- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.321
yumurtlama günlerinde nazlanma yinede, gerisini boşver . Aksi halde kendini cezalandırmış olursun .
Anaaaaaamdur giz suan dengem bozuldu ter düz olayina o hayal de zaten istememde tabi seni kutluorum o ayri onunde saygiyla egiliorum oyyyy basim dondu ne hatunmusun sen bea ....
Hay Allah iyiliğini versin, bende bambaşka şeylere yordum, dilatör seti mi geldi yoksa biri mi yendi anlamadım .
bak canım, evliliğini devam ettirmek istiyorsun ve rahatsızlığın var, bekleyecek zamanın yok. Onu boşver sen. Bir evladın olsun. Rahatsızlığın olmasa yaşın daha genç, bu sene olmaz seneye olur derim, boşanmayıda düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. Bence yumurtlama günlerini boş geçirme. Diğer zamanlar burnunu sürtersin anlar hatasını zaten. Çöüzlmeyecek birşey değil, sadece ilişki anında farklı şeyler düşünüp, süreyi uzatması gerekiyor. O zaman sende mutlu, o da mutlu, bebeğinizde olacak inşallah, güzel bir aile olacaksınız.canım bu cocuk ıkımızın olacak o da mucadele etsın. agaclara tırmansın dagları delsın dıye beklemıyorum sureklı ben arastırıyorum zamanımı ayırıyorum gıttım aldım gereklı herseyı. tek yapması gereken dıkkatını bıraz kendı aılemıze bıze vermesın. uygun nezamandı canım dıye sorması ve harekete gecmesı. ne komık ya valla
hayıt tohumu ıncır kuru falan devam edecem cunku ade dongum ve yumurtalarıma faydalı olabılır ama bebek ıcın ugrasmayacam gorur oç
bak canım, evliliğini devam ettirmek istiyorsun ve rahatsızlığın var, bekleyecek zamanın yok. Onu boşver sen. Bir evladın olsun. Rahatsızlığın olmasa yaşın daha genç, bu sene olmaz seneye olur derim, boşanmayıda düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. Bence yumurtlama günlerini boş geçirme. Diğer zamanlar burnunu sürtersin anlar hatasını zaten. Çöüzlmeyecek birşey değil, sadece ilişki anında farklı şeyler düşünüp, süreyi uzatması gerekiyor. O zaman sende mutlu, o da mutlu, bebeğinizde olacak inşallah, güzel bir aile olacaksınız.
Dene bence de 11 cm yapıyosun daha neyi beklion anlamadım benHem bak kızlar ne diyor p..s aparattan daha kolayyy.. O kaynananı da öpücem artık he rahat bıraksın sizi ya gdin evinize artıkın
Dene bence de 11 cm yapıyosun daha neyi beklion anlamadım benHem bak kızlar ne diyor p..s aparattan daha kolayyy.. O kaynananı da öpücem artık he rahat bıraksın sizi ya gdin evinize artıkın
evet ya yap artık, seninde halayını çekelimmmmm.
sağol. inşallah hepimizinki düzene girer. ben de senin gibiyim 2 ay ara verdik nerdeyse, tatildi misafirdi derken. ve hala düzene koyamadık. tatil sonrası 1 kere olur gibi oldu, onda da sonuç böyleydi, yarım olmuştu sadece, o zaman bu kadar takmamıştık. ama bugün 3. oldu artık. o da güveni gitmiş bir şekilde mutsuz bedbaht dolanıyor. ben ağladım, moralim bozuk. biraz da tartıştık, çünkü kafasında bazı kalıplar var onları şartlamış, onları değiştirmediği sürece düzelebileceğimizi sanmıyorum. açıkça konuşmuyor da, ben böyle değildim dedikçe ciğerlerim yanıyor, yüzüme vurmuyor ama bu ben değilim demesi bile bana yetiyor. kendimi suçlu hissetmekten kahroluyorum. ona göstermeden gizli saklı ağlıyorum. herkese yardım ediyorum ama ona yardım edemiyorum
oooof oof!!! ben aylardır alıştım gizli gizli ağlamaya. çünkü ağlarken görürse iyice delleniyor, "ben ne yaptım da bu kadar ağlıyorsun?? bu kadar kötü bir insan mıyım?? gene noldu??" yani ağlamam bile kabahat... şu an görmemesi normal çünkü yattı. içi, ağlamama sızlayacaksa, hiç sızlamasın daha iyi. kendimi acındırmak istemem. kendi akıl etmeli üzülebileceğimi. ne yapacağımı şaşırdım. tabusu prezervatif. sertleşme kaybını ona bağlıyor. ben de hap kullanamıyorum, sağlığım müsait değil. bugün de ona dellendi, herkes prez. mi kullanıyormuş?? neden hap içemiyormuşum?? neden her şey onu buluyormuş??? falan da filan... bi de eşiyle olursa prez. takmamalıymış. bunu daha bugün öğrendim, 1 senedir direniyordu da, prezervatifin ona fahişeyle birlikte olma duygusunu hatırlattığını aklıma bile getirmemiştim. bunu nasıl çözebilirim ki?? kendi uydurmaları işte... çok doldu taştı, ona da hak veriyorum, git yardım al diyorum ama nerdee!! ben burda size derdimi döküyorum rahatlıyorum onun öyle bir şansı yok, bana da konuşmuyor. böyle erimesini izliyorum, dayanamıyorum artıkbunlara ben sebep oldum, hepsi benim suçum diye düşünmekten delircem artık
walla doğru, sıcakta yapılmıyor.
diğer odalar neysede yatak odasında klima şart.
Ben boyle zevkin.. Diesim gelio bazen ya 4.aparati rahatlikla aliodm hafif yaniodu ama yapiodum bugn yapamadn 3ile calistm sonra kafasini deneyelim dedm yine korkup put gibi yattm adamn altinda sinirlendi cekip gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?