- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.041
neyse tatlım uyudun galıba bende cıkıorum gergın moddayım bu aralar ama evdekınden iim yınede Allah a emanet olun arada bı gelerım belkı buraya Allah kabul etsın dualarınızı
adın listede var canımkızlar günaydın inşallah dün benim içinde dua eden biri olmustur ben hiç ibadet yapamadım niyetliydim orucumu acınca mide bulantısı bas agrısı çok kötüydüm kafamı kaldıramadım inşallah banda dua eden biri olmustur.
trinity ve diğer tüm arkadaşlarım sizin de kandiliniz mübarek olsun. Trinity, çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda düzelir ve bebiş çalışmalarına başlarsın. Dualarımız seninle
yavrum bende senı merak ettım nabtın hangı asamalardasın ben bayadır gırmıorum bıraktım mucadeleyı benı haketmıyen bı adam ıcın ugrasamam ben buraya kadardı
hepinize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum arkadaşlar... ben akşam ALLAH ım kabul ederse Kenzül Arş duasını okudum hepimiz için ve tüm derdi olanlar için inşaallah... ALLAH ım inşaallah dualarımızı kabul eder yuvalarımızı sağlık mutluluk ve huzurla doldurur...
hazal canım senin adın listede var mı hatırlamıyorum ama niyetimizde herkes gibi sende varsın merak etme bu derdi yaşayan herkesi kurtarır inşaallah Rabbim... biraz cesaretle başlayalım gerisi gelecektir inşaallah
kızlar bu arada daha önce Kenzül Arş duasını okuyan var mı bilmiyorum ama ben bir kaç seferdir okuyorum okadar çok hoşuma gidiyor ki... Peygamber efendimizin tavsiye ettiği dualardan sanırım... tarayıcıdan geçirip isteyene göndermek istiyorum inşaallah tüm kitabı
kızlar ben sonunda dayanamayıp aldım özel hastaneden randevuyu.doktoru çok övdüler ama inşallah iyidir.7+5 haftalık olarak gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım bir sorun çıkmaz.çok merak ediyorum.
umutttt sen neelisin cnm yani hangi sehirde yasıyorsun
naber demirbaşımmmmmdiyene baksana
nooolsun arkamdan gelenimgeçen çilekliydi sanırım ikimizi de demirbaş olarak yazmıştı galiba ... kız dövecem seni bir gün de hadi hayırlısı... kegel yapıyonmu kuzum? bak egzersiz diye sormuyorum ondan ürküyorsun diye
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 300
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250
Violett 200
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 200
perilerperisi 50
dahlia 100
rabit 150
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Oleeeeyyyy listeyi toparlayabildim sonunda :118:. Napıyoruz kızlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, okuyamayacaklar paylaşsınlar, forumda okumak isteyen arkadaşlar var, bu akşama yetiştirelim.
ben laz kızıyımDoğu geliniyim bunuda sölimmm dedim Istanbulda anadolu yakasında yasıorummm canımmmm....
ne demek istiyorsun laz kızıyım felan :) biz korkamyız lazlardannn :) çok cana yakın konusyosun o yüzden soruvermiştim :):):):)
arkadaslar bnde 2 sene önce psikolojik terapi aldım parmak egzersizler felan iyyidi fakat penis asamasına gelince olmuyordu. 1 yıl daha ara verdim sonra kadın doğum doktoruna ğittim bana ilçlar verdi ve onunla denedim hakikatende oldu . fakat eşimi çok seviyorum oda bni çok seviyor. ama 3 aydr hiç bir ilişkide bulunmuyoruz canımız hiç seks yapmak istemiyo bnmkide böyle bir durum. hiç hoşlanmyorum bu durumdan.birde bebekte istyoruz aama doktor tam işki olmadan bebek yapmayın dedi.şimdi bnde doktora yalan söylemek zorunda kldım ilişkimiz oluyor ama bebek olmuyor dedim oda bana temmuzda yani bu ay gel bi sperm aşılaması yapalm dedi. sizce bnu yapmalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?