- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.141
bu sorunla uğraşan ne kadar çok kişi varmış meğer. listeyi görünce vayy be dedim yani. bi de ömrü boyunca yenemeyen varmı ki bir an aklıma o geldi. Allahım kimseye vermesin çok zor bir durum olurdu herhalde..
canim ben duadan 200 almistim ama hic baslayamadim yaa gercekten cok ozur dilerimztn iki üc gün once almistim okurum diye ama malesef duayıda ezbere bilmiorum pc basında oturup okumam lazim onun içinde hiç vaktim yoktu ve suanda müsait degilim gercektenn cok üzgünüm yaa baska biri okuyabilirmi gülsevdam alirim ben diordu offf gercekten içime dert oldu keske hiç almasaydim cok cok cok ozur dilerim yaaa offf lütfen kusura bakmayin butun arkadaslara soyluyorummm
malesef tahlil sonuçlarına göre hastalığı gebelik sonrası geçirdiğim ortaya çıktı. çok zor bi dönem beni bekliyor. Allah yardımcımız olsun.size durumu anlatmak istiyorum bana akıl verin lütfen özelden. gebelik sonrası geçirilen hastalıkta ilk aylarda geçirdiğim için bebeğe hastalığın geçme riski az ama geçerse hasar bırakma riski çok fazla. doktorların tavsiyesi aldırmam yönünde. ama bu hastalığa yakalanıp sağlıklı bebek doğuran iki kişi var forumda. onlarla birebir irtibat kuramıyorum. ne yapacağımı bilemiyorum ben aldırmak istemiyorum en azından 5 aylıkken yapılacak olan 2li 3lü testleri( o testlerle hastalığın bebeğe geçip geçmediği ölçülüyormuş) beklemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
ALLAH ım kolaylık versin canım... caiz kısmını tam olarak bilemiyorum ama benim bildiğim anneye zarar verecek durumu varsa çok ciddi durumlarda alınabilir diye biliyorum...Rabbim hayırlı bir kapı asın içini rahatlatacak doktorlarla karşılaştırsın inşaallah... özellikle doktorun imanlısını karşına çıkarsın ki yanlış bi karar vermeyesin gülüm... ALLAH ım içinde sıkıntı bırakmasın bebeğinede sana da sağlık nasip etsin canım... eğer bu hastalığı geçirdiği halde bebekleri sağlıklı olan varsa neden senin bebeğinde sağlıklı olmasınki? Rabbim korur inşaallah canım ya... ALLAH ım her an yar ve yardımcın olsun inşaallah... bebeğin için biraz neşeli olmaya çalış sen üzülürsen o da üzülür ama senin mutluluğun ona da geçer ve inşaallah daha da kuvvetlenir canım...
canım ıkı turlu ruh var bebege verılen 1 can ki 40. gun ikincisi sorumluluk 4.ay ki hadıslerıde var 4.ay asıl olan...bunu cok arastırdım cunku bılıyorsun kı bebegımı kaybettım 9 haftalıkken ve merak ettım ruhu uflendı mı acaBA DIYE hocalara sorduk arastrdım netten falan...oncelıkle gecmıs olsun rabbım sıfa versın cok zor bır karar bılıyorum once kendıne sunu sorucan ben engellı bı beebk dunyaya getrrsem bu sorumlulu tasıyabılır mıyım ıkncı soru daha da onemlı onu dunyaya getırmessem bu yuku tasıyabılır mıyım ? ıste mesele bu canım burada sana verılen akıl herkesın bıreysel dusuncesı kendı yapacagı ...ama hayat senın ve onun hayatı sorumluluda ıkı turlude sende dusun aıle buyuklerıne sor esınle konus ama asıl cevap sende gecmıs olsun rabbım ıns senı mukafatlandırsında saglklı olarak dunyaya gelsın ruh halını cok ıyı anlıyorum
supersın ya 3 kez olmus ustelık. tebrık edıyorum senı. bırkez yapıp korkusu yıne olanlardan olmayacaksın demekkı. sen tamamen astın demekkı cok cok mutlu oldum. evet kan ozaman gelmıs bozulmustur tamamen belkı. herkesten oyle çok kan gelmıyor zaten. hatta bılıyorsun esnek olunca hıc gelmez. kana takılma. keyfıne bak artık :))))
malesef tahlil sonuçlarına göre hastalığı gebelik sonrası geçirdiğim ortaya çıktı. çok zor bi dönem beni bekliyor. Allah yardımcımız olsun.size durumu anlatmak istiyorum bana akıl verin lütfen özelden. gebelik sonrası geçirilen hastalıkta ilk aylarda geçirdiğim için bebeğe hastalığın geçme riski az ama geçerse hasar bırakma riski çok fazla. doktorların tavsiyesi aldırmam yönünde. ama bu hastalığa yakalanıp sağlıklı bebek doğuran iki kişi var forumda. onlarla birebir irtibat kuramıyorum. ne yapacağımı bilemiyorum ben aldırmak istemiyorum en azından 5 aylıkken yapılacak olan 2li 3lü testleri( o testlerle hastalığın bebeğe geçip geçmediği ölçülüyormuş) beklemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
Selam kizlar, ben galiba dün gece basardimyani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?
ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
canım ne dıyecegımı bılemıyorum bugun bıraz rahatsız oldugum ıcın gecmısı okumadım son mesajlarda yazını gorup gecmıse gıttım ..
dını boyutunu arastırıp ozelden donucem sana ama nazıcane fıkrım aldırmama yönünde
Rabbımın hıkmetınden sual olunmaz vardır bır hıkmetı ..
bekara bosanmak kolay gıbı dısardan gazel okumak kolay gıbı gelebılır
ama dini boyutu dıyınce boynum kıldan ınce...
sana özel dua baslıyalım dıyorum arkadaslara ne dersınız ?
okuyabılsem kuran okurdumregl oldugum ıcın tefrıcıye okuyalım dıyorum
1000 tane ben alıyım mubarek gun ramazan arafesınde duasını yapalım olurmu arkadaşlar ?
dünya dua ıle ayakta bızler bırbırımıze dua ıle kenetlenıyoruz
Rabbım kaldıramıcagımız yuku verıp bızı ımtıhan etmesın ...
tebrik ederim canım darısı diğer yenmeye çalışan arkadaşlara.tavsiyem denemeye devam et uzun ara vermemeye çalış...Selam kizlar, ben galiba dün gece basardimyani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?
ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?