Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

daha ıyımısın cnm moralın bozuktu....naptın ıkı parmak işini...

denemedım bıdaha esım geldı zaten cıktım burdan bırazda onunla konustum o bırazz rahatlattı bakalım bugun gene dnıycem sende basla hadııı bı dne bı bogum yapmıstın zaten gerısınede yaparsın belkı basarırsan benım gıbı ıkı parmakta takılı kalmazssın cabucak ılerlersın ınsallh bıran once yeneız yaa

denemedım bıdaha esım geldı zaten cıktım burdan bırazda onunla konustum o bırazz rahatlattı bakalım bugun gene dnıycem sende basla hadııı bı dne bı bogum yapmıstın zaten gerısınede yaparsın belkı basarırsan benım gıbı ıkı parmakta takılı kalmazssın cabucak ılerlersın ınsallh bıran once yeneız yaa
denemedimmi denedim ama olmadı işte yavuz eşim braz karsı ben gizli yapıcam bi gün yaparsam aparatın bırını görmüştüde surat yaptı istemio gbi onumu sokuyon kendıne dior bakalım hayırlısı en kısa zamanda....

denemedimmi denedim ama olmadı işte yavuz eşim braz karsı ben gizli yapıcam bi gün yaparsam aparatın bırını görmüştüde surat yaptı istemio gbi onumu sokuyon kendıne dior bakalım hayırlısı en kısa zamanda....

aslında karsı cıkmması lazım neyse canım sende gızlı gızlı yapmaya calıss hem senın yenmenı ıstıyosa goz yumması lazım sankı dr gıtsen oda aynı seyı yapıcak sende aparat var gene ben mum la yaptım onu gordummu ocu gormus gıbı oluyom resmen

kızlar nasılsınız.yeni hamilelerimize hayırlı olsun.umarım vajiyi de yenen çok arkadaşımız vardır.tatil yeni bitirdim.bundan sonra yeni arkadaşlarımıza yardım etmek için ben de burada olmaya çalışırım.

aslında karsı cıkmması lazım neyse canım sende gızlı gızlı yapmaya calıss hem senın yenmenı ıstıyosa goz yumması lazım sankı dr gıtsen oda aynı seyı yapıcak sende aparat var gene ben mum la yaptım onu gordummu ocu gormus gıbı oluyom resmen

benim için hepsi öcüüü kız valla yani beynim hazır olunca mum aparat dilatör vs.... ne bılım olur heralde ınankı durumum olsa yavuzz bı dakıka beklemem de bu çıleyıde cekmem paramı canı cıksın paranın bidaha kazanırız para mutlu olmak için deılmı ....elime gecse sanıye durmam inan cnm....

benim için hepsi öcüüü kız valla yani beynim hazır olunca mum aparat dilatör vs.... ne bılım olur heralde ınankı durumum olsa yavuzz bı dakıka beklemem de bu çıleyıde cekmem paramı canı cıksın paranın bidaha kazanırız para mutlu olmak için deılmı ....elime gecse sanıye durmam inan cnm....

sana bısey dıyımmı ıstedıgın kadar gıt dr hıc bı faydasını goremezzsın ben psıkologa bıle gıttım bu yuzden hıc bı faydası olmadı onlar varya para ıcın senın psıkoljını felan ıyıce alt ust edıyo bana neler dedı ıckı ıc dedı ıctım bıde sarhosoldum yazık garıbım esım mahvoldu ben yerlerdeyım gene tık yokkk sarhosken bıle beynıme hukmedebılıyodum dusun hepsı sadece para tuzagı bana dr 1 ayda yaptıramadıgı sey ben burda bı gunde yaptım (egzersızı 1 paramagı)

bey kelimesini hiç haketmiyor ya neyse, 3ay önce gittim ama telde verdiği vaatlerin hepsi yalan çıktı, yenemedim paramın bir miktarını kaptırıp geldim güya bbende aşarı sağlanamazsa para iade garantisi veriyor ya yalan, bir de dikkatimi çekti neden özellikle herkese eşinle mi gittin diye soruyorsun, birşey mi oldu ki?

Bende tam 1 ay once gittim ama esim ailesi anlamasin die yanimdaa yoktu once baya guvendm aparatlari aldkca 4 .fallus son gundu esim geldi sizi evinze yolluycam orda yapicaksnz dedi biz dedk burda yapalim ya olmazsa olur artk rahat ol basardn sen vs dedi yolladi ama eve geldk denedk yapamadm esimle aradm tekrar dene dedi yine olmadi falluslarla cals olmadi bi gece gel hipnoterapi yapalm dio bana kesn konstu 5.5 milyar verdk ama tik yok esim yanmda olmadigndan mi kaynaklanio die soruym sen nasl basardn sonra offf off

sana bısey dıyımmı ıstedıgın kadar gıt dr hıc bı faydasını goremezzsın ben psıkologa bıle gıttım bu yuzden hıc bı faydası olmadı onlar varya para ıcın senın psıkoljını felan ıyıce alt ust edıyo bana neler dedı ıckı ıc dedı ıctım bıde sarhosoldum yazık garıbım esım mahvoldu ben yerlerdeyım gene tık yokkk sarhosken bıle beynıme hukmedebılıyodum dusun hepsı sadece para tuzagı bana dr 1 ayda yaptıramadıgı sey ben burda bı gunde yaptım (egzersızı 1 paramagı)

normal pskologmuydu pekı hıc vajıusmusu cozecenı ıdda eden doktorlara gttınmı canım...

