Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman allahım sen ne güçlü bir kadınsın...çok güçlüsünnnnnnnnnnn...bu kadar sıkıntı çekse biri kandini hastanede bulur..helal olsun..o adamdan kurtulduğun içinde şükürler olsun...allah seni korusun....

zerbas, ben kendı sorunlarımla vajınısmus topıcını ısgal etmek ıstemıyorum bu sızlere haksızlık olur. ben psıkolojık acıdan degerlendırmeler yaparken bunu anlatmıs kullanmıs oldum sadece psıkolojıyı anladıgım ve anlatmaya calıstıgım ıcındı. arkadasların rızası olursa kendı sıkıntımı detaylı dıle getırebılırım ancak. ozelımız mı kaldı ya :))))) anlatırım, kasmam merak etme ama dedıgım gıbı dıger arkadasların konusunu topıcını ısgal etmıs konudan uzaklastırmıs olurum gıbı dusunuyorum.

anladım haklısınn..inş herşey yoluna girer herkesin hayatında..dua ediyorm...

malesef tahlil sonuçlarına göre hastalığı gebelik sonrası geçirdiğim ortaya çıktı. çok zor bi dönem beni bekliyor. Allah yardımcımız olsun. size durumu anlatmak istiyorum bana akıl verin lütfen özelden. gebelik sonrası geçirilen hastalıkta ilk aylarda geçirdiğim için bebeğe hastalığın geçme riski az ama geçerse hasar bırakma riski çok fazla. doktorların tavsiyesi aldırmam yönünde. ama bu hastalığa yakalanıp sağlıklı bebek doğuran iki kişi var forumda. onlarla birebir irtibat kuramıyorum. ne yapacağımı bilemiyorum ben aldırmak istemiyorum en azından 5 aylıkken yapılacak olan 2li 3lü testleri( o testlerle hastalığın bebeğe geçip geçmediği ölçülüyormuş) beklemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

ah canım benim geceleri az mı ağladık ben ilk günlerde vaji olduğumu bilmezken eşim beni istemiyo diye ağlardım halbuki o da ben onu her ilişkide ittiğim için benimde onu istemediğimi düşünürmüş ne zorlu bi süreçti hepimiz farklı duygular yaşıyoruz ama aynı sorun yüznden neyse inşallah sende kurtulursun benim yarısı olduktan fazla süre geçmeden yenmiştim yani çok yakınsın vazgeçme ayrıca yarısına gelince hemen çıkarma vallahi bak bu işe yarıyor azıcık dişini sık yeminle tek sorun sabırsızlık inşallh yarın yada yarındanda yakın gelin olursun

Son düzenleme:

inan cnm bu siteye üye olmadan önce bu sorunu tek ben yaşıyorm herkes mutlu mesut derdim...aman allahım ne zor günlerdi şimdi hiç olmazsa yenmeye çalışıyorm bişeyler yapıyorm daha iyiym inş başaracm ve unutup gidecm yaşadıklarımı.saolasın tatlım...

canım ya geçmiş olsun benim bilgim yok bu konuda ama rabbim her zaman yanında ve yardımcın olsun dua et ve hayırlısını dile eğer ki hayati risk taşımıyorsa sen ve bebeğin için bence aldırma bu benim şahsi fikrim ama en doğru kararı sen ve doktorun verir tabiki benim teyzemede sakat olur falan demişlerdi ama maşallah nazar değmesin hiç bi problemi yok herşeyin hayırlısı

ınsaallah hepımız hayatında hersey yoluna gırer. esınının degısecek olması normal. ıstedıgı mutlulugu tam yasayamıyor, bır yasamaya baslasa dedıgın gıbı olur. benım esım bıle degısıyor yasadıgımız anlardan sonra. yanı normalde cınsel hayatına ılk gunden berı ben sorun yaratmayan bır es olsam da, sorun yarattıgım zamanlar olunca ve sonrasında beraber olduysak sakınlesıyor yumusuyor. sonucta psıkolojık olarak da bedenen de rahatlatan bırsey bu her ıkı cıns ıcın de.

bebek konusunda cok ılımlı olmasına sevındım. bu acıdan engel bır durumun olmaması avantaj.

ama bence otursun cınsel hayatınız. daha ne oldugunu anlamadan, sıs bır karından dolayı beraber olamayacagınız gunlere hemen atlamayın derım ben.

ona karsı kendını suclu hıssetmen normal. ben esımle beraber olmak ıstemedıgım zamanlar da bıle bazen bu suclulugu yasarım. ya da anne olamadıgım ıcın. uzulmen normal. ama kendını harap etme. cunku sana saglam bır psıkolojı, ozguven, ınat, ınanc lazım bu sorunu asman da. sen kendını sureklı suclayarak kendıne kzıarak, kendı gucunu azaltırsın ancak bu yolda.

hep dıyorum cınsellık dıyıp gecılmıyor dıye. sorun ne olursa olsun, saglıklı ılerlemıyorsa elbette yıpratıyor ınsanı. ıcımızde mutsuzluk stres uzuntu pısmanlık endıse varken, sosyal hayatımızda sorunlar yasamamız gayet normal. ben de yasadım ve yasıyorum. senı bu anlamda ıyı anlıyorum. gelecek guzel gunlere ınan artık, mucadelenı bırakma.

inşallah canım geç kalma bugün gir gerdeğe kıss ama arkadaşların önerilerinide uygula

anladım haklısınn..inş herşey yoluna girer herkesin hayatında..dua ediyorm...

