Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benmm sanada az kalmış endişelenmee...bende egzersizde sondaydım kendime güveniyordumm ama aksilikler oldu hep..aklıma gelmezdi eşimde sert...me problemi ortaya çıktı..çok moralim bozuldu falan ama her sıkıntının sonunda ferahlık vardır unutma seninde başardım yazman yakındırr bu aksilikler ona işaret.. kalbini ferah tut bebiş

sağol gülsevdammm...beni biliyorsun aylardır burdayım arada pes ettim tabii ama son bir ay iyice yüklendim haziran sonuna biter inşlllah diyordum ama bugüne kısmetmişş..

bilmezmıyım bu yuzden sevıncım ıkı katı
burda okup aylar gecıp yenemıyenlerın uzuntusu benıde üzüyor
ya geldıgımız gıbı o gazla 1 2 ayda yenıyoruz yada yenemeyınce bıraz kacıp uzaklasıp sonra gelıyoruz buraya
ve mutlu son ...
aykut yardm en basta olmak uzere tum arkadaslarda hadı peşinden gelsin :)
bılsek ayakkabını naltına kızların ısmını yazardık ayagını sürerdin uğurlu gelırdı bakarsın :)

Allahımmm inanamıyorumm ikinci listeyemi geçtimmmmm bugünleride gördüm yaaa şükürler olsunnn sağol çileklim güncelleme için..

hoşgeldi fıstık
ne kadar sıcak kanlısın sen yazdıklarından anlaşılıyor :)))
kuzum belki vajili değilsin hiç deneme yaptınızmı girmiyormu p..s ne oluyor yani bakma p...se boşver

hoşbulduk SaskinAnne :)
hiç deneme yapmadık daha. ona daha çamaşırını indirme imkanı vermedim ki :)))))) ama deneyelim mi dediği zaman bile karnıma ve bacaklarım çok fazla kasılıyo kitleniyorum sanki. hemen ağlamaya başlıyorum. bilemiyorum tamamen piskolojik. o raddeye gelsek belki de olucak ama işte olmuyo.
öyle de bigüne denk geldim ki. Privacy çok kolay olduğunu söyleyince sorunum bana uyduruk gibi geldi. bilemedim şimdi :))) doktora gitmeliyim ?

tebrikler canım ne mutlu sana senin adına ccok sevindim sende kurtuldun ne güzel darısı başımıza
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn canımmmm hadi sıra sizlerde beni yalnız bırakmayın birliktee ilerleyelimmm ayağımı sürüdüm benn hadi gelin arkamdan hızlandırın çalışmaları kızlarr hadi korkmayın bişe yok acı yok sızı yokkk sadece cesaretttt...zaten egzersizde esniyoo iyice aparat daha zor bencee hissetmiyorsunuz bile sadece sabır ve cesaret nolurr sizde yaşayın bu mutluluğu hadi egzersize nolurrr

saol canım,inşallah bende bu kadarmıymış diyecem

selam uzun süredir yazıları okuyorum bi türlü csaret edipte başlayammaıştım bugün cesaret ettim ama girişte et parçası gibi bişey var kızlıkk zarı bu değiildir dedim ama gerçekten ürktüm önceden doktora gitniştim anormal bişey varsa söylerdi heralde kulak çöpünü nasıl kullanıcam nolur bana yardım edin haftaya tam bir yıl olucak(((

canım evet çok kolay endişelenme .ben aylardır aparatlarla uğraşıyordum son bikaç haftadır da hazırdım aslında artık egzersizler işkence gibi geliyordu hatta burdan bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum kendine ne eziyet ediyosun p..s dene sen hazırsın artık belkide p...sle olucak dedi aslında çok ama çok haklıymışşş gerçekten öyle oldu..zaten beynen hazır olunca kolay atlatıyomuşsun.sen yolun başındasın bana 2,5 yıl olmuştu düşün yanii.sen bence üstüne git halledersin hadi cesaret birazz

valla tatlım istersen jinekoloğa git ama seninki tamamen psikolojik senin hem egzersiz yapman hemde p...se alışman lazım belki onun için bir psikoloğa gidebilirsin. valla tatlım korkulacak bişey değil kız süpürge hortumu gibi bişey istediğin yere yatıyor :)))))))))) hehehehehehe:))))))))))))))

hastayım kızlarrrr hem kasık ağrılarım var hemde bağırsaklarım alt üst

ne çok olmuş. valla tekrar tekrar tebrikler. maşallah nazar değmesin diyim. Allah devamını nasip etsin.