Aykurt 400
Gülsevdam 1000
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 250
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
şenay_mehmet 100
masalll01 100
snowflaken 100
athea 50
salgut 100
pocahontas 100
elvan 200

Daha 4444 ü tamamlamak için 400 tane dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 27.07.2012 (bugün) son gün.

çileklim ben aldıklarımı okudum Rabbim kabul eder inşaallah yavrum inşaallah birbirimize dualarımızla yardımcı oluruz...

umuut noldu, acaba benim yazdiklarima mi alindin?
kimse seni suclamiyor, ittiriyor. bu yillari devirenler daha önceden burayla tanismis olsaydi devirmezdi. bak burada alkis kiyamet yendiler. bu acidan bakmak lazim.
korkunu senin kadar iyi anliyoruz.
ben de dilatör yolluyorum ya, ilk gönderdigim arkadas 2 günde yendi. bende o set 6 sene cekmecede bekledi. bir kere ucunu dokunduramadim. sence seni anlamaz miyim?

hayır zeale yazdıklarına alınmadım cunku sen bensın yazmıssın "sen bensin"....ayrıca da sonuna kadar okudum bi dolu sayfa yazsan yıne okurum seni sen azarlarken anlıorsun cunku... bende senın gbıydım ama noldu yaptım... falancada geldı su kadar sürede hemen yaptı .... öbürüde hemen aksamına yaptı... ama sen sen yapmıosunım bizde korktuk ama azimliydik yaptık..bunları duyunca ınsan neden anlasılamadıgnı dusunuo ama senın yazını okurken dun gece pit pit aglarken anlıodun hıssettim bunu bde sen bensin bunu sevdimm:) tabı sendekı 6 seneyı deıl cnm :( konu dısında konusuyosun bunuda anlamadım zaten gıttı ben deli gbi tek basıma mı konusuom heralde hayaletlerle nıe ben bu kadar rahatsız edıorum anlamıorum bendemı bı sorun var....neyse unutmaya calısıorum:36: bugun zerre ne acıktım ne susadım ne bsey hıssettım üzüldüm.....

ben kaçar yavrular... hepinize hayırlı iftarlar afiyet bal şeker olsun arkidişlerimmmmmmmmmmmmm... bugün ne güzel bir gün hem cuma hem ramazan hem dualarlayız... içiniz bu akşam biraz daha ferahlar inşaallah(herkesin)

sen dükkandamısın daha cnm ....ben internetten baktımda aykurt baya uzun buldum bı tane sanırım o heralde neyse msn yolladım sana....

evdeyim kuzum... bugün aşırı sıcak buralar anlatamam... eğer uzunsa odur bence... ben arapça okumayı bilmiyorum türkçesinden ve mealini de okuyorum okadar hoşuma gidiyorki... olmazsa ben komşudan tarattırıp msn den yollarım sana kuzum olur mu tatlım... öpüyorum... içini ferah tut bitanem o gözyaşlarını bir gün hatırlayıp keşke dökmeseydim diyeceksin... bak bunu buraya yazıyorum kuzum ALLAH ım herkese bu dertten kurtulmayı nasip eder inşaallah...

evdeyim kuzum... bugün aşırı sıcak buralar anlatamam... eğer uzunsa odur bence... ben arapça okumayı bilmiyorum türkçesinden ve mealini de okuyorum okadar hoşuma gidiyorki... olmazsa ben komşudan tarattırıp msn den yollarım sana kuzum olur mu tatlım... öpüyorum... içini ferah tut bitanem o gözyaşlarını bir gün hatırlayıp keşke dökmeseydim diyeceksin... bak bunu buraya yazıyorum kuzum ALLAH ım herkese bu dertten kurtulmayı nasip eder inşaallah...

tamam aykurt sana msj atım kaydet numaramı tamam hadi hayırlı iftarlar.......

