- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.021
Duayı okuyan arkadaşlar teşekkür ederim. Bu hafta çok stresliyim, evimle veya eşimle alkalı değil dışardan sebeplerden. takip edemeyebilirim sayıyı. Bu haftayı nadasa bırakabilirizyada gönüllü bir arkadaş varsa sayı listesini o tutabilir.
etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
O yüzden yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor bu sorun, fazla yıpranmadıkları, ertelemeyi öğrenmedikleri ve beyinlerindeki korku daha fazla büyümediği için.
En güzeli sorunları ve korkuları bir kenara bırakıp egzersiz yapmak ve çözüme odaklanmak.
Arkadaşlar az önce bakkal mumunu yarıya kadar aldım zerbas arkadaşım duy sesimi :) sizce bu iyi bir gelişme mi ? Anlamadım kayıp gidiverdi ama parmak yapamıyorum acaba hep umula denesem olurmu? Ay çok sevindim ya eşim de mutlu oldu:) Lütfen beni gaza getirin ağustosun en geç 5i ne kadar halletmeliyim.
Çilekli sen ne diyorsun çözebilecekmiyim ben bu işi?
Ay canım gerçekten mi, yapabilirmiyim aslında dediğin mantıklı hemen eşimle deneyemem belki ama mumu kalınlaştırıp deneyebilirim bana çok moral oldu sağolasın bu gece ilerlemem lazım, şunu fark ettim kulak çöpünden daha rahat girdi mum nedense anlayamadım
canım ilk ilişkide ve sonraki bir kaç ilişkide tabi ki ufak tefek acılar oluyor ama büyütülecek bir şey değil. ilk girişte hissedilen bir his sonra birşey anlamıyosun hiç.
bizim bu kızlar alem yani. giderler taş gibi mumla başarırlar. p.s e gelince dururlar hiç anlayamıyorum:) kalınlığın hiç bi farkı yok merak etme derinliği başarmışsın önemli olan o. şimdi burdan daha ayrıntılı konuşmayim :)
kızlar az önce ikinci kere denedik ve oldu:)p..sle deneyin bence diğer mum falan daha zordur hiç denemedim ben onları mesela.sadece iki parmak ve sonrasında oldu.ve kayganlaştırıcı aldım bugün daha rahat oldu.inş hepiniz başarırsınız.yanma oluyo diyenler vardı o anda pes etmeyin birkaç saniye sonra yanma geçiyo.ilerleme oldukça yeniden yanma oluyo ama bekleye bekleye geçiyo hepsi.
mum kaygan bırsey. ıcerısınde bol mıktar da yag var. o sebeple rahat ılerlemesı normal. parmak cok sert ınce ama aslında penısten bıle sert. oyuzden parmagı yapabılen bırı aslında pe...s rahat yapabılmelı dıye dusunuyorum. evet parmak ıncelıgı ıle kolay dıye dusunuyorsunuz. pe......s kalın olmaz kı dıyorsunuz ama şöyle dusunun sert bırsey olan ınce de olsa parmagı deneyebılıyorsanız, bence penıs haydı haydı kolay olur. on sevısmeyı cok uzun tutun. vajınız ıslak olacaktır bu sayede. bu gırısı de devamını da kolaylastıracak. sadece ılkı ıcın degıl bu. sekste herzaman boyledır. azıcık yorgun olsam, esıme kırgınlıgım olsa, rahatsızlıgım olsa ıslaklık az oluyor ve 4 yıllık bende bıle ılıskı zor oluyor. p.....s e de kayganlastırıcı surdunuz mu tamam bu oldu demektır ama en onemlısı tabıkı acımayacak acısa da benı cok uzecek kadar acı olmayacak demenıze ınanmanız. mutlu olmaz mı adam. tabıkı olur bu anı beklıyor nekadar uzun zamandır.
nasilsiniz kizlar iyisinizdir insallah.. biz bgn deneme yaptik ama malesef olmadi sokamadim bi türlü p..si nerdeyse 2 aydir yapmiyoruz basa mi döndüm diye cok korkuyorumm..bide rahatsizim tam iyilesmedim o yuzden rahat olamadim belki ondandir diyorum (insallah ondandir baska bi sorun yoktur) cunku cok fazla bacaklarimi acamiyorum ıkınamiyorum.. offf offf.. canim cok sıkkınn... bu arada dua yarin sondu dime? yarin okucam insallah..
