- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.561
merhaba bende eskilerdenim 8 ocakda yenmiştim doktor saygın mico... na gitmiştim ve tabi o dönemde burdaki arkadaşlarımlada dertleştik fikirleştik eskilerde beni bilir...ara sıra girip bakıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor birde eskiler yok yeniler tanımıyor diyorum fakat senin yazdıklarını okuyunca kendime benzettim ve birkaç şey yazmak istedim....
bende doktora gidince oranın kapalı olduğunu p...s girince açılcağını orda kalın bir tabaka olduğunu kadınlıktan kızlığa geçilceğini zannediyordum..oysaki öyle değilmiş orası doğuştan açık ve ilk ilişkide kırmızı gelmesinin nedenide oranın etrafındaki zarın tahriş edilmesi ve bu nedenle kırmızı gelmesi yani aslında isteyerek yaparsan kan gelmeyebilir zaten egzersizlerde bunu çok iyi anlıyosun ..
sen ilerletemiyorum diyorsun çünkü kendini kasıyosun ve orayı sıkıyor kapatıyorsun oysa gevşek bıraksan görüceksin ne kadar rahat ilerlediğini.. ben doktora ilk gittiğimde orta parmak aprat sokmuştu şok oldum ve hiç hisstemedim sonra ödevler verdi evde çalıştım 8 cm 13 cm derken p..se geçtim 1 ayda oldu...
senin istemen bunu kafaya koyman çok önemli ..ben ilk denememi üsteyken yapmıştım kendimdeydi kontrol elimle yerleştirdim biraz krem bebe yağı derken oldu...şu an 2,5 aylık hamileyim rabbbim sizlerede nasip etsin inşaalh.. bu iletti 2,5 yıl yaşadım neler hissetiğiniz çok iyi anlıyorum rabbime dua aederken bu illetde olanlara yardım et diyorum bu çok çok başka bişey...
tebrık ederım senı. ALLAH sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah.