- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.101
slm kızlar ben vajinusmus kabusunu başaranlardanım...benim tedavi aşamam çok kötüydü.eski eşim ilk gece beni dövmüştü heycanlandığım için,evlendikten bir ay sonra zorla ilk ilişkiyi yaşadık daha sonra hiç olmadı ,sonra ben vajinusmus tedavisine başladım,aynı zaman da psikolojik destekde aldım.doktorum çok çok iiydi,tedavi görürken aynı zamanda eşimden hergün şiddet görüyor ve aldatılıyordum,tedaviyle tek başıma mücadele ettim,egzersizlerin eşle olan kısmına gelmek üzereyken eşimden ayrıldım,tedaviye 3 ay kadar ara verdim çok kötü zamanlar geçiriyordum,daha sonra tedaviye viblatörlerle devam ettim,2 yıl sonra yeniden evlendim,eşim çok anlayışlıydı beni çok idare etti şimdi çok şükür hiç bi sıkıntı yok evliliğimde cinselliğimde süper,ben bu acıları çekerken bu kadar şey yaşarken vajinusmusu atlattıysam herkes bunu yapabilir,ama eşinin anlayışlı olması en büyük faktör...
cnm özel ama senin sorununu anlayamadım ben eşinle kusura bakma belki özeldir söylemek istemezsin ama inş herşey yoluna girer tez vakit...şükür olsun iyiyiz.hayat mücadelesinde sorunsuz gün olmaz biliyorsun ama öle büyük dertlerimiz yok şükür...sadece bu vaji...eşim çok iyi biridir..bu vajiyi yensem düzene bi girse cinselliğimiz valla kuş sütüyle besler beni o derece..kültürlü insandır arada yen şu kafandakini senin derdin beyinde diyor sen istersen her şeyi yaparsın diyor. beni iyi tanıyor herşeyin farkında yani..bebeğim bugün olsa hayır demez çocuk ağlaması bakımı vız gelir ona iyi bir eş inanıyorm ki iyide baba olur...inan onun böle oluşu beni yıkıyo ben onu mutsuz ettiğim için geceleri ansızın uyanır ona bakıp ağlarım beni affet derim içimden..sen benle evlendin yazık sana ben sana yetemiyorm derim ve ağlarım...şuan daha iiyim...egzersler yaptım arada denedm sonunda aldım yarısını p..s okadar mutlu oldu ki hiç olmazsa biraz rahatladık yapabiliriz artık oda çok konuşmuyo bu durumu yenersin sen bi tanesin diyor...bu üç senede çok yıprandım inan her gece ansızın uyandım uykudan ağladım sonra bitkin düşüp uyudm sabah namaz kılmaya kalkıp duaya başladım... okul felan arkadaşlar arasında hep mutsuzluk bana nen var hep dalgınsn üzgünsn diyorlar işlerime doğru dürüst yoğunlaşamadm..inan istesm bu 3 yılda çok farklı yerde olurdm fakat vaji yıprattı beni..aşırı bir duruma gelmişti benim....böle geçti günler..bu arada zaman akıp gitti bi baktm 3 yıl kocaman...öle işte hikaye bu...
zerbas, ben kendı sorunlarımla vajınısmus topıcını ısgal etmek ıstemıyorum bu sızlere haksızlık olur. ben psıkolojık acıdan degerlendırmeler yaparken bunu anlatmıs kullanmıs oldum sadece psıkolojıyı anladıgım ve anlatmaya calıstıgım ıcındı. arkadasların rızası olursa kendı sıkıntımı detaylı dıle getırebılırım ancak. ozelımız mı kaldı ya :))))) anlatırım, kasmam merak etme ama dedıgım gıbı dıger arkadasların konusunu topıcını ısgal etmıs konudan uzaklastırmıs olurum gıbı dusunuyorum.
cnm özel ama senin sorununu anlayamadım ben eşinle kusura bakma belki özeldir söylemek istemezsin ama inş herşey yoluna girer tez vakit...şükür olsun iyiyiz.hayat mücadelesinde sorunsuz gün olmaz biliyorsun ama öle büyük dertlerimiz yok şükür...sadece bu vaji...eşim çok iyi biridir..bu vajiyi yensem düzene bi girse cinselliğimiz valla kuş sütüyle besler beni o derece..kültürlü insandır arada yen şu kafandakini senin derdin beyinde diyor sen istersen her şeyi yaparsın diyor. beni iyi tanıyor herşeyin farkında yani..bebeğim bugün olsa hayır demez çocuk ağlaması bakımı vız gelir ona iyi bir eş inanıyorm ki iyide baba olur...inan onun böle oluşu beni yıkıyo ben onu mutsuz ettiğim için geceleri ansızın uyanır ona bakıp ağlarım beni affet derim içimden..sen benle evlendin yazık sana ben sana yetemiyorm derim ve ağlarım...şuan daha iiyim...egzersler yaptım arada denedm sonunda aldım yarısını p..s okadar mutlu oldu ki hiç olmazsa biraz rahatladık yapabiliriz artık oda çok konuşmuyo bu durumu yenersin sen bi tanesin diyor...bu üç senede çok yıprandım inan her gece ansızın uyandım uykudan ağladım sonra bitkin düşüp uyudm sabah namaz kılmaya kalkıp duaya başladım... okul felan arkadaşlar arasında hep mutsuzluk bana nen var hep dalgınsn üzgünsn diyorlar işlerime doğru dürüst yoğunlaşamadm..inan istesm bu 3 yılda çok farklı yerde olurdm fakat vaji yıprattı beni..aşırı bir duruma gelmişti benim....böle geçti günler..bu arada zaman akıp gitti bi baktm 3 yıl kocaman...öle işte hikaye bu...
ah canım benim geceleri az mı ağladık ben ilk günlerde vaji olduğumu bilmezken eşim beni istemiyo diye ağlardım halbuki o da ben onu her ilişkide ittiğim için benimde onu istemediğimi düşünürmüş ne zorlu bi süreçti hepimiz farklı duygular yaşıyoruz ama aynı sorun yüznden neyse inşallah sende kurtulursun benim yarısı olduktan fazla süre geçmeden yenmiştim yani çok yakınsın vazgeçme ayrıca yarısına gelince hemen çıkarma vallahi bak bu işe yarıyor azıcık dişini sık yeminle tek sorun sabırsızlık inşallh yarın yada yarındanda yakın gelin olursun
malesef tahlil sonuçlarına göre hastalığı gebelik sonrası geçirdiğim ortaya çıktı. çok zor bi dönem beni bekliyor. Allah yardımcımız olsun.size durumu anlatmak istiyorum bana akıl verin lütfen özelden. gebelik sonrası geçirilen hastalıkta ilk aylarda geçirdiğim için bebeğe hastalığın geçme riski az ama geçerse hasar bırakma riski çok fazla. doktorların tavsiyesi aldırmam yönünde. ama bu hastalığa yakalanıp sağlıklı bebek doğuran iki kişi var forumda. onlarla birebir irtibat kuramıyorum. ne yapacağımı bilemiyorum ben aldırmak istemiyorum en azından 5 aylıkken yapılacak olan 2li 3lü testleri( o testlerle hastalığın bebeğe geçip geçmediği ölçülüyormuş) beklemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
inan cnm bu siteye üye olmadan önce bu sorunu tek ben yaşıyorm herkes mutlu mesut derdim...aman allahım ne zor günlerdi şimdi hiç olmazsa yenmeye çalışıyorm bişeyler yapıyorm daha iyiym inş başaracm ve unutup gidecm yaşadıklarımı.saolasın tatlım...
anladım haklısınn..inş herşey yoluna girer herkesin hayatında..dua ediyorm...
inşallah canım geç kalma bugün gir gerdeğe kıss ama arkadaşların önerilerinide uygula
amın cumlemızın ınsaallah. cok sagol. dınlemek ıstersen ozelden yazarım bu bırkac gun yogunum olmaz ama gelecek hafta yazarım aksamları musaıt olacagım ozellıkle. ya da arkadaslar uygun gorurse paylasırım. sızlerın sorununu ısgal etmıs olmak ıstemıyorum cunku ben.
sana cok uzuldum yemın ederım gozlerım doldu. sana vurmus, senı zorlamıs, senı aldatmıs. gercekten gozlerım dolu su an. cok sukur kı yaralarını saracak bır kulunu gondermıs sana Rabbım. mutlulugun daım olsun. hayata tutundugun ıcın, guclu bır kadın oldugun ıcın ve burdakı herkese ornek olacagın ıcın senı canı gonulden kutluyor ve tebrık edıyorum.
zerbas, ben kendı sorunlarımla vajınısmus topıcını ısgal etmek ıstemıyorum bu sızlere haksızlık olur. ben psıkolojık acıdan degerlendırmeler yaparken bunu anlatmıs kullanmıs oldum sadece psıkolojıyı anladıgım ve anlatmaya calıstıgım ıcındı. arkadasların rızası olursa kendı sıkıntımı detaylı dıle getırebılırım ancak. ozelımız mı kaldı ya :))))) anlatırım, kasmam merak etme ama dedıgım gıbı dıger arkadasların konusunu topıcını ısgal etmıs konudan uzaklastırmıs olurum gıbı dusunuyorum.
Selam kizlar, ben galiba dün gece basardimyani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?
ooo canım cok sevındım......o rahatsz edıcı hıs bendede var sen ne guzel hepsını alabılmşsn ben yarıda kalıyrum hala bıde bendede kırmıız olayı olmadı canmegzerszlerden dolyı sanırım
miha arkadaşım bende yarısını aldım fakat bende hareket ettiremiyorm..p..s içerdeyken felan eşime git gelde yaptıramıyorm.
evet basarmıssın. hareket etmen zaman alacak daha sonrakılerde rahat olacagıbı goreceksın. ve sen de aynı sekılde egzersızler ıle esnetmıs olabılırsın ya da zarın zaten esnektır.ozaman kan gelmez zaten hıcbırzaman. esneklerınkı dogum da yırtılıyor bılıyorsun
sela1, esıne kızıp ondan uzaklasma canım. sanırım ben esını anlıyorum bıraz. cunku ben de kendımı esımı kendıme ceza gıbı gordum. bu bana haksızlık dedım benım gıbı bılgılı ve ısteklı bır kadın, bılgısız olmasını gectım bukadar ısteksız bır adamla olmamalıydı dedım. sanırım esının kafasından gecen seyler bunlar. sana soylememıs olsa da. sen dıger arkadaslardan daha sıkıntlı atlatıyorsun bu surecı. cunku sen herseyı yoluna koydugunda esın hazır olmamıs. ona da kızma be canım. o da kolay bır surecten gecmedı. sureklı senın hazır olmanı beklemek, sana her yaklasmak ıstedıgınde belkı cekındı belkı yaklastı ama devamını aylarca getıremedınız bu onun sabrını tukettı arzusunu korelttı ıstegını azalttı. ben su an senın esının yasadıklarını yasıyorum bır yıldan fazladır. ısteksızlıgım var. oysa cok farklı bırıydım ama kendıme kızar halde oldugum gunlerı gordum ALLAHIM bu ıstegımı alsın da sen de ben de kurtulayım dıyerek esıme, cok agladım. kendımden ıstegımden utandım, kendımı fa... şe gıbı hıssettım, sapık kadın gıbı gordum, esım benı sevmıyor ıstemıyor dedım sureklı kendıme, kırıldım, ıncındım, kızdım, ofkelendım. o kırgınlık, o yorgunluk, o ofke ıcımde kaldı anlasılan ve benım ıstegımı azalttı. yerı geldı onu cezalandırmak ıcın uzak durdum bılınclı olarak yerı geldı ıcımden gercekten gelmedı son 1,5 yılı boyle yasıyorum. ben kabullenemedım, ben ona kızdım hep ıcımde. sanırım esın de benım yasadıklarımı yasamıs ve bu onun ıstegı törpülediği için hazır duruma gecmesını engellıyor ıste. yanı benımkı nasıl psıkolojıkse esının yasadıgı da oyle. kaldı kı doktor da demıs. evet sucun yok, sen boyle gunler gecırmenızı ıstemedın bılıyorum ama lutfen esını anlamaya calıs bak benım yasadıklarımı o erkek olarak yasamıs. boyle bır sentez kur. ılgını alakanı kesme, sabırlı olmaya ona guc, heyecan, moral hepsını vermeye calıs. esın tavırları aslında ınsanın her konudakı en buyuk ılacı. sen ona ılac olmaya calıs evet yuku sen alacaksın farkındayım ama duzelecektır emınım. bu konuyu daha detaylı konusmak ıstersen burda da yazabılırsın ozelden de yazabılırsın. vajıyı astıgınız bır donemde, bu sorunu da asmak ıcın yardım etmek ısterım sana.
miha arkadaşım bende yarısını aldım fakat bende hareket ettiremiyorm..p..s içerdeyken felan eşime git gelde yaptıramıyorm.
tşk canım,bu siteyi uzun süredir takip ediyorum vajinusmus kabusunu benden daha ii anlayan olamaz herhalde,özellikle çektiğim acıları yazmak istedim ki herkes okusun,aşılabilecek bir problem olduğunu görsün diye.en azından çoğunun yanında eşi destek,ben hep tek başıma mücadele ettim,2. evliliğimde 10 gün yine zorlandım ama eşim çok anlayışlıydı sonra atlattık.size tavsiyem ilişkiye girerken kontrolün bayanda olması biraz açık konuşacağım ama, ilişkide siz üste olun ve eşiniz hiç bişi yapmasın sadece yatsın,penisi siz sokun vajinaya eşiniz hiç müdahale etmesin,ayrıca ilişkiye girmeden önce penisi ve vajinayı bebek yağı ile yağlayın.bunu mutlaka deneyin çok faydasını göreceksiniz,ayrıca ankarada oturan varsa doktorum murat beyazyüz dü şuan gölbaşı hasvak hastanesinde,,çok çok çok ii bi doktor arkadaş gibi okadar ilgileniyorki sırf onun emekleri ziyan olmasın die insan vajinusmusu aşmak istiyo o kadar yani.ankara oturanlar mutlaka bu doktora gitsinler.vajinusmus hakkında sormak isteğiniz bişi olursa mutlaka cvplarım( 2 yılda uzman kadar bilgili oldum)
ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?