Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewt canım ıykı gıtmışşin.hayırlısı artık hakkında.zaten ısınamamıştın.inşallah çok iyi bir iş çıkar karşına

:) saçma olacak biraz ama hepinzden özr dileyerek soruyorum aparat cıktıktan sonra garip bi ses geldi pısst diye yanlış bişi yapmadım inşallah

hani ben hani ben bende gelin olacağım yakında inşallaahh

canımmmmmmmmm kusura bakma lütfen kaç kere şu listeyi yazayım dedim hep bir aksilik çıktı yazamadım en son hazır kimse yokken yazayım dedim aceleden kimse aklıma gelmedi... bi 5 dk falan bekleticem hemen yazarım toparlayımda arkadaşları

merhaba canım seni görmek çok güzel eski arkadaşları hatırlıyorum seni gördükçe... çoğu bebişiyle uğraşıyor giremiyorlar şimdi... ALLAH ım sana da bana da her bebek isteyene de hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip eylesin inşaallah... sanırsam venüsten bebişiyle mi ne ilgileniyordu... tabi yanlış hatırlamıyorsam... yalnız takıldığın şey tabiki çok önemli tatlım o gün senin dönüm noktan nasıl unutursun demi... o listeyi venüzten hazırlamıştı galiba o yazmıştı o tarihi neyse ben birazdan düzeltirim...

teşkkürler..inş ramazana gitmedn halledecm..dediklerinide bir fiil uygulayacm..özeldn msj yazamıyorm bu arada 100msj yazmadan biliysn özel msj atamıysn..inş yazmk isterim sana..ilgine teşkkrlr..süper olan sensin:)))

sıteden de yazabılırsın, ozel mesajın da olunca yazabılırsın. evet sızlerın yasadıklarını yasamadım ama az cok bldıklerıme guvenıyorum kaldı kı cınsel acıdan ben de hep sorunlar yasayan bır gelın oldum bu yuzden esınızın de sızın de psıkolojınızı bıraz olsun anlayabılırım. ben kımselere derdımı sıkıntımı anlatamadım ne evlıyken bu konularda ya da baska konularda. hep tektım. oyuzden ınan ısyerımde ısımı bıle ıhmal edıp benımle alakası olmayan bır konuda sızler ıle ıletısımde olmaya calısıyorum. yanlızlıgı, cozumsuzlugu, kımseler ıle konusamayısı, dertlesmek ıstemeyı bunları cok ıyı yasadım. ozamanlar keske sıteye uye olsaymısım. cok zamanım olmuyor malum aksama kadar ıs. ama ısteyenlere ozel maıl adresımı msn adresımı bıle verıp destek olmak ısterım benım kızkardesım yok cok yakın arkadaslarımla da cok uzaklastık bırcok sebepten dolayı. ben hep yanlız kaldım son yıllarda yanı. oyuzden cevremdekı kısılere, sanaldan bıle olsa tavsıye bılgı enazından dınlyerek yardımcı olmak ıstegım var

bız kadınız bız farklıyız bız oyuzden superız ben son zamanlarda hep bunu dıyorum kendıme :))))) super asamadasın, guzel haberlerını alacagız ınanıyorum.

bu liste yenenler ve hamile kalanlarla kabardıkça kabarır inşallah bu arada ben 26 mayıs 2012 de yendim ve kadınlar kulübü artıııı kitabım sayesinde :)

