Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aman iyi masallah ...oruc iyi evlilik iyi...yalandan evcilik gbide olsa yani iyi...saglik iyi...senin tabi neden bahsettigni anliorum ama aa..gecistiriom cnm..sende anlion tabi heralde...:17::17:

anladim canimm bak sana benim ilk buraya geldigim zamani anlatayimm... 13 subat 2012 de uye oldum kizlara anlattim durumumu hepsi ayni seyi soyledi egzersiz yap 14 subat gunu gittim ultrason jeli aldim ve korkarak serce parmakla basladim... bi baktim hepsini sokabildim sevincten aglamistim...hemen esimi arayip soyledim oda sevindi...sonra ayni gün isaret parmak denedim hepsi oldu iki parmak denedim olmadi...bi kac gün isaret parmak denedim sonra orta ve isaret parmagi eldivenin parmagina koyup oyle yaptim ve olmustu inanamadim...sonra 3 parmak denedim zorlandim cunku parmagi sokcam diye elin agriyor bi süre sonra...bende kendime aparat yaptim olcmemistim sonradan olcsem 7 8 cm miş sevindim...oyle oyle derken en son 12 cm e geldim...hea bu sürecte kirmizi fln gelmedi...sonra esimle denemeye basladik 3 4 defa olmadi en son 15 nisan pazar günü denedik ve olmustu inanamadim hiç acimadi git gel bile yapmistik...yeneli nerdeyse 4 ay olcak hala kirmizi gelmedi düşün yanii...demem o ki Sende bi an once basla egzersize kücük bi parmaktan mi korkuyorsun? korkma acirsa durursun sonra devam edersin ki acimaz kendini kasmayincaa...bende korkup erteleseydim simdi belki yenmemiş olurdum... biraz kararli olmak lazim... lütfen sende artik basla egzersizee... senden sonra gelenler ilerledi bilee biraz gaza gel yanii canimm...

Cnm aslinda diorumki acirsa acisin beee diorum ne kadar aciyabilirki diorum acimasi deil sorun galiba ben orayi acik kabul edemiorum oranin kapali oldugu fikri sabit bi bogumu sokuorum boyle elim sikisioya orda ah diorum bak kapali hani kayip gdiodu diorum itemiorum yani ben aci hissetmiomki cnm yani ben itemiorum ki acisin giris yok saniorum heh bu dogru kelime uffff kafamkaristi anlatabiliomuyum acida deil benim kafa ahhh girse de acisa diorum ama o girisi yapamiom ona cesaret edemiom kazara bi ileri gidebilse parmak o et yiginindan bi denesem olucak belki bunu yapamiom

Cnm aslinda diorumki acirsa acisin beee diorum ne kadar aciyabilirki diorum acimasi deil sorun galiba ben orayi acik kabul edemiorum oranin kapali oldugu fikri sabit bi bogumu sokuorum boyle elim sikisioya orda ah diorum bak kapali hani kayip gdiodu diorum itemiorum yani ben aci hissetmiomki cnm yani ben itemiorum ki acisin giris yok saniorum heh bu dogru kelime uffff kafamkaristi anlatabiliomuyum acida deil benim kafa ahhh girse de acisa diorum ama o girisi yapamiom ona cesaret edemiom kazara bi ileri gidebilse parmak o et yiginindan bi denesem olucak belki bunu yapamiom

yavas yavas ilerlet parmagini kimse sana bi an da sok demiyorkii... keyfine goree istersen on dakka bekle yavas yavas ilerletip sok bi gör orayii... kegel yap sık bırak parmagin icindeyken hisset biraz vajiyi... ordan bebek cikiyor dusunn... hep aklimda bu vardi bebek cikiyor ordan diyee p..s ne ki onun yanındaa...

nasilsin canimm gece gece burdayiz hepimizzz :1::1:

ıyıyımm tatlımm azıcık gecmıse goz attım hepsını okuyamasamda:1:uyumusum kalmsıım öle bu gece kımseyok zaten :(
sen nasılsın tatlım daha ıyısın ınsallah

bırde gecen aksam özelıne msj attım ama gormedın sanırım cvp gelmedı de:44::44:

yavas yavas ilerlet parmagini kimse sana bi an da sok demiyorkii... keyfine goree istersen on dakka bekle yavas yavas ilerletip sok bi gör orayii... kegel yap sık bırak parmagin icindeyken hisset biraz vajiyi... ordan bebek cikiyor dusunn... hep aklimda bu vardi bebek cikiyor ordan diyee p..s ne ki onun yanındaa...

