Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar nasılsını z hepınız kandılı kutlu olsun ve hepımısın duaları kabul olsun rapor vereyım dedım regl bugun tamamen bıttı yarın egzersızlere baslıycam mumla denıycem bıkere denedım yapamadım tekrar dedıycem ultroson jelıyle ınsallah olurrr dualarınızı beklıyorum ben bırazdan hepınıze bol bol dua edıcem öptüm sizlerı ıyı aksamlar

öyle canım oduygu için yaşıyorum evliliği kurtarırız biz de inşallah yoksa hiç tat vermemeye başladı

ay sağol canım yaaa bu motivasyon denen olay mükemmel insanın kendine güveni geliyor o alkışlar için çoook teşekkür ederim:))

canım benden dirençlisi yoktur heralde yapısın gayet iyi biliyorum vajinanın 9-10 cm mumla yapıyordum en son ama iş penise gelince birazı bile girmiyo duvar oluyorum resmen

ben de öyle düşünüyordum ama önyargılı olduğumuz için öyle -aparatlar gibi kontrol edeyemeyeceğimizi düşündüğümüz için zor oluyo gibi ama doğru pozisyon ve birazcık rahatlık- derin nefes alıp verirken kendini penise doğru itersen olacak.olmasa da bir olmayacak,iki olmayacak ama sonunda olacak sakın pes etme.ben kendimin bu kadar çabuk ilerleyeceğini düşünmemiştim.denemekten vazgeçme ..

canım ben de duamı sabah bitirdim allah kabul ederse ama anca açabildim misafirim vardı tüm arkadaşların kandili mübarek olsun inşallah en kısa zamanda herkes vajiyi yener isteyenler hemen hamile kalır hamile olan arkadaşlar da sağ salim sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşur.Tüm dualarımız kabul olur inşallah rabbim bizleri de ödüllendirir...

kızlar bu akşam hepiniz için dua ettim ne derdiniz varsa tez zamanda en hayırlısı olacak şekilde kurtulun diye. Mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah kabul olur.

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, waves, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

Son düzenleme:
geç oldu biraz ama duayı okudum ben de bitirdim...
Allah kabul etsin inş dualarımızı...tüm liste için ve sorunu olan herkes için dua ettim.hayırlısıyla tüm dertlerimizden sıkıntılarımızdan kurtuluruz inş...

canım bende senin gibi çok umutsuzum benimde ayın 17 sinde 1 sene olucak lütfen karamsar olma lütfen böyle düşünme burada hepimiz sana yardımcı oluruz.

canım ben 250 tamamladım rabbım ınsallah kabul edicektir amiiiiiiiiiiiiin.. inşallah bitmiştir ne durumda şuan daldım hemen bilmiorum bitirdikmi cnm:26:

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
canım ben 250 tamamladım rabbım ınsallah kabul edicektir amiiiiiiiiiiiiin.. inşallah bitmiştir ne durumda şuan daldım hemen bilmiorum bitirdikmi cnm:26:
canım bende bilmiyorum bitirdik mi? bazı arkadaşlar dönmediler. Özellikle facar, huzurr, candy bunların bu akşam bitirileceğinden haberleri var mı yok mu, okuyabilecekler mi bilmiyorum.

ayyyyyyyyy inşallah yaaa bende aksamdan beri bi okuyom bı okuyom 23:30 dedimya aklımda o kalmıs farketmez saat tabiki yetişsınde....

canlarım şimdi duadan kalktım hepiniz için ayrı ayrı dua ettim Allah herkese yardım etsin bebeği olmayanlara bebek vaji olanlara kurtulmalarını dertleri sıkıntıları olanlara kurtulmasını nasip eylesin.....

ara sıra o kadar çok gururum kırılıyor ki.. toplum içine çıkıyosun bebek yok mu akşam kayınvalidemdeydik yemekte o da dedi ki ben size 1 yıl süre vermiştim artık yapın isterseniz şu çocuğu dedi ya ona mı sorucaz korunmayın artık diyor Karşı komşusu benle beraber evlendi neymiş doğurcakmış bile ya ben daha kariyer yapmak istiyorum yarın işe başlıycam iyi bi şirkette iyi bi pozisyonda bunu da duydu ya. Tamam artık eşimin sözü de geçmezmiş bebekte kalırmış.. ben gerçekten çok sıkıldım sadece bu vaji olayı da değil 1 seneden beri çok şey atlattım ve benim artık kimseyle uğraşcak gücüm kalmadı yarabbim beni kimseyle uğraştırma. benim artık gerçekten kimseyle uğraşcak kalbim ruhum bedenim yok .... Ah bilse bu kadar işe yaramaz herkesin zevkle yaptığı işi bile beceremeyen bi gelini olduğunu bilse ne der kim bilir? Allahım duy sesimi yarabbim ben hep böyle yarım kadın olarak mı kalıcam..

ayyyyyyyyy inşallah yaaa bende aksamdan beri bi okuyom bı okuyom 23:30 dedimya aklımda o kalmıs farketmez saat tabiki yetişsınde....
yaa inşallah herkes okumuşturrr... Bir daha dağıttıktan sonra gün değiştirmicem, herkesin haberinin olması (listede 20 kişi var, Allah razı olsun) ve yetiştirmesi zor oluyor.

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…