hayır zeale yazdıklarına alınmadım cunku sen bensın yazmıssın "sen bensin"....ayrıca da sonuna kadar okudum bi dolu sayfa yazsan yıne okurum seni sen azarlarken anlıorsun cunku... bende senın gbıydım ama noldu yaptım... falancada geldı su kadar sürede hemen yaptı .... öbürüde hemen aksamına yaptı... ama sen sen yapmıosunım bizde korktuk ama azimliydik yaptık..bunları duyunca ınsan neden anlasılamadıgnı dusunuo ama senın yazını okurken dun gece pit pit aglarken anlıodun hıssettim bunu bde sen bensin bunu sevdimm:) tabı sendekı 6 seneyı deıl cnm :( konu dısında konusuyosun bunuda anlamadım zaten gıttı ben deli gbi tek basıma mı konusuom heralde hayaletlerle nıe ben bu kadar rahatsız edıorum anlamıorum bendemı bı sorun var....neyse unutmaya calısıorum:36: bugun zerre ne acıktım ne susadım ne bsey hıssettım üzüldüm.....

alinmadigina sevindim de keske diger arkadaslara da alinmasan. motivasyon amacli yazilan seyler hepsi. anlasilamiyor degilsin, alinganligini da anliyoruz. direncini de anliyoruz, kirmak icin iyi polis-kötü polis oynuyoruz. ötekilendigini düsünüyorsun ya buna kiriliyor kimisi de. yok öyle bir sey. herkes o kadar iyi anliyor ki, rahatsiz ettigini düsünmeni belirtmen ayri bir alinganlik silsilesi daha cikarir valla. o zaman yok sayardi herkes. aksine artik sana "yeter" dedirtmeye calisiyoruz, ama sen baska seye yeter diyorsun. :30: sana nasil yaklasacagimizi bilemiyoruz, bir de yaziyi nasil bir tonlamayla okuyorsun bilemiyorum, o da algiyi etkiliyordur belki.

daha önce yazdiklarina istinaden senin vajinismusun ötesinde iyilestirmen gereken baska yaralarin da var. bu konuda da tek degilsin. karsilastirma da yapamayiz elbet. güven sorununun üzerine git, oku arastir. mümkünse psikoterapi al. ya da paylas. atma icine.

sahsen ben simdi kendimle yüzlesiyorum, bunun icin miydi o kadar yil diye hesaplasiyorum. bu da cok aci, bunu da insallah anlayacaksin yenince. sen bu hesaplasmayi yasama isterim. direncini benzetiyorum, inadini benzetiyorum. ya doktorlara dünyanin parasini verip, bana egzersiz yaptirmicaksiniz ama haa diye pazarlik yapiyordum.

bir de ben normalde de canim, cicim diye konusmam. yazarken de kullanmam, ifadelerim sert gelebilir bu yüzden. yani aslinda azarlamiyorum. bu cümleyle sonunda ben de canim yazmis oldum forumda :9: hay allah.

Kizlar cok kotuyum ben :'( eSimle cok kotu kavga ettik birbirimize girdik resmen saatlerdir agliyorum orucumu suyla actim hic bsy yemedim daha.. Basim catliyor aglamaktan.. Nasil duzeliriz bundan sonra bilmiyorum!!!! Tek bildigim cok kotuyum gozyaslarim akip gidiyor tutamiyorum gozlerim davul gibi sissti cok kotuyum cokkkk

Kizlar cok kotuyum ben :'( eSimle cok kotu kavga ettik birbirimize girdik resmen saatlerdir agliyorum orucumu suyla actim hic bsy yemedim daha.. Basim catliyor aglamaktan.. Nasil duzeliriz bundan sonra bilmiyorum!!!! Tek bildigim cok kotuyum gozyaslarim akip gidiyor tutamiyorum gozlerim davul gibi sissti cok kotuyum cokkkk

uuv, aglama sakinlestirmeye calis kendini. derin nefesler al, ver. birseyler yemeye calis, sekerini yükselt. biraz daha iyi hissedersin kendini.
kavganin sebebi nedir bilemiyorum ama biraz sakinlesin, konusarak halledersiniz. simdi konusmayin olay tazeyken.

Ya zealea o kadar uzun metrajli bi gulus yasattinki bana anlatamam kayinpeder kayinvalide boyle masada bana bakio benim es gelmio iftara ..hala guluorum son satirlarina evet dikkatimi cekti sen cnm cicim demiosun zaten bunlarinbi onemi yok samimi olan anlasilior...bugun boyle gulucegimi hc dusunmemistim ben herkeslerden sakladigim gizli magbedimi yazdim bu gun buraya uzgunum....ben o an kalbimden ne geciosa onu yaziorum birine bsey yazarkende okuyorum bi daha okuyorum bidaha birini kirmak benim lugatimda yok bende boyleyim iste bunuda bekliorum galiba belkide fazla duygusalim bilmiorum konunun cikis noktasi ne biliomusun sonradan egzersize dondu olay elvan neden takildin topik acmama die sert cikinca kirildim .....ben sirinlik ediyim kizlar biz sizsiz napariz falan die yanlis anlasilsim bu beni kirdi ben kkimsenin topik acmasindan asla rahatsiz olmam asla o ne demek ....neyse sen dopdolu bi kizsin tanimak isterdim seni ayy cok guldum valla cok yasa bu arada gulsevdamdan da cok ozur diliorum kendimi suclu hissediorum...

Back
X