Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar hosgeldiniz vee gecmis olsun buraya gelmeden once bu kadar benim gbiolan kadin olucagi aklimin ucuna getiremezdim dogrusu....ucunbe seni diyip aynada kendimle konusurdum nesin sen nasi bseysin die kavga ederdim kendimle kalibindan utan beceriksiz derdim yaratik gbi hisederdim...ama allahim ne kadar cok varmis sevinmiorum da bu kadar kisi oldugna ama tek olmadigim icinde bi ferahlik gelio degisik bi duygu...insallah sizde bizde kurtuluruz ikinizde daha yen evlisiniz bu cok iyi super yani kronik bi hale gelmeden cozume odaklanicaksiniz...umarim kisa surede yeneriz kendimide koyim bari icine her ne kadar icraat olmasada...

Canım lütfen bekleme ne olur sadece aynada incele yada sadece serçe parmak yap bununla bile çok ilerliyorsun ben bunlardan sonra direk pe.. geçtim.11 yıl neden bekledigime çok üzülüyorum.Yarın raporunu bekliyorum.

bu bir rahatsızlık ama tedavisi var eşinin bunu kabul etmesi gerekiyor.Tatlım bir yerden başlaman gerekiyor kaç defa doktora gittim bu sitedeki arkadaşlar sayesinde yendim.

Sadece Bir kere gittim Jinekoloğa İlaç Ve Krem Verdi. Hiç bir sorun yok herşey normal dedi. Yok ,işte herşey beyinde kendini sıkma gibi laflar söyledi. bende biliyorum herşeyin beyinde olduğunu. Anlıcağın gittiğim doktor daha beter sinirimi bozdu. ondan sonrada gitmedim. Bu Topic Sayesinde Birazcık umutlandım aslında inş bu umudum hep olur .. :(

Daha yeni ilk defa kegel egzersini yaptımm. Başladım bakalım. Tuttum ,bıraktım,tuttum,bıraktımm . Hayırlısııı .. Çok istiyorum Buraya başardımmmm yazmayı inş en kısa zamanda Allah nasip eder..

hayırlısı olsun hadi bakalım:)korkuyu içinden atmaya çalış biliyorum hiç kolay değil ama bu duygudan kurtuldunmu ne acı ne yanma hiç biri yok çünkü kasma sıkma yok.benmi beynim oraya bişey girceğini kabul etmiyodu.doktora gittğimde egzersizlerle ilgili hiç fikrim yoktu doktor bakıyo sanıyodum o meger ilk aparatı sokmuş ve ben hiçbişey anlamadım bilee o kdar kolay oldu doktor söylediğinde inanamadım öğrendikten sonra dizlerim titremeye başladı:)inan kolay canım sen yeterki sıkma kendini

hiç yok korkcak bişey canım tabiki bende diğer arkdaşlarımda sana destek olurz sen yeterki moralin bozulsa bile brakma siteye burası sayesinde yene çok arkdaş var.hepimiz elimizden geleni yaparız.bak sende yendiğin zaman diyceksinki bumuymuş bu kadarmı kolaymışş.hepimiz söyledik bunu klasik cümlemiz oldu artık:)ben ilk yaptığımda hala acı beklediğim için olduğuna inanamamıştım beynim hep olmaz olamaz dediği için şaşırmıştım:)en yakın zamanda inşşallh yakalarsın bu mutlulugu.kimseyle paylaşmana gerek yok canım biz burdayız bizde yaşadığımız için seni en iyi biz anlarız

İnşallah canımm. Eşim evde yok zatenn şuandaa nöbetçi olduğu için. Artık yarın geldiğinde denicem inş yarın olurr. İnşallah Allahım yardım etsinn bizlereee :((

Sadece Bir kere gittim Jinekoloğa İlaç Ve Krem Verdi. Hiç bir sorun yok herşey normal dedi. Yok ,işte herşey beyinde kendini sıkma gibi laflar söyledi. bende biliyorum herşeyin beyinde olduğunu. Anlıcağın gittiğim doktor daha beter sinirimi bozdu. ondan sonrada gitmedim. Bu Topic Sayesinde Birazcık umutlandım aslında inş bu umudum hep olur .. :(

Canım doktorlar bu problemi hep teorik görmüşler ama biz pratik olarak yaşıyoruz onlar bile bu yaşadıgımızı anlamakta zorluk çekiyorlar zaten bütün sorun beynimizdeki acıyacak korkusu.

