Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahaha Süpermis

merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum

Konu vajinusmus olmasa bile sonunda oluyordu.. Hakli olsakta biz esimize bu görevimizi yerine getiremedigimiz için suçlu biz oluyoruz.. Sinirli olmalarida bu yüzdenmis..

Evet dogru.. Yenince düzeliyo.. Illaki oluyo ufak tefek kavgalar ama uzamiyo en azindan..
Kolay degil bi erkek için nefsini bastirmak.. Ins biran önce kurtulursun.. Daha çok yeni evlisin.. çabuk atlatabilirsin..

Kocaman ve yüregimin en en en en en derininden bir AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNN diyorummm
Rabbim aratmadan nasip etsin her isteyene ins..

Ay kizlar sonunda gelebildim günceleeee
Dün giremedim.. Geçmis kandilinizi kutlarim..
Okunmus olan bütün dualar, gözlerden akan bütün yaslar, edilen bütün ibadetleri kabul buyurur Rabbim ins..
Rabbim herkese gönlünde olani hayirlisiyla nasip etsin ins..

senınle cok ortak noktamız var canım bende aynen boyleyım :)
gercektenmi cnm bende nie bu kıza hayranım diodum kan çekmiş demekki....
ben hala gülüorum yaaaaa kız allah iyiliğni versin....
Kızlar kızmayın bana, biraz harekete geçin artık diye yazıyorum .
yoksa kızılcık sopamı hazırladım, biraz daha olduğunuz yerde sayarsanız o geliyor .
valla sen bizi ıslak odunla dövsen yeridir canımmm
Allah Allah diyene bak hele.. Sen umudu döv bende senin kulaklarini çekeyim Sanki senin ondan farkin varmis gibi ne o yüzdün kuyruguna geldin uzatmalari oynuyosun??

aykuuuurt oh oh oh canımada değsiiiin...:76::76::76::76::76::76::76:

Sagol canim, artik hergün parmak egzersizi yapcam, bugün iki parmagim 2 cm falan girdi, belki bidakine daha fazla basarabilirim :)

Evet kendimi suclu hissettigim icin biseyde diyemiyorum, öyle kirildigimla kaliyorum
Sagol canim, biraz rahatladim yazilarinizi okuyunca...

1 senelik evliliğimiz boyunca eşim hep sabırlı davrandı. bir defa bile yüzüme çarpmadı çok şükür. ama bazı deneme sonralarında yatağa yatar sırtını döner öylece kalırdı dakikalar boyunca. bende tabi sessiz gözyaşlarına boğulurdum. hiç bi zaman neden ben diye sorupta yaradana isyan etmedim ama isyan noktasına gelmemek için de çok katlandım. şimdi nasıl mıyız sorusuna gelince. eşimin gözlerinin parladığını görebiliyorum. eşime daha fazla hatta çook çok daha fazla nazımı geçirebiliyorum :) önceden böyle bi hakkım olduğunu bile düşünemiyordum. beynimize yerleşmiş ya bir kere kadınlık görevimi yerine getiremiyorum diye. sanki evliliğin tamamı bundan ibaretmiş gibi. kısacası 1 senenin acısını çıkartıyorum. bunu yenecek olan arkadaşlar o gün geldiğinde sonuna kadar acısını çıkartın şımarın nazlanın gayet eminim ki eşiniz o mutlulukla bir dediğinizi iki etmeyecektir :) avantajlarımız çok öyle değilmi. normalde çok sıradan bir durumken bize fazladan mutluluk getirebiliyo mesela

canım nolsun yaaa burda sel yogun yagış var allah sonumuzu hayır getirsin

merhabalar bende eski vajinusmusculardanım doktor saygın beyin tedavisiyle ocak ayında yenmiştim rabbim hepinize kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin ...
sizleri o kadar iyi anlıyorumki bu yaşadıklarım ara sıra aklıma geldikçe (her ne kadar getirmemeye çalışsamda ) bu durumda olan herkese dua ediyorum alalhım sen yardım et diye ama derdi veren allah dermanıda veriyor be arkadaşlar biraz üstüne sıkı sıkıya düşseniz inanın bir çırpıda kurtaracaksınız kendinizi. herşey o kadar basitmişki meğer sizde aynen böyle konuşabilceksiniz yazık o zamanlarıma bunun içinmiydi diyeceksiniz...

eskiden bu siteyle yatar kalkardım şimdi o pskolojiden kurtulmak için girmemeye çalışıyorum çünkü insan unutmak istiyor o günleri
rabbime herşey için sonsuz teşk.ediyorum ve sizler içinn dua ediyorum inş. sizlerde en kısa sürede evliliğinizi doya doya yaşarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…