Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben hiç yapamıyosun sandım canım sende iyi durumdasın o zaman.kendini kastığın için acıyo giriş hafif zor oluyo gerisi kolay sen zoru başarıyosun sıkma kendini esniyo orası

Orda Acıdığında Devam etsemm girerr demi. Bırakmıyimm ordaa devam edimm ondan sonrası boşlukmuş öyle diyolar doğrumu önemli olan o duvar gibi olan yeri geçmek öylemi ??

devam etsem orasi acilacak mi?

- orasi normalde acik zaten ama sen kastigin icin kapi duvar oluyor.
- aci da kastigin icin oluyor.
- orasi vajinanin kontrol edebildigin ve kasabildigin son noktasi.
- ötesini istesen de kasamasin ve hissiyat da yok.

devam etsem tamamen girmis olacak mi?

- evet, ve sen bunu anlamayacaksin bile.

Anladımm.. Çok Teşekkürler Allah Razı Olsun sizden Gerçekten Çok Rahatlattınız beni. Umarım O güzel Haberi en kısa Sürede Veririm. Dediğinizi yapıcam ve acıdığında bile bırakmıcam ıkınıcam devam edicem. Ve sonunda Muradımaa ericemm İnşallahh..

tamam canım okudum

Bde neye sahit oldum ben gttimgim doktor guvenirligni ispat etmek icin numaralar verdi bana ara ben onlari kurtardim dedi ...birini aradim uzun konusmaya calistim sozlerniden analiz yapmakguvenirligni anlamak icin arkada bi erkek sesi ona komut verior oda konusuordu...oda umutsuzluga itmisti beni

Bde neye sahit oldum ben gttimgim doktor guvenirligni ispat etmek icin numaralar verdi bana ara ben onlari kurtardim dedi ...birini aradim uzun konusmaya calistim sozlerniden analiz yapmakguvenirligni anlamak icin arkada bi erkek sesi ona komut verior oda konusuordu...oda umutsuzluga itmisti beni

onların hepsi para tuzagı bizim yaşadıklarımız umurlarında olsa çaresisizligimizi o fiyata satmazlar.........

çok şükür canm atlattık...darısı diğer kardeşlerimin başına..:3:ya birde bişi soracam ilişkiden sonra bacaklarınızda ağrı filn oluor mu...bnm çok kötü ağrıor...elimden gelse hiöç yerimden kalkmam:1:

canim benim bacaklarim agriyor kasıklarim daha dogrusu.. oda kastigimiz icin yanii.. insallah zamanla gecerrr merak etmee..

Back
X