- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.161
çok ıyı dusunmuussun canım bede okurum sen ılgılen bu lısteylede kac tane verırsen okurum ben
bende okurum sayı olarak farketmez ne kadar düşserse payıma.
Geçmisi okuyamadim rahatsizim biraz.. Bi Sessizcekimsesizcenin yazisini gördüm.. çok üzüldüm Rabbim sabir versin.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin..bın tane ben aldım gerısı artık kım ne kadar ısterse
KIZLAR sessizcekimsesizce arkadasımız ve bebeği için tefriciye okuyoruz
gülsevdam 1000
wawes ?
snowflakeN ?
geriye kalan 3444
almak ısteyenler ?
Geçmisi okuyamadim rahatsizim biraz.. Bi Sessizcekimsesizcenin yazisini gördüm.. çok üzüldüm Rabbim sabir versin.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin..
Gülsevdam nezamana kadar okunmasi gerekiyor?
bizekalmıs canım ben dıyorumkı haftaya persembe ramazan oncesı arefe gunu duasını yaparız ?
hayırdır senın neyın var nazaramı gelıyoruz
Canim çok yorgunum, çok halsizim hiç takatim yok.. Sürekli yatiyorum, evimi 1 haftadir dogru dürüst temizleyemedim bilebenki okadar titiz hergün saatlerce temizlik yapan hiç umursamiyorum 1 haftadir nedense.. Yemek bile yapamiyorum annem yapip yolluyo sagolsun
Bide benim su migde ve bas agrisi sikayetlerim.. eksik kalirmi hiç.. Yinede sükür Yarabbim neler var neler
Benim için persembe olur canim..
Ben 400 tane alayim ozaman cnm..
gülsevdam 1000
wawes ?
snowflakeN ?
Elvan 400
geriye kalan 3044
almak ısteyenler ?
10 temmuz perşembe duası yapılıcak ..
cok gecmıs olsun balım havalardanda olabılır bende hıc bırsey yapmıyorum leyla leyla gezınıyorum evde:::
ramazan gelsınde gonlumuz huzur bulur ınsallah
rabbım bugunlerımızı aratmasın bize ..kendıne dıkkat canım bosver temızlıgı azcık keyıf yap nazlan
gece 11 mi iftarAllah razi olsun tatlim.. ama boguluyorum evi böyle gördükçe sinir stres boguyoo beni.. Ben olsam evde yalniz ev batmicakta esim sagolsun batirmadigi oda kalmiyoaglasammi gülsemmi bi garip haldeyim kolumu kaldirmaya dermanim yok..
Ramazan gelsin bakalim Allah sabrini verir ins burda tr saati gece 11 de iftar bra saat 10 da gece.. nasil dayancam bilmiyorum bünyem çok zayif geçen sene bayginlik geçirip durdum
eklıyorum cnaım lısteye Rabbim razı olsunbende 400 alıyım canım
Allah razi olsun tatlim.. ama boguluyorum evi böyle gördükçe sinir stres boguyoo beni.. Ben olsam evde yalniz ev batmicakta esim sagolsun batirmadigi oda kalmiyoaglasammi gülsemmi bi garip haldeyim kolumu kaldirmaya dermanim yok..
Ramazan gelsin bakalim Allah sabrini verir ins burda tr saati gece 11 de iftar bra saat 10 da gece.. nasil dayancam bilmiyorum bünyem çok zayif geçen sene bayginlik geçirip durdum
gece 11 mi iftarsahur kaçta peki canım??Allah sabır versin...
eklıyorum cnaım lısteye Rabbim razı olsun
olsun duzelteılcegın seylerın tasasını yapma salla :) bu ara bu moddayım :)
ramazanda bır sekılde kolaylıgı gelıyor kazanıcagımız sevap ve o manevı huzur
sende ınsallah dayanırsın canım
bın tane ben aldım gerısı artık kım ne kadar ısterse
gülsevdam 1000
wawes ?
snowflakeN ?
geriye kalan 3444
almak ısteyenler ?
yakaladık seni:86::86: nasılsın canım?? bitti mi tatilin?
nerelerdesin kız sen kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?