- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.421
hm:44: hamilemsn acaba, önce yenseydn alışsaydn daha iyi olrdu gerçi ilk ilişkiden snra regl bendede geckmşti Allahtan hayrlısı inş
hayırlısı evet ama bende bu şekilde olmasını istemiyordum daha bişey belli değil ama benim hiç bu kadar geikmemiştir hep düzenlidir tam atlataydım şöyle rahatlayabileyim ondan sonra
Yenenler listesinde adımı görmek bu siteyi bulduğum günden beri hayalimdi.. Ne güzel ne büyük bir mutluluk şükürler olsun :).. Darısı herkesin başına.. Allahım herkese acil şifalar versin tez vakitte inş..
selam bende süleyman beyi araştırmıştım.onuda iyi diyorlardı.hatta aradım konuşmuştum onunlada.sonradan sitede yazılanlar ve birazda yakınlık sebebiyle murat bey'e gttim.ben eşimle gittim.çünkü aparatlarla calışıyorsun en son gün.yetki devri var.aparatları eşine veriyorsun.ben mesela bu durumda çok zorlandım.kendim yaparken iyi.eşine yetkili verince zorlanıyordum.mesela genelde vaginısmus olanlarda en büyük sorun buymuş.yetkiyi tam işine veremiyorsan eşinlede beraber olamıyormuşsun.
biz son aparat çalışmasından sonra bu durumda zorlanınca murat bey kendisi muayene etti.nasıl nefes almam gerektiğini gösterdi.
ertesi gun.eşimle birlikte,oldum.
ben kendisini tavsiye ederim.ama çalışmada bence eşinde olsun.bu yetkiyi karşı tarafa tam vermediğin için sorunda olabilir sende.
ben geldiğimden beri egzersizlere devam ediyorum.birde eşimle deniyoruz.
5000 tl verdim.ama değer ,toplamda 10 temmuzda gittim.13 temmuzda olay bitti...
11cm çok iyi ya :) Moral önemli olmaz olurmu.. bende doktora gidiyordum ama tedavim buraya geldikten herkesten cesaret aldiktan sonra yanit vermeye basladi.. Nasil rahat hissediyosan o sekilde deneyin canim.. esine güven, bu kuruntulardan kurtulmaya bak korkma sen p.sten zorunu yapmisn, elinle sen yönlendir kontrol sende olur.. ins basarmaya çok yakinsin tatlm
nasılsınızz evım bosaldı herkez gıttı ev bana kaldıı kızalar bı yandan egzersız yapabılırım dıye sevınıyorum bı yandan da uzuluyorum gene tek basıma kaldım dıyee aılemde gıttı kımsesız kaldım gene((
mrb.ailenin yerini tutmak mümkün değil ama bizler varız canım yalnız hissetme.. egz. başlarsın artık rahat rahat
ben cok kotu bı ınsanım hep stresımı aıleme yansıttım ozellıkle anneme onu cok uzdummm sımdı gıttı ve nıye uzdum onu dıye dusunuyorum ev bosaldı salk gıbı kaldımmm
turquazz ve miha da gelin oldu kaçırmışsın sen canımbir de pomogranate vajilşi değil tatlım... o bizim destekçimiz bizde nun inşaallah
annemı cok yıprattım bıda gelmıycem dıyerek gıtıı kadın derdımıde soyleyemıyorummm hep suratım asık durdumm bagardım offf yaaa nası gonlunu alıcam o gıttıkten sonra anlıyorum degerını
doldu canım 10 dk:)telefon ac barı yarın kendını yıyıp bıtırme gonlunu almadan rahatlıyamıycaksın kafan rahat olsun egzersızlere oyle basla ınşallah bu dınlenme sana ıyı gelmıştır takılmadan yaparsın egzersızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?