- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.001
canım ben aldırdım bebeğimi... duayı ona göre yaparmısın.. yüzüm yok istemeye ama Rabbim beni affetsin... O içimi mücadelemi biliyor sonsuz merhametini benden esirgemesin.. Bu duayı istiyorum..tamam canım ben aldım
gülsevdam 1100
wawes 600
snowflakeN 300
Elvan 400
dahlia34 400
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
senay_mehmet 200
Ocean_ 100
sunisup 100
Aykurt 100
Rabit 200
çileklipuding 200
bu gece duası yapılıcak herkes okudu dimi ?
canım dualarımız seninle. bu süreci rahat bir şekilde atlatıp bir an önce iyileşmeni diliyorum. istediğin her zaman özelden de yazabilirsin. allah sana sağlığına kavuştuğunda sağlıklı bir bebek nasip etsin. bir süre kendine iyi bak ve tedavine devam et.
geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın vardır bir hayır. rabbim sağlıklı sıhhatli bir melek gönderir sana inşallah. sen yeter ki yüreğini ferah tut..
cnmm çok geçmiş olsunnn allahım birdaha böyle bi acı yaşatmasınn canmm kendine dikkat ett üzme canını bir daha olur inş. bebeğin tatlımmteşekkür ederim canım. dikkat etmeye çalışıyorum antibiyotiğe de başladım bakalım 3 ay sonra tekrar test yapılacak. o zamana kadar yiyeceklere dikkat etmem gerek.. inşallah sonrasında da sağlıklı bir bebeğim olur.. Allah kimseye yaşatmasın bu derdi içinde de bana..
artık bir bebeğim yok... dularınızı eksik etmeyin...
mrb canım aparatla en son kaç cm yapabildin ?
canım anladığm kadarıyla evleneli 3 ay gb bir süre olmş...canını sıkma...gerçe bende aynı dertten muzdarbim keller körler birbirini ağırlar gb oldu...hayırlısı artık...egzersiz filan yapıor musun doktora gittin mi
canım ben aldırdım bebeğimi... duayı ona göre yaparmısın.. yüzüm yok istemeye ama Rabbim beni affetsin... O içimi mücadelemi biliyor sonsuz merhametini benden esirgemesin.. Bu duayı istiyorum..
mrb canım aparatla en son kaç cm yapabildin ?
bunun şerefine fenerbahçeli değilsen bile olunur valla ''19.07'' hehe unutulmaz tarih[/QUO
artık bir bebeğim yok... dularınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?