çok kolay bişey olduğunu,boşuna zorlandığımı biliyorum ama beynim vücuduma hükmedemiyor benim derdim bekaretimi kaybetmek aslında,onu verebilsem gerisinin geleceğine eminim bir de deli gibi çocuk istiyorum..

aman kaybet gitsin kız napcan onu valla bir süre sonra ondan kurtulmak için can atıyosun üstünde yük oluyoo

inşallah umutcum inşallah bunu en kısa zamanda hallederiz hepbirlikte..
Insallah cnm merak etme mutlaka kurtulucaz tabi en kisa surede kurtulsak super olur o ayri cok yenisiniz bu cok iyi yeni eski kimse bu dertle sinamasin rabbim cok zor cooooook....bu gece moralim bozuk iftara gttik esim hic birinin cocuguyla ilgilendigni bu kadar gormemistim....o cocuga bakisi kucagna almasi opmesi cok tuhaf hissettim suclu hissettim
Canım lütfen bekleme ne olur sadece aynada incele yada sadece serçe parmak yap bununla bile çok ilerliyorsun ben bunlardan sonra direk pe.. geçtim.11 yıl neden bekledigime çok üzülüyorum.Yarın raporunu bekliyorum.

Rabit cnm yaaa ne yazsam yok yazicak bseyim yok ....

İnşallah canımm. Eşim evde yok zatenn şuandaa nöbetçi olduğu için. Artık yarın geldiğinde denicem inş yarın olurr. İnşallah Allahım yardım etsinn bizlereee :((

dene canım zaman kaybetme yeni olduğunuz için işiniz daha kolay.ama kendini germe moralini sakın bozma hafifçe it parmagını ama mutlaka jel sür bolcaa ıkın ve öyle it ben yatağa uzanarak bacaklarımı iki yana iyice açarak yapıyodum bazı arkdaşlar çömelerek yapıyo bak sen nasıl rahatına gelırse öyle yap.başlamadan önce vajiyi iyice incele aynada nefes al ver ıkın nasıl açıldığını göreceksin

biraz önce işaret parmağımın hepsini soktum,eşimi de çağırdım (nedense) şaşırdı,bi garip oldu adam. sonra gaza geldik hemen kendimi bişey sandım denemeye karar verdik. anestol,jel sürdüm. ama o yaklaşınca bile geri çektim hemen kendimi. erken davrandım ve yine ağladım. yine geldi bu kara korku üzerime. ne yapayım şimdi,5 dk olsun çıkmıyo aklımdan bu sıkıntı. Allahım sen yardım et bize.

Canım sitres yapma kendine egzersizlere devam et biraz daha yol katettiğnde bu durumu beynin de kabullenecek uyuşturucu kremlere bile ihtiyacın kalmıyacak Ben üç parmağı içeri aldığım zaman çok rahatlamıştım tamam artık dedim ama ona rağmen ilk ilişkide gerilmiştim ama bittiğinde bumuymuş dedim :1: Bide sana bi tavsiye eşinle denediğinde farklı bi pozisyonda da deneyebilirsin . Ben vajiliyken hep altta oluyodum ama yendiğimde üstteydim ama sakın moralini bozup egzersizlerini erteleme

Canım doktorlar bu problemi hep teorik görmüşler ama biz pratik olarak yaşıyoruz onlar bile bu yaşadıgımızı anlamakta zorluk çekiyorlar zaten bütün sorun beynimizdeki acıyacak korkusu.

