- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.041
kızlar ben sonunda dayanamayıp aldım özel hastaneden randevuyu.doktoru çok övdüler ama inşallah iyidir.7+5 haftalık olarak gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım bir sorun çıkmaz.çok merak ediyorum.
umutttt sen neelisin cnm yani hangi sehirde yasıyorsun
naber demirbaşımmmmmdiyene baksana
nooolsun arkamdan gelenimgeçen çilekliydi sanırım ikimizi de demirbaş olarak yazmıştı galiba ... kız dövecem seni bir gün de hadi hayırlısı... kegel yapıyonmu kuzum? bak egzersiz diye sormuyorum ondan ürküyorsun diye
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 444
Elvan 200
Mutsuzmelek 300
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250
Violett 200
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300
Kemre 50
Pusu 200
huzurr 200
facar 200
Şenay_mehmet 200
Umuut 250
candy 250
çileklipuding 200
perilerperisi 50
dahlia 100
rabit 150
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Oleeeeyyyy listeyi toparlayabildim sonunda :118:. Napıyoruz kızlar çoğunluk kandile yetiştirelim diyor, okuyamayacaklar paylaşsınlar, forumda okumak isteyen arkadaşlar var, bu akşama yetiştirelim.
ben laz kızıyımDoğu geliniyim bunuda sölimmm dedim Istanbulda anadolu yakasında yasıorummm canımmmm....
ne demek istiyorsun laz kızıyım felan :) biz korkamyız lazlardannn :) çok cana yakın konusyosun o yüzden soruvermiştim :):):):)
arkadaslar bnde 2 sene önce psikolojik terapi aldım parmak egzersizler felan iyyidi fakat penis asamasına gelince olmuyordu. 1 yıl daha ara verdim sonra kadın doğum doktoruna ğittim bana ilçlar verdi ve onunla denedim hakikatende oldu . fakat eşimi çok seviyorum oda bni çok seviyor. ama 3 aydr hiç bir ilişkide bulunmuyoruz canımız hiç seks yapmak istemiyo bnmkide böyle bir durum. hiç hoşlanmyorum bu durumdan.birde bebekte istyoruz aama doktor tam işki olmadan bebek yapmayın dedi.şimdi bnde doktora yalan söylemek zorunda kldım ilişkimiz oluyor ama bebek olmuyor dedim oda bana temmuzda yani bu ay gel bi sperm aşılaması yapalm dedi. sizce bnu yapmalımıyım.
ben laz kızıyımdoğu geliniyim bunuda sölimmm dedim istanbulda anadolu yakasında yasıorummm canımmmm....
bu listeyi önüme açıp, tek tek isim okuyarak hepimize kuran okudum arkadaşlar. allah dualarımızı kabul etsin. herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin. dilerim tüm sıkıntılarımızdan kurtuluruz.
cnm ne kadar iyi anlamışsın aynen anlatmak istediğim buydu..pozisyon bulamıyorum evt panikliyorum amacımın zaten p...s içeri almak olduğu halde birden korkuyorm...ben sırt üstü uzanıp yapıyorm egzersizleri..fakat eşimle denerken ben üstte oluyorm öyle çalışma yapmadığım için başaramıyor olabilirm..ben altta o üstte olduğu zaman korkuyorm ...atamadım bu korkuları(( senin dediklerini bi deneyeyim 2 akşamdır deniyorm olmayınca umutsuzluğa kapıldım biraz ((((
aaaaaaaaaaaaaay koptummmmkarnım agrıdı valla burayada yazsana yada rütbe olarak yaaaaaz...canım benım suan özel atamıom öyle olması gerekiodu özelden anlatırım ok.......
kız ayıp olmasın diye yazmadım ama bende kendi espirime kendim koptum... yok yavrum rütbe olarak yazmam her gördüğümde gülerim ben:))
kızlar bi espiri yapayı m dedimde umuuta özelden yazmıştım "adım çıktı demirbaşa bi ben çıkamadım pe...in başına" diye ona gülüyoruz
merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum
Canim hayirdir neden hastanedeydin?? Umarim hersey yolundadir??Ben duanın en son gününü kaçırmışım hafta sonuna kadar biliyordum canım. Eve gidince akşam okuyacağım...Dün gündüz hastanede idim bütün gün eve gelince de yorgunluktan erkenden uyumuşum, hiç aklımda değildi
ya bu tam beni anlatıyor. kızım bu simgeyi bulduda artık hep size kapli gülücük göndercem bebişlerim. yeni simgelerim gelinceye kadar galiba 200 mesaj sonunda geliyomuş.yeni doğum yapan bir kardeşimiz vardı rabbim hayırlı uğurlu büyütmek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?