- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.421
canım super bır ölçü biliyorsun dimi once egsersız ıle kendını hazırlıyorsun sonra koçişi kovalıyorsun
bılıyorsun bız yenınce ve yenmeye yakın erkekler pe.nısmus oluyor:) guzel haberlerını beklıyoruz balım kendıne guven bıtıcek kurtulucaksın
bızlerın nasıl yendıgını aklından cıkarma olurmu
:))))))))) hanı kemerın derseee :)))))))) guzel fıkır bıde kemer alayım olmazsaaa gobegım erır en azından zaten sureklı sıkıntıdan yemege verıyorum kendımı
kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim önce bende aynada incelemeye başlıcam miğdem bulana bulana. sonra kulak çöpüyle başlıcam inş ama çok iğreniyorum tiksiniyorum miğdem bulanıyor. bide mesela içsem içsem de sarhoş olsam öyle yapsak diyorum. eşim uyuyor şimdi. bende yeni duştan çıktım biz her ilişkide deniyoruz birazdan onu kaldırıcam ve yine deniycez sizce bu egzersizleri yapmadan hep deneyerek yenebilir miyim? Allahım ne zormuş kadın olmak. Bu arada ben 1 yıllık evliyim temmuzun 17 sinde 1 yıl olcak inş fiziksel olarak bir sorunum yok yaşım 20.
erkek kardesım dıyemem:)))))
ya mısafırlerım var bıde regl olunca kaldım oleee bıter bıtmez artık odamada esımın yanında yapıcam mecburen ama kıskandım sımdı herkez ılerlemısss benımde bıran once ılerlemem lazımmm
merhaba kızlar aslında burda yeni değilim daha önce de bir çok kez egzersizlere başlayıp devamını getiremeyenlerden ve uzun süre egzersizleri erteleyen biriyimşimdi herşeye yeniymiş gibi yeniden başlamak istiyorum yaşım 29. 4 yıllık evliyim maalesef kızlar acil yardım artık lütfen yardım edin yenmek istiyorum şu derdi.çocuk da yok artık bebiş istiyorum ne yapmam gerek belki yeni öneriler vardır.ben en son işaret parmağının ikinci boğumuna kadar başarmıştım devamı gelemedi duvara çarpınca korkup bıraktım:)işte böyle kızlar lütfen yalnız bırakmayın beni.sevgiler...
kızlar cımak zorundayım sımdı bırazdan tekrar gırmeye calısıcam nolur bana uydurmam ıcın bısey bulun nolurrrr
baska sebepleri olanlar da var (or. taciz, tecavüz, kirlenme duygusu), ama aciyacak, agrili olacak, yok kanayacak, yok kitlenicem - hastanelik olacam vb gibi seyler daha fazla. ve hatta bu aciyacak korkusu bile disavurulmayan daha derin mevzularin isi olabiliyor. insan derin bir varlik nihayetinde.
zerre acimiyor oysa, sana aciyacak diye ögretenler catir cutur sevisiyorlar. gene de ikna olmuyoruz, egzersizle aci olmadigini da ögreniyorsun.
canım benımde 2 yıldır ne hıkmetse regl azaldı cok az oluyorum kg alıp verdım acaba ondanmı bılemıyorum ..
ve jel almaktan cekınme canım arkadasım gecen hafta evlendı
benım tum olaylarımı bılıyor bıraz cekıncesı vardı baskalarıda yanında densız densız konusmus
yok ılk gece takımı falan bunu hazırlayan evlı ınsanlar hıc mı bılmiyorlar ya ne gerek boyle seylere
lutfen dıkkat kızlar vajı korkumuzu bekarlarla paylasırken dıkkat edelım bılmeden onlarıda korkutmayalım
tum eczanelerı gezıp jel aradım ona hayretkı okeyın jelı yok pıyasada
5lı paket buldum hemen aldım dugunde verdım sakın ıhmal etme kullan dıye
bugun konustk bana cok dua ettı jelın cok faydasını görmüş ve cok sukur oldu bıttı ılk seferde
bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr
güzeller iyi geceler nasılsınız
Mutsuzmelek umarim en yakin zamanda nickin mutlumelek olur.. Ertelemekte kaçmakta senin elinde.. :) ben egzersize baslamak için çok bekledim nazlandim yapamam dedim.. ama öyle gazladiki beni kizlar :) basladim ve 2 günde son verdim bu kabusa.. ne yani uzatsam bende uzatirdim, aman yapamamm demedimmi? dedim ama birazda irdelemek gerekiyo, korkularinin üstüne üstüne gitmek gerekiyo.. Inanki hersey kararli olmakla bitiyo..
Ben karar verdim ve basardim.. burdaki herkes bu sekilde basardi.. Süreklilik çok önemli.. Isaret parmaginla basla yeniden egzersizlere.. 1 bogum 2 bogum degil isaret parmaginin tümünü al busefer.. zaten önemli olan girisi, gerisi çok kolay.. umarim kisa zamanda kurtulursun
Mutsuzmelek umarim en yakin zamanda nickin mutlumelek olur.. Ertelemekte kaçmakta senin elinde.. :) ben egzersize baslamak için çok bekledim nazlandim yapamam dedim.. ama öyle gazladiki beni kizlar :) basladim ve 2 günde son verdim bu kabusa.. ne yani uzatsam bende uzatirdim, aman yapamamm demedimmi? dedim ama birazda irdelemek gerekiyo, korkularinin üstüne üstüne gitmek gerekiyo.. Inanki hersey kararli olmakla bitiyo..
Ben karar verdim ve basardim.. burdaki herkes bu sekilde basardi.. Süreklilik çok önemli.. Isaret parmaginla basla yeniden egzersizlere.. 1 bogum 2 bogum degil isaret parmaginin tümünü al busefer.. zaten önemli olan girisi, gerisi çok kolay.. umarim kisa zamanda kurtulursun
inşallah canım ayyne güzel 2 gündebitmiş kabusun mucize gibi demekki mucize bizdeymiş artık ertelemek yok kızlar kaçmak yok bu sefer kazanıcam
Kızlar Burdaki arkadaslar icin ikinci 4444 duaya baslicaz, almak isteyenler sayı bildirirlerse sevinirim. Pazar gunüne kadar vaktimiz var.
Allaha sükür canim.. 3 günde 1 haftada 2 haftada kurtulanlar çok.. hersey senin elinde uzatip uzatmamakta.. Umarim erkenden kurtulursun sende.. ben 2 gün boyunca 5 -6 saat egzersiz yapmistim.. Biraz cesaretli ol.. göreceksinki korkulacak bisy yok :)
Canim hosgelsin ben iyim canim hamd olsun sen nasilsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?