Evett. Acıyacak diye beynimize kazınmış gitmek bilmiyor. Eşimle çok denedik yaklaşık olarak 4-5 cm felan alıyo daha sonra acı hissetmeye başlıyorum sanki orda bir duvar var girmesini engelliyo , Canım biraz acıyınca hemen kendimi geri çekiyorum. Anlamadığım şey 4-5 cm'den sonra girmesini engelleyen ne var acı veriyor devam da etmiyorum. devam etsem orası açılıcakmı ve devam etsem tamamen girmiş olcakmı beynimi kurcalayıp duruyorum..

Tek becerdigim seyy aynayla bakmak cok iyi bakiorum cnm evet sadece bakiom ....oraya bsey sokmak cık o olmuo sokamiom o hamleyi yapamiorum oyle saf saf bekliom ....kas kafaliyim ben ...

canım benim cesaretini bir toplıyabilsenn.bu üzüntüleri bende yaşadım bogazıma bişey dügümlendi.nolur zorla biraz kendini birgün sende burda başardım diyceksin ve ben topıkte değıl evde halay çekcem göbek atcam:)canı gönülden istiyorum bunu.eminimki bu topikteki herkes çok mutlu olcak

Son düzenleme:
Evett. Acıyacak diye beynimize kazınmış gitmek bilmiyor. Eşimle çok denedik yaklaşık olarak 4-5 cm felan alıyo daha sonra acı hissetmeye başlıyorum sanki orda bir duvar var girmesini engelliyo , Canım biraz acıyınca hemen kendimi geri çekiyorum. Anlamadığım şey 4-5 cm'den sonra girmesini engelleyen ne var acı veriyor devam da etmiyorum. devam etsem orası açılıcakmı ve devam etsem tamamen girmiş olcakmı beynimi kurcalayıp duruyorum..

aynen ben de senin durumundayım,bir noktadan sonra olmuyor kalıyoruz orda..

zaten kızlık zarı 2-3 cm orayı sen geçmişsin netten bakabilirsin o geçtigin bölümün devamında zaten kas yok................. bütün acıdı dedigin yer işte orası... çok az kalmış .............:16::16::16::16:

Yarın Denicem Ama Bu sefer Altta değil Üstte denicem. 4-5 cm aldıktan sonra yani acı hissetmeye başladığımda bırakmıcam bakalım ne kadar ağrırsa ağrısın devam edicem. Önemli olan orasıymış zaten orayı geçtikten sonra gerisi boşlukmuşş..

ben hiç yapamıyosun sandım canım sende iyi durumdasın o zaman.kendini kastığın için acıyo giriş hafif zor oluyo gerisi kolay sen zoru başarıyosun sıkma kendini esniyo orası

Yarın Denicem Ama Bu sefer Altta değil Üstte denicem. 4-5 cm aldıktan sonra yani acı hissetmeye başladığımda bırakmıcam bakalım ne kadar ağrırsa ağrısın devam edicem. Önemli olan orasıymış zaten orayı geçtikten sonra gerisi boşlukmuşş..

inşallah canım halledersin,ben üstte olduğum zaman hiç yapamadım malesef,sen yaparsın umarım...

zaten kızlık zarı 2-3 cm orayı sen geçmişsin netten bakabilirsin o geçtigin bölümün devamında zaten kas yok................. bütün acıdı dedigin yer işte orası... çok az kalmış .............:16::16::16::16:

Aklimdasin mutlaka aricam seni cnm saoool...telden yaziom sikinti yapio biraz buraya yazdim

üstte kontrol sende olduğu için daha kolay olcak bence.adım adım ilerlersin

devam etsem orasi acilacak mi?

- orasi normalde acik zaten ama sen kastigin icin kapi duvar oluyor.
- aci da kastigin icin oluyor.
- orasi vajinanin kontrol edebildigin ve kasabildigin son noktasi.
- ötesini istesen de kasamasin ve hissiyat da yok.

devam etsem tamamen girmis olacak mi?

- evet, ve sen bunu anlamayacaksin bile.

Back
X