- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.921
çok teşekkür ederim sanırım beni kastettin üzerime alındım ama![]()
Evet canımm sana söyledim...İsmin çıkmadı anlamadımm...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...İnan harika bir olay bu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim sanırım beni kastettin üzerime alındım ama![]()
nasılsın seni burda görmek güzel.......................
Dr emla verdi onla az masaj yapip aparatn ucuna findik kadar suruyom dier kisimlara bepanthen sur dedi yan etkisi yokms 15dk bir yenile kremi sadece bepantheni demisti ayyy kaziycam yakinda :)((![]()
merhabaaa, memlekete gidip geldim tek gittim 2 kişi geldim=)) aslında 2 gitmişimde=))) ama zor geçiyor giremedim bugünlerde iyiyim biraz bakınıyordum geçmişe, ama gördümki tarih tekerrür etmiş, neyse çok şükür iyi olmaya çalışıyorum okudukça yenenleri gördüm veee çoookkk sevindimm bu illetten mağdur kimse kalmaz inşallahh, sen nasılsınnn???
hamileydin zannedersem hiç gözükmedin nasıl gidiyor
Canim geçmis olsun.. zorlu bi dönem geçiriyomussun.. Allah yardimcin olsn canim dikkat et kendine özletme kendini![]()
emla yaklaşık ne kadar sürede uyuşma yaptı canım?kayganlastırcıyla yanıyor benımkı bepanthenle deneyım olmazsa ıyı fıkır?
saol canım allah ım hepinizden razı olsun evet çok güzel söylemişsin bu bi mucize ve şuan içimde![]()
evet 10.haftamız dolacak kısmetse, bulantılarım fazlaydı ve bişey yiyemediğğim için çok güçsüz kaldım giremedim foruma, bugünlerde iyiyim, darısı isteyenlerin başına:)
saol Elvancım sorma, fenalardaydım yeni yeni kendime geldim, darısı tez zamanda başına, geldim artık buralarda olurum bi aksilik olmazsa=))
merhaba, emla sürer sürmez etki gösteriyor, bepanten cilt kremi tahrişe karşıda önlem olarak faydasını görürsün bende sülümanzede olduğum için aynı yöntemle çalıştım ve aştım sen ne aşamadasın?
Kısaca özet geçeyim:) 2.5 aylık evliyim önceleri pek ciddiye almıyordum ama bu site sayesinde tedavi olmaya karar verdim.Hiç bir doktora görünmediğimden tam teşhis konulmuş değil aslında:)emlayı haydar D. reçetesinde duydum araştırdım,epilasyon için kullandığımda 1-2 saat içinde etki etti.Vajina içinde yanma olur mu diye henüz cesaret edip kullanamadım.Ben Dün itibariyle başladım çalışmalara,kayganlastırıcıyla parmak denedım ama yıne yanıyor yıne yanıyor.önce şu yanmaya çözüm bulsam duvarı daha rahat aşıcam gibi:18:kısa demiştim di mi heheh![]()
Amin isteyen herkese ins güzelim sevindim düzelmene
bulantı geçmeye başladı çok şükür, inşallah hep böyle devam eder ve geçer ama bel ve sırt ağrısı kaburga batması oluyor paşamız yer açıyor sanırım kendine=)) inşallahh siz kolay geçirirsiniz bugünleri, ben herşeyde olduğu gibi bunda da zorlandım işte
bununla ılgılı keske ona ozelden yada burdan yazıp dusuncelerınıı bellı etseydın canım
bunu bılmıyordum darılmanda kesınlıkle haklısın
umt umarım gereklı acıklamaları yapar cok guzel dusunup aparatları gondermıssın
bu topıgı bu yuzden sevıyorum canla basla ugrasıyoruz bırbırımız ıcın
umarım meyvelerınıde toplarız guzel haberlerle ..
bu arada arada kaynadı senı tebrık etmeyı unuttum galıba
hayırlı olsun rabbım saglık ıle kucagına almayı nasıp etsın
darısı tum ısteyenlerın başına ... sağlıklı bır gebelık gecırmen dılegıyle![]()
negüzel 2,5 ayında cesaret edip aşmaya karar vermişsin=) emla içeri sürdüğünde hafif tatlı bir yanma olacak ama hemen geçiyor tatlı bir kaşıntı havasında ama yanma dedin kafama takıldı, önce aynada nefes egzersizi ile açılan deliği gördün mü acaba? bide parmak deniyorsun çift taraflı his olduğu için psikolojik olarak yanma olabilir mi acaba? ben parmak yapamadığım için şuan dokunsam yanıyor gibi hissediyorumda, acaba aparat mı hazırlasan nasıl rahat mısın parmakta???
canım şimdi öğrendim, hayırlı olsun bebişin...
Canımmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:))Cinsiyeti belli mi oldu??
bulantı geçmeye başladı çok şükür, inşallah hep böyle devam eder ve geçer ama bel ve sırt ağrısı kaburga batması oluyor paşamız yer açıyor sanırım kendine=)) inşallahh siz kolay geçirirsiniz bugünleri, ben herşeyde olduğu gibi bunda da zorlandım işte
bu siteyi daha önce bulsaydım bukadar bile beklemezdim herhalde sağolsun bütün arkadaşlar yardımcı oluyor:)vaji ıslak olsa bile p..s le olduğunda da yanma oluyor hele o duvar gibi yere geldiğinde acıdan daha da kasıyorum kendimi.mantar olabılır mı dıye dusunuyorum dusunuyorum çünkü doktora gitmek ıstemıyorum.Aslında parmak da aparat da p..sden daha itici.Ben eşimle daha rahatım ama canım yanınca o üzülüyor çekiliyor onu daha fazla üzmek istemediğim için sizlerin desteğiyle kendim uğraşayım istedim.
ben çok konuştum:) senin nasıl oldu ne kadar sürdü?