Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

berat kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim....vajililere kurtuluş hamile olan arkadaslara hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin yüce mevlam dualarda buluşalım hep beraber
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

canım ya Allah yardımcın olsun. Hani ne derler bilirsin kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş. Vardır yaradanın bir bildiği fazla hırpalama kendini. bi gün kendini gerçekten hazır hissettiğinde olup bitecek hiç takma kafaya. sonra diyeceksinki bu kadar üzüldüğüme değmezmiş..

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300 (bitirdi)
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200 (bitidi yazıyorum)
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.

Elvan sen okudun mu???? yada bugün biteceğinden haberin var mıydı???

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, waves, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

beyazlalede dua istemişti, kızlar bu gece önemli, isim isim dua edelimmmmm..... 4444 e katılmayanlardan da serbsest dua bekliyoruz, ramazana kadar inşallah yenmeyen kalmazzz. aminnnnn.

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, waves, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

beyazlalede dua istemişti, kızlar bu gece önemli, isim isim dua edelimmmmm..... 4444 e katılmayanlardan da serbsest dua bekliyoruz, ramazana kadar inşallah yenmeyen kalmazzz. aminnnnn.

canım eksik varmı

selam kızlar,az önce hepimiz için dua ettim,inşallah hepimiz bu dertten kurtulacağız,allahım kabul etsin. bu arada duamız tamamlandı mı?

canım eksik varmı
canım aslında pazar gününe kadar düre vermiştik. çoğunluk kandilde duamızı toparlayalım dedi. Herkes sayısını aldı. Aslında eksik yok ama elvan, ve huzurr bu gece son olduğunu biliyorlar mı bilmiyorum, candy e söyledim bu gece bitecek diye ama foruma benimki başkasına verdiniz mi yazmış, vermedik yazdım ama gördü mü bilmiyorum. o yüzden içim rahat değil. Neyse artık Allah kabul eder inşallah .

selam kızlar,az önce hepimiz için dua ettim,inşallah hepimiz bu dertten kurtulacağız,allahım kabul etsin. bu arada duamız tamamlandı mı?
Allah razı olsun canım, bir kaç mesaj önce listeyi gönderdim, inşallah tamamlanmıştır, emin değilim...
sen sevdin bu işi bakıyorum , senin ihtiyacın varmış belli ki... Allah kabul etsin canım .

yok canım niye kızalım gönüllü bir iş bu sonuçta, hemde müsait olanlar alıyor ki, alanların sayısı 20 kişi civarında... Almayanlara kızmıyoz, üzülmeyin .

Tunciyna okuyorum şu an onu da bitiremedim ((( kızlar ulaşsa keşke eksiksiz olmuyor bildiğim

cnm hemen öylepes etme..bu işin tek çaresi egzersiz başka yolu yok.. bende 2,5 yıllık evliyim hala bu sorunla uğraşıyorum..sona geldim hissediyorum fakat şuan eşimi bekliyorum bizdede sertleşme sorunu var egzersizde son noktadayım son günlerdede iyice bunaldım ama sabretmekten başka yol yok.o yüzden sende sabret ve buralarda takıl eminim burdaki arkadaşlar ve ben gerekli desteği sağlıcaz ve sende bende ve diğer vajili herkeste bu dertten kurtulacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…