Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KUZUMMM BENİMMMM, , nazar değmesin .

Superrrrr .tebriklerr kendim olms kadar sevindim:)ama nasil hangi pozisyonda yaptnz ne kadar suredir egzersiz yapiyorsn.bendee istiyorum ne kadarlik evlisin

maşallah ya tebrk ediorm vajiyi yenenleri...darısı başıma inş.

elinizi çabuk tutun kızlar , sizi de gelin edelim :123:, egzersiz, egzersiz, egzersiz. Başka yolu yok .

madalya plaket hepsini isterim anam hakettim ama demi?

eyşan, eltine yardım etmeni çok takdir ettim. ben bir kitap tavsiye edebilirim. onda egzersizler detaylı anlatılıyor. "10 adımda vajinismus tedavisi" - cem keçe. ben bu kitabı okuyarak ve burada kızların yardımıyla yendim. eltin kendi çabalamazsa sen dışarıdan bir şey yapamazsın. ilaç krem vb işe yaramıyor. eğer kasıyorsa kasmamayı ancak egzersizle öğrenebilir. onu da sen yaptıramazsın. anlattığında ne saçma filan diyecektir kesin, hepimiz başlarda böyleydik. birbirimize destek olarak yendik burda. eğer yapabiliyorsan eltine bu sayfaları okut. eğer egzersizden kaçarsa yıllarını kaybedecek demektir. çünkü doktora da gitse yapacağı şey egzersiz. götürebiliyorsan devlet hastanelerinde cinsel işlev bozukluklukları klinikleri var oraya götürmen lazım (özel doktorlar çok pahalı). ama bu da her şehirde yok maalesef. allah yardımcınız olsun, bir an önce egzersize başlamalı...

meraba kızlar herkese tünaydın:) egzersizci arkadaşlar yardımcı olabileceğim bir şey varsa burdayım:) sakın umutsuzluğa düşmeyin. inanın olacak. hiiiiç olmayacak bişey değil. o kadar kolay ki. Rabbim zaten bunu böyle yaratmış ,olmaması mümkün mü ?? hadi çalışmaya devam:)

ayyyyy sizi de mutlu etmek çok güzel be yendiğime mi sevinsem topiğin halay çektiğine mi bilemedim kıss ALLAH ım razı olsun gülüm kimseye bu derdi yaşatmasın inşaallah...

ALLAH Nazar lardan korusun bacım :) şimdi halay zamanı ....darısı bize

aminnnnnnnnnnnn darısı hepinizin başına gülümm sizde kurtulacaksınız emin olun ... çünkü yenmek istemeseydiniz buraya gelmezdiniz... Rabbim bu sayfayı gösterdi gözüne çok şükür... nolur ertelemeyin yaaaaa

canım sadece şunu tavsiye ederim, ertelemeyecek, üzerine gidicek. denerken acımaya başlarsa kasmayacak, rahat olacak ve orayı aşarsa gerisinde acı yokk. Su bazlı jel kullanacak.
Egzersiz yapması için erken. Yeni evlilerin egzersiz yapmasına gerek yok. Ama burda bırakırsa, ertelemeyi öğrenir ve bizim gibi vajinismus olur, yıllarca çeker bu derdi ve yıpranır. Mutlaka cesaretini toplayıp denemelere devam etmesi lazım .
Biz egzersiz yaptığımız için hiç acımadı ve kırmızı da gelmedi .

SİZDEN ÖĞRENDİĞİM HER ŞEYİ ONA ÖĞRETECEĞİM AMA COK İNAT KORKAK VE UTANGAÇ İLACA YENİ BAŞLADI EGZERSİZLERİDE ÖĞRETECEĞİM ONA OKUTMA İMKANIM YOK BEN BAŞKA O BAŞKA ŞEHİRDE . AMA KREMLERİDE ALSINLAR . COK ACIYO DİYO . KENDİ ZİFAF GECEMİ BİLE ANLATMAK ZORUNDA KALDIM RAHATLASIN DİYE AMA ÖLE KÖTÜ HİKAYELER DUYMUŞ Kİ İNANMIYOR SANIRIM HER TÜRLÜ KOLAYLIĞIDA ANLATTIM AMA BU İŞ FARKLIYMIŞ SİZDEN OKUYUNCA DAHA İYİ ANLIYORUM . İŞİN KÖTÜ TARAFI KAYNIMDA İÇE KAPALI VE Bİ O KADAR KARAMSAR Bİ İNSAN . EŞİNE COK ANLAYIŞLI DAVRANIYOR AMA NE KADAR SABREDER BİLEMİYORUM . PSİKOLOĞA GİRDİLER BEN DIŞARDA BEKLEDİM CIKTILAR ELTİM TEK KELİME ETMEMİŞ HERŞEYİ KAYNIM ANLATMIŞ NOLCAK BUNUN HALİ BÖLE DİYOR . imşallah düzelir . cok sağol.

sağol canım çok duygulandırdın beni bu mezuniyet belgemi büyük bir gururla alıyorum... hiç kepim olmadı(emanet keple resim çektirmiştim() ama şimdi var yehuuuuuuu sanal manal artık benimde kepim var burdan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... özellikle beni azarlayan... kovalayan... dövmeye yeltenen... bilumum işkenceyi yapan herkese teşekkürler mutluluğum sizin eseriniz heheeee

şaka maka gerçekten hepinizden ALLAH ım razı olsun mutluluğumda hepinizin payı var arkadaşlar tek tek isim saymak istemiyorum kimseyi unutmamak için... herkes üstüne alınsın anacım ALLAH ım herkesin muradını gönlünün dilediğini versin inşaallah... anlatmak istediğim okadar şey varki... beni izleyin anacımmmmmmmmmmmmmm:44:

Aykurt 200
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 perşembe gününe kadar...

Son düzenleme:
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce, çiğdem83, kumralkelebek, serche, dilasel, inciozmen,eysanın eltisi :).
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice, aykurt.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

Son düzenleme:

oy oy oy döktürrrrrrrrrrrrrrrrr... çok kurtlanmıştınız bu ara hazır ramazan arefesi döktür kuzummmmm..."Yandan halimem yandan seviyom seni candan, seviyorsan candan boşan gel kocandan" anam heleki adım halime değil... dur daha yeni gelinik ALLAH korusun ne boşanması hehe
ben pek sevmem oynamayı ben alkışlayım anam

canım ben sonradan 100 daha aldım ya ikisinide(200) okudum bitirdim ALLAH ım kabul eder inşaallah... bakınnnnnnnnnnnnnnnnn ben yendim bile dualarımızla ALLAH ıma bin şükür...

koca derken aparatları, parmakları kastediyorm kızzz .

canım ALLAH razı olsun... sorma canım sen yazınca tek ben değilim demekki dedim... anam herşeyden nem kapar olmuştum... sen diyosunya çarşaf vs... bende çarşaf değilde yok gececilmi yok oda mı nelere takmadımki anlatsam gülersiniz... ama şunu söyleyim gecelikle mecelikle alakası yokmuş ben normal eşofman altı ve askılı badiyle yendim hehe

canım bende cok sevindim demirbaslıktan kurtuldun sonunda :92::92::92::92:baska dert vermesin sıra 2.demirbas umuttaaa halaylar senin için

ALLAH ım razı olsun canımmmmm... Rabbim sana da dert vermesin kimseye de vermesin inşaallah... haydi kuzum arkamdan gelin... yoksa çekiştirmek zorunda kalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…