Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben sonunda dayanamayıp aldım özel hastaneden randevuyu.doktoru çok övdüler ama inşallah iyidir.7+5 haftalık olarak gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım bir sorun çıkmaz.çok merak ediyorum.

hepinize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum arkadaşlar... ben akşam ALLAH ım kabul ederse Kenzül Arş duasını okudum hepimiz için ve tüm derdi olanlar için inşaallah... ALLAH ım inşaallah dualarımızı kabul eder yuvalarımızı sağlık mutluluk ve huzurla doldurur...
hazal canım senin adın listede var mı hatırlamıyorum ama niyetimizde herkes gibi sende varsın merak etme bu derdi yaşayan herkesi kurtarır inşaallah Rabbim... biraz cesaretle başlayalım gerisi gelecektir inşaallah

kızlar bu arada daha önce Kenzül Arş duasını okuyan var mı bilmiyorum ama ben bir kaç seferdir okuyorum okadar çok hoşuma gidiyor ki... Peygamber efendimizin tavsiye ettiği dualardan sanırım... tarayıcıdan geçirip isteyene göndermek istiyorum inşaallah tüm kitabı

Arkadaşlarım kusura bakmayın geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün giremedim...Allah hepinizin hepimizin dualarını kabul eder inş yenemeyenlere rabbim yenmeyi bidahada bu sorunla karşılaşmamayı nasip etsin inşallah :)

yavrum bende senı merak ettım nabtın hangı asamalardasın ben bayadır gırmıorum bıraktım mucadeleyı benı haketmıyen bı adam ıcın ugrasamam ben buraya kadardı

ben de merak etmiştim canım seni.içinde bulunduğun durumu özetleyen Mevlana'nın bir sözü var: Her şey üstüne gelip,seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,sakın vazgeçme!..işte orası kaderinin değişeceği 'noktadır'...
canım sakın vazgeçme,bu kadar kolay olmamalı vazgeçmek
sen bu zamana kadar mücadele ettin vajiyi yendin ve şimdi yenilgiyi kabullenmek olmaz...bu yenilgiyi hak etmiyorsun...bak inan biz de böyle durumlar yaşıyoruz ama vazgeçmiyoruz.kendine göre haklısın,çok çaba sarfetmişsindir çok emek etmişsindir ama erkeklerin bazen ağzından çıkanı kulağı duymuyor.bizim ne kadar hassas olduğumuzu farkedemiyorlar.bana da eşim senden bir şey beklemiyorum diye kaç defa dedi,hatta bazen bi kızgınlıkla hala diyor.kadınlar vajii yendikten sonra erkeklere bi haller oluyor (tabi istisnalar var),böyle bi tuhaflaşmalar,kendilerini ağırdan satmalar ve daha neler neler...sen şuan kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun...üzme kendini artık...

merhaba canım ben de dua dün gece ilk defa okudum, tesadüf kitabı karıştırırken buldum,değişik geldi bana da.anlamı da hoşuma gitti...:))

canım övdükleri doktora git bence de benmkini de övdüler öyle gittim hoş konuştuıklarından bişey anlamıyorum yarın randevum var annemi de götürcem tercüme etsin bana çünkü annemn ameliyatını da o yaptı biliyor doktoru. ne zaman senn randevun? bende merak ediyorum ya bir de bizim burda bi bayan hamileyken 5 aylıkk hamileyken vefat etti hamileliği sorunlu geçiyormuş önceden de rahatsızmış galiba. kasık bel ağrısı kalbi filan sıkışıyomuş dün kalp krizi sonucu vefat etmiş. ya çok üzüldüm ve korktum Allah yardımıcımız olsun inşallah bir sorunumuz yoktur... benim de 7+5 olcak yarına doktorun verdiği tarihte gitmiş olcam..

naber demirbaşımmmmm diyene baksana

nooolsun arkamdan gelenim geçen çilekliydi sanırım ikimizi de demirbaş olarak yazmıştı galiba ... kız umuut dövecem seni bir gün de hadi hayırlısı... kegel yapıyonmu kuzum? bak egzersiz diye sormuyorum ondan ürküyorsun diye

Son düzenleme:

eveet sanırım bizi yazmıstııı ayyyy cok seviorum ben çileklimi kııııız yerim ben onu çilek gbiiitamam kötü bi espiriydi....canım ben kegel yapıorum hatta dün gece yatmısım o saatte otamatıge baglamısım sankı baktım yapıorum işe yarar inş ne bilimm ama saymıorum aklıma geldıkce yapıom cnmm eee sen napıon...

Tatlim benim dün girmeye firsatim olmadi ama bitirdim, yetistirdim sükür

aaaaaaaaaaaaaay koptummmm karnım agrıdı valla burayada yazsana yada rütbe olarak yaaaaaz...canım benım suan özel atamıom öyle olması gerekiodu özelden anlatırım ok.......

Bilinç altinda baska sebepler yatiyor olabilir.. Ama öyle ha demede zevk alincak biseyde degil.. Zamanla ögrenilcek bisey bu, benim düsüncem..
Bence önce alismayi ögren, ve o anda olumsuz düsünmek yerine kendini zevk almaya odakla..
Sonra bebek düsünürsünüz Allahin izniyle cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…