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Duayı okuyan arkadaşlar teşekkür ederim. Bu hafta çok stresliyim, evimle veya eşimle alkalı değil dışardan sebeplerden. takip edemeyebilirim sayıyı. Bu haftayı nadasa bırakabilirizyada gönüllü bir arkadaş varsa sayı listesini o tutabilir.
Canim çocukluktan beri bilinç altina yerlesmis olan olumsuz olaylar oluyo bazen.. Bunlar yer ediyo beynimizde..
Aile tarafindan bu konu hakkinda çok disiplinli yetistirilmis oluyo vajinusmuslular genelde..
Mesela bize okulda ögretirlerdi, annemler tembihlerdi gözlerini kapat sakin dinleme bakma.. E bende çocuk, kulaklarimi tikardim pis bisey, ayip bisey, yasak bisey.. Bu sekilde büyüdük hep,
aman erkeklerden uzak dur kizim, sakin yalniz kalmayin biyerde vs vs.. bizde erkekleri öcü bellerdik :)
Yada evlenene kadar hiç iliski den korkmayan biri bile bu vajinusmus sorununu yasayabiliyor..
Ha birde :) Bizim patavatsiz insanlarimiz dügün gecesi oo yirtacak seni parçalicak :) aman çarsaf kirmizi olcak, uuuu deprem var bu gece deprem vs :) korkuturlar ..
E biz zaten bi endise, bi korku. bu sözlerden sonrada :) Vajinusmus oluyoruz iste..
ya inan çok moral veriyosun. ama doktorumun dediği gibi benim tam vajinismus değil. ya tedaviye başladığım günden beri hiç kasılmam yoktu ve olmadıda. problemli bi evliliğim var. eşimle severek evlendik 5 yıl birliktelikten sonra. kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyoruz. ve kayınvaldemler istemediği için 5 yıl bekledik zaten sonunda baktılar bizi ayıramadılar kabulettiler. ama sağolsunlar 9 aylık evliyim 9 gün mutlu olmadım. hep ortalık karıştırıolar herşeyimize karışıyolar ve çok kavga ediyoruz. onlar şehirdışına gitsin veya biz tatile çıkalım yani yanlızsak bizden mutlusu bizden aşığı yok ama onlar varken o ev bize zindan. evlendiğim günden beri ben yapamıcam boşancam diye düşünmekten yapamıyorum. ama eşimi çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyo... yani uzun lafın kısası olay bendeki isteyip istememkte. sanki ben yapmayınca birilerine ceza veriyomuşum gibi geliyor. eşim ailesine sesini çıkaramayınca bende yapmak istemiyorum ona ceza vermek için. yani acı korku geri planda kalıyor gibi benim için ...
flzf arkadaşın dediğn doğru çok güzel özetledin..bende 3 parmak dahil parmak egzersizlerini yapıyorm ama cesaret edip p...s denemelerinde çok rahat olamıyorum...eşim diyor parmak daha zor onu yapıysn p..s vajinanın doğasına uygun bide kas kemik değil...senin söylediğin herşeyin harfi harfine hepsi doğru bunları biliyorm...mantıken hepsi tamam ama uygulama yok uygulamaya gelince herşey uçuyor unutuyorm korku başlıyo orada da kalıyorm maalesef((((
oki bebiş :80:. listeye seni de ekledimcanım topıc de olamasan bıle ozel msjlarına bak oldu mu
oki bebiş :80:. listeye seni de ekledim.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha, flzf
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
kızlar az önce ikinci kere denedik ve oldu:)p..sle deneyin bence diğer mum falan daha zordur hiç denemedim ben onları mesela.sadece iki parmak ve sonrasında oldu.ve kayganlaştırıcı aldım bugün daha rahat oldu.inş hepiniz başarırsınız.yanma oluyo diyenler vardı o anda pes etmeyin birkaç saniye sonra yanma geçiyo.ilerleme oldukça yeniden yanma oluyo ama bekleye bekleye geçiyo hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?