- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.301
canım adamı normal aralıkta beraber olmak ıcın bıle ancak bır kıvama getırdım. orgazm ıcın nezaman cıkarız bılmıyorum 40yılda sanırım. ya adamın yası 34 oluyor benım yuzumden baba olamıyır dıye uzuluyorum ama o kıcını devırıp yatıyor. bogmak ıstemıyorum yemın ederım.
sela bılır benı. konustuk cok uzun daha once. ısteklı ve bılgılı bır kadınım adam benı ne kadın olarak ıyı bır sans olarak degerlendırebıldı ne ıste cocuk konusunda daha az yorma yontemını denedı.ılk defa bu hafta konustuk 4 yıl ıcınde.testler otlar falan. yıllar sonra ben ona daha ısteklı adım atmaya baslamısım kı bıryıldır sıkayetcıydı kacıyorsun benden derdı. bebek ıcın herseyı arastırıyorum barı ıcecegın seylere dıkkat et barı sen sor beraber olmak ıcın gunumuz ne falan dıye. sankı hıc konusmadık. cocuk ıstemese anlarım ama ben bu adamı hıc anlamadım ya valla
yok canım iltihap varkende korunmaya gerek yokmuş, bende korundum ilk günler, hatta korktum açıkçası ama bir sorun olmuyormuş.
Sıfır ilişki ha???, kulakları çınlasın vefasız candynin yöntemi
.
ahhh ahh!! benim hastalık kapma konusundaki maharetlerimi bilsen böyle demezdin!! duyulmadık bilinmedik ne kadar şey varsa gelir beni bulur. o yüzden çok dikkatli olmak zorundayım. pzt. 2. smear vercem ondan sonra belli olcak iltihap için ilaç durumu. hani olmayacaksa bile bende olur, garanti veririm yani :))) zaten yeni korunma yöntemine geçicem artık, sıfır ilişki!!!
bu ne demek oluyor? :44:
ve set
pomogranate sakın böyle bişey yapma, çok beter bir duruma düşersiniz, bu ikinizin sırrı, tamam burda yazıyorsun ama yüzyüze baktığın kişilere aman ha diyim anlatma.
sadece çare olabilecek psikiyatr veya psikolog neyse işte ancak öyle birine anlat canım. Eşinin gururunu kırma.
ya annemler bıle farkettı bılıyormusun bızım sık beraber olmadıgımızı.ben anlatmadım acmadım ustunu kapattık yıllar once. anlatmam tabıkı ama bıktım valla. benım gururum yok mu, uzuntuden erken menopoz oldum 26 yasında. benım gururum yok mu herkes kocasının ıstegını anlatırken saat 8 de uyuyan bır adam ıle ıkı yılı gecırmıs olmak. benım gururum yok mu yumurtlama gunumde gel beraber olacagız mı dıyeyım kolundan surukler gıbı cok kotuyum ya. cokkkkkk basladı yıne gozyaslarım.
zealea sen insanı çatlatmadan bişey söylemez msin yavru?
yumurtlama günlerinde nazlanma yinedeben de aynısını yapacam. eskı gunlere donecem. ne guzel bırkac aydır ılk gunlerımzden bıle daha ıyıydık her turlu konuda. sadece cınsellık degıl. ama ıyılık yaramıyor buna. eskı ben olacam. beraber olmaktan kacacam oyle. bır ay falan oyalıyordum kısın.
aynen ben ha. haplar bakterı olusturur, fıtıl bıle gecırmez. bu yenı hastalıgım erken menopoz, ayak kırılması,romatızma,kırenclenme, boyun duzlesmesı, kulak ıcı kasıntı alerjıden, bocek sokar alerjı olurum,tırnagım batar,,topuk dıkenı vs aklıma gelmeyen seyler.
ben evlenınceye kadar tek bır rahatsızlıgım yoktu
zealea sen insanı çatlatmadan bişey söylemez msin yavru?
voleybol maci, bresilyaya (son olimpiyat sampiyonu) karsi oynuorus. 2-2 oldu, son set simdi basladi!
alakasiz oldu tabi konuya da, onlar da kadin, biz de kadiniz, ne bileyim. savasiyorlar iste.
voleybol maci, bresilyaya (son olimpiyat sampiyonu) karsi oynuorus. 2-2 oldu, son set simdi basladi!
alakasiz oldu tabi konuya da, onlar da kadin, biz de kadiniz, ne bileyim. savasiyorlar iste.
Ayyy duydugun istek ve arzuya hayranim dogrusu aksamdan beri okuyorumda sen kendimi robocop gbi hissetmeye basladim dogrusu tabi cnm yasadiginiz sikinti ayri cok zor da uzuldum...ama senin kadinlik hazzina hayran.kaldim iste gercek kadin buuuuuu die bagirmak geldi icimdensenin de herifte is yok pöffffff seninkimi daha zor benimkimi die dusunuodum da sanirim ikiside zor.... ahhhh kadin olmak zor zannimca ....
sen çok dolmuşsun, ağla boşalana kadar. benim musluklar kapandı, ilk sana yazarken ağlamaya başlamıştım sonra baya bi içlendim hıçkırdım falan. şimdi bitti çıkmıyo artık. ama sinirlerim gevşedi daha iyiyim, foruma geldiğim andan. aklımca plan kurmaya başladım. aparatları atmadım, vaji çantam duruyor hala :)))) yarın eğer konuşmak isterse dizecem sehpaya onları, yanına da prezervatifi koyacam. şunları içine sokmak mı kolaydır, şu incecik şeyi takmak mı, de bakam diyecem!!!! bakalım ne cevap verecek????
ben de mikiye karşı savaşıyorum. gazam mübarek olsun.
ayy zealea senin bu ifadelerin yok mu? aynı eşime benziyor tarzın, o da garip biridir, kimseye benzemez, farklı bir mizah anlayışı, nükteli bir konuşması vardır.bu miki hepimizi yönetiyor, ne onla oluyor ne onsuz.
amazon gibiyiz, aslaniz kizlar, kaplaniz kizlar. vajinismusu yendik, ya da yenecegiz. mikismus ne ola.
yok bacım, ben oldum bittim böyleyim. vajiyi yeneli baya bi sağlıklı gibiydim ama tabi ruh sağlığımı yitirmek üzereyim orası ayrı. beden sağlığı her zaman sıkıntı bende. antin kuntin nerde hastalık var beni bulur. senin de performansını takdir ettim yalnız, bana yaklaşmışsın.kireçlenme falan bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?