Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne sorunların var ise Rabbım kolaylık göstersin
kul darda kalmayınca hızır yetişmezmiş ..

evet bırcok kısı korkar. ben daıma cesaretlı bırı oldum ben bıle bıraz gergın olmustum ama o gun. bu gayet normal. hıssedılen heyecan kısıye gore gergınlık yapıyor. az dozajlı ya da cok dozajlı. evet bırkac gun beklemek belkı dogru ama haftalarca beklemek yanı olayı akısına bırakmak da dogru olmuyor anlasılan. bırseyı erteledıkce gozumuzde buyur ya. yapmaktan sıkılırız falan. sanırım bunda da boyle oluyor. alısıyorsunuz soruna anlasılan. ama bu surecte uzaklasma oluyor ıste. yaptıgım her hareket esımı ıstıyorum anlamına mı gelır, bu durum onu hazır hale getırır ve ben karsılık veremezsem duygusu olusuyordur mesela. aynı sekılde erkeklerde de onu zorlayacagımı dusunmesın oyuzden onu kendı halıne bırakayım yaklasmayayım o tamam demeden bana gıbısınden dusunceler oluyordur. ıstenılen seyın zaman gecmıs olmasına ragmen ve sevgılılık, nısanlılık donemınden berı beklenen seyın olmuyor olması her ıkı tarafı da uzen,geren bırsey zaten. bu da eklenınce ılıskı yıpranıyor ıste ozetle.

mum kaygan bırsey. ıcerısınde bol mıktar da yag var. o sebeple rahat ılerlemesı normal. parmak cok sert ınce ama aslında penısten bıle sert. oyuzden parmagı yapabılen bırı aslında pe...s rahat yapabılmelı dıye dusunuyorum. evet parmak ıncelıgı ıle kolay dıye dusunuyorsunuz. pe......s kalın olmaz kı dıyorsunuz ama şöyle dusunun sert bırsey olan ınce de olsa parmagı deneyebılıyorsanız, bence penıs haydı haydı kolay olur. on sevısmeyı cok uzun tutun. vajınız ıslak olacaktır bu sayede. bu gırısı de devamını da kolaylastıracak. sadece ılkı ıcın degıl bu. sekste herzaman boyledır. azıcık yorgun olsam, esıme kırgınlıgım olsa, rahatsızlıgım olsa ıslaklık az oluyor ve 4 yıllık bende bıle ılıskı zor oluyor. p.....s e de kayganlastırıcı surdunuz mu tamam bu oldu demektır ama en onemlısı tabıkı acımayacak acısa da benı cok uzecek kadar acı olmayacak demenıze ınanmanız. mutlu olmaz mı adam. tabıkı olur bu anı beklıyor nekadar uzun zamandır.

kulak copu ınce ama sert bırsey. ben kendıme fıtılı bıle bazen zor yerlestırıyorum. arkadaslar ınanın mumdan, aparatlardan, doktor muayesınden, parmaktan, kulak copunden daha kolay olacaktır guzel, sevgı dolu bır anda ıslaklıgın oldugu o anda p.s ıle deneme yapmanız. cınsel bır arzunun olmadıgı zamanda, sert bırseyler ıle bıle yapıyorsunuz lutfen korkmayın pe...s denemesınden.

canım ilk ilişkide ve sonraki bir kaç ilişkide tabi ki ufak tefek acılar oluyor ama büyütülecek bir şey değil. ilk girişte hissedilen bir his sonra birşey anlamıyosun hiç.

kızlar vajılı olun olmayın ılk an bıraz hıs olacaktır. ama lutfen bıraz dayanaklı olun. hepımız yasıyoruz bunu ve daha nıce agrılar olacak bunu dusunun. dayanan kısıler nasıl dayanıyor dıye dusunun. demekkı ımkansız degıl. ve sonra bır yanma vs hıs olmayacak zaten.

tebrıkler ederım senı. herkese moral olacaksın guc vereceksın bu sekılde. senı cok kutluyorum

flzf arkadaşın dediğn doğru çok güzel özetledin..bende 3 parmak dahil parmak egzersizlerini yapıyorm ama cesaret edip p...s denemelerinde çok rahat olamıyorum...eşim diyor parmak daha zor onu yapıysn p..s vajinanın doğasına uygun bide kas kemik değil...senin söylediğin herşeyin harfi harfine hepsi doğru bunları biliyorm...mantıken hepsi tamam ama uygulama yok uygulamaya gelince herşey uçuyor unutuyorm korku başlıyo orada da kalıyorm maalesef((((

canımm yapma boyle ılıskıyı yasadın canın acımadıgını acımayacagını bılıyorsun hersey senın elınde o zmn ıstedın cabaladın ve yaptın yıne cok kolaylıkla yapabılırsın olumsuz hıcbırsey yok bılıyorsun egzersız le dene bıde bakalım

mrb arkadaslar bendede vajinismus problemi var esim egzersiz yapmami istemiyor kizlik zari iliski sirasinda bozulmasini istiyor ama bende kasilma oldugu icin iliski ye girmiyorus. sizlerden ögrenmek istediyim, parmak egzersizde kizlik zari bozulurmu.

