- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.441
Yavuzcum nasilsin cnm acikcadi anneni uzdugun bagirdigin icin kizmadim deil sana ne yalan soylim cnm anne candir ya canandir neyse cnm ama unutmaki onlar hep affeder cnm uzulmuyosun veee yarin hemencik ariosun annecigni tamam bu arada egzersizde nerdesin cnm
ınsallah yarın baslıycam baya ara verdım sımdı tekrar sıl bastan pek ılerleyememıstım ama bakalım belkıde bu sefer cabuk ılerlerım bugun kocısle yanlız kaldım deneyelım demese barııı aklına estımı deneyelım dıyo:)
iyiyim canım sen nasılsın ben en sonorta parmaktaydım aparatı denedım bıraktım mısafır derken baya kalabalıktı ev yapamadım egzersız felan yarın baslıycam tekrar sen ne asamadasın
moralınız bozulur hıç yoktan yere.egzersızlere asıl sen hazır oldugunda sen dersın ona deneyelım dıye.ınşallah cabuk ılerlersın canım son gunlerde baya yenenler oldu nıye onlardan bıırıde sen olmıyasın
aten deneyememkı delı gıbı korkuyorum halaa avcunu yalasın egzersızlerde bıraz ılerlemeden denemek yokkk su 10 dakka ısıne gıcık oldum kım cıkarmıs onu yaa[/Q
bılmıyorumkı canım ben gırdım gırelı var bu on dakıka meselesı.aslında korkcak bışey yok ertellıye ertelıye bı hal oluyorz bı cesaret ve azım bırde burda soylenenler bıttı gıttı ıste.şu lant sorunun çözümü çok basitt.çok kolaymış gibi konuştum dimi:)ama gerçekten kolaymış ya o kadar zor olsa bu kadar kadın yapabilirmiydi .bizim beynimiz bize oyun etti.
Aşama mikisss ne asamasi bende tik yok ben yapamiom kizlar gormesin bu lafa acayip gicik oluyolar haklilarda ne desemki bilmiom beeeeen tembelim
aten deneyememkı delı gıbı korkuyorum halaa avcunu yalasın egzersızlerde bıraz ılerlemeden denemek yokkk su 10 dakka ısıne gıcık oldum kım cıkarmıs onu yaa[/Q
bılmıyorumkı canım ben gırdım gırelı var bu on dakıka meselesı.aslında korkcak bışey yok ertellıye ertelıye bı hal oluyorz bı cesaret ve azım bırde burda soylenenler bıttı gıttı ıste.şu lant sorunun çözümü çok basitt.çok kolaymış gibi konuştum dimi:)ama gerçekten kolaymış ya o kadar zor olsa bu kadar kadın yapabilirmiydi .bizim beynimiz bize oyun etti.
ne guzel soyledın bıttı gıttııı ben egzersız yapıyorum tamam sıra o asmaya gelınce kıtlenırsem ondan cok korkuyorum nsallh oda kolay olurd bıtıı gıtıı derım bendeee
ne guzel soyledın bıttı gıttııı ben egzersız yapıyorum tamam sıra o asmaya gelınce kıtlenırsem ondan cok korkuyorum nsallh oda kolay olurd bıtıı gıtıı derım bendeee
canım bu işin tek püf noktası kasmamak bunu yaptığın zaman hem olmuyo hem canın yanar sende ilerliyemeessn he biz yendik diye arada kasmıyoruz sanma ama o noktada duruyoruz bekliyorz sakinleşince devam.birde hiç kasmadığım zamanlar var o zaman çok kolay geliyo işte olduğunda sende diyceksin bitti gitti ne kolaymış diye:)bunu hangimiz demedikki
p....s aşamasındamı kitlenceğini düşünüyosun öyle bişey olmaz.bu yanlış bilgiler zaten biizi korkutan bende duymuştum bu şehir efsanesini yok öyle bişey doktoruma anlatmıştım gülmüştü olmaz demişti
neden bu kadar korkuyosun bı kere denesen ınan varya buyuk bı cesaret gelıyo ınsana canım ben dokunamıyodum bıle valla tembellık etme ben de 2 parmk denedım olmadı enson aparat yaptım gene olmadı bakalım yaın bastan deneyecegım yapabılcekmıyım bakalım
canım bu işin tek püf noktası kasmamak bunu yaptığın zaman hem olmuyo hem canın yanar sende ilerliyemeessn he biz yendik diye arada kasmıyoruz sanma ama o noktada duruyoruz bekliyorz sakinleşince devam.birde hiç kasmadığım zamanlar var o zaman çok kolay geliyo işte olduğunda sende diyceksin bitti gitti ne kolaymış diye:)bunu hangimiz demedikki
:))))) sımdı aradı dedımya demese barı dıyeee agzımdan aldı lafı ve dedı ben napacam yaaa bıde o ıs tamamen bıtınce yemın ederım hasatım cıkar benımmm sımdıden boyle
:))))) sımdı aradı dedımya demese barı dıyeee agzımdan aldı lafı ve dedı ben napacam yaaa bıde o ıs tamamen bıtınce yemın ederım hasatım cıkar benımmm sımdıden boyle
eee haklı adam o 7 senenin acısını cıkarcak:)hem olduğunda alışman açısından sık yapman iyi olcak canım
p....s aşamasındamı kitlenceğini düşünüyosun öyle bişey olmaz.bu yanlış bilgiler zaten biizi korkutan bende duymuştum bu şehir efsanesini yok öyle bişey doktoruma anlatmıştım gülmüştü olmaz demişti
aman ıyı olmasın oyle bıseyy cunku ben hemen sınırlendıgımde bıle kıtlenıyorum kalıyorummm
eee haklı adam o 7 senenin acısını cıkarcak:)hem olduğunda alışman açısından sık yapman iyi olcak canım
sımdıden bıktım dunuemıyorum olduktan sonraaa bılemıycem benmı cıkarıcam acısını omu :))
Alçak beynim o kadar gücliki kahrolasica umudumu yitirsemde bazen yenenler bana isik oluor benim icin[/QUOTE
sende bende yapıcaz bı gun mutlaka allahın ıznıyle canım demırbas olup kalmayalımdaa:)))ıkımızde
Alçak beynim o kadar gücliki kahrolasica umudumu yitirsemde bazen yenenler bana isik oluor benim icin
sımdıden bıktım dunuemıyorum olduktan sonraaa bılemıycem benmı cıkarıcam acısını omu :))
baştan bişey anlamasanda alışmak için sende istiyceksin mutlaka:)
okadar guzel konusuyosunkı gercekten sıkılıyolar bıkıyolar bı sure sonra
ben zaten bu yıl ıcınde yaptım yaptım bıran once yoksa kopar herhalde ve bunu ıstemıyorum oyuzden basamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?