Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kacaklarimizdan biririnin gelin oldugu haberi geldi

insallah gelir kendi de yazar. teknik arizaya selam ederim, dün birisi daha yenmek üzere yazmistim. ehehe. aksamina yenmis.

:123: gelin hanim, bunu okursan tebrik ederim, simdilik adin bende sakli. sen de yaz da parti baslassin.

bazen kucucuk bı cumle bıle yetıyo hedıye nekı kızma kocana blkıde gercekten yoktur parasııı

Dün çıkmak zorunda kaldım, şimdi cevaplayayım. Doğru söylüyorsun, canı sağolsun zaten .

Allah sizi naapmasın? insanı meraktan öldürürsünüz , kim yenmiş söyleyin hadiiiii .

kısssssssssssssss niye çatlatıyonuz adamı aaaaaaaaaaaaa hazır daha enerjimiz varken çekelim halayımızı yavrum akşama enerjimiz kalmazç... gerçi oturarak çekeriz biz yine yeterki gelin çıksın da

yaaaaaaaaaaaaaaa kiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halayla karsılayalım

yaaaaaaaaaaaaaaa kiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm halayla karsılayalım

ayy herkes de merak etmis ama gelin hanim da tesrif etmemisler. kizmaz bana insallah. tedbir alayim.

söyle ipuclari verelim, teze (e harifi ile) gelinimiz bir süre ortadan kaybolmustu. sonra pek sevgili cicekrose olayi devralmisti ve venusmars artik ugurlu set olduguna inandigimiz devri alem yapan dilatörlerimizi yollamisti.

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: eeeeee hatırlayamadımmmmmmmm neyse yendı yaaa önemlı olan o

çatlayacağım kız valla....işe konsantre olamıorm acaba kim diye:))))))))) gerçi çok fazla kimseyi tanımıorm aima hepinizi çok seviorm kızzlaaaarrrrrrrrr melek gibisiniz hepiniz ya...Allah dert sıkıntı vermesin bizlre...

ALLAH ıma çok şükür bir sorun yok 3.yü denemedik daha ama sorun olacağını sanmıyorum pek... eşim sağolsun zaten hep anlayışlıydı ama geçenlerde artık bebiş soranlara mazeret uydurmaktan bıktım demişti ona çok kırılmıştım ama şimdi hiç o konuların açılmamasına çok seviniyorum ya... bu aralar geç geliyor hep akşam vardiyası denk geliyor neredeyse... sağolsun parası olsa yağdırır ama yok ki ... hem gözüm hiçbirşeyi görmüyor aşkım yanımda olsun yeter...

3. yü de yaparsınız canım iki kez yaptın gördün kolaylığı inşallah bakarsın alışırısn iyice yazarsın buraya hamişim diye para pul önemli değil aslında biz bu vajiden bunu da öğrendik değil mi önemli olan huzur yendikten sonra daha huzurlu mutlu oluyo insan evli olduğunun daha bi bilincine varıyor.. Allah bu dertle savaşanları en kısa zamanda galibiyete ulaştırsın da her yuva şen yuva olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…