Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu sorunla uğraşan ne kadar çok kişi varmış meğer. listeyi görünce vayy be dedim yani. bi de ömrü boyunca yenemeyen varmı ki bir an aklıma o geldi. Allahım kimseye vermesin çok zor bir durum olurdu herhalde..

ben zaten özellikle yayınlıyorum bu listeyi... daha çok yenen var aslında ama isimleri yok listede... ben bi 6-7 ay giremedim o zaman çok yenen oldu... birde aslında ömür boyu yenemeyen var tabi bi programda duymuştum sanki 35 sene diyordu... birde bizim eskilerden bi arkadaş vardı annesi ve ablasıda vajiliymiş ben yenersem onlarada umut olacağım derdi veeeeeeeeee yendi inşaallah annesi ve ablasıda kurtulmuştur onun sayesinde...

kızlar ben çıkıyorum sabaha misafirlerim var belki yarın nete giremem merak etmeyin emi beni
görüşürük

tamam ben aldım canım

cilekçim 200 çektim bilgine

regl sancısı of of
hamıle olunca en cok buna sevınıcem 9 ay sancı olmıcak :)

mına yenmıssın galıba suan gecmıse bakamıyorum malum sancılar gecsın bakıcam
tebrıkler canım taze gelınlıgın hem sana hem buraya hayırlı olsun :)

Son düzenleme:

canım ıkı turlu ruh var bebege verılen 1 can ki 40. gun ikincisi sorumluluk 4.ay ki hadıslerıde var 4.ay asıl olan...bunu cok arastırdım cunku bılıyorsun kı bebegımı kaybettım 9 haftalıkken ve merak ettım ruhu uflendı mı acaBA DIYE hocalara sorduk arastrdım netten falan...oncelıkle gecmıs olsun rabbım sıfa versın cok zor bır karar bılıyorum once kendıne sunu sorucan ben engellı bı beebk dunyaya getrrsem bu sorumlulu tasıyabılır mıyım ıkncı soru daha da onemlı onu dunyaya getırmessem bu yuku tasıyabılır mıyım ? ıste mesele bu canım burada sana verılen akıl herkesın bıreysel dusuncesı kendı yapacagı ...ama hayat senın ve onun hayatı sorumluluda ıkı turlude sende dusun aıle buyuklerıne sor esınle konus ama asıl cevap sende gecmıs olsun rabbım ıns senı mukafatlandırsında saglklı olarak dunyaya gelsın ruh halını cok ıyı anlıyorum

canım çok güzel dualar etmişin aminn inşallah duların kabul olur. inşallah sağlıklı olur bebeğim.

ayrıca saglıklı dunyaya gelme ıhtımalıde varmıs buna ragmen neden aldır dedıler anlamıyorum doktorlar zaten hemen bı kurtaj masasına yonlendırmeye meraklıdır eğer bu olasılık gucluyse sen neden bebegını aldırıp hayat boyu ya saglıklı bı bebekse dıye kendını yemıyecek mısın eger bebegı aldırmama yonunde olursa kararın o ıkılı uclu testlere kadar kendını yeme lutfen hep olumlu dusun cok dua et

işte büyük konuşmak istemiyorum ama ben aldırırsam o yükle yaşayamam. ama şöyle de birşey var bu bebeği sağlıksız olursa eşimle ben büyütcez eşimin surat asmalarına mutsuz olmasına da dayanamam ve en önemlisi bebeğin çekeceği acıları görmeye de.. amin canım inşallah sağlıklı olur.

aynen öyle yapıyorum tatlımm o kadar mutluyum kii burdan herkese diyorum yaa acı yokkk kesinlikle ben yaptıysam herkes yaparrr

canım ne dıyecegımı bılemıyorum bugun bıraz rahatsız oldugum ıcın gecmısı okumadım son mesajlarda yazını gorup gecmıse gıttım ..
dını boyutunu arastırıp ozelden donucem sana ama nazıcane fıkrım aldırmama yönünde
Rabbımın hıkmetınden sual olunmaz vardır bır hıkmetı ..
bekara bosanmak kolay gıbı dısardan gazel okumak kolay gıbı gelebılır
ama dini boyutu dıyınce boynum kıldan ınce...
sana özel dua baslıyalım dıyorum arkadaslara ne dersınız ?
okuyabılsem kuran okurdum regl oldugum ıcın tefrıcıye okuyalım dıyorum
1000 tane ben alıyım mubarek gun ramazan arafesınde duasını yapalım olurmu arkadaşlar ?
dünya dua ıle ayakta bızler bırbırımıze dua ıle kenetlenıyoruz
Rabbım kaldıramıcagımız yuku verıp bızı ımtıhan etmesın ...

superrrgozun aydın canımmmm

nekadar uzuldugumu anlatamam canım cok ıyı dusunup kararını vermelısın bence ıyı bır doktor bul bu alanda ...hakkında hayırlısı ne ıse o olsun

çok ıyı dusunmuussun canım bede okurum sen ılgılen bu lısteylede kac tane verırsen okurum ben

canım çok üzüldüm.kararı verecek olan sizsiniz canım eşin ne diyor?Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…