- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.001
canım candy 250 tamam yazmis ama benmi anlamadım acaba haaaaa facar da geldi kızzz yawrum nerelerdesın bıtırdınmı duayı
canım eksik varmı4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300 (bitirdi)
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200 (bitidi yazıyorum)
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.
Elvan sen okudun mu???? yada bugün biteceğinden haberin var mıydı???
canım aslında pazar gününe kadar düre vermiştik. çoğunluk kandilde duamızı toparlayalım dedi. Herkes sayısını aldı. Aslında eksik yok ama elvan, ve huzurr bu gece son olduğunu biliyorlar mı bilmiyorum, candy e söyledim bu gece bitecek diye ama foruma benimki başkasına verdiniz mi yazmış, vermedik yazdım ama gördü mü bilmiyorum. o yüzden içim rahat değil. Neyse artık Allah kabul eder inşallahcanım eksik varmı
yok canım niye kızalım gönüllü bir iş bu sonuçta, hemde müsait olanlar alıyor ki, alanların sayısı 20 kişi civarında... Almayanlara kızmıyoz, üzülmeyinbana kızdınız dimi duayı alamadım diye vallahi aklımdan çıkmış
Allah razı olsun canım, bir kaç mesaj önce listeyi gönderdim, inşallah tamamlanmıştır, emin değilim...selam kızlar,az önce hepimiz için dua ettim,inşallah hepimiz bu dertten kurtulacağız,allahım kabul etsin. bu arada duamız tamamlandı mı?
yok canım niye kızalım gönüllü bir iş bu sonuçta, hemde müsait olanlar alıyor ki, alanların sayısı 20 kişi civarında... Almayanlara kızmıyoz, üzülmeyin.
bana kızdınız dimi duayı alamadım diye vallahi aklımdan çıkmış
cnm hemen öylepes etme..bu işin tek çaresi egzersiz başka yolu yok.. bende 2,5 yıllık evliyim hala bu sorunla uğraşıyorum..sona geldim hissediyorum fakat şuan eşimi bekliyorum bizdede sertleşme sorunu var egzersizde son noktadayım son günlerdede iyice bunaldım ama sabretmekten başka yol yok.o yüzden sende sabret ve buralarda takıl eminim burdaki arkadaşlar ve ben gerekli desteği sağlıcaz ve sende bende ve diğer vajili herkeste bu dertten kurtulacakkben en son girdiğimden beri o kadar çok kişi yenmişki. ben buranın eskilerindenim en son 6 ay önce girmiştim egzersiz falan yaptım ama yine olmadı yine olmadı. hatta o kadar ki benim zamanımdakiler doğum falan yapmaya başladı. artık kafayı yemek üzereyim 1 senedir gözümden yaş eksik olmadı. hiçbirşeyden zevk almıyorum. evleneli tam bir sene oldu boşanmayı konuşmaya başladık. o kadar çaresizim ki elimden hiçbirşey gelmiyo. bu gece ben ve benim gibiler için dua edin nolur. çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?