Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım lütfen eşinin üzerine gitme, hele böyle kırıcı şeyler söyleme. Eşlerini çok seven erkeklerde de oluyor sertleşme sorunu, heyecandan tutuluyorlar, birde bu yaşa kadar birbirinizi beklemişsiniz onunda etkisi var. Aslında erkek açısından terapi veren bir yer bulmak lazım ama bildiğin Türk erkeği ise eminim gitmez, online terapistler var gitmekten utanıyorsa.

evet işte bu!!! teşhis bu!!! şartlarla inatlaşmak!!! bu sorunu yaşayalıberi, çözüme katkısı olmak dursun, köstek olmak için elinden geleni yaptı. ama kafasındaki neyse onun dışına bir milim dahi çıkmıyor. beni anladığını sanmıyorum. egzersizde ilerledikçe, gaz verirdi, olacak ben hep inanıyorum diye. şimdi o halinden eser yok. diyorum ya, kafasındaki şeyi daha yeni söyledi... elim kolum bağlı, hiçbir şey yapamıyorum... ağlamaktan başka

artık kronikleşmiş bu sorun 8 ay az zaman değil, terapi alması lazım ama bu bahaneleri bulan adam terapiyede gelmez. Telden görüşse veya uyduruk bir msn alıp online bir terapi alsa... İkna edebilir misin?

cogu kısı sımdı esıne sarılmıs uyuyor ya da esı ıle beraber oluyor. bıze bak. bırımızınkı hasta oldugunu kabullenmeyıp herseyı senın uzerıne atıyor, bırı desen bebek ıcın beraber olmuyor ılaclara dıkkat etmıyor ben hatırlatacam ya. benım gorumcemın kocası, catlatıcı hapların saatını o unutuyor dıye adam kendısı gorumceme ıcırırdı. bızde de maasallah sankı ben baskasından cocuk peydahlayacam herseyı ben kendım bulayım alayım arastırayım. adam ıcmek kullanmak ve bır de benımle duzenlı beraber olmayı yapması gerekıyor ama bunları bıle yapmıyor. gecen cumartesı beraber olduk tam bır hafta oldu. normalde de beraber olmak gerekır zaten kaldı kı yumurtlama gunlerıme dıkkat edelım dıye konusmustuk. havada kaldı yıne.

ınatları yok mu zaten. gelıp ozur bıle demedı. ıftar sonrasında aglıyordum onun yuzunden. sımdı de uyudu. ovulasyon testlerını herseyı atmak geldı bu aksam ıcımden. ıkı yıl once de bunları yasattı ve ıkı yıl bebek olayını bıle rafa kaldırmıstım. yoruldum ya cok hem de. yok canım bunlar destek olmaz armut pıs agzıma du bunların durumu.s. elımde kasıkla gezecem adama yedırecem aru sutu polen, bugun uygun gun dıyecem. agzımla yataga cagıacam. ya adam bır kez sen yap adım at ya. sonra bana dıyor kı sen ıkı yıldır benden uzaksın. nasıl uzak olmayayım. yoruldum bıktım.

kafasındakı seyı derken prezervatıf olayını mı ? senın korkularını yenmen ıcın gaza getırmıs ama be gorevımı yaptım bundan sonrası sana kalmıs sen benım sartlarıma uyacaksın gıbı bır drum var sankı. sadece aglıyoruz ınan.

artık kronikleşmiş bu sorun 8 ay az zaman değil, terapi alması lazım ama bu bahaneleri bulan adam terapiyede gelmez. Telden görüşse veya uyduruk bir msn alıp online bir terapi alsa... İkna edebilir misin?

mümkün diiil!!! ben de çözüm olarak onu öneriyorum, bugün de söyledim, ben gitmem doktora falan, hasta değilim diyo. ne halin varsa gör dedim artık. naparsa yapsın, canımdan bezdim. olmasın ilişki falan da, benim de canıma minnet, banane yaaa!!!

canım olmazsa olmasın dıyorsun ama bır turlu alıstırmaları yapamadık ya da bebek istıyorum dıye sıkıntı duyacak kısı de yıne sensın.

bezgınlıgı anlıyorum sen nazından mucadelet etmeyısınde bıktın. bn de ınan mucadele etmemesınden bıktım. bu acıdan anlıyorum senı ama ne dıyecegımı de bılemıyorum kı. bugun beynım durdu kıtlendım sankı cok kotuoldgumu hıssedıyorum sadece.nefes alamıyorum sankı. bogazımda takılı bırsey var sankı.

