Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu kadar basit işte hiç büyütülecek bir durum değilmiş dimi:) çok fazla arasını açmadan devamını getir derim tamamen alışmış olursun bu duruma.

koptummmmmmmmmmmmmmm

evet canım BAŞARDIMMMM bendee git geli abarttık sanırım ben inanmadıkça eşim abartıı iyice şuan sadece hafif yanma var vajide normaldir dimii

eheh normal normal, havalar sicak ama sen gene balayi sistitine karsi önlem al. ciplak ayak tasa fayansa vb. basma. havalar sicaktir ama olsun... taze gelinsin sonucta =)

olllleeeeeeeeeeeeeeyyy!!!! işte buuu işte buuuu!!!! gözünaydın olsun, allah başka dert vermesin!!! şükürler olsun biri daha kurtuldu. halaylar sana gelsin hadi teeey teeyyy teeeyyy
sağol selamm senin desteğinde çok dualrındaa çok sağollll teşekkür ederimmm
burdaki herkese çok teşekkür ederim kızlar sizlerin dualrınız sayesinde kandilden sonra yendimm şükür Rabbime dualrımızı kabul ettii geri çevrimedi bizleriii darısı diğer vajili arkadaşlarımaaa hadi kızlarr nolurr azmedinnn kurtulunnnn

bu arada düşündüm de acaba hangimizin duası kabul oldu da dün gece bu arkadaşımız hemen derdinden kurtuldu. yaradanım sen ne büyüksün hikmet sahibisin.

çileklimmmmm Alllahım senden de razı olsunnnn evet okadar dua ettikk hepimizzz Rabbim geri çevrimediiii.ben inanıyorum o listedeki herkes feraha erecekk dualrımız kabul olduuu bukadar candan dua ettik allahım geri çevrimedi çok mutluyum şuan tarif edemem herkese ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM CANLARIMMMM

slm hanımlar topiğinizi okudumda bende kendi hikayemi paylaşayım dedim. keşke o zamanlar kk dan haberim olsaydı ben bu derdi tek başıma yendim çünkü. evlendikten 3 ay kadar sonra oldu ancak
çok korkuyordum çok canım yanıyordu. hayatımda içki içmemiştim onu bile denedim. bir iki kadeh rahatlatır dediler ama pek işe yaramadı.
saçma sapan herşeyi denedim. çözüm mü gayet kolay oldu aslında. fazla kafaya takmamak işi oluruna bırakmak lazım. kaç kez denedik olmuyordu. hep gerginlik hep kötü bir sonuç :18:
bir arkadaşım işi oluruna bırak bu gece olmayacak yarın olacak diye düşünmeyi kes dedi. içinden geldiği gün , seks amaçlı değil eşinle istediğin için bir şeylere başla ve devamı kendiliğinden gelsin. aynen de öyle oldu bir akşam koklaşırken falan işin devamı geldi ve bitti oturur pozisyonda oldu denemenizi öneririm ayrıntılı yazamayacağım utandım ama önerim farklı pozisyonları deneyin ve zorlamayın birde mutlaka krem deneyin çok etkili.
o anı düşünmeyi kesin işi oluruna bırakın cinselliği eşinizle paylaştığınız bir yakınlık duygusal bir an olarak düşünün. tam o ana odaklanırsanız mutlaka kasılıyorsunuz. rahat olun inanın acı falan hikaye hatta kanama bile bende çok az oldu

tebriklerçok şükür sende kurtuldun

bu arada düşündüm de acaba hangimizin duası kabul oldu da dün gece bu arkadaşımız hemen derdinden kurtuldu. yaradanım sen ne büyüksün hikmet sahibisin.
canım sanadateşekkür ederimm..evet bende aynısını düşündümmm ve okadar hafiflemiş hissediyorumki kendimi şuann candan edilen dua geri çevrilmezmiş..bizimde öyle olduuu bundan sonra hep okuyalım böyle ne derdimiz ne sıkıntımız varsa rabbime sığınalım hepbirlikte inşallahh

canım Allah senden de razı olsun, teşekkür nasıl yapılır biliyorsun, tabi ki burda kalarak .
Biz artık kardeş gibi olduk, dualara devam tam gaz, ramazana kadar kimse kalmasınnn vajili

Son düzenleme:
Ohhhh partiye denk geldim :) Privacy tebriklerr darısı başıma

Arkadaşlar selamlar
Aranıza yeni katıldım Sizin deyişinizle ben de artık bir vajiyim
Ama benim durumum biraz daha farklı sanırım. utanıyorum çok ama aranızdaki dayanışmayı görünce bana da yol gösterirsiniz diye düşündüm.
Şöyle ki evleneli 2 ay fln oldu. ben bırakın ilişkiye girmeyi denemeyi , eşimin p..s ini bile görmeyi ve dokunmayı reddettim aslında ön sevişmede bi problem yok. zaten 6 yıldır birlikteyiz .
Ama p..s lafı bile midemi bulandırıyo. dokunmamı istiyo ama dokunamıyorum. başka bu durumu yaşayan var mı yoksa ben umutsuz vaka mıyım

canım evlendiğine göre ve ön sev... olduğuna göre o kadar kötü durumda değilsin, kötü düşünceleri at kafandan, herkes zevk için yapıyor bunu düşün.
yeni evlilerde bu tür problemler çabuk çözülüyor, sakın çözümü erteleme, çok yıpranırsın. bizim gibi .

evet canlarımm hepinize teşekkür etmeyi bir borç bilirim başta çileklim,sessizce kimsesizce,zealea.umutt,sela1,snowflaken,gülsevdam ve ismini şuan hatırlayamadığım diğer canlar(nolur bana kızmayın unuttğum varsa heyecandan)bana desteklerinizi esirgemediğiniz için sorduğum saçma sapan sorulara sabırla cevap veren ve dualarında bizleri unutmayan sizlere kocaman bi teşekkürü borç bilirimm..bu mutluluğumu sizlere borçluyum sizlere ve sizlerin dualarınızaa..Allahım hepinizden razı olsunnn... sizleri çok seviyorummmmmmm

kızlarrr nerdesinizzz hani halayımı çekmicezmiiiii umutt nerdesin kıss halay başı olcaktın haniiiii...ya niye kimse yoookkkk gelin hadiiii

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tutmayın uleeeeeeeyn vur davulcu :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: canııııııııııııııııım benimmmm tebrikleeeeeeeeeeeer......

hoşgeldi fıstık
ne kadar sıcak kanlısın sen yazdıklarından anlaşılıyor :)))
kuzum belki vajili değilsin hiç deneme yaptınızmı girmiyormu p..s ne oluyor yani bakma p...se boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…