Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım içimi rahatlatıyorsun... benim adet düzensizliğim var devamlı kanamam oluyor nerdeyse hergün diyebilirim... ramazan geçsin bi daha doktora gideceğim... hamilelik öncesi önce bi biyolojik sorunları atlatalımda ... bebiş de RABBİM verir inşaallah balım... herkese inşaallah...

ya dusunuyorum dusunuyorum e harfli kim vardi aklima gelmiyo :95::95: neysehh tebrik ediyorum ve merak ediyorum

ayyy sessizce cok güldüm valla kısss allah ıyılıgnı versin

canım yaa dimi yanında sana aşk dolu huzurlu mutlu offf cekmeden baksın dünyalara bedel dir

ayyy sessizce cok güldüm valla kısss allah ıyılıgnı versin

canım yaa dimi yanında sana aşk dolu huzurlu mutlu offf cekmeden baksın dünyalara bedel dir

sen de yapabilirsin canım ya nice ayy yapamam edemem diyenler yendi sen mi yapamıcaksın ki sen 1 parmak aldın en zor kısmı geçtin. hadi az bir cesaret et artık sen de mutlu ol..

sen de yapabilirsin canım ya nice ayy yapamam edemem diyenler yendi sen mi yapamıcaksın ki sen 1 parmak aldın en zor kısmı geçtin. hadi az bir cesaret et artık sen de mutlu ol..

yaaaa bu yenende bak kacaklardan bırıymıs kım acaba bende yapabılırım tabıkı herkes yapıosa yapar yapmaz gecenın bı vaktı gelıp burda gobek atıosa var hıkmetı dımı komaya gırmedıklerı kesın bende yapabılırım tabıkı.....bırı bsey yazmıs dun gece sahurdan berı aklımda sahurda baktımda soyle hayatın tadından mahrum kalıyorlar yazmıs bunu dusunuyorum hem kendımız hemde eşimizi brakıoruz ne kadar acı ....

Çiçekrose hiç uğramıyor, ceza alsa cezası şimdiye bitmişti :44:. Siteden mi atıldı? Faceden görüşenler var mı?
Neyse yaren'e çok sevindim :122::122::122:.

Ama kendisi yok, böylede eğlenilmiyor ki,
kendi kendimize gelin güvey oluyormuş gibi .

benim eşimin teklifini kabul etme acısından uzuuuuun bı maratonumuz var eger yenersem bı gun hıkayemde anlatırım....kabul ettıkten sonrada buluşmak içinde hiiiiiiiç acele etmemiştim dogrusu ve eşim yazık artık ne söylıceni ne uydurucanı bılemez olmustu en son zamanda bak diordu dünya hali allah korusun ama ya bsey olursa bana diordu(ALLAH KORUSUN AMİİİİİN) vicdan azabı duyarsın pişman olursun rüyalarına grerim dıodu bende bi süre sonra buluşmuştum cnm askım benım...........ama son bi kaç gündür o sözleri gelio aklıma kötü oluyorum ben cok kötüyüm sessızce yaaa....

oruc baslayalı hıc dısarı cıkmadım susucam die ama cıkmam lazım bugun.... saçlarım beni öldürdü yaktı pişirdi gdip kestiricem cokta uzamıstı ama dayanamıom napım:78::78::78::78::78: yandım....

bayanlar meraba. 7 ay önce vajınusmusu bu forum sayesinde yene biri olarak diyorumki, sakın umutsuzluğa düşmeyin. cesaretinizi yitirmeyin ve bol bol dua edin. zaman geçiyor ve ben yapamam diyen herkes zamanla yapıyor ne mutlu bize. bugün değilse bile yarın olacak merak etmeyin.pes etmeyinki bir an önce olsun ve üstünüzdeki yük kalkasın. bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. bu illeti çekenlere kurtulmayı, bebek isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin. şifa bekleyen herkese şifasını versin inş. Rabbim

bayanlar meraba. 7 ay önce vajınusmusu bu forum sayesinde yene biri olarak diyorumki, sakın umutsuzluğa düşmeyin. cesaretinizi yitirmeyin ve bol bol dua edin. zaman geçiyor ve ben yapamam diyen herkes zamanla yapıyor ne mutlu bize. bugün değilse bile yarın olacak merak etmeyin.pes etmeyinki bir an önce olsun ve üstünüzdeki yük kalkasın. bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. bu illeti çekenlere kurtulmayı, bebek isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip etsin. şifa bekleyen herkese şifasını versin inş. Rabbim

:))))))))) evet resmı olduuu :))

iki göbecik atalım beaaa o zaman gelın ortada yok emme neyyyse...:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…