- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.161
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
o kadar tefriciye okudun bebem, hem egzersiz yaptın, hem dua ettin
Halaylar sana gelsin
Ama ben halay çekmeyi pek sevmiyorum, clubberım ben hadi eller havaya
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
evet canım BAŞARDIMMMM bendee git geli abarttık sanırım ben inanmadıkça eşim abartıı iyice şuan sadece hafif yanma var vajide normaldir dimii
sağol selamm senin desteğinde çok dualrındaa çok sağollll teşekkür ederimmmolllleeeeeeeeeeeeeeyyy!!!! işte buuu işte buuuu!!!! gözünaydın olsun, allah başka dert vermesin!!! şükürler olsun biri daha kurtuldu. halaylar sana gelsin hadi teeey teeyyy teeeyyy
sağol canımmm inşallahh hepimizin bebeleri olurrrr mutlu oluruzzzhaydi gözün aydın tatlım darısıhaberine
o kadar tefriciye okudun bebem, hem egzersiz yaptın, hem dua ettin
Halaylar sana gelsin
Ama ben halay çekmeyi pek sevmiyorum, clubberım ben hadi eller havaya
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlarrrr ben başardımm galibaaa... hala salak gibiyim ne yerdeyim ne göktee çok mutluyummm.herkese dualarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorumm.ben egzersizi yaptım sonra denemek istedim ben üst pozis...daydım hafif hafif gitgeller yaparak tamamını aldım gel git bile yaptıkk defalarca inanın bana hiiç acı yoktuuu yemin ederimm..hala inanamıyorum bumuymuş dicem aklıma gelmezdi ama bende dedim sonunda yaşasınnnn
canım sanadateşekkür ederimm..evet bende aynısını düşündümmm ve okadar hafiflemiş hissediyorumki kendimi şuann candan edilen dua geri çevrilmezmiş..bizimde öyle olduuu bundan sonra hep okuyalım böyle ne derdimiz ne sıkıntımız varsa rabbime sığınalım hepbirlikte inşallahhbu arada düşündüm de acaba hangimizin duası kabul oldu da dün gece bu arkadaşımız hemen derdinden kurtuldu. yaradanım sen ne büyüksün hikmet sahibisin.
tebriklerçok şükür sende kurtuldun
çileklimmmmm Alllahım senden de razı olsunnnn evet okadar dua ettikk hepimizzz Rabbim geri çevrimediiii.ben inanıyorum o listedeki herkes feraha erecekk dualrımız kabul olduuu bukadar candan dua ettik allahım geri çevrimedi çok mutluyum şuan tarif edemem herkese ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM CANLARIMMMM
canım sanadateşekkür ederimm..evet bende aynısını düşündümmm ve okadar hafiflemiş hissediyorumki kendimi şuann candan edilen dua geri çevrilmezmiş..bizimde öyle olduuu bundan sonra hep okuyalım böyle ne derdimiz ne sıkıntımız varsa rabbime sığınalım hepbirlikte inşallahh
Ohhhh partiye denk geldim:) Privacy tebriklerr darısı başıma
Arkadaşlar selamlar
Aranıza yeni katıldımSizin deyişinizle ben de artık bir vajiyim
Ama benim durumum biraz daha farklı sanırım. utanıyorum çok ama aranızdaki dayanışmayı görünce bana da yol gösterirsiniz diye düşündüm.
Şöyle ki evleneli 2 ay fln oldu. ben bırakın ilişkiye girmeyi denemeyi , eşimin p..s ini bile görmeyi ve dokunmayı reddettimaslında ön sevişmede bi problem yok. zaten 6 yıldır birlikteyiz .
Ama p..s lafı bile midemi bulandırıyo. dokunmamı istiyo ama dokunamıyorum. başka bu durumu yaşayan var mı yoksa ben umutsuz vaka mıyım
kızlarrr nerdesinizzz hani halayımı çekmicezmiiiii umutt nerdesin kıss halay başı olcaktın haniiiii...ya niye kimse yoookkkk gelin hadiiii
Ohhhh partiye denk geldim:) Privacy tebriklerr darısı başıma
Arkadaşlar selamlar
Aranıza yeni katıldımSizin deyişinizle ben de artık bir vajiyim
Ama benim durumum biraz daha farklı sanırım. utanıyorum çok ama aranızdaki dayanışmayı görünce bana da yol gösterirsiniz diye düşündüm.
Şöyle ki evleneli 2 ay fln oldu. ben bırakın ilişkiye girmeyi denemeyi , eşimin p..s ini bile görmeyi ve dokunmayı reddettimaslında ön sevişmede bi problem yok. zaten 6 yıldır birlikteyiz .
Ama p..s lafı bile midemi bulandırıyo. dokunmamı istiyo ama dokunamıyorum. başka bu durumu yaşayan var mı yoksa ben umutsuz vaka mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?