Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bi yerde okuduğum makalede vajinismusun daha çok kontrolcü kadınlarda meydana geldiği yazıyordu. herşeyi kontrolü altında tutmak isteyen kadın vücuduna istem dışı birşey girmek istediği zaman kendini istemeden kasıyormuş. bu durum bazılarımızda olabilir mesela ben kendimle çok uyumlaştırdım evet kabul ediyorum çoğu durumda kontrolcüyüm:)
bir de eğitim düzeyi yüksek kadınlarda daha çok görülüyormuş. eğitim düzeyi düşük ve vücudunu yeterince tanımayan kadın bu stresi daha az yaşayıp daha kolay ilişkiye girebiliyormuş. tabiki bunların doğruluk payı ne kadar bilemiyoruz ama bana bir kısmı mantıklı geldi açıkçası..

%99 katılıyorum.şahsen bende çok kontrolcüyüm ve kontrolüm dışında işlerde emin olamam hiçbi zaman tam olarak

Kontrol konusuna katiliyorum canim.. Bende öyleyim hersey kontrolum altinda olmasi gerekiyorrr :82::101:

vajinismus türkçe karşılığı vajinaküsmüş yazmışlar bi de tööbee tööbeeee

nikinimi değiştirdin ? tahmin etmiştim ama.msj sayın yüze ulaşmamış.daha önce özel msj atıyordun.yani yüzü geçkindi.
o yüzden başkası sandım.

17-18 yaşlarındayken adet düzensizliğim vardı bende doktora görünmeye karar verdim. alttan muayene yapmak istedi orada bulunan ebe elinde kocaman bir çubukla geldi sıvı almamız gerek korkmana gerek yok bekaretine zarar gelmez dedi. tabi bende kabul ettim çubukta öyle bir büyük kurşun kalemden uzun yani:) ama uç kısmı pamuk kısmıyla alıcak. neyse açtım bacaklarımı ıkın falan demeye başladı.kendimi doğum yapıyo zannetim bir an:) o kadar çok canımı yaktı ki o çubukla bir an bağırdım ve korkuda vardı birşey olucak diye. bana demez mi sen buna dayanamıyosan evlenince ne yapacaksın. şu an 26 yaşındayım ve korkumun, geçirdiğim 1 senelik zulmün bedelini kısmen o insanın merhametsizce sözüne bağlıyorum. farkında olmadan o kadar etkilemiş ki beni. birşeyler bilinçaltımıza yerleşiyor ve güzelim hayatımızı ne hale getiriyor. Şu insancıklar çenelerini tutabilmeyi ne zaman becerebilecekler halen merak ediyorum!

aynen öyle o sevinçle ne yapacaklarını şaşırıyolar alışveriş filan yapın mesela hayır dedikleri her şeyi yapabiliyolar:)
canım çok güzel maşallah ilerlersin birazını almışın zaten...

kızlar 1haftadır inanılmaz kasık agrım var adet günümde degil ama neden olabilir sizce
canım yumurtlama günlerinde olabiliyomuş kasık ağrısı..
aynı ben tıpkı ben :) beni anlatıyosunn senn yaaaaaa :)

başarımın ana nedeni telkin. evde bir tane muhabbet kuşum var zamanla yanına bir eş bulduk 3 ay içinde çiftleştiler falan. ben kendime diyorum ki kuş bile becerdi lan sen niye yapamıcan dişi kuşu bile kıskanmaya başlamıştım ya. yani her olayda kendimi telkin ettim sen de yaparsın senin neyin eksik bu kadar mı dayanıksızsın bak kuş bile yapıyo, 15 yaşındaki çocuk yapabiliyo, belgesel izliyorum kutup ayısı erkeğine cilveler yapıp neler yapıyo sanki herşey benim için bi ibretti ya. ve o gün gelip çattığında derin nefes alarak başarıcaksın dedim ve bitirdim. psikolog halt etmiş umarım bu yaşadıklarımın bir kısmı sizi de motive ediyordur arkadaşlar.

bende özel atamıyorum neyse artık sonra canım
Tamam cnm benim 15 20 msj kaldi zaten dolmasina ben yazarim sana
nikinimi değiştirdin ? tahmin etmiştim ama.msj sayın yüze ulaşmamış.daha önce özel msj atıyordun.yani yüzü geçkindi.
o yüzden başkası sandım.

Benim cnmm sen naptiiin varmibi gelismee hayatinda umarim vardir cunkuhatirladigim kadariyla yenmemistin daha...

bende bi keresınde bir belgeselde iki köpegın çiftleşmesıne sahıt olmustum vee kendımı o kadar garıp hıssetmıstımkı anlatamam dişi cılve yapar gbı kaçıp kaçıp gelio erkeğin yanına şımarıo tabii en soon kacamadı dünya üzerindeki en harkulade en zeki varlık insandı ama ben onların oyun halıne getirip yaptıgı bu seyı yapamıyordum dünya üstündeki bütün varlıklar ciftlesıordu doganın kanunuydu bu okadar da zor olmamalıydı (yenmiş gbi konustum) yaniii onlara ble özentı durumu olusmustu bende hala düsünüorum ama anlamıorum bazı kızların evlılıgı ble beklemeye tahammullerı yokken bazı kadınların helalleri kocaları onlara yetmeyip baska baska zevkler için yuvalarını ble yıkmaya göze aldıran bu haz duygusu nıe bizde yoktu.... tabiii o kadarı düsman başına canımdan cok sevdıgım senelerce hasretini çektiğim kocama helalime teslım olamıorummm bu korkuyorum korkuyorum dan da bse anlamıorum artık insallah bızde normale döneriz

yok canım nerdeeeeee...herkes yenerde ben kalırım...

sen naptın ilerleyebildinmi ?

bende bi türlü ilerleyemedim :78::78::78::78: ama öyle demek yok sende bende herkeslerde yenicek nieee seni çok mutsuz görüyorum hep yardm üzülüyorum yani evet bu sıkıntımız var hamd olsun ama sanki sende başka bi hüzün var gbi....inşallah ben yanılıyorum canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…