Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ya dün 8lik aparatı denedim 10 dk filan kaldı ama baya cnm acıdı...bugün 9luğu denesem çok mu acele etmiş olurum...bir aparatla ne kadar süre çalışıorsunuz....

canım kastığın için acı olmuştur.sana tavsiyem 9luğu denemeden önce 8likle başla egzersize.sonrasında 9luğu yapman daha kolay olur.mesela 8liği biraz beklet,tak çıkar,git gel yap bir kaç defa sonra arkasından 9luklada aynı şeyleri yap.ben 45 dak çalışıyordum ,tabi ilk başlarda 45 dakikada deliği bulamadığımı sayarsan ooooo baya zaman geçiyordu

Bir aşamaya iyice alışın, serileşin. İçinizde en ufak korku olmayana kadar, rahat rahat yapana kadar. Diğer aşamaya geçtiğiniz zaman direkt yapmayın önce bir önceki aşamayı tekrar edin hemen ardından bir sonraki aşamaya geçin. Örneğin, tek parmağa iyice alışın bir diğer aşama olan 2 parmağa direkt geçmeyin. Önce tek parmak uygulamasını 5-10 dk yapın sonra hiçççç ara vermeden 2 parmağa geçin...

Son düzenleme:

en onemlı ama senın sorun karsısında ıkısıde demek zorndayım
cunku zar endısesınden tam egsersızı yapamıyorsun
hepımızın zar seklı farklı once bır doktora gorunup zarının durumunu ogrensen
bende yendıkten 3 ay sonra kırmızı gelmıstı mesela ..
esınle konusup aklına bırsey takılmadan egsersız yapman daha ıyı olur kı deneme yaptıgınızda kendıne guvenın tam olsun ..
bırde havuz meselesı :) egsersız yapsanda havuza gırmende ne mahsur varkı kadın oldugunda ne olcak ozaman :)

Son düzenleme:
gülsevdam ben ekledim ama davet yoktu baktımda neyse bda bakim canım ama ben esım yokken olmasını tercıh edıorum braz karsı bu işe yani egzersıze canım nası yapsak ....

canım bende dıyorum bu kız nerde uykudan gözlerım akıyordu gece 3 4 de kadar bekledım :)
sen benı ekleyıp davet yollarmısın cnm ve hangı saatler musaıtsın ortak bır yol buluruz ..

kızlar ya dün 8lik aparatı denedim 10 dk filan kaldı ama baya cnm acıdı...bugün 9luğu denesem çok mu acele etmiş olurum...bir aparatla ne kadar süre çalışıorsunuz....

canın nıye acıdı ? jel surdunmu bol bol ve pre.. kullandınmı aparatta
ve her egsersız baslangıcında bır gun oncekı aparat ıle baslayıp sonra daha kalını denemen
ben mesela bugun 8 cm yapmıssam yarına 7 cm 8 cm sonra 9 cm denıyordum ..
aparatla calısma dakıkasından cok verimi önemlı gelgıt yapabılmelısın rahatca ve her egsersızde daha kalını hedeflemelısın ..

canım ya valla kusura bakma ben beklıcenı tahmın edemedım yaaa benımkı bıraz sıkıntılı cnm yaa aksam foruma ble bakamıorum bazen yani aksam neti acıp egzersız yapmam zor napcaz gunduz de oruç gder yne ıkna etmem gerekıo dımı benım herifi dün gece uyuyo gecen gecemıydı neyse işte bende uyku kactı tabi aklım burda tel den bakıom yatakta uyandı bakıo telefona napıonuz siz gece gece diooo gunduzu anladım gece napıonuz onların eşleri yokmu gbısınden imaa etti yani gölgesinden huylanır benimki cnm artık ama bulcaz bı yol davet gönderdim bu arada

açıkçası jel filanda sürmemiştim...ondand acımış olabilir...sen baya durduruyormuşsun canım ya...been o kadar durduramıorm...daha yeni başladı sayılır zaten...

