Haklisin elbette kimsenin kimseye tavir yapmaya hakki yok. Benim suan moralim bozuldu çünkü kendimi ifade edemedigimi düsünüyorum ben umuta sn korkaksin yapmiyosun kaçiyorsun diyerek baslamadim olaya.. konuyu açtigim için keske açmasaydiniz tepkisine sadece su sekilde cevap verdim; kimsenin gittigi yok, konu kaymasin diye açtim ki bunda tuhaf olan bisey yok en dogal hakkimiz bu sitede ( ha umuut açma demiyor ama verdigi tepkiye karsilik 'keske açmasaydiniz, burda konussaydiniz rahatsizmi olurdukki , herkes gitti sen kal zealea ' demesine alinti yaparak konustum ve gereksiz alindigi için kendisi, uzayip gitti. Bende kirildinya, aslinda bizde kiriliyoruz sana , okdar egzersiz yap diyoruz yapmiyosun anlaminda bi yazi yazdim konunun geldigi boyuta bakin. ) Ben bu konunun daha fazla uzamasini istemiyorum. Aksi taktirde gerçekten hayal kirikligi yasarim.
Kalp kirmayi sevmem, aylardir burdayim azda olsa tanimissinizdir. Ki burda ben keyften durmuyorum aslinda düsününce bunu sadece iyi niyetimden ve karsi tarafinda iyi olmasini istedigimden yaptigimi anlarsiniz ki bunun aksini iddia eden olmadida ama olaya tek tarafli bakilmasin ve yazilanlar iyice okunsun yorumlamadan.