- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.921
heyttttt aslaniye bea maşallahben ne dedim dün sana bak oldu sıra bebiş de hadi bakalım yavru allah başka sıkıntı vermesin darısı tüm bu sorunlarla uğraşanlara..
arkadaşım tebrikler.....kendim yendikten sonra ilk senin halayını çekiyorm...hadi arkadaşlar gayret herkes yensin...aykurt tekrar tebrikler....:92:
bacım uyannnnnnnnnnn uyannnnnnnnn uyannnnnn kutlama yapak :),
baya kişi olduk formda uzun bir halay ekibi çıkartırız şimdi
şaka maka ne güzel olurdu şöle bir döktürsek:) hep beraber..
yazdım canım sağol :126:.100 dua da ben alabilirim
yok mu regl sancısını giderecek bi şey ya huffff allam allam kıvrandırıyor
madalya plaket hepsini isterim anam hakettim ama demi?
Allah tamamina erdirsin daim:)
demek istemistim
Aykurt' cum tebrikler ben de halayını çekeyim canım
en zor kısmı atlattın artık alışma süreci başlıyor inşallah hiç bundan sonrası daha kolay olur.. bugüne huzurla uyanıyorsun ne mutlu sana
SİZDEN ÖĞRENDİĞİM HER ŞEYİ ONA ÖĞRETECEĞİM AMA COK İNAT KORKAK VE UTANGAÇ İLACA YENİ BAŞLADI EGZERSİZLERİDE ÖĞRETECEĞİM ONA OKUTMA İMKANIM YOK BEN BAŞKA O BAŞKA ŞEHİRDE . AMA KREMLERİDE ALSINLAR . COK ACIYO DİYO . KENDİ ZİFAF GECEMİ BİLE ANLATMAK ZORUNDA KALDIM RAHATLASIN DİYE AMA ÖLE KÖTÜ HİKAYELER DUYMUŞ Kİ İNANMIYOR SANIRIM HER TÜRLÜ KOLAYLIĞIDA ANLATTIM AMA BU İŞ FARKLIYMIŞ SİZDEN OKUYUNCA DAHA İYİ ANLIYORUM . İŞİN KÖTÜ TARAFI KAYNIMDA İÇE KAPALI VE Bİ O KADAR KARAMSAR Bİ İNSAN . EŞİNE COK ANLAYIŞLI DAVRANIYOR AMA NE KADAR SABREDER BİLEMİYORUM . PSİKOLOĞA GİRDİLER BEN DIŞARDA BEKLEDİM CIKTILAR ELTİM TEK KELİME ETMEMİŞ HERŞEYİ KAYNIM ANLATMIŞ NOLCAK BUNUN HALİ BÖLE DİYOR . imşallah düzelir . cok sağol.
kız yendinmi sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
ay bırde dilekçede vermıssıncanım benımmmmmmm
demirbaşlığı baskasına devredıp rahatladınmı bakım :):)
tebrıkler canımmmm ramazan arafesınde bır gelın daha cıkardık cok mutluyum yaaaaaaaaa
yenı gelınlıgın tadını cıkar ve bu duygunun guzellıgını egserszıcılere ıyıce hıssettır kı onlarda gaza gelsın :):)
ayaklarada dıkkat gülüm
komşummmmmmmm nööörün?
ay dilekçeni çok beğendim yazıcam, sürekli cevap yazmaktan atladım. vallahi gül gül öldümsüpersin yaaa!!!! çooook beğendim. yavrum seni like ettiiiiim forumun en eğlenceli gelini seçiyorum seni!!!! allah neşeni daim etsin. 19 temmuza gelin yazmıştım seni, olumlu şartlamanın gücü, zealea nın dediği gibi artık halayla tehdit edelim egzersizcileri
deli kız :) şimdi senin gözün birşey görmez eve 90 tane misafirde gelse kayınvalıden gorumcen eltın vırtın zırtın laf bıle soksa sen pembe gorursun onları bıle
sağol yavrum ALLAH ım razı olsun senden de herkesten de... kendim neşeli olmasamda buradaki arkadaşlara gaz vermek için herkesi neşelendirmeyi çok seviyordum... inşaallah bundan sonrada herkesi neşelendirir.. motive eder... kıçlarına birer şaplak atar egzersize gönderirim hehe... 19 temmuz hmmm hayatımda unutamayacağım bir gün oldu... duygularımı anlatamıyorum...
sağol yavrum ALLAH ım razı olsun senden de herkesten de... kendim neşeli olmasamda buradaki arkadaşlara gaz vermek için herkesi neşelendirmeyi çok seviyordum... inşaallah bundan sonrada herkesi neşelendirir.. motive eder... kıçlarına birer şaplak atar egzersize gönderirim hehe... 19 temmuz hmmm hayatımda unutamayacağım bir gün oldu... duygularımı anlatamıyorum...
Superrrrr .tebriklerr kendim olms kadar sevindim:)ama nasil hangi pozisyonda yaptnz ne kadar suredir egzersiz yapiyorsn.bendee istiyorumne kadarlik evlisin
tebrikler canım çok sevindim..........................................:123:
maşallah ya tebrk ediorm vajiyi yenenleri...darısı başıma inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?