- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.941
maşallah ya tebrk ediorm vajiyi yenenleri...darısı başıma inş.
KUZUMMM BENİMMMM,, nazar değmesin .
elinizi çabuk tutun kızlar, sizi de gelin edelim :123:, egzersiz, egzersiz, egzersiz. Başka yolu yok .
koca derken aparatları, parmakları kastediyorm kızzz.
hakkettin valla...helal olsn kız...ya benm sorunum p...si içime alamıorm parmak rahatlıkla girior...dün ilk defa denedm...girdi yani çok mutlu oldm..sonrasında p...si denedik..girmior ve birde acaip kasılıorm p...si deneyeceğimiz zaman..
KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya
koca derken aparatları, parmakları kastediyorm kızzz.
anaam sen kayseride misin ? iyi değilim zırlıyorum ağrıdan sn nörüyon ? :)
bunun şerefine fenerbahçeli değilsen bile olunur valla ''19.07'' hehe unutulmaz tarih
kız nereye gttın naptın ne ettin noldu bırden nası oldu yaaaaaaaaaaaa... cok sevındım cok sevındım ınan allahımm baska dert vermesın cnm cok mutlusun dımı sımdı evet cok mutlusun ben ne zaman mutlu olucam ne zaman ne zaman
kız nasıl olmam doğuştan fenerliyim... eeee bir fenerli olarak gerçekten güzel bir gün hiç aklıma gelmemişti helalll sağol tatlım...
evet fenerbahçenin marşını kendi marşım yapıyorum dinleyin bakalım: "19 07 de doğru aşkımızzzzzzzzzzzzzz"..... devamını getirin unuttum hehe
AykurtCumm Senn Baya Eskilerdendinn HatrLadığım KadarıyLaa... Yenmenee Çookk Çoookkk Sevindiiimmmmmm... ALLahh Kimseyee Yaşatmasınn Bu Sorunuu...
ama ben onlara çok alışmıştım nasıl bırakırımmmmmmmmmmmmmmmm
amannnnnnnnnnn essahına alışmışım napacam onları demi
amannıııııııııııııııııın gııız yendınmı nittin sen gıııız
ay ay ay aykuuuuurt:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: yaaaa ne desem ay cok mutlu oldum yaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kız nereye gttın naptın ne ettin noldu bırden nası oldu yaaaaaaaaaaaa... cok sevındım cok sevındım ınan allahımm baska dert vermesın cnm cok mutlusun dımı sımdı evet cok mutlusun ben ne zaman mutlu olucam ne zaman ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?