- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.081
canlarım şimdi duadan kalktım hepiniz için ayrı ayrı dua ettim Allah herkese yardım etsin bebeği olmayanlara bebek vaji olanlara kurtulmalarını dertleri sıkıntıları olanlara kurtulmasını nasip eylesin.....
ara sıra o kadar çok gururum kırılıyor ki.. toplum içine çıkıyosun bebek yok mu akşam kayınvalidemdeydik yemekte o da dedi ki ben size 1 yıl süre vermiştim artık yapın isterseniz şu çocuğu dedi ya ona mı sorucaz korunmayın artık diyor Karşı komşusu benle beraber evlendi neymiş doğurcakmış bile ya ben daha kariyer yapmak istiyorum yarın işe başlıycam iyi bi şirkette iyi bi pozisyonda bunu da duydu ya. Tamam artık eşimin sözü de geçmezmiş bebekte kalırmış.. ben gerçekten çok sıkıldım sadece bu vaji olayı da değil 1 seneden beri çok şey atlattım ve benim artık kimseyle uğraşcak gücüm kalmadı yarabbim beni kimseyle uğraştırma. benim artık gerçekten kimseyle uğraşcak kalbim ruhum bedenim yok .... Ah bilse bu kadar işe yaramaz herkesin zevkle yaptığı işi bile beceremeyen bi gelini olduğunu bilse ne der kim bilir? Allahım duy sesimi yarabbim ben hep böyle yarım kadın olarak mı kalıcam..
4444 dua okuyan arkadaşlar:
Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300 (bitirdi)
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200 (bitidi yazıyorum)
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .
Bu akşama bitirmeye çalışıyoruz. Cevap bekliyorum.
Elvan sen okudun mu???? yada bugün biteceğinden haberin var mıydı???
tamam canım ilk işim buraya yazmak olacak tabi sağlıklıysa sevinerek yazıcam inşallah.. evet kötü şeylere pek bakmamak gerekiyomuş... hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyenlere de nasip etsin en kısa zamanda... bende keseden 15 gün sonra duyuluyo diye biliyorum bakalım yarın belli olcak.. kemreninki duyuldu bile onun doğum tarihi benden sonra ama duydu demekki duyulabiliyo :)
ooooo kemre ablama bak senduymuş bile.sen bizden 6-7 gün öncesin inşallah sende duyarsın 8 haftalık ultrason görüntüsü yazdım nette arattım youtube da video var kalp atışını dinletiyo bebeğin annnesine doktor.çok heyecanlı ve güzel bişey
son iki gündür karadenizde inanlmaz bi yagış var sel felaketi burda can aldı biraz once yine yagmur bastırdı suan simsekler cakıyor ve elektrık kesildi lütfen dua edin kızlar olurmu
Allahim yardimcilari olsun.. Sabah atv haberlerini izlerken samsunda bi annenin feryadlarina hiçkiriklarla aglamaya basladim.. Allahim içim gitti resmenAllah sabir versin hepsine.. Açta açikta kimseyi birakmasin of offffff
nooolsun arkamdan gelenimgeçen çilekliydi sanırım ikimizi de demirbaş olarak yazmıştı galiba ... kız umuut dövecem seni bir gün de hadi hayırlısı... kegel yapıyonmu kuzum? bak egzersiz diye sormuyorum ondan ürküyorsun diye
kız ayıp olmasın diye yazmadım ama bende kendi espirime kendim koptum... yok yavrum rütbe olarak yazmam her gördüğümde gülerim ben:))
kızlar bi espiri yapayı m dedimde umuuta özelden yazmıştım "adım çıktı demirbaşa bi ben çıkamadım pe...in başına" diye ona gülüyoruz
merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum
kızlar vajinismusu yendikten sonraki ilk adetim bugün başladı. hemen bitiminde bebek çalışmalarına başlamak istiyorum. bakalım ne zamana nasip olacak. Allah hepimize nasip etsin sevinçlerimiz üst üste gelsin bu yaşadığımız sıkıntıları böyle unutabiliriz ancak
o anneyi ben de gördüm ve iki çocuğunu da kaybetti malesef çok üzüldüm gerçekten Allah samsundakilerin yardımcısı olsun bir daha böyle bi felaket yaşatmasın çok zor gerçektn..
gercektenmi cnm bende nie bu kıza hayranım diodum kan çekmiş demekki....senınle cok ortak noktamız var canım bende aynen boyleyım :)
ben hala gülüorum yaaaaa kız allah iyiliğni versin....kız ayıp olmasın diye yazmadım ama bende kendi espirime kendim koptum... yok yavrum rütbe olarak yazmam her gördüğümde gülerim ben:))
kızlar bi espiri yapayı m dedimde umuuta özelden yazmıştım "adım çıktı demirbaşa bi ben çıkamadım pe...in başına" diye ona gülüyoruz
valla sen bizi ıslak odunla dövsen yeridir canımmmKızlar kızmayın bana, biraz harekete geçin artık diye yazıyorum.
yoksa kızılcık sopamı hazırladım, biraz daha olduğunuz yerde sayarsanız o geliyor.
Allah Allah diyene bak hele.. Sen umudu döv bende senin kulaklarini çekeyimSanki senin ondan farkin varmis gibi ne o yüzdün kuyruguna geldin uzatmalari oynuyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?