Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba bayanlar. vajınusmusu 7 ay önce bu forum sayesinde yenen ve bebek isteyen biri olarak yazıyorum; sakın umutsuzluğa kapılmayın cesaretinizi yitirmeyin. hep , bir gün olacak, deyin içinizden. bugün olmasa yarın olacak ama olacak inş. zaman geçiyor ve yapamam diyen herkes yapıyor zamanla , siz de yapacaksınız inş. Rabbim bu güzel mübarek günlerde bu illetle uğraşan herkese kurtulmayı,bebk isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin inşş. şifa bekleyen herkese versin şifasını. pes etmeyin bol bol egzersiz yapın ,olacaaaak az kaldıııı:)

ya ben bu sımgelerı gulucuklerı yapamıyorum bulamıyorum yerını nerden yapıyosunuz

umutum ben diyorum ki sen 1 parmakta kaldın ya her gün 1 parmağı yap bari boş durma... 1 parmağı yapa yapa sıkılıp 2 ye geçersin hem de 1 parmağa alışırsın.. egzersiz yaparsan için de rahat olur hem... doktora git demiştim bi mesajımda hala destekliyorum o yazdığımı doktora gidersen düzenli yapıyosun egzersizleri.. sanırım sana gerçek bir öğretmen lazım ödev verecek kontrol edecek. burda biz de ödev veririz istersen sen yeter ki 1 parmağı yap devam et egzersize ya.. sen boş durdukça burda ben çatlıyorum haa :)

arkadaşlar merhaba ne zamandır takip ediyordum sizi bende yeni evliyim 5 gün sonra 1 ay olucak vajinismusum galiba bende( kendi kendime aşabilceğime inanıyorum ama her denemede moralim çok bozuluyor nasıl yapıcam bilmiyorum yardım lütfenn..

eski kaçakları hele burası sayesınde yenenlerı burda gormek cok guzel
burayı unutmayın kızlar ....

çileklim tefrıcıyelerın durumu ne canım alayımmı bıraz daha ?

Aykurt 200
Gülsevdam 500
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

merhaba çok şükür siz de atlatmışsınız zaman geçiyor inşallah ben de burada atlatacağım pko bir taraftan bu bi taraftan anne olmak istiyorum =[ güzel dualarınız için teşekkürler aminn Allah herkese şifasını versinn

Son düzenleme:

canım ne güzel daha yeni evlisin zaman geçirmeden kurtulmaya bak bu hastalıktan. hangi aşamadasın tam olarak yazarsan yardımcı olalım canım? yani hiç bir şekilde olmuyo mu yoksa yarım mı oluyo?? ya da sorunun tam olarak ne??

canım bende pco luyum. ve ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. sabret ve azmet. bol bol da dua et inş yeneceksin bitecek bu iş. bak ben unuttum bile şimdi, bu sefer de bebek için uğraşıyoruz. Allah büyük inş gönlündekini verir hayırlısıyla. bir an önce yen de beraber anne olalım):

Aykurt 200
Gülsevdam 800
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444

Daha 4444 ü tamamlamak için 1400 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 (yarın) son gün.

merak ettim bu dagtılanın ne oldugunu.balıklama bile degil direk daldım konuya ama merak işte

Canm gecen sen beni gormustunya ruyanda me kadar dogru yada uydurma bilinmez ama ben inanmak istiyorum bugunde ben kendimi gordum buyuk bi parti verilio ve herkez anne baba cocuk katilms bi benim yok uzuluom sonra bide bakmisim arka masada esra erol ve iglu idrisali al dio benimkini sev dio oglunu bana veriyo oyle mutlu oluyomki ama alakaya bak ruya old.bariz esra erol falan esime anlatiom sen gercektn artk ii deilsin unlulere sardin dio ayyy acaba bu isi yapinca oglum mu olcak

Canm gecen sen beni gormustunya ruyanda me kadar dogru yada uydurma bilinmez ama ben inanmak istiyorum bugunde ben kendimi gordum buyuk bi parti verilio ve herkez anne baba cocuk katilms bi benim yok uzuluom sonra bide bakmisim arka masada esra erol ve iglu idrisali al dio benimkini sev dio oglunu bana veriyo oyle mutlu oluyomki ama alakaya bak ruya old.bariz esra erol falan esime anlatiom sen gercektn artk ii deilsin unlulere sardin dio ayyy acaba bu isi yapinca oglum mu olcak

Bende sorsammi die dusunuodm umuut senden cesaret aldm sorcam :) pko ne kizlar belliki bi hastalik ama nasil bise

POLİKİSTİK OVER (PKO) NEDİR?

Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.

Normalde adet döngüsünün ilk gününden itibaren olgunlaşmaya başlayan yumurta hücresini barındıran içi sıvı dolu kesecik, yani folikül, çeşitli nedenlerle gelişememekte ve gelişimin yarıda kalması, her defasında yumurtalıklardan birinde milimetrik boyutlarda bir kistin oluşmasıyla sonuçlanmaktadır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…