- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.341
ahh ahh o cekip gitmeleri bana sor canimmm... her denemeden sonra kavga ediyorduk olmuyor diyee... sonra ben agliyordum sonra esim gelip teselli ediyordu ama bi ise yaramiyordu... uzulmee bigün mutlaka yenceksin... bende hiç dusunemezdim yenecegimi ama Allaha sukur oLdu... sende kurtulcaksin herkes gibi insallahh... biraz daha egzersiz yap... benim egzersizler 1 bucuk 2 ay sürmüstü... ornek olsun sana :)
oyle valla. bugun aksama kadar dogru durust calısmadım. o ıskolık gıbı calıstı. cumartesılerı oysa herkes ısı sallar bızım ısyerınde. neyse ben aksama kadar yumurts rezervi, ovulasyon testı gezındım durdum sıtede. ısten geldım,o sonra geldı. ve olanlar oldu. aglaya aglaya yemek yaptım ve orucumu actım. surat asıp durma dıyor. sankı ben keyfımden yapıyor. benı kır aglat umursama gonul alma, gıt camıye namaz kıl sadece
İns canm ya olsn artik istiyorm.sikldm tartsmaktan uzulmekten suan ramazandan oturu kayinvalidemleyim egz.aksio istemeden bi eve geciyim hergun 3-4seans yapicam suan 3-4gune bir yapabiliorum birde cesart hapi falan arastiricam simdi o an evhaa yapmamaliyim
yok canım eskısı gıbı degıl. artık uzadı beraberlıgımız. okadar kotu durumda degılız. benım orgazm olmam ıcın yeterlı degıl. ben artık bunu takmayı bıraktım dıyorum. benım esım numunelık onu anlamak normal degıldır cınsellk konusunda.
terapı olarak asla gıtmez sorun olarak gormuyorkı. yenı evlıydık ve bız az beraber oluyoruz derdım haftada en fazla bır defa ya da on gunde.neyse derdı kı ben dıger erkekler gıbı her gun yapmak zorunda degılım. bana bırkez yetıyor derdı. bana yetmıyorsa pekı. bencıllık ıste ya
panik atak geçiriyor olabilirsin. pencereyi aç, iyice dışarı sark ve burnundan nefes alıp ağzından ver. boğazındaki tıkanma geçene kadar yap bunu. ben de ağlaya ağlaya kurbaa oldum iyice. sabaha nasıl kalkıcam allah bilir...
dediğin gibi mücadele etmemesinden bıktım. bu kadar kolay pes etmesinden bıktım. insan bu kadar kolay pes eder mi yaa!! yapamıyorsan da yardım istersin, kendi kendine çırpınıp durmazsın... ne bileyim, ben anlamıyorum artık onu... beni de çürüttü kendini de... yarın neşeli, şen şakrak kalkıp, hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekler eminim... bundan bile bıktım artık... insana ağız tadıyla surat bile astırtmaz yaa... surat yapınca da kızar, benim gibi birini tanımamış daha hiç!!!! sürekli tripteymişim.... hep anasının marifetleri bunlar...
canim ilk ne zmn orgazm olmaya basladin evlenince? bende 3 aydir yendim vajiyi ama hala zevk fln yok aksine hala kasiyorum kendimii...
canım zamanla olur bak benimde 4,5 aydan sonra oldu 2 gün üst üste denedim dünde bugünde zevk aldım ve kayganlaştırıcıya gerek bile kalmadı
insallah canim ya senin adina cok sevindimm.. peki on sevismede yeterince islaklik oluyormu sende? bende hiç olmuyorkii...birak zevk almayii... jeli birakmak istiorum oncee... bidee esimle aramiz kötü 3 4 gündür o yuzden yapmiyoruz duzelmeden de yapmak istemem o zmn hiç istegim olmuyorkiii...
canım bendede olmuyordu önceden şimdi oluyor birde p...s girince kendiliğinden ıslanıyor zaten
popoya doğru ittireceksin canım önce biraz düz gidiyor, sonrası aşağı doğru eğimli. açıyı tutturup yönü bulursan parmak kayar gider zatenbir yıldır evliyim ve bu illeti yaşayanlardanım. depresyona girmek üzereydim. annemler,kayınvalidem,görümcem... bilmemesi gereken herkes biliyor. bu paylaşımı evliliğimin ilk zamanlarında da okumuştum. malum üstüme konduramadım,hallederim dedim erteledim. psikoloğa,jinekoloğa gittim ve sonra yine erteledim. psikolog parmak egzersizi diyene kadar her şey iyiydi,parmak olayı beni çok gerdi gitmekten vazgeçtim. jinekolog vajinismus değilsin dedi (kontrol sırasında kendimi çok kasmadığım için) rahatladım ama yine yapamadım.
taki bu geceye kadar... benim için çok büyük bir ilerleme oldu,yine burada okuduğum başarı öykülerinden sonra(o kadar çok yazı vardı ki bu sıkıntıyı sanki benim dilimden yazan yazı) serçe parmağımı soktum. 10-15 sn bekledim,koşa koşa eşimi uyandırdım öyle sevindim ki ona söyledim. uykulu anlamadı tabi. sonra işaret parmağımın ilk boğumunu soktum. inanamadım kendime bu sefer zorla kaldırdım konuşamasam sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. kalktı kahve yaptım içtik anlattım. çok mutlu oldu oda.bu çoğu kişi için çok basit belki ama inanın benim için çok büyük önemi.