jel sürmedim açıkçası...ve kastım...bir türlü rahat olamıorm ya ve bir an önce olsn bitsin istiorm...bundan dolayıda canım anıor galiba....

açıkçası jel filanda sürmemiştim...ondand acımış olabilir...sen baya durduruyormuşsun canım ya...been o kadar durduramıorm...daha yeni başladı sayılır zaten...

canım bana doktor 45 dak çalış demişti.jel sürmeden mi yaptıntabi acır kuru kuru. kayganlaştırıcı sürmeden yapma sonra tahriş edersin...önemli olan şu kadar saat çalışmak değil canım ,git gel ve tak çıkarı kolay yapabilmek,kasılmadan oranın bi şekilde esneyebildiğini farketmeni sağlamak...daha öncede dediğim gibi her egzersizinde bir önceki boyuttan diğer boyuta geçersen ne kadar kolay olduğunu anlarsın...

gunduz egsersz yapamayız dedıgın gıbı ya esını ıkna edıcen yada ramazan sonrası
esınle burası ıcın sorun yasama zamanla daha ıyı anlar seni ınsallah
benımkıde kızıyordu nıye nettesın onların esı yokmu bu saatte burdasınız dıyordu
sımdı bıraktı cok sukur dırdırı..

jel sürmedim açıkçası...ve kastım...bir türlü rahat olamıorm ya ve bir an önce olsn bitsin istiorm...bundan dolayıda canım anıor galiba....

jelsız yapma ve egsersızde kendını zorlama canım
sevdıgın bırseyı yapıyormus gıbı keyfle neseyle egsersızı yaparsan daha rahat olursun
ensevdıgın muzıgı ac dınle ozaman mesela yada tv karsıında yap ben hep dızımı ızlerken yapıyordum
ıskence degıl basarıya gıden eglencelı bır ders gıbı gelıyordu egsersız bana ..

tembel kız seni bahane bulma kendine defalarca söyledim benim kadar tembeli korkağı yoktur burada diye tatlım yap artık bitir şu işi inan hergün sadece senin haberini merak ettiğim için girer oldum topiğe. iyi haberler almak istiyorum senden iftardan sonra çekil odaya yap egzersizini canım

Kızlar hiçbirinizi tanımıyorum.. Vajinismus da değilim ama dün girip bu sayfayı baya okumuştum yazdıklarınız dertlerinizi felan..

Çok rüya gören biriyim ve rüyalarım genelde çıkar.. :103::103: Buradan, sizlerden çok etkilenmiştirim belki de o yüzden böyle bir rüya görmüştürüm ama bilmiyoum yani hiç konuşmadık tanışmıyoruz ve sizleri rüyamda görmem beni şaşırttı.. :44::44:

Dün gece girip okumuştum uzun uzun. Sahurdan sonra uyudum ve rüyamda yine bu sayfaya giriyordum bembeyazdı bütün sayfa herkes bebeğinin resmini koymuştu.. :26::26:
Sizlerle paylaşmak istedim.. Siz de şaşıracaksınız çünkü bende şaşırmıştım.. :26: :26: :26:

Ne muazzam bi ruyaymis cnm insallah hic tanimadigin insanlarin sikintilarini dusundugun icin cok cok saol umarim ruyan tez zamanda gercek olur bizde sizler gbi mutlu mesut oluruz amiiin...

Insallah bi gun halaylarla karsilarim seni ben bsey yapamiorum egzersiz filan iste bazen girmesemmi bosuna kizlari mesgul etmesem belki benim yerime biri soru sorar yardim alir die dusunmuo deilim bisey yapamadan burda olmak tan cekiniorum bazen acikcasi yer kapliomus gbi hissetmio deilim ama napim kopamiom burdan alistim alt kat komsum gbi burasi benim bir surude arkadasim var iyi hissediorum kendimi burda ve bi gunde bi vesile ile yenicegmi biliorum hissediorum ve kopamiorum iste canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…