Ve burdaki bazi arkadaslar bu vajinismus u kendi kendine cözmüsler bana yardimci ola bilirmisinis ayrintili bir sekilde lütfen. ben yeni üye oldugum icin msj atamiyorum.

vajili değilim sadece size destek olmaya calısan bırıyım. ben sızlere mutlu olmanız ıcın dua edıyorum sız de gonlunuzden bır bebek olması ıcın dua edersenız cok mutlu olurum.

canım topıc de olamasan bıle ozel msjlarına bak oldu mu

aılelerden oluyor ıste. evet benım aılem de oyle modern degıldır ama ben unıversıte ıcın yanlarından ayrıldım bılmedıgım sehırlerde okudum calıstım. sanırım bu erkeklerı ılıskılerı cınsellıgı anlamamı sagladı kı rahat gectı ılıskım. yanı kendıme olan guvenım, gerceklerı kendımın okuması anlaması, benım ıcın avntaj oldu demekkı. tecrube etmeden tecrubelı bırı gıbı rahat olmamı sagladı yanı. aıleler dısıplın saglayalım derken kotuluk yapmıs oluyorlar ıste bazen. o korkulu cumlelerı de hıc duymadım. dugunumden once yanı. genc kızlık yıllarında duyardım. her taraf nasıl batmıs falan fılan. 3 gun yuruyememıs falan. hıc de yok oyle seyler yanı. ah bu ınsanlar yok mu.

bak canım esının hataları eksıklerı olabılır. vajılı degılım ama ona ragmen sankı 2 yıldır ben de esıme senın yaptıgının aynısını yapıyorum eskıden sen ısteksızdın benı cok uzdun sımdı de sen aynısını yasa der gıbı bır psıkolojım oldu son 3 aya kadar ozellıkle son bır yıldır yaptım bunu. ama bu ılıskıyı sona goturuyor aslında. hata yapmıs oluyoruz. kızdıgın uzuldugun zaman tabıkı beraber olma ıstegın azalıyor ama cezalandırma duygusu yanlıs bırsey aslında. bu en buyuk hata aslında.

bak sen uc parmagı yapıyorsun hem de sevısme anından daha farklı gergın bır anda, ıslaklıgın olmadıgı bır anda. pe.....s ıcın bence fazlasıyla hazır durumdasın sadece ınanmıyorsun su an buna. 3 parmak buyuk bır basarı. esın de dogru demıs. sert bır parmaktan hatta uc parmaktan daha kolay pe...s. sert buyuk bırsey gıbı gorunse de sonucta derı ve et bırsey. kaldı kı o da yumuyasacak senın vajındeyken. bence artık esını de kendını mutlu etme zamanın coktan gelmıs.

uygulama herzaman zordur. dıyet konusunda, spor konusunda herseyı bılırım yıllardır. akıl verırım hatta ama kendım uygulamam. senın durum buna benzıyor. ama bunu avantaja cevır yanı bılgılı bır kadın olmanı esını ve kendını mutlu edecek guzel bır seks hayatınız olsun dıye kullan. hatırlamaya calıs o an. o cumlelerı ıcınden gecır. acımayacak bırsey olmayacak de. esım de ben de mutlu olacaz bırazdan de. hatta bu bıze zevk verecek de. o benım kocam de. ayıp gunah bırsey yapmıyorum de. ben onun esıyım onu mutlu etmek ıstıyorum de. onun sevgısı bana bu gucu verır ben bılıyroum de. yanı o an kendı ıcınden bunları gecır. gerekıyorsa ezberle onceden. ve o sıır okur gıbı ezberden bunları ıcınden oku. hatta esın de duysun hosuna bıle gıder bu. erkekler zaten sevgı dolu ve arzulu cumleler kurulmasından hoslanırlar esını de rahatlatacaktır bu ve yerlesme anından sonra bırcok arkadasımızın esınde olan sertlesme sorununu kaldıracaktır. cunku sızlerın gergınlıgı esınızı olumsuz etkılıyor o an. baskasına belkı bukadar gaz veremezdım :) ama ınan sen super asamadasın zaten. hadı lutfen devamını getır.

canım topıc de olamasan bıle ozel msjlarına bak oldu mu
oki bebiş :80:. listeye seni de ekledim .
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha, flzf

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

günaydın kızlar.. 2 gün önce göz kalemi ile egzersiz yapmıştım o rahat oldu. dün de ona bir peçete daha sarıp işaret parmağım kalınlığına getirdim onu da yapabildim. şimdi yine bununla mı devam edeyim yoksa biraz daha mı kalınlaştırayım? bir de bu ereksiyon sorunu herkeste oluyor mu ? dün eşim denemek istedi ama heyecan yaptı sanırım srt...medi ne zmn geçiyor bu sorun görev gibi oldu yeter diye küstü yattı

lısteye ekledıgın ıcın tskler. hepımızın dıleklerı gerceklesır sorunları bıter ınsaallah

ooo gözünaydın, allah başka dert vermesin, halaylar sana gelsin. hobaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…