Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun çileklim.Allah cümlemizi görünen görünmeyen kazalardan belalardan muhafaza etsin.Amin.

bilmem neden ama seni çok azimli gördm...sen bu azimle 3.seneye kalmadan hamile kalırın...hadi hayırlısı inş.
perişan oldum ramazan ramazan... olmuyor pek... hattaa hiç... dün halsizlikten nete bile giremedim ya... bakalım... sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötüüüü

ne parçalanması kuzum seni kim bu kadar korkuttuki al parçalansa dünyada kadın kalmazdı. kimse evlenmezdi .hiç öyle birşey yok kız parçalansa hastaneler s.x yapan kadınlarla dolardı .herkes sıra bekliyomyş filan.önce gircek sonra çocuk çıkacak girmesi güzel kuzum gül kokulu bebişleri düşün kendini hiç korkutma.ben heyecanlıydım tabi birazda korku vardı ama oldu işte.ve ben daha 19 yaşındaydım hiçde acı hissetmedim.

ne bilim bilinç altı işte ne kadar sacma dimi ama kanıyorum işte iki dakika ne olursa olsun diyip bi dişimi sıksam olucak belkıde.....

bak yenen kızlar şimdi geçen yıllar için ne kadar çok üzülüyorlar.sen biran önce egzersizlere asıl bitanem.acı filan yok,parçalanma hiç yok,aksine eşinle arandaki muhabbet daha çok var,bebiş var,zevk var.varda var anacığım

şimdi ben sana ne diyeyim bilemiyorum.ah bilinçaltlarımız bize çok oyunlar oynuyor .bak ucunda ölüm yok ki.hatta sonradan zevk bile alıyosun.

bi olaydı zevki şimdilik düşünmüyom inanki canım yaniii zamanla alırım heralde ne bilim belkıde hemen alırım kurtulmak istiyorum sıkıldım artık offfffffff bde facarım varya bılırsın naptı acaba oda yapamıo du nasıl gelmıoda daha...

bende senin gibi düşündügüm için 11 yıl bekledim dogum hika. dinlerken bile fenalıklar gelirdi.Sadece serçe parmagı bile denemek beynimizde çok şeyi degiştiriyor bilinçaltımız sadece egzersizle o korkuyu atıyor.Doktorlar bile bizi zor anlıyor ben şimdi onları çok daha iyi anlıyorum dogum sahnesini görüntülü izledigimde bile artık hiçbirşey hissetmiyorum. Güzel günler seni bekliyor.................................

hayır canıııııııım 11 yıl olmaz 11 yıl cok fazla dayanamam ama 2 yılı gecıo hıc anlamadan ben ne zaman yenıcem en guzel yıllarımı gerıde bırakmak ıstemıorum ben rabit bende sen gbıyım hemen tansıonum düşer bseler yapmam lazım artık ....

geçmiş olsun çok sevindim

cok ama cok gecmıs olsun canım Rabbım herturlu kaza beladan hıfzı hımaye eylesın bızlerı sevdıklerımızı ...

çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş...

gecmıs olsun canım

geçmiş olsun ......................

geçmiş olsun çileklim.Allah cümlemizi görünen görünmeyen kazalardan belalardan muhafaza etsin.Amin.

Amin kızlar, Allah razı olsun hepinizden .

ne bilim bilinç altı işte ne kadar sacma dimi ama kanıyorum işte iki dakika ne olursa olsun diyip bi dişimi sıksam olucak belkıde.....

Tatlimm oyle parcalancak die dusunme biliorum hep o turseyler gelio aklina ama inanmasanda bisey olmayacak basaricam yapacam de ki beyin kabullenmesi kolaylassin ben zorda olsa tesbih ceker gibi yapicam basaricam yapicam basaricam diorum egzersizi yapamadigim gun amannn yarin nasilsa yapicam kesun bugun iznlisin vaji diorum cok komik ama inan etkusi var haaa bide egzersize baslayamiosam eger buraya giriyorm motive icin

444 tanesini ben alayım çileklim

Sağol canım yazıyorum listeye hemen :126:.

Aykurt 200
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

Sen 11 yil sonrami yendin yani vajiyi ?

saol canım benim bütün motivem o ana kadar o an geldimi puuuuuuuuuuuf....

evet canım malesef....................................................................

11yik o yuku tasimak aman ALLAH im rabbim yardimcimz olsun ee nasil yendin ya dr falan mi gittin ya bazen cildiriyorm herkez bu isi yapabilmek icin kiyi kose ario evlenmeye calisio neler neler ben evlendigim guzel bi evimin oldugu helalim olan adamla yapamiyorm var mi boyle bise ...

hayır doktorla degil bu site sayesinde yendim.Burda bizim yaşadıklarımızı en iyi anlayan bizleriz doktorlar bile ne demek istedigimizi çok anlamıyor onlarınki teorik kalıyor kaç defa alaylı gülmelerine şahit oldum. Bu arada 8 yaşında kızım var 2 yıllık ev. hamile kaldım.Dogumu sezaryenle yaptım.KıZIMIN SÜREKLİ KARDEŞ İSTEGİ BENİ azimlendirdi ve yendimmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…