Birde parmakla ilgili kotu bi ani birakti o hayvan bende.... basaramamisti tabi bende kacmistim ama cok kotu olmustum o zaman cok cnm acimisti o kadar kasmisimki dusun zorla ble sokamamisti hayvan....

pek cevap yazmasamda gecısı her zmn okumaya ozen gosterıyorum artık devrettık bızden sonrakılere :1:yıne de sormak ıstedıgınız olursa ben hep burdayım:34::34:

ıyıyımm tatlımm azıcık gecmıse goz attım hepsını okuyamasamda:1:uyumusum kalmsıım öle bu gece kımseyok zaten :(
sen nasılsın tatlım daha ıyısın ınsallah

bırde gecen aksam özelıne msj attım ama gormedın sanırım cvp gelmedı de:44::44:

bende iyiyim canim sagollll hea mesaji simdi gördüm yaa kullanmiyorum ne yazikkiii :)

Seni ilk kez goruorum ve yardim etmek istersen buraya yazabilirsin cnm hemen msn vermemi beklemen biraz sasirdim sadece onerilerin varsa yardim edicegne eminsen yaz buraya herkes faydalansin okuyalim..

Birde parmakla ilgili kotu bi ani birakti o hayvan bende.... basaramamisti tabi bende kacmistim ama cok kotu olmustum o zaman cok cnm acimisti o kadar kasmisimki dusun zorla ble sokamamisti hayvan....

kimden bahsedion anlamadim canim? onceki esinden mi? ozmn sen bi psikologa gitmelisin bencee... biraz iyilesmen lazimm... sonra egzersiz kolay cunku...

Yok ya ne denemesi egz.yapamiorumki kayinvalidem kayinlar falan haftada 2- gun yapar oldm deneme yapmadik bugun ama bisiilerr yaptk iste :3: esimi vaji agzina bosal bikere die ikna ettm hheheheh bisaldi sonra bende o dusa girince parmagimla icine ittimmm ayy cok kotuyum ben ya :27: :23: sen 2,deneme yaptn mi taze gelinnn

alemsin ya:1:yaptım cnm 2.denemeyi daha iii gbydi ama bacakları felaket ağrıor...1.de böle olmamştı...kız bide hamile kalırmşsın:3:inşallah dediğini duyar gbyim hadi hayrlısı

1-Dilatör seti - Vajinal dilatatör
2-Yumuşak vibratör set
ayrı ayrı bu şekilde aratın gogılda,çıkıcak karşına bi sürü link.Artık birinden seçersin bakarsın.çok kişi var etrafımda bunlarla dr.a gitmeden halleden,önce bid eneyin kendiniz dr.a gidicek evricek paranız yoksa ve çaresizlik içinde bekleyip zamanı geçiriyosanız.belki siz de başarıcaksınız bunlarla.dr da bunalrdan veriyor sonuçta,he rhaluakrda kullanıyorsunuz yani.

