- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.541
bende o egzersizleri hic anlamam.egzersizi yapipta vajin neden devam eder hic anlamis degilim
aaaa evlılık yıldonumunuz kutlu olsun bunu felan takma kafana bıle bosver bız bı gul yuzunden ınatlastıkta 6 yıl sonra aldı o ıstedıgım gulu dusun sımdıde adamı durduramıyorum evın heyreı gul oldu kuruttumcogunu atmak ıstıyorum attırmıyo gulden baska bısey almıyo gına geldı artık nerden ınatlastım bılmem
bazen kucucuk bı cumle bıle yetıyo hedıye nekı kızma kocana blkıde gercekten yoktur parasııı
kacaklarimizdan biririnin gelin oldugu haberi geldi
insallah gelir kendi de yazar. teknik arizaya selam ederim, dün birisi daha yenmek üzere yazmistim. ehehe. aksamina yenmis.
:123: gelin hanim, bunu okursan tebrik ederim, simdilik adin bende sakli.sen de yaz da parti baslassin.
insallah gelir kendi de yazar. teknik arizaya selam ederim, dün birisi daha yenmek üzere yazmistim. ehehe. aksamina yenmis.
:123: gelin hanim, bunu okursan tebrik ederim, simdilik adin bende sakli.sen de yaz da parti baslassin.
gunazydın mıllrt
yaaaaaaaaaaaaaaa kiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halayla karsılayalım
günaydın sessizce nasılsın canım?
ayy herkes de merak etmis ama gelin hanim da tesrif etmemisler. kizmaz bana insallah. tedbir alayim.
söyle ipuclari verelim, teze (e harifi ile) gelinimiz bir süre ortadan kaybolmustu. sonra pek sevgili cicekrose olayi devralmisti ve venusmars artik ugurlu set olduguna inandigimiz devri alem yapan dilatörlerimizi yollamisti.
iyiyim aykurtum sen nasılsın nasıl gidiyor gelinlik :) var mı kocada değişiklikler? bak şimdi etinden sütünden parasından pulundan yararlanabileceğin, istediğin her şeyi aldırabilceğin bir zaman.. değerlendirr benceee:)
ALLAH ıma çok şükür bir sorun yok 3.yü denemedik daha ama sorun olacağını sanmıyorum pek... eşim sağolsun zaten hep anlayışlıydı ama geçenlerde artık bebiş soranlara mazeret uydurmaktan bıktım demişti ona çok kırılmıştım ama şimdi hiç o konuların açılmamasına çok seviniyorum ya... bu aralar geç geliyor hep akşam vardiyası denk geliyor neredeyse... sağolsun parası olsa yağdırır ama yok ki ... hem gözüm hiçbirşeyi görmüyor aşkım yanımda olsun yeter...
kızlar iyi geceler ben baaydır girmiyorum hatta bi kaç arkadaş burdan farketmiş ve haber yolamışlar :)
umutlarım tükendi gibi oldu ve ne buraya girmek ne de bişey yapmak gelmiyo içimden ama çiçekrose fikrimden caydırdı beni..ve şuanda bana çok yardımcı oluyo yeniden içime bi umut bana bi ışık yaktı..durmumu bildireyim dedim şuan aynı aşamadayım ve egzersizleri bıraktım..ama yeniden başlıcam inş.
ve çiçekrose sayesinde son bi gayret gösterip elimden geleni yapıcam..
sela zeela çiçekrose gülsevdam snwofloken ve şimdi aklıma gelmeyen varsa affedin tüm konuşup yazıştığım arkadaşlarıma selamlar öpüyorum sizleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?