Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yumurtlama günlerinde nazlanma yinede , gerisini boşver . Aksi halde kendini cezalandırmış olursun .

canım bu cocuk ıkımızın olacak o da mucadele etsın. agaclara tırmansın dagları delsın dıye beklemıyorum sureklı ben arastırıyorum zamanımı ayırıyorum gıttım aldım gereklı herseyı. tek yapması gereken dıkkatını bıraz kendı aılemıze bıze vermesın. uygun nezamandı canım dıye sorması ve harekete gecmesı. ne komık ya valla

hayıt tohumu ıncır kuru falan devam edecem cunku ade dongum ve yumurtalarıma faydalı olabılır ama bebek ıcın ugrasmayacam gorur oç

Anaaaaaam dur giz suan dengem bozuldu ter düz olayina o hayal de zaten istememde tabi seni kutluorum o ayri onunde saygiyla egiliorum oyyyy basim dondu ne hatunmusun sen bea ....

canım benım gıbı ol ya da herkes olsun dıyen yok ben yanlıs adama dustum sadece durum bu. sen bunları dusunme. sen benden sanslısın asık oldugun adamla evlendın. aklımla sectım ben hay o aklıma emı

ruh saglıgım menopoza grmıs olmamdan bellı zaten sela canım.parasız ne zor sartlar altında okudum calıstım ne zor sartlar altında aılemdn ayrı yabancı sehırlerde alıstım ne ortamlar gordum. ama hasta olmadım sukur ruh hastası. ama ben evlendım ve oldum ınan.

buarada su zıyaretcılre de gıcık oldum. uye olup okusanıza ya

bak canım, evliliğini devam ettirmek istiyorsun ve rahatsızlığın var, bekleyecek zamanın yok. Onu boşver sen. Bir evladın olsun. Rahatsızlığın olmasa yaşın daha genç, bu sene olmaz seneye olur derim, boşanmayıda düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. Bence yumurtlama günlerini boş geçirme. Diğer zamanlar burnunu sürtersin anlar hatasını zaten. Çöüzlmeyecek birşey değil, sadece ilişki anında farklı şeyler düşünüp, süreyi uzatması gerekiyor. O zaman sende mutlu, o da mutlu, bebeğinizde olacak inşallah, güzel bir aile olacaksınız.

iyi akşamlar kızlar, bende evlendiğimde 6 ay çektim bu vajinusmus belasını,sonunda tedaviyle yenebildim... çok sinir bozucu bi durum Allah yardımcınız olsun hepinizin inşallah hepiniz en kısa zamanda birer birer atlatırsınız...aparatlarla düzenli çalışarak aslında herkes kolayca atlatabilir bu sorunu ama 4-5 gün oturup hiç bi iş yapmayıp ona odaklanmak gerekiyo.. ben çalıştığım için buna ortam yaratamamıştım, o yüzden dr a gittim rapor aldım ve 5. gün o kadar kolay olduki kurtulmak, bumuymuş dedim....hepinize başarılar diliyorum bu yolda...

iyi geceler arkadaşlar.. uzun süredir giremiyodum ara ara uğramaya çalışıcam. yeni arkadaşlar var herkesler tez zamanda kurtursun inşallah

Bu gece kizlar sizi okumaktan sahur edemedim valla kadin olmanin temel yapi taslarindan dizeler okudum bu gece insallah ise yarar engin bilgiler icin tesekkurler herkese hayirli geceler ...pardon sabahlar he he :))))

ben ne ıstedıgımı artık ınan bılmıyorum yoruldum onu ıtmekten. rahatsızlıgım var bebek ıcın rısklıyım tamam 29 yas gec degıl ama benım durumu kotu ıste. bu ay denemeyecem yumurtlama gunlerını sımdılık boyle karar aldım hatasını anlamasını ıstıyorum cok yıprandım gucum yok artık.orgazm olmak falan derdım degıl kı benım ınan onları gectım ben.normal sıklıkta olsun onu da gectım bebek ıcın belırlı hafta sık sık olsun. bıze daır umudum yok benım ama bakalım nasıp yanlız sunu bılıyorum boyle gıdersek ıcınden yenı cıktıgım o son karar durumuna yenıden dıonerım ve kesın bıtırırım bu kez. tukettı cunku benı bu adamla evlılık ıyı yanları yok mu var ama okadar onemlı ve basıt konularda yıprandım ve yıpraıyorum kı tahammulum kalmadı

herkese ıyı geceler sahurumuzu yaptık sımdı hıc konusmadık dıyebılırım. yanında uyumayı da dusunmuyorum opuldunuz kızlar

sela yarın gelısmlerı haberdat et bana hıc olmadı msj at ozelden

Dene bence de 11 cm yapıyosun daha neyi beklion anlamadım ben Hem bak kızlar ne diyor p..s aparattan daha kolayyy.. O kaynananı da öpücem artık he rahat bıraksın sizi ya gdin evinize artıkın

Sifir morall nefret esiom kendimden ya ben 11cm rahat almaya baslayan ben3.fallusu aldm 4.yu alamadim bugun cok cabaladm olmadi yinede esimi cagirdm gel kafa denemesi yapalim die dun yaparken bugunn olmadi korktum irkildim yine sonra tartistk kalkti gittti kayinvalidemlerle oldugumzdan 10 gundr bosalmada saglanmamsti en azindan onu istiodu ama yapmadi

Dene bence de 11 cm yapıyosun daha neyi beklion anlamadım ben Hem bak kızlar ne diyor p..s aparattan daha kolayyy.. O kaynananı da öpücem artık he rahat bıraksın sizi ya gdin evinize artıkın

Ocean op vallaha yoksa ben elime alip bi iyi opecemmm ay cok gerginim ya resmen saniyelerle savasiyoruz bga gidilecek hemen yapalim gec kalirsak surat duser bunlarda etkilio galiba

uzulme canim yaaa insallah duzelirsinizzz... gerci bizde bgn biraz düzelir gibi olduk sonra gene bi kavga patladi gece gece bende agladim artik duramiyorum aglamadan... sonra pc basina gectim burayi okuyorum simdi... bi damla uykum yok...

offf canim yapma boyle yaaaa bende aglicam bak simdi ztn zar zor durdurdum kendimiii kendini suclama sen boyle olmasini istemedin cunku... esininde ustune gitme... gerci bu dediklerimi bende yapamiyorum... aramiz yaa tam düzelmeli yada sürekli kavga etmeliyizz... ortası yok benim icin... bosveremiyorum hiç bi zamann...

Ben boyle zevkin.. Diesim gelio bazen ya 4.aparati rahatlikla aliodm hafif yaniodu ama yapiodum bugn yapamadn 3ile calistm sonra kafasini deneyelim dedm yine korkup put gibi yattm adamn altinda sinirlendi cekip gitti

ahh ahh o cekip gitmeleri bana sor canimmm... her denemeden sonra kavga ediyorduk olmuyor diyee... sonra ben agliyordum sonra esim gelip teselli ediyordu ama bi ise yaramiyordu... uzulmee bigün mutlaka yenceksin... bende hiç dusunemezdim yenecegimi ama Allaha sukur oLdu... sende kurtulcaksin herkes gibi insallahh... biraz daha egzersiz yap... benim egzersizler 1 bucuk 2 ay sürmüstü... ornek olsun sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…