süpürge hortumu mu hahah. koptum. okadar kalın değil dimi :S

kesinlikle doğru ve doktor tarafından tespit edilmiş bir şey bu. ben de kendim için konuşursam kontrol manyağıyım desem yalan olmaz. kontrolüm dışında gelişen her olay beni panik atak, bunalım vb. saçma sapan bir şeylere sokar. spontane hayat yok benim için, illa her şey belli planlı olacak. eşim sayesinde biraz da olsa bu hallerimden kurtuldum ama bu durum özel hayat değil iş hayatında da beni çok yıpratmıştı. kimseye görevimi veremiyor, işimi devredemiyor, gereksiz yere her işi ben yapıyordum. kontrol bende olacak ya, salaklık işte başka bişe değil valla. geniş olmak lazımmış, en güzeli bu

ne çok olmuş. valla tekrar tekrar tebrikler. maşallah nazar değmesin diyim. Allah devamını nasip etsin.

süpürge hortumu mu hahah. koptum. okadar kalın değil dimi :S
canım bence sen vajinismus değil penisismus olmuşsun , biraz internetten resimlerine bak incele, dah sonra dokunmaya çalış, yumuşak, süngerimsi birşey zaten .
korkulacak bişi değil kız .

bundan sonraki ilk gelin sen ol demiştim, o sendin değil mi?? bak gene tutturdum vallahi, emin olamadım da sorayım dedim

canım kasıyoruz kendimizi, yavaş yavaş, egzersiz yapa yapa , kasılmalar azalacak, ordaki boşluk belirginleşecek.
kulakçubuğunu streçleyip, jelleyip popoya doğru ittireceksin...

Son düzenleme:

egsersızın basında bende o et parcasını hıssettım ve co kkorkmustum zarmı dıye :)
zar elle hıssedebılcegımız bır sey degı lesnek bır yapı ve delıgın kenarlarında ılerde ıc kısımda bulunur
o et parcası vajının gırısı canım burdakı basarı hıkayelerı ıle egsersız yapanların egsersızlerını takıp et guvenın gelıcek ınsallah

bundan sonraki ilk gelin sen ol demiştim, o sendin değil mi?? bak gene tutturdum vallahi, emin olamadım da sorayım dedim
evet canm demiştinn..hatta aklınızı başınıza alın bizim gibi olmayın demiştin..dediğin sayfalara üşenmeden baktım okudum sıkıntılarını aynı şeyleri aynı sıkıntıları yaşamışız hemen gaza geldimm bende dualar ve azimler sayesinde hallettim şükür... gerçi hala acaba oldumu benmi abartıyorum diye düşünmedende edemiyorum ama..:))herkes aynı şeyleri yaşadığına ve aynı şeyleri söylediğine göre bende başarmışım

haklısın. öyle yapıyım. teşekkür ederim
bende evlenmeden önce senin gibiydim, asla bakabilceğimi bile tahmin etmiyordum.
bir defasında arkadaşlar kadınların meniyi yuttuğunu yada yüzüne sürdüğünü çok vitaminli bişey olduğunu söylemişlerdi, çok iğrenmiştim .
hatta biirisi saç kremini meniye benzetmişti , saç kreminden bile midem bulanmıştı, kullanamamıştım .
canım tamamen yabancı olmaktan kaynaklanıyor. Bilmediğin şeyden korkarsan, o da el ayak gibi bişey, eşinin elini tutabiliyorsan onuda yaparsın .
bu arada kendini de incele, aynayla vajiye bak. herşey daha farklı olacak .

pekı kulak çöpünü ititiğinizde zar zarar görüyordur mutlaka kan geliyormu aslında benim korum kan kısmında kan tutuyr heryer kana bulanıcakmış gibi geliyor bunuda sağolsun doktorların sayesinde iyice kafama yerleştirdim etli senin zarın dedi alalım falan dedi ondan sonrada heryer kan olacak daha fazla acıyacak hissi geliyor kafama mahvoldum doktora gittiğimden beri çok bilmekde iyi bişey değil aslında tam cesaret buldum yine moralim bozuldu herkes bebek sorup duruyo oda tuz biber oldu duruma

ya evet işte aynen öyle. tiksiniyorum resmen. eşim artık benimle evlendiğine pişmanmısın ondan mı birlikte olmamak için böyle yapıyosun fln demeye başladı. iyice üzülüyorum. çamaşırdan çok büyük çok kalın gibi geliyo bana. çok korkutucu. nasıl okdr büyük şey acıtmadan giricek aklım almıyo. internetten resimlere bakmayı deniycem şimdi ama ona bile cesaret edemiyorum. iyice korkmaktan korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…