- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.941
arkadaşlar birşey farkettim... sadece_sevdim diye birisi herkese arkadaşlık isteği mi göndermiş bana mı öyle geliyor?
bana gelmedi canım öyle bir şey
ben zaten dayağı hakediyorum canım benim durumum çok zor
bir ara bu şekilde hamile olabilirmiyim planları kurmaya başladım. bulaşıp falan içeri girme ihtimallerini düşünüp. ömür boyu böyle gideceğini düşünmüştüm. bu durum her saniye aklımdaydı ister istemez. görümcemle 1 ay arayla evlendik onun şimdi bebeği var. onun doğumunda sıra sana geldi sen ne zaman düşünüyosun dediklerinde sahte gülümsemeler yapıp inşallah inşallah diyebilmek. ne kadar acı şeyler yaşıyoruz öyle değilmi. biz kendimiz olmaktan çıkıyoruz sanki. hep dua etmiştim Allah'ım bu derdimi unutturacak daha büyük dert verme diye. halime şükreder duruma bile gelmiştim :) benim yaşadıklarımı hep yaşamışsınızdır biliyorum ve en kısa zamanda kurtulmanız için bu akşam en içten duygularımla dua edicem. Ahir zamanda birbirimiz için ettiğimiz dualar en makbul olanıymış ne de olsa. Olur ya birimizin duası kabul olur da birileri de bu şekilde derdinden azat olur.
kusura bakmayın o zaman... biz arada yaşadık böyle herkese arkadaşlık gönderme durumlarını... ya erkek oluyorlar ya da doktor için reklam yapıyorlar... birkaç arkadaşta gördüm merak ettim... hiç bizim konularla alakası olmayan birisi çünkü...
o zaman ona sunu dmek gerekiyor OĞLUMMM BAK GİTTTTT:124:
ya bende sanki bağırsaklarıma doğru basınç var gibi geliyo ve takılıyo bi yerden sonra ne kadar uğraşırsak uğraşalım gitmiyo daha ileriye sizde de öylemi oluyo? İlk başlarda ağlaya zırlaya bitiriyoduk hiç gitmiyodu başı bile girmiyodu şimdi öyle değilim çok şükür ama yine bi yerde tıkanma var
o zaman ona sunu dmek gerekiyor OĞLUMMM BAK GİTTTTT:124:
kızlarr bişey sorucam hani bu başarı hikayelerinin olduğu bi bölüm vardı ya ben onu bulamıyorum nerdeydi yaa
yıldızın yükseliyor canım, devam etmek lazımmmcanım 200 adet okudum az önce bitti, gözümden yaş gelmesi ve esnemekten perişan oldum yaa,bu dua nazar içinde etkili sanki,nazar duası okurken ben bu kadar olmuyordum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?