- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.981
innşallahh canım. aslında iyi yönü de var biliyomusun o bi gün geldiğinde yani bu sorundan kurtulduğun zaman sanki evliliğin yeniden başlıyor ve çok daha güzel bir şekilde tabiki. ben eşime diyorum ikinci evlilik yıldönümüz hadi balayına gidelim esprileri falan mutlu oluyosun ya daha nasıl tarif edilebilir ki bu duygu.
rica ederim canım benim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. tek sorunumuz var bizim o da kasıntı :))) çok kasıntı hatunlarız maalesef :)) muhtemelen kastığın için olmuyor. bir de ilk egzersizlerde yönü bulamaman normal. çömelmek sana iyi geldiyse öyle devam et. ama çömelirken çubuğu itmek istersen gene açılı itmen lazım, yere dik pozisyonda değil de biraz arkaya doğru eğimi olmalı, o şekilde yönü bulup ittiğinde inan kayıp gidecek. başlangıcın harika, korkunu yendin, yarısı gitti. ecel terleri dökmen de normal, hepimiz öyleydik. çubuk ya da parmak sana kalmış, hangisiyle rahatsan öyle devam et. ben çubuğun inceliğinden ürktüğüm için parmakla başladım, iki parmak yapamayınca mum alıp devam etmiştim. tabi ilk mumum doğumgünü mumu, sonra rimel sonra bakkal mumuilk başlarda bekletme süren kısa olabilir ama ona alıştıkça yenmeye yaklaşıyorsun demektir. parmağını içerde bekletmeye alıştıkça kasılmaların geçecek, bir süre sonra zaten hiç kasılma hissetmeyeceksin. böyle azimle devam, hadi bakalım
canım benden dirençlisi yoktur heralde yapısın gayet iyi biliyorum vajinanın 9-10 cm mumla yapıyordum en son ama iş penise gelince birazı bile girmiyo duvar oluyorum resmen
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 300
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250
Violett 200
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 200
perilerperisi 50
dahlia 100
rabit 150
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Oleeeeyyyy listeyi toparlayabildim sonunda :118:. Napıyoruz kızlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, okuyamayacaklar paylaşsınlar, forumda okumak isteyen arkadaşlar var, bu akşama yetiştirelim.
ben zaten dayağı hakediyorum canım benim durumum çok zor
bir ara bu şekilde hamile olabilirmiyim planları kurmaya başladım. bulaşıp falan içeri girme ihtimallerini düşünüp. ömür boyu böyle gideceğini düşünmüştüm. bu durum her saniye aklımdaydı ister istemez. görümcemle 1 ay arayla evlendik onun şimdi bebeği var. onun doğumunda sıra sana geldi sen ne zaman düşünüyosun dediklerinde sahte gülümsemeler yapıp inşallah inşallah diyebilmek. ne kadar acı şeyler yaşıyoruz öyle değilmi. biz kendimiz olmaktan çıkıyoruz sanki. hep dua etmiştim Allah'ım bu derdimi unutturacak daha büyük dert verme diye. halime şükreder duruma bile gelmiştim :) benim yaşadıklarımı hep yaşamışsınızdır biliyorum ve en kısa zamanda kurtulmanız için bu akşam en içten duygularımla dua edicem. Ahir zamanda birbirimiz için ettiğimiz dualar en makbul olanıymış ne de olsa. Olur ya birimizin duası kabul olur da birileri de bu şekilde derdinden azat olur.
gerçekten de ne acıdır o sahte gülümsemeler insanın boğazına bi şey oturur sanki yutkunamazsınız gözlerinizden yaş akmasın diye elinizi sıkarsınız çok istediğiniz bir şeye başkası kolay sahip olmuştur ve sizin canınızı acıtır rabbim herkesi kurtarsın bu dertten inşallah
gerçekten de ne acıdır o sahte gülümsemeler insanın boğazına bi şey oturur sanki yutkunamazsınız gözlerinizden yaş akmasın diye elinizi sıkarsınız çok istediğiniz bir şeye başkası kolay sahip olmuştur ve sizin canınızı acıtır rabbim herkesi kurtarsın bu dertten inşallah
aminn canım. bi de sorarlar korunuyomusunuz diye evet evet korunuyoruz dersin. sen mi eşin mi derler ardından :) bende salla babam salla bol keseden. şu an gülüyorum halime evet ama zamanında çok acı çektim istesende unutturmuyorlar insana bu durumunu. içinize atmayın bi gün kurtulacağınızı düşünün bu sonsuza kadar böyle sürmeyecek ne de olsa. nasıl düşünürsek öyle oluyor sonuçta.
aminn canım. bi de sorarlar korunuyomusunuz diye evet evet korunuyoruz dersin. sen mi eşin mi derler ardından :) bende salla babam salla bol keseden. şu an gülüyorum halime evet ama zamanında çok acı çektim istesende unutturmuyorlar insana bu durumunu. içinize atmayın bi gün kurtulacağınızı düşünün bu sonsuza kadar böyle sürmeyecek ne de olsa. nasıl düşünürsek öyle oluyor sonuçta.
