Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aksma yazmıstım 200 tefrıcıye cektım sayı tamamlandımı dıye
eger tamamlandı ıse yenı cekılıcek olana yazalım tefrıcıyeyı carsamba berat kandılı ozamana kdar bıtebılse super olurdu..

canım bu donemde esler malesef dengesızlesebılıyor ya kıskanclıklarından yada kendıne guvensızlıklerden
benımde esım aynen boyleydı benı cok kırıyordu bu davranısları zerre destek gormedıgım gıbı egsersız yapmamıda yasaklamıstı
buna rağmen yendım sende esının dedıklerını kulak arkası et yenmeye odaklan sadece

benimki yasaklamıyo ama ben bişey demedim bak hani delik gözüküyo sa çünkü kalın bi aparatla yapıyorum baya esnedi orası jel sürüp p...s denemesi yaparız dedim onlarıda anlıyorum ama dediğin gibi takmamak :)

arkadaşlar bende vajinusmus maduruyum....lütfen bana yardım edin...nasıl yendiniz bunu..çok kötü durumdayım..lütfen biri bana yardım etsin.

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, bunun içinde dua edelim, düzene girsin diye.

Son düzenleme:
merhaba öncelikle çok teşk. ederim bana yazdığın için. 3 yıllık evli olcam 1 ağustos itibariyle. vaji olduğumu evlendikten 1yıl sonra öğrendim internetten sonra psikoloğa gittim maalesef cinsel terapist olmadığından bi faydasını göremedim ki yaşadığım şehirde yok. ben yaparım dedim ve aynada cinsel organa bakmakla başladım kegel egzersizleri yaptm. parmak egzersizlerine başladım.rahatlıkla parmak egzersizlerini yapmaya başladım tek parmakla felan yapıyorum fakat iki parmağı birleştirerek yapanlar var üç parmağı felan ben bunları burada okudum.nasıl oluyor nasıl yapılıyor ne yapmalıyım.lütfen bana yardım et

biraz kendinden bahset, ne kadarlık evlisin, ne aşamadasın, neler hissediyorsun? vs gibi.

merhaba öncelikle çok teşk. ederim bana yazdığın için. 3 yıllık evli olcam 1 ağustos itibariyle. vaji olduğumu evlendikten 1yıl sonra öğrendim internetten sonra psikoloğa gittim maalesef cinsel terapist olmadığından bi faydasını göremedim ki yaşadığım şehirde yok. ben yaparım dedim ve aynada cinsel organa bakmakla başladım kegel egzersizleri yaptm. parmak egzersizlerine başladım.rahatlıkla parmak egzersizlerini yapmaya başladım tek parmakla felan yapıyorum fakat iki parmağı birleştirerek yapanlar var üç parmağı felan ben bunları burada okudum.nasıl oluyor nasıl yapılıyor ne yapmalıyım.lütfen bana yardım et

çok iyi bir aşamadasın, sadece disiplin kaçmış, disiplinle devam etmelisin, egzersiz yapsan da yapamasan da buraya yaz, cesaret verelim, gaz verelim, bazen tatlı sert çıkışalım sana ki ertelemeyesin, jel kullanıyor musun?

jel felan kullanmadım şu ana kadar. parmak egzersizlerini yapıyorm rahatlıkla..fakat iki parmak üç parmak birleştirip yapanlar var..p...s denemelerine geçemiyorm hep acıyacak korkuyorm kafamda birşeyleri aşamıyorm...ne yapcam bilmiyorm burada beni gibi olanlar lütfen bana yazsın.....

Canim öyle yapmayi düsünüyorum.. Geçenlerde aile arasi toplandik bu konular açildi yüzünü eksitiyo, dikkat ettim ona orda ayy tamam kapatin konuyu, nekadar igrenç bisi, ben yapamam, vs çok olumsuz bu konuda korkuyorum oda bu soruna düsecek kendisi 24 yasinda.. sonra dedimki korkunç bisey olsa insanlar bukadar istekle bahsedermi.. ne istegi Bögg yapiyo dügün gecesi kenara çekip püf noktalari söylicem bende ins bi sorun yasamaz..
Bak arkadasin negüzel dinlemis seni :) sagolasin valla :) bi kisiyi kurtarmis oldun bu soruna düsmeden.. Ha bide su kirmizi olayi 3 ay sonrasi gelmeside bi ilginç valla acaba ozamanmi tam rayina oturdu yoksa ne bilm

Canim kulak ardi et dinlememeye çalis sen egzersizlerine bak yenmeye bak.. Düzelecektir esin.. oluyo böyle tuhaf hareketleri eslerin ama bi yen sonra düzelecek Allahin izniyle canm

canım pe..s denemesinde bulundun mu hiç? biz kafamaızda büyütüyoruz herşeyi. ilk başlarda bende hep acıyacak diye korkuyordum kasıyordum kendimi ama sonra serbest bıraktığımda kendimi herşey düzeldi.

tek ilacımız jel canım, bundan sonra jelle iki parmak dene. daha p..s denemesi için erken.
ben iki parmak iki boğumla yendim. üç parmaktan sonra yenenlerde var burda ama gerek yok gibi o kadar beklemeye.

Hosgeldin cnm.. öncelikle çok güzel ilerlemissin.. Düzenli egzersiz yaparsan ve buraya gelip her asamani bizimle paylasirsan daha çabuk kurtulursun ins canim..
Kayganlastirici kullanmiyormussun, valla iyi cesaret bide kayganlastiriciyla dene çok daha kolay olcak..
Iki parmak küs seklinde yapiyorsun parmagina prez. geçirip o sekilde yapiyosun.. Ama olmuyosa kendine bi aparat hazirlayabilirsin onunla ilerleyebilirsin.. bende iki parmagi yapamamistim.. aparatlari daha kolay bekletiyoruz içerde ama parmak uyusuyo bi süre sonra..
Hangisiyle rahatsan öyle çalis.. ama çok zorlandiginda aparat seçenegide aklinda bulunsun cnm..
ins biran önce kurtulursun

canım pe..s denemesinde bulundun mu hiç? biz kafamaızda büyütüyoruz herşeyi. ilk başlarda bende hep acıyacak diye korkuyordum kasıyordum kendimi ama sonra serbest bıraktığımda kendimi herşey düzeldi.

cnm saol bana yazadığın için. bana yardım eder misin galiba başar mışsın sen. sadece parmak egzersizi yapıyorm tek parmak tabi.. fakat okadar...iki parmak üç parmak yapılmalı deyenler var burada nasıl oluyor bu. ne yapmalıyım pe..s denemeleri yapa mıyorm korkuyorm acıyacak diye.. acımıyor diyenler var inanamıyorm bi türlü evlenen arkadaşlarım benden önce çok zor çok acıyo dayanılmaz dediler bana galiba onlardan dolayı vaji oldum..inanamıyorm acımadığına ve böyle oluncada yapamıyorm kabus her gecem..napayım jel mi alayım nasıl deneyeyim ilk..bana yol gösterecek biride yok.kimseye anlatamıyorum derdimi.en son buradayım sizden çare arıyorm işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…