yararlı olması,çok geride kaldığı için görmeyen yeni üyelerin ya d aüye olmadan bakanların da görebilmesi için copy-paste yapıyorum aşağıdaki yazımı.
Kızlar size bişey diyeyim,
ben de dr.a gittim,çok memnunum iyi ki gitmişim ama maddi olarak gidecek durumum olmasaydı ve şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce kendime internetten en inceden kalına3-4 boy aparat satın alır(plastik pen..is)onlara kayganlaştırıcı sürer egzersiz yapardım kendi kendime ve bakardım durumuma,gelişme var mı.yoksa giderdim çünkü vajinismuslu olunca çevrenizdede duyarlı oluyosunuz bu konuya,pek çok kişiyle tanışıyosunuz netten ve paylaşımlarınız oluyo.birkaç kişi kendi kendine bu aparatlarla aştı 1 haftada ve dr.a gitmelerine gerek kalmadı.diyorum ya şimdiki kadar bilinçli olsaydım önce aparatları alırdım ben de.olmazsa dr.un yolunu tutardım,az değil çünkü tedavi masrafı,ortalama 70-80 tlye aparat seti alır internetten önce bi bununla denerdim.var böyle deneyip dr paraları yanına kalan tanıdıklarım.size tavsiye ediyorum denemenizi.ay ben nasıl yapıcam en incesini bile diye ter döküp stres olup en kalınını bile kolaylıkla alabilen kişiler tanıyorum yani ve sonunda eşleriyle olan.sizde deneyin derim.dr da aparat veriyor her haluakrda,bi deneyin ekndiniz,olmazsa dra gidip destek alın
ulusoya gittim.1.5 günde yendim. ama maddi olarak gidemeyecek olup bu aparat olayından haberdar olsaydım önce aparat alır denerdim.çünkü para olmayınca doktora da gidemiyorsun gidemeyince de zaman geçip gidiyo,kayıp oluyo.bi eyrden başlamak lazım
etrafımda dr a gitmeden önce aparatla deneyip başaranlar var,o yüzden söylüyorum bi denemekte fayda var. 3 boy aparat kullandım en kalını 11cm falandı.çok takılma sen cmlere falan. bak internette sitelere,inceden kalına sıralılar zaten,en ince görünen gözüne hangisiyse onun olduğu paketi sipariş et ve kayganlaştırıcı ile dene.ben nasıl yapıcam bunu derken yapıvermiştim,diğer apğarat kullanıp yenen 3 arkadaşım benden beterdi asla yapamam kulak çubuğunu bile sokamam ben diye ağlarlarken başardılar bu muymuş hiç nbişey yokmuş bunda diyerek. oturun rahat bi yere,açın bacakalrınızı ve derin nefes alıp besmele çekip gönderin yavaş yavaş içeriye,orada korkulcak bişey yok,sizin bir parçanız orası da.ayıp değil günah değil,Allah ayratmış depil mi o zaman kullanmak lazım.yavaş yavaş ucundan git gel yapın sonra daha ilerlersiniz,zaten bakıcaksınız ne kadar kolay gidip geldiğine.bi arkadaşım"itiyorum o kadar rahatladı esnedi ki orası itip bırakınc aaparatı hop kendi kayıp çıkıveriyo"bile demişti yani öyle olcak sizdede.2-3 gün onla yapın sonra bi kalınına geçin sonra bi kalını sonraaaa eşiniiiizz.eşinizle olamdan önce hemen en son kullandığınız aparatla esnetme çalışması yapın kayganlaştırıcı süğrüp,çıkarır .çıkarmaz ehemen eşiniz davransın hoop hemen olcak görün bak.hiç umutsuzluğa kapılmayın,yalnız değilsiniz.ooo öyle çok kişi var ki.işte başaranalrın önerilerini dikkate alıp dinleyip uygularsanız sizin d ebaşarma şansınız olabiliğr,neden umutsuz umutsuz oturup bekliyorsunuz,hemen harekete geçin alın aparatları.mumla falan başaran var mı bilmiyorum ama aparat daha düzenli,boy boy,sırayla,hiç kalınlaştırmaya uğraşmadan alıp deniyorsun.alın derim.

kizlar yeteri kadar islandiktan sonra penisin girmesi buyuk bir hazdir.gozlerini kapatiyorsun bulutlarin uzerinde oynamaya basliyorsun.biraz acik olacak ama kendi inlemelerimin farkinda bile olmuyorum cogu zaman.bunlari dusunun yenin su vajiyi.

arkadasım sen daha once vajınısmusmuydun ? yenı mı astın bılmıyorum ama hıc vajınısmuslu bırı gıbı yazmıyorsun yanı. ne bılıyım bır garıplık tuhaflık hıssettım. hem burdakı arkadasların sıkıntıları var. yok şöyle ınlıyorsun yok boyle kolay dıyıp ınsanların ben yapamıyorum ben ısteksızım gıbı dusuncelere gıtmesıne sebep olma bence lutfen

Canım benm bak bunu eşinle konuşmalısın..Dengeyi o kursun siz yeni evlisiniz konuşsun annesiyle rahat edemiyoruz burda desin hergün olmasa da 2-3 günde bir gidin olmaz ki böyle..Sizin de özeliniz var yani..Numarasını ver ya da arayıp bir şakalayayım kaynanacığını.. siniri stresi atalım hehe :)

sızın yanlız kalmanız lazım. esınle bunu muhakkak konus.

evet takmayn cinsten oluyolar ya baksana adam memleket diye tutturdu 20 gün ilişkisiz durabilirim demeye getiriyo öncesi de 1 ay yani toplamda yaklaşık 2 ay biz gelince de bahaneler buluruz 2 ayı da geçer.. bayadır görmüyodum flzf yani seni sonra yazdıklarından anladım sen olduğun..
aleeykum selam canım .. çok şükür sen nasılsın? sanki bbikaçgündr yoktun yoksa benmi yanlış hatırladım ki:)

sorma bazıları boyle dayanıklı. benım esım de oyle. daha evlendıgımız ılk hafta. bır hafta kaynanamlarda kaldık. banyo duzenlerı yoktu, koy evıydı. halıyle yasamamıstık, evımıze donunce devam etmıstık.

sımdı de boyledır. enaz bır hafta bekler mesela. degısmedı bu huyu.

ben adımı degıstırdım canım. bır de sızlere yardım edeyım derken hatam mı olur dıye bıraz gerı de cekılmıstım. ve bıraz kendı dertlerıme cok dalmıstım. sela ıle sureklı gorusuyor ve kendımı analız edıyordum. ısyerınde ısler de yogun buaralar.

Back
X