amın cumlemızın ınsaallah. cok sagol. dınlemek ıstersen ozelden yazarım bu bırkac gun yogunum olmaz ama gelecek hafta yazarım aksamları musaıt olacagım ozellıkle. ya da arkadaslar uygun gorurse paylasırım. sızlerın sorununu ısgal etmıs olmak ıstemıyorum cunku ben.

tamam dinlerim ben...inş herşey düzelir...herkes için huzur ve mutluluk diliyorm....

tşk canım,bu siteyi uzun süredir takip ediyorum vajinusmus kabusunu benden daha ii anlayan olamaz herhalde,özellikle çektiğim acıları yazmak istedim ki herkes okusun,aşılabilecek bir problem olduğunu görsün diye.en azından çoğunun yanında eşi destek,ben hep tek başıma mücadele ettim,2. evliliğimde 10 gün yine zorlandım ama eşim çok anlayışlıydı sonra atlattık.size tavsiyem ilişkiye girerken kontrolün bayanda olması biraz açık konuşacağım ama, ilişkide siz üste olun ve eşiniz hiç bişi yapmasın sadece yatsın,penisi siz sokun vajinaya eşiniz hiç müdahale etmesin,ayrıca ilişkiye girmeden önce penisi ve vajinayı bebek yağı ile yağlayın.bunu mutlaka deneyin çok faydasını göreceksiniz,ayrıca ankarada oturan varsa doktorum murat beyazyüz dü şuan gölbaşı hasvak hastanesinde,,çok çok çok ii bi doktor arkadaş gibi okadar ilgileniyorki sırf onun emekleri ziyan olmasın die insan vajinusmusu aşmak istiyo o kadar yani.ankara oturanlar mutlaka bu doktora gitsinler.vajinusmus hakkında sormak isteğiniz bişi olursa mutlaka cvplarım( 2 yılda uzman kadar bilgili oldum)

kesinlikle öyle düşünme bence... sen bize yardım ederken biz sana diyormuyuz sen yaşamamışsın neden bize yardım ediyorsun diye... ayrıca bşizimkide seninkide psikolojik sonuçta konuşarak içini dökerek rahatlayacaksın tabiki... ben kendi adıma ve tahminim birçok kişi adına da içini dökmeni isterim... normalde yardımımız olmazsa dualarla yardım etmeye çalışırız gülüm

Selam kizlar, ben galiba dün gece basardim yani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?

canım tebrik ederim :) denedikçe daha da iyisi olur iyice alışırsın hepsini almışsın ne güzel :) kastığımız için rahatsız ediyor esnediği için kan gelmemiştir. ben de p..s denemesi yapıyorum daha hepsini almadım ama zar bozuldu gibi gelliyor yani oranın yapısı değişti genişledi iyice ama esnediğinden kan gelmedi heralde..

ooo canım cok sevındım......o rahatsz edıcı hıs bendede var sen ne guzel hepsını alabılmşsn ben yarıda kalıyrum hala bıde bendede kırmıız olayı olmadı canmegzerszlerden dolyı sanırım

canim ben de aslinda yarisindan sonra birakacaktim, esim diretti hadi diye, iyikide daha ugrasmisim

miha arkadaşım bende yarısını aldım fakat bende hareket ettiremiyorm..p..s içerdeyken felan eşime git gelde yaptıramıyorm.

oo süperr yarisini basarmissin sen de

hmm olabilir evet :44: insallah bugün bida yapabilirim :)

sağol ilgin için. eşim gereğinden fazla nazlı. bir süre sen yendin ben yapamıyom diye kendini yedi, bir süre doğal olsun bu siparişle olmaz diye. uzattıkça uzattı. ben ona kızmadım, kırılıp üzüldüm. çünkü o kadar basitti ki dr.a gidip bi görünmesi. çok yalvardım, gitmedi. gittikten sonra ilaç verdi, ilkinde olmadı, ikincisinde yendik. bu kadar basitti işte. bunu biliyordum, yanarım da ona yanarım. beni çok yıprattı inadı yüzünden.

eşini hoş tutmak nedir bunu burda en çok ben deneyimlemek zorunda kaldım. çünkü erkekler çok farklı inan. bizim takıldıklarımızla onların takıldıkları çooook farklı. şu an iyiyiz, bu yüzden kavgamız gürültümüz yok. o gün o gene moral bozdu, ben teselli ettim. ben yendiğim için çok takmıyorum. olayları zamana bırakıyorum. onun çocuk hırsı var, şimdi de nasıl çocuk yapıcaz biz derdine düştü. bu konuda haddinden fazla hassas ve takıntılı maalesef. zevk vb. umruunda değil, çocuk olursa erkekliği kanıtlanacak gibi davranıyor.

pikoloman öncelikle saolasın burada yazdıkların için..bende aynı şeyi yapıyorm ben üstte eşim altta ben p..s yerleştiriyorm o hiç mücadele vrmiyor ben yapıyorm yarısını böle aldım...ben yanlış yapıyorm zannetmiştm sen yazana kadar...böle devam edeyim ozaman fakat eşim hareket istiyor bide o var ama biz zorlama yok yapayım aşayımda o herşeye razı...sen alış sonra görüşürz diyor:))))))))))))))))))))))

tebrikler :) egzersiz yapmadan başarmışsın bir de maşallah :) doğru, herşey kafamızda bitiyor aslında ama egzersiz olmasaydı ben bu aşamaya da gelemezdim heralde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…