Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

galıbamı kız daha ne olucaktı
tebrıklerrrrrrrrrrr

taze gelınnnn ayaklara dıkkat cok ama cok sevındım balımm mubarek bır gunden sonra yenı gelın haberı duymak..
Allahım bu duyguyu tum kardeslerımıze yaşat inşallah ..

ah su mesajları tum vajılılerın beynıne kazımak lazım :) hepımız yenınce hep bunu dıyoruz aa bumu :)
ıkıncıde olcak üçüncüde yendın bıttı canım bır kac defa yaptıkca guvenın gelıcek kendıne

canım benmmmm teşekkürlerrrrrrrrrrrrr darısı sana hadiiiiiii o listede sende varsınn sıraaa sendee hadiiii

Kızlar bende her anlamda hazır hissediyorum kendimi 3 parmak çok rahat oluyor,denemede yapmak istiyorum,ertelemiyorumda, ama şimdide aksi gibi olaylar benim dışımda gelişiyor,eşimin yurt dışından iş arkadaşları geldi en az 3 gece deneme yok,dün kandil diye olmadı.

tebrikler canım ne mutlu sana senin adına ccok sevindim sende kurtuldun ne güzel darısı başımıza
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol gülsevdammm...beni biliyorsun aylardır burdayım arada pes ettim tabii ama son bir ay iyice yüklendim haziran sonuna biter inşlllah diyordum ama bugüne kısmetmişş..

eee listeyi güncelliyelim o zaman, privacy ikinci listeye geçti, pusu çok çok az kaldı, hadi canım hılzan biraz , lipalipa senide ekledim :

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, waves, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

canımm benmm sanada az kalmış endişelenmee...bende egzersizde sondaydım kendime güveniyordumm ama aksilikler oldu hep..aklıma gelmezdi eşimde sert...me problemi ortaya çıktı..çok moralim bozuldu falan ama her sıkıntının sonunda ferahlık vardır unutma seninde başardım yazman yakındırr bu aksilikler ona işaret.. kalbini ferah tut bebiş

sağol gülsevdammm...beni biliyorsun aylardır burdayım arada pes ettim tabii ama son bir ay iyice yüklendim haziran sonuna biter inşlllah diyordum ama bugüne kısmetmişş..

bilmezmıyım bu yuzden sevıncım ıkı katı
burda okup aylar gecıp yenemıyenlerın uzuntusu benıde üzüyor
ya geldıgımız gıbı o gazla 1 2 ayda yenıyoruz yada yenemeyınce bıraz kacıp uzaklasıp sonra gelıyoruz buraya
ve mutlu son ...
aykut yardm en basta olmak uzere tum arkadaslarda hadı peşinden gelsin :)
bılsek ayakkabını naltına kızların ısmını yazardık ayagını sürerdin uğurlu gelırdı bakarsın :)

Allahımmm inanamıyorumm ikinci listeyemi geçtimmmmm bugünleride gördüm yaaa şükürler olsunnn sağol çileklim güncelleme için..

hoşgeldi fıstık
ne kadar sıcak kanlısın sen yazdıklarından anlaşılıyor :)))
kuzum belki vajili değilsin hiç deneme yaptınızmı girmiyormu p..s ne oluyor yani bakma p...se boşver

hoşbulduk SaskinAnne :)
hiç deneme yapmadık daha. ona daha çamaşırını indirme imkanı vermedim ki :)))))) ama deneyelim mi dediği zaman bile karnıma ve bacaklarım çok fazla kasılıyo kitleniyorum sanki. hemen ağlamaya başlıyorum. bilemiyorum tamamen piskolojik. o raddeye gelsek belki de olucak ama işte olmuyo.
öyle de bigüne denk geldim ki. Privacy çok kolay olduğunu söyleyince sorunum bana uyduruk gibi geldi. bilemedim şimdi :))) doktora gitmeliyim ?

tebrikler canım ne mutlu sana senin adına ccok sevindim sende kurtuldun ne güzel darısı başımıza
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn canımmmm hadi sıra sizlerde beni yalnız bırakmayın birliktee ilerleyelimmm ayağımı sürüdüm benn hadi gelin arkamdan hızlandırın çalışmaları kızlarr hadi korkmayın bişe yok acı yok sızı yokkk sadece cesaretttt...zaten egzersizde esniyoo iyice aparat daha zor bencee hissetmiyorsunuz bile sadece sabır ve cesaret nolurr sizde yaşayın bu mutluluğu hadi egzersize nolurrr

saol canım,inşallah bende bu kadarmıymış diyecem

selam uzun süredir yazıları okuyorum bi türlü csaret edipte başlayammaıştım bugün cesaret ettim ama girişte et parçası gibi bişey var kızlıkk zarı bu değiildir dedim ama gerçekten ürktüm önceden doktora gitniştim anormal bişey varsa söylerdi heralde kulak çöpünü nasıl kullanıcam nolur bana yardım edin haftaya tam bir yıl olucak(((

canım evet çok kolay endişelenme .ben aylardır aparatlarla uğraşıyordum son bikaç haftadır da hazırdım aslında artık egzersizler işkence gibi geliyordu hatta burdan bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum kendine ne eziyet ediyosun p..s dene sen hazırsın artık belkide p...sle olucak dedi aslında çok ama çok haklıymışşş gerçekten öyle oldu..zaten beynen hazır olunca kolay atlatıyomuşsun.sen yolun başındasın bana 2,5 yıl olmuştu düşün yanii.sen bence üstüne git halledersin hadi cesaret birazz

valla tatlım istersen jinekoloğa git ama seninki tamamen psikolojik senin hem egzersiz yapman hemde p...se alışman lazım belki onun için bir psikoloğa gidebilirsin. valla tatlım korkulacak bişey değil kız süpürge hortumu gibi bişey istediğin yere yatıyor :)))))))))) hehehehehehe:))))))))))))))

hastayım kızlarrrr hem kasık ağrılarım var hemde bağırsaklarım alt üst

ne çok olmuş. valla tekrar tekrar tebrikler. maşallah nazar değmesin diyim. Allah devamını nasip etsin.

süpürge hortumu mu hahah. koptum. okadar kalın değil dimi :S

kesinlikle doğru ve doktor tarafından tespit edilmiş bir şey bu. ben de kendim için konuşursam kontrol manyağıyım desem yalan olmaz. kontrolüm dışında gelişen her olay beni panik atak, bunalım vb. saçma sapan bir şeylere sokar. spontane hayat yok benim için, illa her şey belli planlı olacak. eşim sayesinde biraz da olsa bu hallerimden kurtuldum ama bu durum özel hayat değil iş hayatında da beni çok yıpratmıştı. kimseye görevimi veremiyor, işimi devredemiyor, gereksiz yere her işi ben yapıyordum. kontrol bende olacak ya, salaklık işte başka bişe değil valla. geniş olmak lazımmış, en güzeli bu

ne çok olmuş. valla tekrar tekrar tebrikler. maşallah nazar değmesin diyim. Allah devamını nasip etsin.

süpürge hortumu mu hahah. koptum. okadar kalın değil dimi :S
canım bence sen vajinismus değil penisismus olmuşsun , biraz internetten resimlerine bak incele, dah sonra dokunmaya çalış, yumuşak, süngerimsi birşey zaten .
korkulacak bişi değil kız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…