Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende senin gibi çok umutsuzum benimde ayın 17 sinde 1 sene olucak lütfen karamsar olma lütfen böyle düşünme burada hepimiz sana yardımcı oluruz.

canım ben 250 tamamladım rabbım ınsallah kabul edicektir amiiiiiiiiiiiiin.. inşallah bitmiştir ne durumda şuan daldım hemen bilmiorum bitirdikmi cnm:26:

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
canım ben 250 tamamladım rabbım ınsallah kabul edicektir amiiiiiiiiiiiiin.. inşallah bitmiştir ne durumda şuan daldım hemen bilmiorum bitirdikmi cnm:26:
canım bende bilmiyorum bitirdik mi? bazı arkadaşlar dönmediler. Özellikle facar, huzurr, candy bunların bu akşam bitirileceğinden haberleri var mı yok mu, okuyabilecekler mi bilmiyorum.

ayyyyyyyyy inşallah yaaa bende aksamdan beri bi okuyom bı okuyom 23:30 dedimya aklımda o kalmıs farketmez saat tabiki yetişsınde....

canlarım şimdi duadan kalktım hepiniz için ayrı ayrı dua ettim Allah herkese yardım etsin bebeği olmayanlara bebek vaji olanlara kurtulmalarını dertleri sıkıntıları olanlara kurtulmasını nasip eylesin.....

ara sıra o kadar çok gururum kırılıyor ki.. toplum içine çıkıyosun bebek yok mu akşam kayınvalidemdeydik yemekte o da dedi ki ben size 1 yıl süre vermiştim artık yapın isterseniz şu çocuğu dedi ya ona mı sorucaz korunmayın artık diyor Karşı komşusu benle beraber evlendi neymiş doğurcakmış bile ya ben daha kariyer yapmak istiyorum yarın işe başlıycam iyi bi şirkette iyi bi pozisyonda bunu da duydu ya. Tamam artık eşimin sözü de geçmezmiş bebekte kalırmış.. ben gerçekten çok sıkıldım sadece bu vaji olayı da değil 1 seneden beri çok şey atlattım ve benim artık kimseyle uğraşcak gücüm kalmadı yarabbim beni kimseyle uğraştırma. benim artık gerçekten kimseyle uğraşcak kalbim ruhum bedenim yok .... Ah bilse bu kadar işe yaramaz herkesin zevkle yaptığı işi bile beceremeyen bi gelini olduğunu bilse ne der kim bilir? Allahım duy sesimi yarabbim ben hep böyle yarım kadın olarak mı kalıcam..

ayyyyyyyyy inşallah yaaa bende aksamdan beri bi okuyom bı okuyom 23:30 dedimya aklımda o kalmıs farketmez saat tabiki yetişsınde....
yaa inşallah herkes okumuşturrr... Bir daha dağıttıktan sonra gün değiştirmicem, herkesin haberinin olması (listede 20 kişi var, Allah razı olsun) ve yetiştirmesi zor oluyor.

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

berat kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim....vajililere kurtuluş hamile olan arkadaslara hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin yüce mevlam dualarda buluşalım hep beraber
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

canım ya Allah yardımcın olsun. Hani ne derler bilirsin kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş. Vardır yaradanın bir bildiği fazla hırpalama kendini. bi gün kendini gerçekten hazır hissettiğinde olup bitecek hiç takma kafaya. sonra diyeceksinki bu kadar üzüldüğüme değmezmiş..

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300 (bitirdi)
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200 (bitidi yazıyorum)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)

Elvan sen okudun mu???? yada bugün biteceğinden haberin var mıydı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…