- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.581
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..
byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruz
tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)
yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..
o konu hakkında sana ozelden yazacagım oldu mu. planımız bozulmasın yanı.
sagol canım ya sevındım buna. hassas oldugunuz bır donemde sızlerı uzmek ıstemem. ben cok yanlız kaldım kımselere anlatamadım 4 yıl. ve sela sayesınde bıraz toparlandım ıste. bu kıs sureklı bosanmayı dusundum, cıddı cıddı gelecegımı planladım. yanlızlıgın nasıl br duygu oldugunu oyle hıssettım kı sımdı ıcımde ınanılmaz bır yardımcı olma ıstegı var. hakkımda olumsuz fıkırlerınızn olmamasına cok sevındım, topıc te yazarken ılk gunler cok kasılıyordum, basından gecmedı bunlar bızı anlayamazsın nıye yazıyorsun dıyen olacak dıye kı bırkac kez de duydum bunu.