Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pe.nısmus çok doğru söylüyorsun kaçak oluyorlar kaçacak yer arıyorlar.ya yorgun oluyorlar ya da uykuları geliyor tuttum bu dediğini

Sarhos olmak, kas gevsetici içmek.. bunlar çözüm degil.. biçok kisi denedi ama sonuç yine hüsran.. Rahat olmaya çalis deneme esnasinda.. Baktin olmuyor egzersize baslariz.. Migden bulanmasin zamanla gözünde normallesecek ayni gözün agzin gibi onuda benimsiceksin canim..

eheh bırsey dıyemıcem esın yada sen alsan dah ıyı olazmı?

kesınlıkle ılerlemen lazım hemde en yakın zamanda cook guzel saglam rapor beklıyorum senden umut ııce kactı kızıyorum onada

Mutsuzmelek umarim en yakin zamanda nickin mutlumelek olur.. Ertelemekte kaçmakta senin elinde.. :) ben egzersize baslamak için çok bekledim nazlandim yapamam dedim.. ama öyle gazladiki beni kizlar :) basladim ve 2 günde son verdim bu kabusa.. ne yani uzatsam bende uzatirdim, aman yapamamm demedimmi? dedim ama birazda irdelemek gerekiyo, korkularinin üstüne üstüne gitmek gerekiyo.. Inanki hersey kararli olmakla bitiyo..
Ben karar verdim ve basardim.. burdaki herkes bu sekilde basardi.. Süreklilik çok önemli.. Isaret parmaginla basla yeniden egzersizlere.. 1 bogum 2 bogum degil isaret parmaginin tümünü al busefer.. zaten önemli olan girisi, gerisi çok kolay.. umarim kisa zamanda kurtulursun

acımadığına bide ben ikna olabilsem keşke parmak egzerzisyle de korkuorum acıycak diye yapamıyorum

Allah razi olsun senden :)
Benimde kuzenim yeni nisanlancak.. Ve hep yalniz kalinca bana ben çok korkuyorum.. çok tiksiniyorum yapamam. napicam vs konusuyo.. rahatlatmaya çalisiyorum ama dügün gecesi mutlaka bende böyle bi yardimda bulunabilirim tatlim

bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr

Tatlim erkek kardesinemi aldircan Kiz sen kimseye hesap vermek zorunda degilsin, neden açiklamak zorunda hissediyosun kendiniki?? Al git kassaya bakiyorlarmi baksinlar ne biliyosun onlarin kullanmadigini.. utanma tatlim bende baslarda çekiniyodum simdi umursamiyorum

inşallah canım ayyne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam

inşallah canım ayy ne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam

inşallah canım ayyne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam

Allaha sükür canim.. 3 günde 1 haftada 2 haftada kurtulanlar çok.. hersey senin elinde uzatip uzatmamakta.. Umarim erkenden kurtulursun sende.. ben 2 gün boyunca 5 -6 saat egzersiz yapmistim.. Biraz cesaretli ol.. göreceksinki korkulacak bisy yok :)

ama sen başarıyı haketmişsin canım ben 5 dakikayı düşünüyorum vallaha sen 5-6 saat diyosun helal olsun vallaha azmine hayran kaldım yarın büyük gün inşallah herşey yolunda gider kızlar dua edin benim için inşallah ilk egzersizimi başarırım sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…