Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acımadığına bide ben ikna olabilsem keşke parmak egzerzisyle de korkuorum acıycak diye yapamıyorum

Allah razi olsun senden :)
Benimde kuzenim yeni nisanlancak.. Ve hep yalniz kalinca bana ben çok korkuyorum.. çok tiksiniyorum yapamam. napicam vs konusuyo.. rahatlatmaya çalisiyorum ama dügün gecesi mutlaka bende böyle bi yardimda bulunabilirim tatlim

bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr

Tatlim erkek kardesinemi aldircan Kiz sen kimseye hesap vermek zorunda degilsin, neden açiklamak zorunda hissediyosun kendiniki?? Al git kassaya bakiyorlarmi baksinlar ne biliyosun onlarin kullanmadigini.. utanma tatlim bende baslarda çekiniyodum simdi umursamiyorum

inşallah canım ayyne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam

inşallah canım ayy ne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam

inşallah canım ayyne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam

Allaha sükür canim.. 3 günde 1 haftada 2 haftada kurtulanlar çok.. hersey senin elinde uzatip uzatmamakta.. Umarim erkenden kurtulursun sende.. ben 2 gün boyunca 5 -6 saat egzersiz yapmistim.. Biraz cesaretli ol.. göreceksinki korkulacak bisy yok :)

ama sen başarıyı haketmişsin canım ben 5 dakikayı düşünüyorum vallaha sen 5-6 saat diyosun helal olsun vallaha azmine hayran kaldım yarın büyük gün inşallah herşey yolunda gider kızlar dua edin benim için inşallah ilk egzersizimi başarırım sevgiler...

Yani canim :) öyle 5 dakikayla olcak is degil en az 1 saatini ayir.. Kendin için yap bunu canim nekadar çok çalisirsan okadar çabuk ilerlersin.. güzel haberler bekliyoruz senden yarin ins..

allah razı olsun bende iyiyim.izine tr gelmiyomusunuz.gurbetçiler geliyorda ondan soruyorum.

Yok canim bu sene gelemiyoruz.. Seneye ins.. Hem seneye ramazana denk gelmiyo esimin tatil izni daha rahat olur.. Geçen yaz zorlanmistik canim ya gezemiyoduk aç aç.. artik seneye kadar beklicezz çok özledim valla

ınternetten ultroson jelı karın bolgesındekı catlaklara ıyı gelıyomus dıye bısey buldum artık onu soyledım alalım hemen dedı:))) o bıanda zayıflayınca catladı vucutu felan ınsallah cakmazzzzz :)))))) bende catlak var cok dedım alıp denıycem deım bende surerım dedı:))) gulmekten koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…