Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler aykurtcum darısı öbür güzellerin başına özellikle benim favorim UMUTuma.UMUT UMUT UMUT Umudum ramazan gelini olacak inşallah amin.

sıra sende umudum seninde inş. burda kızlar halayını çekecek ama sen çilekliyle irtibatını kesme kuzum .
Caniiim senin yuzunu kara cikartiyorum ben hep dimi cifte bayram yapmak nasip olurmu bana Allahimmmmmm..

Bilmemki ben nasil bir varligim cozemedim ben benii..dogalgaz boru hatti dösesek anca keser beni....

Ah yawrum ya iki bucuk yillik evli bekar kz nasil olursa oyleyim iste pardon ama.......... gbi..bosver beni sen naptin sorunlarinnoldu guzel haberler ver insallah
hay Allah ım guldurdun benı aglancak halımıze guluoruz dıcem ama aglıoruzda:)neyse kotu olma ii ol cnm daha kotusude olabılırdı halımıze sukur dıelım ole tesellı edelım kendımızı bende iim sorunlarımızı aştık ben gerı geldım dıcm ama yalan olck bn gerı dondum ama sorunlar aşılmadı bence aşıldı gıbı gozukuo ama sadece bı goruntu on gun sonra aynı halde olarız yıne

canim sen niye baslamiyorsun egzersizlere yaaa?? cok oyalandin heaaa... bi baslasan en fazla bi ayda kurtulcaksinn daha ne bekliyorsunn sen baslamadan hic bisey olmazzz... bak bende ilk baslicagim zmn cok korkuyordum olcem zannediyordum ama hic bisey olmuyor gercekten... 1 bucuk 2 ayda yendim bendee... egzersizle yenemeyen yoktur bunu bilin...

Nieee kuzum yaa siz en buyuk engeli astiniz sorununuz ne severekmi evlenmistiniz peki bi yuva yikildiginda gok sema titriomus nolur cabalayin zaman her seyin ilaci silip atmak bi anlik ofkeye bakar ama sonra pismanlik agar basabilir

Canim yaaa bi turlu yapamadim egzersizleri oraya bsey sokmak aman allahim diorum kaciorum erteliorum napcam ben..

ramazan öncesi bir kez eşimle deneyim dedim kendimce (ne deniyon deli kız ) offf puffffffffff affffffff
olmadı olmadı olmadıııııııııııııııııııı

gıcık oldum 1 saat uğraşırmı yahu insan... hoş eşimin izlediği film bittti ben hala kendimce ohoooo

acaba aparattan erkenmi geçiş yaptım yahu...zaten ben bu ramazanda sildim bu olayı yine kafamdan ne etsem yahu....
insan ibadet eder ki tamam yapıyom kısmen ama bunlarla 1 dkk bile uğraşmak istemiyorum yahu... ne olur yardım..

özellikle yenen bazı arkadaşlarım yardımcı olur mu=?
yani şimdi aparatla kolay gelyor evet.. belki çokda iri olmadığı için kalınlığı yani boyda sorun yokta, normal olaya gelince p....s e bırak girmeyi duruşumu bile ayarlayamadım yok kadın üstte en rahatmış nerde rahat be yahu....
şimdi aparat içinde altta doğru götürünce rahatsın al alabildiğince ama p.....s içte aşağı dönmüyorkiiiiiiiiiiiiiiii nasıl durcam nasılllllll...

Canim yaaa bi turlu yapamadim egzersizleri oraya bsey sokmak aman allahim diorum kaciorum erteliorum napcam ben..

umut yaaaa sen kaç zamandır uğraşyon bacım.. kaç yıllık evlisin...pardon herkesi kendim gibi bildimde yıl dedim ben 2yi geçince...

yani sen kaç zamandır evlisin

canim yapabilirsin inan bana.. belinin altina yastik koy popoya dogru popo yukarda olcak biraz bacaklarinida iyice ac esin yaklassin sen penisi tutup yavasca sokmaya calis o arada derin nefes alip ver ve ıkın ıkınmak cok onemlii... bide kegel yap sokarken tabi jel olsun ikinizdede.. ozmn girer oyle canim... ben ust pozisyonda yapamiorum oturamiorum penisin üstüne... altta olmak daha rahat oluyor bana... sende yapabilirsin merak etmee...

yaaa korkma hic bisey yokkkkkkkkkkkkkkkk... ben yeneli 3 ayi gecti bende hala kan bile olmadi düşünn... her iliskiden sonra bakiyorum acaba geldimi bu sefer diyee yok gelmiyorr... kendimizi egzersiz sayesinde kontrol edebiliyoruz kaslarimizi falan o yuzden kasmiyoruz ve agri aci kan hic bisey olmuyor canimm... bu kadar insan nasil yaptiysa sende yapicaksin ama basla artik... serce parmaklaa...

herkes üst kolay diyor diye ben 1 saat uğraştım durdum... ki zevkini geç terler aktı..madende çalışsam daha kolay tüneller açmış girişler yapmıştım... uffff eşim zaten bir alemmmm oda ben sana bıraktım yap diyip duryorrr.. eee haklı bıktı zaten ama şimdi senin dediğ pozisyonda onun öle yatmaması şart bakalım ne olur... hiç sanmıyorum artık bu ramazan süresince offf puffff ufff

insanın bağırsaklarımı çalışır bu durumları yaptıkça ne hatta bağırsaktan ziyade sanki içimden gacur gucur guruldama vari sesler gelmekte...:)

ha akıntıda cabası .. orucumu kaza etmez inşlh

12 13 yaşındaki çoluk çocuk yapyor hep bunu bilir bunuderim ama ben de de tık yok umut cum

oyyyy oyyyyy ama varya aparat olayındada kan gelir diye tırsa tırsa sokyodum ki gelirse gelsin modundayım hani ama zerre bişe gelmedi.. ki bence p...s den daha sert cisimlerl aparat dediklermiz:) dur bakalım nereye dek böleeee sabrımız da zor... hayattta sabırsız bir insandım rabbim sanki bunla sabrımı deniyor benim .... yeneriz vede geçeriz inşlh bu sınavları

herkesın yapısı fark,lı ıste ben ustte yapamıom hıcc... ohoo ne zevkı canımm bızdede daha zevk mevk yok alısma surecındeyız hepımızz... egzersızde ne asamadasın ?

herkesın yapısı fark,lı ıste ben ustte yapamıom hıcc... ohoo ne zevkı canımm bızdede daha zevk mevk yok alısma surecındeyız hepımızz... egzersızde ne asamadasın ?

kegelleri yapyom
çok süre olmadı açıkcası başlayalı kulak çöpü sonra 1 kat havlu sarılı kulak çöpü

sonra daha kalını daha kalını derken allık fırçası boyutu sonra
allık fırçası 1 kat havlu ve boyuttta da 8cm kesin 10
ve 11 de ince olursa ama ben şöle bir deneyim dedim ramazan öncesi gerçek aparatla

olmadı yahu duruşumu ayarlayamadım.... gittim banyoda aparatlarla yaptım geldim p...s le yokkkkkk çünkü oturup açyon aynaya ve cidden aparatları aşağı ittiryon midene doğru gelmiyor ama öle üstte duruşda ters yönde olyor bence

yani bende yatma modunda yapcam galiba tabi yenersem

herkesin ramazanı mübarek olsun... ALLAH ağız tadıyla oruçlarımızı tutmayı nasip eylesin amin....

heyyyy okuyunca cvb veririsinz oruçlu oruçlu kegel egzersizi kas bırak kas bırak yani yapılmazmı yani orocu bozmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…