- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.121
canım aşağı yukarı aynı durumdayızben de p.s başını alıyorum bazen fazlasını da ama daha fazla olmuyor inş başarcaz az kaldı..çalışmaya devam :)
pikoloman öncelikle saolasın burada yazdıkların için..bende aynı şeyi yapıyorm ben üstte eşim altta ben p..s yerleştiriyorm o hiç mücadele vrmiyor ben yapıyorm yarısını böle aldım...ben yanlış yapıyorm zannetmiştm sen yazana kadar...böle devam edeyim ozaman fakat eşim hareket istiyor bide o var ama biz zorlama yok yapayım aşayımda o herşeye razı...sen alış sonra görüşürz diyor:))))))))))))))))))))))
evet cnm aynıyız miha başardı..bizde yapabilirz...bende aynı takılıyorm benzer yerde ama moralsiz olmayacm bugün olmazsa yarın olacak allaha dua ediyorm...sıkmayacm karar verdim kendimi rahatlayınca daha iyi oluyor cnm...inş başaracz...
evet cnm aynıyız miha başardı..bizde yapabilirz...bende aynı takılıyorm benzer yerde ama moralsiz olmayacm bugün olmazsa yarın olacak allaha dua ediyorm...sıkmayacm karar verdim kendimi rahatlayınca daha iyi oluyor cnm...inş başaracz...
canım ya geçmiş olsun benim bilgim yok bu konuda ama rabbim her zaman yanında ve yardımcın olsun dua et ve hayırlısını dile eğer ki hayati risk taşımıyorsa sen ve bebeğin için bence aldırma bu benim şahsi fikrim ama en doğru kararı sen ve doktorun verir tabiki benim teyzemede sakat olur falan demişlerdi ama maşallah nazar değmesin hiç bi problemi yok herşeyin hayırlısı
kesinlikle ilk başta hareket ettirme hepsini almaya çalış içine biraz hareket ettirmeden içinde kalsın sonra çıkar,biraz dinlen tekrar dene,bunları çok yavaş yap ama kendini rahatlata rahatlata.biraz böle takıl 1 hafta falan sonra sen kendin hareket ettirmek istiyceksin,ama ilk önce penisin tamamını alıp çıkarmaya alışman gerek...bebek yağını mutlaka kullanmanı tavsiye ederm.
bereketli bi aydır inşallah ardı arkası kesilmesin gelin haberlerinin SONSUZ TEBRİKLER bende ilk yaptığımda hareket bile edemeiştim ama sonrasında fazla uzun sürmedi
inş canım ya..yalnız dua etmiyorum ben de hepimiz başaralım inş..çok zor bi durum..eşim diyor ki itiyorum ama takılıyor sanki duvar var gitmiyor ileriye. sonrasında ben de parmağımla baktığımda anlıyorum ki çok kasıyorum.aynı yer galiba 2. delik gibi.orayı bi aşsak sonrası boşlukmuş.çok kolay olayacak.inş eninde sonunda olacak daha da rahat olmaya çalışalım.ben de başlayacam birazdan egzersizlere o duvarı aşmaya çalışcam.akşam da tekrar deneyeceğiz. biz de katılalım yeni gelinler listesine artık :)
Selam kizlar, ben galiba dün gece basardimyani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?
Selam kizlar, ben galiba dün gece basardimyani p...sin hepsini alabildim, ama hic hareket edemedim, rahatsiz ediciydi :26: kanda gelmedi :26: acaba zara bisey olmadi mi ki?
ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
canım çok sağol düşüncelerini dile getirdiğin yardımcı olmaya çalılştığın için. bebek aldırmak kimine göre 4 aydan önce caiz kimine göre kesinlikle günah. anlamadım dini boyutu beni ilgilendiren kısım ama bir türlü anlayamadım ne caiz ne değil. teşekkür ederm
tebrikler =)
oh kurtuldun! baslarda robot gibi olmasi normal, zamanla alisirsin.
kıs gelin olmuşsun, sevinseneeee :))) hadi gözünaydın, allah başka dert vermesin. hopppaaaaa
evet aynen robot gibiydim
sagol canim
biraz tuhaf olunca (bide ben üstte olunca) sanki bu is tam olmadi gibi geldi o yüzden biraz saskinim
sagol canim insallah, insana cok büyük bi dert gibi geliyo ama aslinda caresi cok kolaymis
yavrum sabahtan seni egzersizciler listesine eklemeye niyetlenmiştim... gördün listeyi hemen yaptın demiiiiiiiiiiiiiiseni seniiiiiiiiiii ALLAH ım başka dert sıkıntı vermesin canım hep mutlu olun inşaallah
ohhhhhhhhhhhh bittii kurtuldummmm ve inanın kızlarr hiç acı yokk ben hiç egzersiz çalışmamıştım kafamda bitirmeye çalıştım bi yerde çok acı duydugumu hissediyodum sonra kasmadım rahtalamay çalıştım hiç acı olmadııı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?