öyle valla. ağla ağla, kafan gözün patlasın. sonra da sabah güler yüz beklesin. hiçbişey olmamış gibi kalksın sela, şirinlik yapsın, gülsün oynasın. kuklayım ya ben!!!

diyecek laf bulamıyorum , nereye kadar böyle gidecek ? doktora gitmek için illa bir yerimizin ağrıması kanaması gerekmiyor. Ruhta beden gibidir bir varlığı ve sağlığı vardır. Bu sonuçta fiziksel olmasada psikolojik bir hastalık. Ve tedavisi var, sorunu görmezden gelip başka şeylere bahane bulmak yerine , yüzleşip, kabullenip, üzerine gitmek ve yardım almak gerekir . Bu söylediklerimi kendisine ilet, kızdım walla :117:.

canım olmazsa olmasın dıyorsun ama bır turlu alıstırmaları yapamadık ya da bebek istıyorum dıye sıkıntı duyacak kısı de yıne sensın.

bebek diye yanıp tutuşan o, ben değilim. benim için hava hoş, hiçbir zaman çocuğum olsun diye anaçlık taslayan biri olmadım. o istiyor diye yapacağım, yeni yeni razı olmuştum. valla umrum değil, kendi bilir

öyle valla. ağla ağla, kafan gözün patlasın. sonra da sabah güler yüz beklesin. hiçbişey olmamış gibi kalksın sela, şirinlik yapsın, gülsün oynasın. kuklayım ya ben!!!

oyle valla. bugun aksama kadar dogru durust calısmadım. o ıskolık gıbı calıstı. cumartesılerı oysa herkes ısı sallar bızım ısyerınde. neyse ben aksama kadar yumurts rezervi, ovulasyon testı gezındım durdum sıtede. ısten geldım,o sonra geldı. ve olanlar oldu. aglaya aglaya yemek yaptım ve orucumu actım. surat asıp durma dıyor. sankı ben keyfımden yapıyor. benı kır aglat umursama gonul alma, gıt camıye namaz kıl sadece

ya anlamıyorum, ben vajinismussam doktoruna giderim, çare ararım, bir erkektede erken boşalma, sertleşme veya ereksiyon sorunu varsa çaresine bakıcak, hem eşini hem kendisini mağdur etmeyecek. Tamam mahrem mevzular, ama eşin istiyor ve sen erkek olarak yanaşmıyorsan ve bu evliliği yürütmek istiyor, üstüne bebek istiyorsan bir hal çaresine bakacaksın, terapi ise bunun çözümü terapi alacaksın.

Ama erkekler çok gururlu bu konuda, onlarada daha farklı bir baskı ile yetişiyorlar toplumumuzda, off zor bir durum .

Son düzenleme:
ha canım aklımdayken hersey senı mı bulur hersey bızı mı bulur lafını son bıryıldır ozellıkle okadar duydum kı. bıryerım agrır yıne ne oldu der. hapların yan etkılerı olur ve sırtım kasınır. of bıktım bu kasıntından kendın kası der. kırenclenme ıcın kremım var, kokusu ne bıcım dıyerek surmez bana. bır kıs burnumdan geldı, ekmegı unuttum dıye bıle kavga ettık ama ıkı uc aydır ıyıye gıdıyoruz derken halıme bak.

yigitlige nutella sürdürtmüyorlar

canım benm durumumu sela daha ıyı bılır sertlesme sorunu yok vajınısmus da degılız ama benım esım usengectır yorgundur vs. okadar uzun kı anlatması. dını en ıyı sekılde yasamaya calısırlar ama bır kadın ve erkegın bırbırını mutlu etmesının hak oldugunu bılmezler, kul hakkına gırıldıgı bılmezler. erken bosalma zaten var. ben onu gectım astım bıle. normal sıklıkta beraber olmadık ıkı haftalık evlıydık bır ıkı kez oluyordu dusun yanı. ben kendımı gectım zaten. kadınlıgımı yasayamadım. erken menopozum, ovulasyon gunum bellı degıl, tup bebek ıle bıle bebek olmadı. ben barı bebek ıcın artık daha sık olsun dıye ugrasırken, onda maasallah tık yok. sorun olarak grmuyor kı adamlar. ya karısını suclar, ya yorgunum herzaman yapmak zorunda degılım derler cıkarlar erkekler ısın ıcınden

seninkinin sorunuda belli, erken boşalmadan dolayı utanıyor ve yapmak istemiyor, ilişkiden kaçıyor, ya bunlar psikolojik sorunlar, bir kaç seans terapi ile bitip gidecekde gelde adamları terapiye ikna et. Gitgide sorun yerleşiyor ve kronikleşiyor . Aynı vajinismus gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…