- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.941
bununla ılgılı keske ona ozelden yada burdan yazıp dusuncelerınıı bellı etseydın canım
bunu bılmıyordum darılmanda kesınlıkle haklısın
umt umarım gereklı acıklamaları yapar cok guzel dusunup aparatları gondermıssın
bu topıgı bu yuzden sevıyorum canla basla ugrasıyoruz bırbırımız ıcın
umarım meyvelerınıde toplarız guzel haberlerle ..
bu arada arada kaynadı senı tebrık etmeyı unuttum galıba
hayırlı olsun rabbım saglık ıle kucagına almayı nasıp etsın
darısı tum ısteyenlerın başına ... sağlıklı bır gebelık gecırmen dılegıyle![]()
gülsevdam eger sen gerekli acıklamaları yapar die yazmasaydın ben yemın edıorum cvp yazmıcaktım ""tarih tekerrür etmesin die"".....şenay bana darılmıs bılmıordum bu konuya istinaden mi oda çıkıştı bana anlamadım o zaman yazılan yazılar tamamen aslında baska içerik taşıorlar düşünüp bulmak gerek .....ben o zamanlar parmakla olmuyo şenayım canım dilatörleri yolladı ama yıne yapamadım onlada olmuor ben neyım ucubemiyim die defalarca yazdım nie bana drıldı anlamadım...benmiyim tek yapamayan (dahlıa) neden 16 sene bekladı (kemre) neden 8 sene (yavuz) nıe 7 sene (gülsevdam) nıe 5 sene ben bu durumda olmayı cok mu sevıorum neden anlamıosunuz azımsız olmakla isteksiz olmakla sucluosunuz nıe bunu yapıonuz ben diğer tartısmayı coktaaan unuttum kin tutmam cunku bıttı gıttı ama akıllara hemen o gelmesi üzdü beni hiç alakası yoktu .... defalarca özelden burdan tesekkur ettım yıne edıorum senay gonderdın saol sana karsı mahcupum ama ben yapamadım sokamadım özür dilerim gercekten hiç denemedi belkıde yazmıssın denedim denedim ama olmadı olmayan tek benmıyım yapamayan neden hep bana takılıosunuz anlamadım yınede hepınıze tesekkue ederım umarım bi gün karsınıza ansızın cıkıp basardım yazarım umarım allahtan dılegım bu umarım yaparım...diğer topik acıldı diede üzülmedim delimiyim nie ben dün gece boştu burası kızları özledim dedim şirinlik yapim dedim dilim kopsaymış konunun egzersız yapamama sapması nıe oldu bılmıorum elvancıgım snowflakende sessızcede o mesajıma alıntı yaptı ama senın cevabınla karsılastırırsan neye üzüldügmü anlarsın fazla kaptırdım sanırım buraya neyse uzattım görüşmek dilegıyle..............