- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.081
kız ayıp olmasın diye yazmadım ama bende kendi espirime kendim koptum... yok yavrum rütbe olarak yazmam her gördüğümde gülerim ben:))
kızlar bi espiri yapayı m dedimde umuuta özelden yazmıştım "adım çıktı demirbaşa bi ben çıkamadım pe...in başına" diye ona gülüyoruz
merhaba kizlar benim bide merak ettigim sey, esleriniz size nasil davraniyor? kavga cikiyor mu bu yüzden?
ben 3 haftalik evliyim ve son zamanlarda esimi sinirli görüyorumda, acaba bu yüzden mi diye düsünüyorum
kızlar vajinismusu yendikten sonraki ilk adetim bugün başladı. hemen bitiminde bebek çalışmalarına başlamak istiyorum. bakalım ne zamana nasip olacak. Allah hepimize nasip etsin sevinçlerimiz üst üste gelsin bu yaşadığımız sıkıntıları böyle unutabiliriz ancak
o anneyi ben de gördüm ve iki çocuğunu da kaybetti malesef çok üzüldüm gerçekten Allah samsundakilerin yardımcısı olsun bir daha böyle bi felaket yaşatmasın çok zor gerçektn..
gercektenmi cnm bende nie bu kıza hayranım diodum kan çekmiş demekki....senınle cok ortak noktamız var canım bende aynen boyleyım :)
ben hala gülüorum yaaaaa kız allah iyiliğni versin....kız ayıp olmasın diye yazmadım ama bende kendi espirime kendim koptum... yok yavrum rütbe olarak yazmam her gördüğümde gülerim ben:))
kızlar bi espiri yapayı m dedimde umuuta özelden yazmıştım "adım çıktı demirbaşa bi ben çıkamadım pe...in başına" diye ona gülüyoruz
valla sen bizi ıslak odunla dövsen yeridir canımmmKızlar kızmayın bana, biraz harekete geçin artık diye yazıyorum.
yoksa kızılcık sopamı hazırladım, biraz daha olduğunuz yerde sayarsanız o geliyor.
Allah Allah diyene bak hele.. Sen umudu döv bende senin kulaklarini çekeyimSanki senin ondan farkin varmis gibi ne o yüzdün kuyruguna geldin uzatmalari oynuyosun??
burdayım kız kaçmadım nasılsın neler yapıyosun
canım benim eşim de her ne kadar anlayışlı davransa da çok sinirliydi o dönemler. biz sürekli tartışma ağlama halindeydik kapı çarpmalar yüzük atmalar hakaretler neler neler... çok şükür yendikten sonra hepsi geçti. en kısa zamanda aşmaya çalış canım çünkü ne kadar uzarsa evlilik de o kadar yıpranıyo.. Allah yardımcın olsun.. yeniymiş daha bence hemen egzersizlre başla ve hemen bitir bu sorunu nolur erteleme... biz erteleye erteleye bi bakmışız 4 ay geçti 4 aydan sonra doktora gitmeyi akıl edebildik ve 3 ay da tedavi sürdü... 7 ay sonra ancak halloldu...
Konu vajinusmus olmasa bile sonunda oluyordu.. Hakli olsakta biz esimize bu görevimizi yerine getiremedigimiz için suçlu biz oluyoruz.. Sinirli olmalarida bu yüzdenmis..
Evet dogru.. Yenince düzeliyo.. Illaki oluyo ufak tefek kavgalar ama uzamiyo en azindan..
Kolay degil bi erkek için nefsini bastirmak.. Ins biran önce kurtulursun.. Daha çok yeni evlisin.. çabuk atlatabilirsin..
yaaaaaa kız özledim seniii beaaaanerdesin seeen ben napiiim cnm yaa bse yaptıgım yok habire sıkıp sıkıp bırakıyorum yani kolayya ondan facar şaka bi tarafa cnm günü güne atıorum allah sonumu hayır etsin sen naptın....
canım nolsun yaaa burda sel yogun yagış var allah sonumuzu hayır getirsin
amiiiiin cnm allaha emanet olun inşallah yardımcınız olsun........o iş ten naber egzersiz felan hıc yapabılıomusun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?