sela1, esıne kızıp ondan uzaklasma canım. sanırım ben esını anlıyorum bıraz. cunku ben de kendımı esımı kendıme ceza gıbı gordum. bu bana haksızlık dedım benım gıbı bılgılı ve ısteklı bır kadın, bılgısız olmasını gectım bukadar ısteksız bır adamla olmamalıydı dedım. sanırım esının kafasından gecen seyler bunlar. sana soylememıs olsa da. sen dıger arkadaslardan daha sıkıntlı atlatıyorsun bu surecı. cunku sen herseyı yoluna koydugunda esın hazır olmamıs. ona da kızma be canım. o da kolay bır surecten gecmedı. sureklı senın hazır olmanı beklemek, sana her yaklasmak ıstedıgınde belkı cekındı belkı yaklastı ama devamını aylarca getıremedınız bu onun sabrını tukettı arzusunu korelttı ıstegını azalttı. ben su an senın esının yasadıklarını yasıyorum bır yıldan fazladır. ısteksızlıgım var. oysa cok farklı bırıydım ama kendıme kızar halde oldugum gunlerı gordum ALLAHIM bu ıstegımı alsın da sen de ben de kurtulayım dıyerek esıme, cok agladım. kendımden ıstegımden utandım, kendımı fa... şe gıbı hıssettım, sapık kadın gıbı gordum, esım benı sevmıyor ıstemıyor dedım sureklı kendıme, kırıldım, ıncındım, kızdım, ofkelendım. o kırgınlık, o yorgunluk, o ofke ıcımde kaldı anlasılan ve benım ıstegımı azalttı. yerı geldı onu cezalandırmak ıcın uzak durdum bılınclı olarak yerı geldı ıcımden gercekten gelmedı son 1,5 yılı boyle yasıyorum. ben kabullenemedım, ben ona kızdım hep ıcımde. sanırım esın de benım yasadıklarımı yasamıs ve bu onun ıstegı törpülediği için hazır duruma gecmesını engellıyor ıste. yanı benımkı nasıl psıkolojıkse esının yasadıgı da oyle. kaldı kı doktor da demıs. evet sucun yok, sen boyle gunler gecırmenızı ıstemedın bılıyorum ama lutfen esını anlamaya calıs bak benım yasadıklarımı o erkek olarak yasamıs. boyle bır sentez kur. ılgını alakanı kesme, sabırlı olmaya ona guc, heyecan, moral hepsını vermeye calıs. esın tavırları aslında ınsanın her konudakı en buyuk ılacı. sen ona ılac olmaya calıs evet yuku sen alacaksın farkındayım ama duzelecektır emınım. bu konuyu daha detaylı konusmak ıstersen burda da yazabılırsın ozelden de yazabılırsın. vajıyı astıgınız bır donemde, bu sorunu da asmak ıcın yardım etmek ısterım sana.

arkadaşlar birazdan listeyi tekrar düzenleyeceğim tarihi yanlış olan yada hiç olmayanlar ... doktorla mı kadınlar kulubü sayesinde mi yendiniz... yada başka yollarla mı... ve egzersiz yapan/yapamayan herkesi listeye eklemek isterim aklınızda olsun

canım ne sorunların var ise Rabbım kolaylık göstersin
kul darda kalmayınca hızır yetişmezmiş ..

Allah razı olsun canım, ben bu hayatta mücadelem sıkıntım bitmez, gerçi hepimiz öyleyizdir.

1- Aykurt (demirbaş 1)
2-Umuut(demişbaş 2):18:
3-Pusu
4-Fato51
5-hazal34
6-......

Ayyy koptum koptum, kız sil o demirbaşı bir an önce ..

Selam kizlar, ben galiba dün gece basardim yani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?

Selam kizlar, ben galiba dün gece basardim yani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?

ooo canım cok sevındım......o rahatsz edıcı hıs bendede var sen ne guzel hepsını alabılmşsn ben yarıda kalıyrum hala bıde bendede kırmıız olayı olmadı canmegzerszlerden dolyı sanırım

miha arkadaşım bende yarısını aldım fakat bende hareket ettiremiyorm..p..s içerdeyken felan eşime git gelde yaptıramıyorm.

flzf saolasın...bende aynı sorunları yaşadım yaşıyorum..vaji olduğumu kimseye söyleyemedim...herkes bana ne derdin var bir elin yağda bir elin balda deyip dururken ben içten içe vaji sorunuyla boğuşuyorm ve dertleşeckte kimsm yoktu buraya üye olana kadar..allah razı olsn buradaki arkadaşlardn..yardm isteyipte bana yardım etmeyen olmadı...hayatımda her şey yolunda şükür tek derdim bu bide inanılmaz çocuk istiyorm bak eşim çocuk konusunda hiç aceleci değil ben çok istiyorm...bir haftadır yoğun çalışıyorm egzersiz felan en son yerısını aldım penisin....ben üstte oluyorm ve eşimi hiç hareket ettirmiyorm biraz hareket etse tırsıyırm napcm bilmem biraz kasmasam eşime bıraksm olack fakat aşamıyorm,,insanların tek gecede 10 dak yaptığı şeyi ben 3 senede yapamadım ..öle işte....

ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :2:

süpersin helal olsun.:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…