- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.501
hamilelikte mide bulantısı .çok normal, folik asit mide bulantısı yapabiliyor ama bebiş daha önemli iç bencecanım maşallah neleri başarmışın bir çırpıda.. Allah bizleri de cesaretlendirsin o konularda.. ben de çok korkuyorum alttan muayeneden.. ya benm mide bulantım vardı acaba folik asitten mi oluyor ki ben de şüpheleniyodum ondan sen deynce o yapıyomuş meğer diye düşündüm.. en kısa zamanda meleğin de gelir inşallah...
benım herşeyım ılgınc :) o an hıc beklemedıgım ıcın cok korktum kı eşimde fecı şaşkın korktu bana bırsey oluyor dıye:)
doktor yemekte ve pazar gecesı dusun aradım
oda muayeneye gel orda konusuruz dedı sonrası gıttım muayene oldum bu bahene ılede catala muayene alıstım
hıc bır sorun yok dedı zar esnek yapı ya demekkı tamamı ozaman gıttı :)
ben arkadasımı cok sukur kurtardım sende umarım o kızı kurtarırsın bızler gıbı olmıcaklar sayemızde inşallah
Okuduğumuz dua aşağıda kızlar, anlamını bilgi olsun diye yazıyorum, biz sadece okunuşunu okuyoruz :
“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”
Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :
"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."
Bu çeşit duaların hem maddi hayatımız için, hem de uhrevi istikbalimiz için şüphesiz pek çok faydası vardır. İhtiyaçlar bu duayı okumanın vakti ve zamanı olarak değerlendirilmeli ve dua Allah rızası için okunmalı ve istediğimiz şeyin hakkımızda hayırlı ise tahakkuk etmesi istenilmelidir.
hamilelikte mide bulantısı .çok normal, folik asit mide bulantısı yapabiliyor ama bebiş daha önemli iç bence.
merhaba öncelikle çok teşk. ederim bana yazdığın için. 3 yıllık evli olcam 1 ağustos itibariyle. vaji olduğumu evlendikten 1yıl sonra öğrendim internetten sonra psikoloğa gittim maalesef cinsel terapist olmadığından bi faydasını göremedim ki yaşadığım şehirde yok. ben yaparım dedim ve aynada cinsel organa bakmakla başladım kegel egzersizleri yaptm. parmak egzersizlerine başladım.rahatlıkla parmak egzersizlerini yapmaya başladım tek parmakla felan yapıyorum fakat iki parmağı birleştirerek yapanlar var üç parmağı felan ben bunları burada okudum.nasıl oluyor nasıl yapılıyor ne yapmalıyım.lütfen bana yardım et
jel felan kullanmadım şu ana kadar. parmak egzersizlerini yapıyorm rahatlıkla..fakat iki parmak üç parmak birleştirip yapanlar var..p...s denemelerine geçemiyorm hep acıyacak korkuyorm kafamda birşeyleri aşamıyorm...ne yapcam bilmiyorm burada beni gibi olanlar lütfen bana yazsın.....
tabi tabi bebiş daha önemli canım... bu arada 3 gündür yoktum buralarda benm bebiş bayağı büyümüş maşallah :) alttaki hamilelik imzasında gösteriyor ya baktım gözler filan belirmiş
Bana yine 50 tane yazar mısın? Bir de ben birşey soracağım bu duayı okumak için namaz abdesti, başörtüsü şart mı? Öncekinde abdestimi alıp, başörtümü takıp öyle okudum. Öbür türlü de oluyorsa yolda, işte, aklıma geldikçe heryerde okurum...
kızlar merhaba,dün deneme yaptık,yine yarısı oldu( neden hepsi olmuyor,bu noktadan sonra ne yapmam lazım,yarımda takılan varmıydı,burda takılı kalacağım diye korkuyorum
CANIMMM, bebişler büyüyorrr. Yarın doktora gideceğim umarım bir terslik çıkmaz...
cnm reglıyken abdest gerekmeden okunabılıyormus ama sen yınede abdest alıp basortusunu bagla hatta kıbleye donuk okunursa daha makbulmıs
canım ben senn randevunu bugn diye hatırlıyorum Allah yardımcın olsun kalp atışı için mi gidiyosun canım tahliller de yapılcak galiba.. inşallah hiçbir sorun yokturr .. benm de cuma günü randevum var.. Allah yardımcımız olsun..
Merhaba kızlar.Beyaz mumun tamamını hala alamadım.Yarısı giriyor,sonra tıkanıyor.Bir basınç ve sızlama değişik birşeyler oluyor.Halbuki kasmıyorum.Beynim oraya birşeylerin girebileceğini öğrendi:)Neden ilerlemiyor?Ne yapmalıyım?Yarısını bekletiyorum hemen çıkarmıyorum.Nefes al ver.Diğer mumlar çok kolay giriyordu.Kalınlaştıkça zorlanıyor.Sanırım zara takılıyor.Devam etsem zarın yırtılması sakıncalı olur mu?
Canım öyle hatırlamakta çokkk haklısın. Canım hastanede randevu veren bayan 2 temmuz salı günü diye verdi. Ben de hep 2 temmuzda doktor randevum var diye yazdım forumda. Bir baktım 2 temmuz pazartesi gününe rastlıyor. İçim rahat etmedi telefon ettim gerçekten salı imiş ama tabiki 3 temmuz...
kızlar merhaba,dün deneme yaptık,yine yarısı oldu( neden hepsi olmuyor,bu noktadan sonra ne yapmam lazım,yarımda takılan varmıydı,burda takılı kalacağım diye korkuyorum
Canim nekadar kasmiyorum desende kasiyoruz farkinda degiliz.. Sessizcekimsesizce arkadasimiza katiliyorum bu zar meselesini konus esinle.. çogunlukta bozulmuyo ama bozulanlarda var.. Zaten küçük aparattan baslamadinmi? zar esnemistir canim.. Takilan yerde bekle canim uzun bekle.. mutlaka giriyo.. Ve asil zorlandigimiz yerde orasi orayi geçmedikten sonra egzersizin pekte bi manasi kalmiyo..Merhaba kızlar.Beyaz mumun tamamını hala alamadım.Yarısı giriyor,sonra tıkanıyor.Bir basınç ve sızlama değişik birşeyler oluyor.Halbuki kasmıyorum.Beynim oraya birşeylerin girebileceğini öğrendi:)Neden ilerlemiyor?Ne yapmalıyım?Yarısını bekletiyorum hemen çıkarmıyorum.Nefes al ver.Diğer mumlar çok kolay giriyordu.Kalınlaştıkça zorlanıyor.Sanırım zara takılıyor.Devam etsem zarın yırtılması sakıncalı olur mu?
Bana yine 50 tane yazar mısın? Bir de ben birşey soracağım bu duayı okumak için namaz abdesti, başörtüsü şart mı? Öncekinde abdestimi alıp, başörtümü takıp öyle okudum. Öbür türlü de oluyorsa yolda, işte, aklıma geldikçe heryerde okurum...
Arkadaşlar az önce www.vajinismus.co : bu siteden dilatör seti buldum ama tedirgin oldum getirtmeye acaba kutunun üzerinde ne olduğu gözükürmü burası küçük biryer ve rezil olmak istemem aranızda hiç getirten oldumu bu arada bu siteyi de inceleyin belki sizede faydası olur, bir de ad soyad istiyorlar tabi doğal olarak adrese ve isme göre gelecek ama ben nasıl adımı vereyim şimdi ne yapsam bilemedim bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?