya kdr oldu ama girişte çok oyalandım öncesnde 10 buçuk denedğim halde piskolojik olarak sanırım kastm kendmi ama şuan yarıda bekliyorum tamamı olur sanırım uğraşcam 11cm de olcak bugn inş.sen neler yapıyosn annen gittimi.bebiş iyimi
Dua listemi güncelledim, kaç kişi var yenmeye çalışan, hiç yazmıyorsunuz kızlar, siz yazmazsanız nasıl yardımcı olalım? , daha AKTİF olun lütfen... Kendiniz için.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.
canım biraz ortalık sakinleşsin, yarın giyin süslen, hazırlan. Şu çok önemli eşine hiiiiç çaktırma, direk ben hazırım hadi deme, birde sertleşme problemi yaşamayın. Sen kendi içinde hazır ol. Yeneceksin ve bu kötü günler geçecek canımcanlarım hepinize teşekkür ederimm burda olduğunuzu bilmek yardımcı olmaya çalıştığınızı bilmek çok güzell...sizin sayenizde şu durumdayım yoksa öyle geçip gidecekti yıllaar ben kimmm koca aparatla egzersiz yapmak kim sizlerin sayesinde buraldayım hepinizden alah razı olsun darda kalmayın inş. umarım bende yener bu durumdaki arkadaşlarıma yardımcı olurum sizler gibi.deneme işi şimdilik suya düştü azda olsa hazırlamıştım kendimi egzersiz yapım demiştim deneme öncesi ama kocişle tartıştıkk( neyse kısmet hep böle olur zaten allahım en yakın zamanda kısmet edecek hissediyorumda o gün bugün değilmiş demekkii..egzersizimi yaptım 11 cm zorladı biraz ama yarıdan çoğu geçtm vaji açıldı sanki hissediyorum kızlar mutluyum..sağolun varolun...
Privacy kızma lütfen, konuşmak istediğin bir konu varsa konuşalım, yani sanırım cesaretini yoplayamıyorsun ondan bu aşamada takıldın, yazarsan hepimiz sana cesaret vermeye hazırız.
O zaman şöyle yapalım, üç liste olsun:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
O zaman şöyle yapalım, üç liste olsun:
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
arkadaşlara katılıyorum buarada egzersizciler pek görünmüyor ortalıkta.. yenenler daha çok giriyo sanki :)
evet cnm dime?hele sen hamiş halinle bütün gün burdasın geçmişe baktım bugün biara hep seni gördüm herkeslere yardımcı olmaya çalışan bide bikaç yenen arkadaş daha saolsunlar .ben kötü bi döneme denk geldim bir iki ay öncesinde ne güzel bisürü egzersizci vardı rapor veriyoduk..tatlı bi yarış halindeydik..ahhh ozamanlar yenemedimdee kaldım böle tek başıma biz siz varsınız gaz veren..kızlarr egzersizcilerrrr gelinnn nerelerdesiniz kurtulalım şu illetten deneyimlerimizi paylaşalım gelinnnn
Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:
“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”
Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :
"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."
Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:
“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”
Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :
"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?