Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hm:44: hamilemsn acaba, önce yenseydn alışsaydn daha iyi olrdu gerçi ilk ilişkiden snra regl bendede geckmşti Allahtan hayrlısı inş

hayırlısı evet ama bende bu şekilde olmasını istemiyordum daha bişey belli değil ama benim hiç bu kadar geikmemiştir hep düzenlidir tam atlataydım şöyle rahatlayabileyim ondan sonra

bu arada aparatlarla calışırken canınız acıyor yada yanma oluyorsa calışma bittikten sonra içeriye madecassol diye bir merhem var.onu sürün acaip tedavi ediyor.ertesi güne kadar sızı v.s. kalmıyor.doktor verdi.tavsiye ederim.

hayırlısı evet ama bende bu şekilde olmasını istemiyordum daha bişey belli değil ama benim hiç bu kadar geikmemiştir hep düzenlidir tam atlataydım şöyle rahatlayabileyim ondan sonra

Canim hayirlisi, nasip kismetin önüne geçilmez.. :) Ins Allah gönlüne göre nasip eder.. Iliski sonrasi degismeler olabiliyor canim.. Hatta bende eskisinden fazla regl kanamasi oluyo artk..

bacım ya sen hiç aparatla filanda mı çalışmıorsun...merak ettim...bilmem neden ama içimde senn bunu birz gayretle kısa zmanda yneceğine inanıorm...sende inan lütfen...

Benimde hayalimm yendimmm basarm diyebilmek ama yapicam sizler umudumsunz benm tebrk ediorum yenen vaji arkadaslarimi :)))

Oncelikle seni cani gonulden kutluyrm tatlimm cok sevindm.evet ben o sorun var esime guvenemiorum canimi yakacak kontrolsuz hareket edeck bianda itecek gibi gelio aparatta kontrol bende yavas yavas aliorum duruyorm dinleniorum falan ay ins.yapaarim dr bi gun gelirsin hipnoterapi yaparz dio telde gorusuyorm bakalim bayrama kadar olmazsa gitcem geri.tek olsa 4 gun demisti olsa fiyata da takilmiycamda neyse kismet ins olur vakti zamani dolmus ilsn rabbimm..

nasılsınızz evım bosaldı herkez gıttı ev bana kaldıı kızalar bı yandan egzersız yapabılırım dıye sevınıyorum bı yandan da uzuluyorum gene tek basıma kaldım dıyee aılemde gıttı kımsesız kaldım gene ((

Amin cok saol canm bak yine gaza geldim iyiyim die :) durmak yok yola devam daha iyi olcam saol destegin icin tatlim..

mrb.ailenin yerini tutmak mümkün değil ama bizler varız canım yalnız hissetme.. egz. başlarsın artık rahat rahat

mrb.ailenin yerini tutmak mümkün değil ama bizler varız canım yalnız hissetme.. egz. başlarsın artık rahat rahat

tesekkur ederım yarından ıtıbaren baslıycam egzersızlere baya ara verdım nası olcak bılmıyorum bakalım sen nasılsın nası gıdıyo bı ılerleme varmı sende ? kımseler yokkk pek gıren olmuyo herhalde bu aralar cıleklım yok nedense

ben cok kotu bı ınsanım hep stresımı aıleme yansıttım ozellıkle anneme onu cok uzdummm sımdı gıttı ve nıye uzdum onu dıye dusunuyorum ev bosaldı salk gıbı kaldımmm

ben cok kotu bı ınsanım hep stresımı aıleme yansıttım ozellıkle anneme onu cok uzdummm sımdı gıttı ve nıye uzdum onu dıye dusunuyorum ev bosaldı salk gıbı kaldımmm

annemı cok yıprattım bıda gelmıycem dıyerek gıtıı kadın derdımıde soyleyemıyorummm hep suratım asık durdumm bagardım offf yaaa nası gonlunu alıcam o gıttıkten sonra anlıyorum degerını

keşke üzmeseydin anneni ama olan olmuş arayıp gönlünü al.ama sen anlatmasanda ona yansıtmasaydında o senin üzgün ve stresli olduğunu zaten anlamştır.Allah bu rahatsızlıkla uğraşan tüm arkadaşlarıma sabır ve kolaylık wersin.

İnciozmen

sunisup GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

huzur35

deasseeb

turquaazz GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

perilerperisi

pocahontes

umut86

veracoft

ocean_

masalll01

miha GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

060107 GELİN OLDUUUUU:123::123::123::123::123:

serche

mamafih49

kumralkelebek

facar

yavuz123

aykurt GELİN OLDUUUU :123::123::123::123::123:

bckbrc

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

pusu

yaren1986

hazal34

mavielbise

menekse_16

EpRuNnM

mutsuzmelek

yagmursos GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

zerbas GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

dilasel

mayaaaa

cakıltası_

roselıfe581

secılyuksel

kgökçe

cıgdem01102011

GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM

evet baska sehırde ya ozelden yazamıyorum 10 dakka beklemem gerekıyomuss bızımkısının bı sucu yok ben cok uzerın gıttım bunalttım sımdıde delı gıbı pısmanım

Yavuzcum nasilsin cnm acikcadi anneni uzdugun bagirdigin icin kizmadim deil sana ne yalan soylim cnm anne candir ya canandir neyse cnm ama unutmaki onlar hep affeder cnm uzulmuyosun veee yarin hemencik ariosun annecigni tamam bu arada egzersizde nerdesin cnm

doldu canım 10 dk:)telefon ac barı yarın kendını yıyıp bıtırme gonlunu almadan rahatlıyamıycaksın kafan rahat olsun egzersızlere oyle basla ınşallah bu dınlenme sana ıyı gelmıştır takılmadan yaparsın egzersızlerı

ınsallah yarın baslıycam baya ara verdım sımdı tekrar sıl bastan pek ılerleyememıstım ama bakalım belkıde bu sefer cabuk ılerlerım bugun kocısle yanlız kaldım deneyelım demese barııı aklına estımı deneyelım dıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…