arkadaşlar takıldığım ve bilmediğim bir şey,parmak vajina içinde nasıl ilerlemeli. yani tam dik mi,yukarı doğrumu,kalçaya doğru mu?ve egzersizlerin süresini nekadar yapmalıyım? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.herkese iyi sabahlar bu arada :))
canim cesaret hapina gerek yokk...ama yinede sen bilirsin... evine gelince egzersizlerini hergun duzenli olarak yap ben günde 2 3 saat egzersiz yapiodum basindan kalkmiordum vakit dolana kadar ödevmiş gibi... iyice aliscaksin sonra esinle denemeden once egzersiz yapip aparati cikarcan we p..si sokcaksin hoopp gircek merak etme canimm... uzme simdilik kendini... bende kayinvalidem ile beraber olsam bende yapamazdim egzersizz... egzersiz yapmak icin rahat olmaz lazimm cunku...
Zaman kaybetmeyim alismsken diyorum ama engeller engeller hayir anlamiyorum dipdibe odalar 5tane cocuk genc genc karikocalar duzensiz bir dusluk suyu akmayan ortam be kadin ne istiyon bizden diyesm gelio su falan olsa aksamlari esim onlari oyalarken yarim saat yapicm soguk su ile dus almaya bile raziyim ama oda olmaz neden kurutma makinasi calismaz cunku bebeler uyanir ohaaaa ya
ben anlamadım canım sen kayınvalidenle mi yaşıyosun yoksa geçici bir durum mu bu...
oooof oof!!! ben aylardır alıştım gizli gizli ağlamaya. çünkü ağlarken görürse iyice delleniyor, "ben ne yaptım da bu kadar ağlıyorsun?? bu kadar kötü bir insan mıyım?? gene noldu??" yani ağlamam bile kabahat... şu an görmemesi normal çünkü yattı. içi, ağlamama sızlayacaksa, hiç sızlamasın daha iyi. kendimi acındırmak istemem. kendi akıl etmeli üzülebileceğimi. ne yapacağımı şaşırdım. tabusu prezervatif. sertleşme kaybını ona bağlıyor. ben de hap kullanamıyorum, sağlığım müsait değil. bugün de ona dellendi, herkes prez. mi kullanıyormuş?? neden hap içemiyormuşum?? neden her şey onu buluyormuş??? falan da filan... bi de eşiyle olursa prez. takmamalıymış. bunu daha bugün öğrendim, 1 senedir direniyordu da, prezervatifin ona fahişeyle birlikte olma duygusunu hatırlattığını aklıma bile getirmemiştim. bunu nasıl çözebilirim ki?? kendi uydurmaları işte... çok doldu taştı, ona da hak veriyorum, git yardım al diyorum ama nerdee!! ben burda size derdimi döküyorum rahatlıyorum onun öyle bir şansı yok, bana da konuşmuyor. böyle erimesini izliyorum, dayanamıyorum artıkbunlara ben sebep oldum, hepsi benim suçum diye düşünmekten delircem artık
bir yıldır evliyim ve bu illeti yaşayanlardanım. depresyona girmek üzereydim. annemler,kayınvalidem,görümcem... bilmemesi gereken herkes biliyor. bu paylaşımı evliliğimin ilk zamanlarında da okumuştum. malum üstüme konduramadım,hallederim dedim erteledim. psikoloğa,jinekoloğa gittim ve sonra yine erteledim. psikolog parmak egzersizi diyene kadar her şey iyiydi,parmak olayı beni çok gerdi gitmekten vazgeçtim. jinekolog vajinismus değilsin dedi (kontrol sırasında kendimi çok kasmadığım için) rahatladım ama yine yapamadım.
taki bu geceye kadar... benim için çok büyük bir ilerleme oldu,yine burada okuduğum başarı öykülerinden sonra(o kadar çok yazı vardı ki bu sıkıntıyı sanki benim dilimden yazan yazı) serçe parmağımı soktum. 10-15 sn bekledim,koşa koşa eşimi uyandırdım öyle sevindim ki ona söyledim. uykulu anlamadı tabi. sonra işaret parmağımın ilk boğumunu soktum. inanamadım kendime bu sefer zorla kaldırdım konuşamasam sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. kalktı kahve yaptım içtik anlattım. çok mutlu oldu oda.bu çoğu kişi için çok basit belki ama inanın benim için çok büyük önemi.
arkadaşlar takıldığım ve bilmediğim bir şey,parmak vajina içinde nasıl ilerlemeli. yani tam dik mi,yukarı doğrumu,kalçaya doğru mu?ve egzersizlerin süresini nekadar yapmalıyım? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.herkese iyi sabahlar bu arada :))
Yok tatlim yazlari 3 ay bagdayiz ama ne ortam gormeniz lazim her yerden adam cikio mahremin yok.3elti 5cocuk ustune kayinvalide dusun artk gecici old.icin sabrediyorm ama ben zaten sorunluyum bu ortamda iyce stres oluorm bilmiorm ya ramazanda baya aksiycak egz.o moralimi bozuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?