bi keresinde de eşimin eski bir komşusu gelmişti evime ilk defa tanışıyorum kadın dedi bebek düşünmüyo musunuz bende eşim istemiyo dedim zannettim susacak:)ne dese beğenirsiniz sen de korunmayı bırak dedi (sanki korunuyorum dedim) ona korunduğunu söyle dedi farkında olmazmış çocuk olunca istermiş:)cahilliğe bakın arkadaşlar kadın akıl veriyo tut ki gerçekten benim eşim istemiyo böyle bir sorunum yok ve tut ki korunmadım hamile kaldım sonra yuva yıkılır işte bunlar yüzünden insanlar ne meraklı karışmaya ahhh ahhh zor kadın olmak zor:))
ben en son girdiğimden beri o kadar çok kişi yenmişki. ben buranın eskilerindenim en son 6 ay önce girmiştim egzersiz falan yaptım ama yine olmadı yine olmadı. hatta o kadar ki benim zamanımdakiler doğum falan yapmaya başladı. artık kafayı yemek üzereyim 1 senedir gözümden yaş eksik olmadı. hiçbirşeyden zevk almıyorum. evleneli tam bir sene oldu boşanmayı konuşmaya başladık. o kadar çaresizim ki elimden hiçbirşey gelmiyo. bu gece ben ve benim gibiler için dua edin nolur. çıkmazdayım
ben zaten dayağı hakediyorum canım benim durumum çok zor
bir ara bu şekilde hamile olabilirmiyim planları kurmaya başladım. bulaşıp falan içeri girme ihtimallerini düşünüp. ömür boyu böyle gideceğini düşünmüştüm. bu durum her saniye aklımdaydı ister istemez. görümcemle 1 ay arayla evlendik onun şimdi bebeği var. onun doğumunda sıra sana geldi sen ne zaman düşünüyosun dediklerinde sahte gülümsemeler yapıp inşallah inşallah diyebilmek. ne kadar acı şeyler yaşıyoruz öyle değilmi. biz kendimiz olmaktan çıkıyoruz sanki. hep dua etmiştim Allah'ım bu derdimi unutturacak daha büyük dert verme diye. halime şükreder duruma bile gelmiştim :) benim yaşadıklarımı hep yaşamışsınızdır biliyorum ve en kısa zamanda kurtulmanız için bu akşam en içten duygularımla dua edicem. Ahir zamanda birbirimiz için ettiğimiz dualar en makbul olanıymış ne de olsa. Olur ya birimizin duası kabul olur da birileri de bu şekilde derdinden azat olur.
evet canım hepimiz dua edicez bol bol inş Allah ın izniyle atlatıcaz
ay bi de bana şey diyolardı maşallah evleneli 1 yıl oldu ama hala genç kızlar gibi duruyosun formunu nasıl koruyosun diye. içimden verdiğim cevap şuydu
doğru tahmin evet hala genç kızım:) adamı çileden çıkartır şu insanlar ya.
bu bende de oluyor wawesimmm hala kız gibisin kız gibi giyiniyosun çok güzelsin diyolar içimden gülüyorum bende bi an için sevinç oluyor sonrası buruk =(
canım bende bilmiyorum bitirdik mi? bazı arkadaşlar dönmediler. Özellikle facar, huzurr, candy bunların bu akşam bitirileceğinden haberleri var mı yok mu, okuyabilecekler mi bilmiyorum.canım ben 250 tamamladım rabbım ınsallah kabul edicektir amiiiiiiiiiiiiin.. inşallah bitmiştir ne durumda şuan daldım hemen bilmiorum bitirdikmi cnm:26:
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.
bi keresinde de eşimin eski bir komşusu gelmişti evime ilk defa tanışıyorum kadın dedi bebek düşünmüyo musunuz bende eşim istemiyo dedim zannettim susacak:)ne dese beğenirsiniz sen de korunmayı bırak dedi (sanki korunuyorum dedim) ona korunduğunu söyle dedi farkında olmazmış çocuk olunca istermiş:)cahilliğe bakın arkadaşlar kadın akıl veriyo tut ki gerçekten benim eşim istemiyo böyle bir sorunum yok ve tut ki korunmadım hamile kaldım sonra yuva yıkılır işte bunlar yüzünden insanlar ne meraklı karışmaya ahhh ahhh zor kadın olmak zor:))
böyle bi sorun yaşanacağı kimsenin aklına gelmiyo maalesef. ben bunu yaşamış biri olarak yeni evlenen hiç bi genç kıza bu baskıyı asla yapmam yapamam. bu tür sorunlar küçümsenmeyecek kadar fazla sonuçta. bilinçsiz mi diyelim, düşüncesiz mi artık kendini bilmez insanların yüzünden daha çok baskı yaşıyoruz. bende daha bebek düşünmüyoruz gezip tozalım bir süre diye düşündük diye sallıyordum hep. bunu söylerken içimin nasıl ezildiğini siz tahmin edin. kendi derdimiz yetmezmiş gibi elalemle uğraş bi de. onlar bu dertten daha beter vallahi.
yaa inşallah herkes okumuşturrr... Bir daha dağıttıktan sonra gün değiştirmicem, herkesin haberinin olması (listede 20 kişi var, Allah razı olsun) ve yetiştirmesi zor oluyor.ayyyyyyyyy inşallah yaaa bende aksamdan beri bi okuyom bı okuyom23:30 dedimya aklımda o kalmıs farketmez saat tabiki yetişsınde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?