Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razi olsun ve dualarini kabul etsin ins..

Nedemek yapin artik su bebegi ya .. :) Siparis verir gibi.. Ha heves eder ister güzel bi sekilde söyler (söylemesiyle kalir) uzatmaz.. ona bisey demem.. ama hayat senin hayatin esinle birlikte senin alacagin bi karar bu..
Allah sabir versin valla.. Böyle insanlara söyleyecek söz bulamiyorum!

Isin hayirli olsun bu arada.. Ama kariyer yapayim derken vajinusmus konusunuda aksatma.. Egzersizlerini ihmal etme.. Biran önce yenmeye bak, yenmeye bakki basin dik olsun, basarin zirveye ulassin.. Kendine öz güvenin artsin..

kızlar vajinismusu yendikten sonraki ilk adetim bugün başladı. hemen bitiminde bebek çalışmalarına başlamak istiyorum. bakalım ne zamana nasip olacak. Allah hepimize nasip etsin sevinçlerimiz üst üste gelsin bu yaşadığımız sıkıntıları böyle unutabiliriz ancak

Ohooo tatlim ben sali gece okudum bitirdim canim giremedim haber veremedim

ooooo kemre ablama bak sen duymuş bile.sen bizden 6-7 gün öncesin inşallah sende duyarsın 8 haftalık ultrason görüntüsü yazdım nette arattım youtube da video var kalp atışını dinletiyo bebeğin annnesine doktor.çok heyecanlı ve güzel bişey

son iki gündür karadenizde inanlmaz bi yagış var sel felaketi burda can aldı biraz once yine yagmur bastırdı suan simsekler cakıyor ve elektrık kesildi lütfen dua edin kızlar olurmu

Allahim yardimcilari olsun.. Sabah atv haberlerini izlerken samsunda bi annenin feryadlarina hiçkiriklarla aglamaya basladim.. Allahim içim gitti resmen Allah sabir versin hepsine.. Açta açikta kimseyi birakmasin of offffff

Allahim yardimcilari olsun.. Sabah atv haberlerini izlerken samsunda bi annenin feryadlarina hiçkiriklarla aglamaya basladim.. Allahim içim gitti resmen Allah sabir versin hepsine.. Açta açikta kimseyi birakmasin of offffff

o anneyi ben de gördüm ve iki çocuğunu da kaybetti malesef çok üzüldüm gerçekten Allah samsundakilerin yardımcısı olsun bir daha böyle bi felaket yaşatmasın çok zor gerçektn..

Allah Allah diyene bak hele.. Sen umudu döv bende senin kulaklarini çekeyim Sanki senin ondan farkin varmis gibi ne o yüzdün kuyruguna geldin uzatmalari oynuyosun??

Koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahaha Süpermis

merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum

Konu vajinusmus olmasa bile sonunda oluyordu.. Hakli olsakta biz esimize bu görevimizi yerine getiremedigimiz için suçlu biz oluyoruz.. Sinirli olmalarida bu yüzdenmis..

Evet dogru.. Yenince düzeliyo.. Illaki oluyo ufak tefek kavgalar ama uzamiyo en azindan..
Kolay degil bi erkek için nefsini bastirmak.. Ins biran önce kurtulursun.. Daha çok yeni evlisin.. çabuk atlatabilirsin..

Kocaman ve yüregimin en en en en en derininden bir AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNN diyorummm
Rabbim aratmadan nasip etsin her isteyene ins..

Ay kizlar sonunda gelebildim günceleeee
Dün giremedim.. Geçmis kandilinizi kutlarim..
Okunmus olan bütün dualar, gözlerden akan bütün yaslar, edilen bütün ibadetleri kabul buyurur Rabbim ins..
Rabbim herkese gönlünde olani hayirlisiyla nasip etsin ins..

senınle cok ortak noktamız var canım bende aynen boyleyım :)
gercektenmi cnm bende nie bu kıza hayranım diodum kan çekmiş demekki....
ben hala gülüorum yaaaaa kız allah iyiliğni versin....
Kızlar kızmayın bana, biraz harekete geçin artık diye yazıyorum .
yoksa kızılcık sopamı hazırladım, biraz daha olduğunuz yerde sayarsanız o geliyor .
valla sen bizi ıslak odunla dövsen yeridir canımmm
Allah Allah diyene bak hele.. Sen umudu döv bende senin kulaklarini çekeyim Sanki senin ondan farkin varmis gibi ne o yüzdün kuyruguna geldin uzatmalari oynuyosun??

aykuuuurt oh oh oh canımada değsiiiin...:76::76::76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…