- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.021
ıyıym canım kızma ama yapmadım bugun egzersız felan canım ıstemıyo hem basım kasıklarımda agrı var dun cok kastım kendımı yaparken. sızın ve esımın sayesınde toparladım kendımı yarın denıycem esım evde belkı ondan guc alırda onunla bırlıkte calısırım egzersıze sen nasılsın ?
ben iyiyim sağol. iyi hissetmiyorsan yapma tabi. bugün mola vermiş olursun. yarın yeni bir gün, kafanı temizle, gündüz sevdiğin işleri yap akşama da egzersizini yaparsın. tüm olumsuzlukları unut. yarın ilk kez deniyormuş gibi ama daha sakin yeniden denersin. burdakı kızlardan bazıları, suya vazelin atıp üzerine oturduklarında vajinin gevşediğini söylemişlerdi. ben denemedim kendimi yakarım diye. ama dikkatle yapabileceksen sıcak su doldur kovaya, içinde fındık kadar vazelin at, onun buharında otur. egzersizi ondan sonra dene. belki sen de faydasını görürsün. ama buhardan yanmamaya azami dikkat et eğer denersen. hadi yarın için iyi egzersizler şimdiden. kendine bir ödül ve hedef koy istersen. iki parmağa geçersen tatlı ısmarla kendine ya da sevdiğin başka bir şey yap. seni motive edebilir. eşin de yardımcı olur umarım. senin çabanı gördükçe o da daha iyi olacaktır zaten.