Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım övdükleri doktora git bence de benmkini de övdüler öyle gittim hoş konuştuıklarından bişey anlamıyorum yarın randevum var annemi de götürcem tercüme etsin bana çünkü annemn ameliyatını da o yaptı biliyor doktoru. ne zaman senn randevun? bende merak ediyorum ya bir de bizim burda bi bayan hamileyken 5 aylıkk hamileyken vefat etti hamileliği sorunlu geçiyormuş önceden de rahatsızmış galiba. kasık bel ağrısı kalbi filan sıkışıyomuş dün kalp krizi sonucu vefat etmiş. ya çok üzüldüm ve korktum Allah yardımıcımız olsun inşallah bir sorunumuz yoktur... benim de 7+5 olcak yarına doktorun verdiği tarihte gitmiş olcam..

naber demirbaşımmmmm diyene baksana

nooolsun arkamdan gelenim geçen çilekliydi sanırım ikimizi de demirbaş olarak yazmıştı galiba ... kız umuut dövecem seni bir gün de hadi hayırlısı... kegel yapıyonmu kuzum? bak egzersiz diye sormuyorum ondan ürküyorsun diye

Son düzenleme:

eveet sanırım bizi yazmıstııı ayyyy cok seviorum ben çileklimi kııııız yerim ben onu çilek gbiiitamam kötü bi espiriydi....canım ben kegel yapıorum hatta dün gece yatmısım o saatte otamatıge baglamısım sankı baktım yapıorum işe yarar inş ne bilimm ama saymıorum aklıma geldıkce yapıom cnmm eee sen napıon...

Tatlim benim dün girmeye firsatim olmadi ama bitirdim, yetistirdim sükür

aaaaaaaaaaaaaay koptummmm karnım agrıdı valla burayada yazsana yada rütbe olarak yaaaaaz...canım benım suan özel atamıom öyle olması gerekiodu özelden anlatırım ok.......

Bilinç altinda baska sebepler yatiyor olabilir.. Ama öyle ha demede zevk alincak biseyde degil.. Zamanla ögrenilcek bisey bu, benim düsüncem..
Bence önce alismayi ögren, ve o anda olumsuz düsünmek yerine kendini zevk almaya odakla..
Sonra bebek düsünürsünüz Allahin izniyle cnm..

Canim :) Allah razi olsun ve kabul etsin ins.. Dualarinda bizleride unutmadigin için ayrica tskr ediyorum

Canim sartlama kendini yatar sekilde çalistim oyüzden üste yapamiyorumlara.. Bende hep uzanarak egzersiz yapiyordum ama yendigim yece altta olmadi bitürlü üstte denemek aklima geldi ama çok korktum öylede ama bi cesaret yaptim iste çokta kolay oldu.. Cesaretini toplamalisin.. sana lazim olan tek sey cesaret :) Birazda ugrasin canim hemen pes etmeyin ins güzel haberler verirsin bizlere

aaaaaaaaaaaaaay koptummmm karnım agrıdı valla burayada yazsana yada rütbe olarak yaaaaaz...canım benım suan özel atamıom öyle olması gerekiodu özelden anlatırım ok.......

kız ayıp olmasın diye yazmadım ama bende kendi espirime kendim koptum... yok yavrum rütbe olarak yazmam her gördüğümde gülerim ben:))

kızlar bi espiri yapayı m dedimde umuuta özelden yazmıştım "adım çıktı demirbaşa bi ben çıkamadım pe...in başına" diye ona gülüyoruz

merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum

super ama cok begendım ben bu yazıyı bence hepınız rütbenıze yazın yenene kadar

merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum

anlayıslı oluyorlar genellıkle benım esım 4.yıldan sonra isyan bayrağını çekti
daha 3 haftalık yolun basındasın cok sanslısın ... bıranonce yenmeye odaklan canım
o guzel cıcım aylarını bızım gıbı gecırme ..

Canim hayirdir neden hastanedeydin?? Umarim hersey yolundadir??

Canim kendi ayarlarindan yapabiliyorsun istersen bi dene;

yukarda KULLANICI KONTROL PANELI 'ne gir
sonra sol kösedeki ayarlarimdan ; seçenekleri düzenleye gir..
Sonra scroll yap asagiya orda; Cesitli seçenekler var ; MESAJ EDITÖRU ;
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar
Bende 3. seçilmis duruyo canim ; Standart Editör - Toolbar bu

son olarakta degisiklikleri kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…